Slučaj Dženan Memić
-
MensurM
#526 Re: Slučaj Dženan Memić
Sara "nemam dokaza, slijepo vjerujem Memićima i teorijama zavjere i zatvaram oči pred dokazima" 03
- Dosadno mii
#527 Re: Slučaj Dženan Memić
A to treba slijepo vjerovati Dalidi?MensurM wrote:Sara "nemam dokaza, slijepo vjerujem Memićima i teorijama zavjere i zatvaram oči pred dokazima" 03
- O'zone
- Globalni moderator
#528 Re: Slučaj Dženan Memić
Što si siguran kad ne znaš Ilidžu?MensurM wrote:Jel se "ubistvo" dogodilo ispred hotela Crystal?O'zone wrote:http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=32956lijepa u dusi wrote:Jeste istina da su uklonjeni snimci. Nadjite, a potrazicu i ja kad Muriz govori o tome. Sve osim te veceri postoji.
Snimci sa hotela Crystal od 8,9 i 10 su nestali...po meni direktno propust policije a to utvrdila i komisija
Ne znam Ilidžu, ali čisto sumnjam da je kamera s tog hotela snimila "ubistvo", kao što se priča u javnosti. Prije će biti da snima dio aleje pa su se mogli vidjeti kombiji, golfovi, renaultovi ili šta već.
A da je snimila baš ubistvo, ma hajte molim vas...
-
MensurM
#529 Re: Slučaj Dženan Memić
Ni slučajno. Majci ne treba slijepo vjerovati, a kamoli onoj izoperisanoj.Dosadno mii wrote:A to treba slijepo vjerovati Dalidi?MensurM wrote:Sara "nemam dokaza, slijepo vjerujem Memićima i teorijama zavjere i zatvaram oči pred dokazima" 03
Ali kad staviš na jednu stranu izoperisanu, sve njene suradnike, sve policajce, sve vještake, dokaze s lica mjesta, priznanje Roma, a na drugu stranu nekoliko nelogičnosti i riječi "Reći ćemo uskoro", "Nek ona kaže ima ubice, a ja ću prezime", "Uskoro ćemo objaviti dokaze...", jasno je kome ću ja vjerovati.
- Sara03
#530 Re: Slučaj Dženan Memić
Jah, super. Barem nisam jedina, koja "slijepo vjeruje". Niti sam jedina koja uviđa tvoju providnost; providnost najjeftinijeg celofana.MensurM wrote:Sara "nemam dokaza, slijepo vjerujem Memićima i teorijama zavjere i zatvaram oči pred dokazima" 03
PS De ti nama o svojim dokazima koje baziraš sa ČISTO SUMNJAM, NISAM SIGURAN, TO JE SIGURNO LAŽ, NISTE OBJEKTIVNI ITD.
Poyy
-
MensurM
#531 Re: Slučaj Dženan Memić
Upisao na gugl ime hotela. Liči mi na Hercegovinu i onaj tamo niz hotela. Ubistvo se sigurno tu nije dogodilo.O'zone wrote:Što si siguran kad ne znaš Ilidžu?MensurM wrote:Jel se "ubistvo" dogodilo ispred hotela Crystal?O'zone wrote:
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=32956
Snimci sa hotela Crystal od 8,9 i 10 su nestali...po meni direktno propust policije a to utvrdila i komisija
Ne znam Ilidžu, ali čisto sumnjam da je kamera s tog hotela snimila "ubistvo", kao što se priča u javnosti. Prije će biti da snima dio aleje pa su se mogli vidjeti kombiji, golfovi, renaultovi ili šta već.
- DaffyDuck
#532 Re: Slučaj Dženan Memić
Hajd se ti jarane, dogovori sa sobom.... jel znas il ne znas Ilidzu? jel znas il ne znas Budnju?MensurM wrote:Jel se "ubistvo" dogodilo ispred hotela Crystal?O'zone wrote:http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=32956lijepa u dusi wrote:Jeste istina da su uklonjeni snimci. Nadjite, a potrazicu i ja kad Muriz govori o tome. Sve osim te veceri postoji.
Mislim, ne znas. Al' znas kad je bio na policiji i sta je rekao, ko i kad ga je ruzno pogledao, s kim je drug itd itd
- Sara03
#533 Re: Slučaj Dženan Memić
Ne poznaje Ilidžu, al' je SIGURAN da se ubistvo nije tu dogodilo. 
Da nije Menso možda glavni akter?
Da nije Menso možda glavni akter?
-
MensurM
#534 Re: Slučaj Dženan Memić
Da ne bude da lažem... Stvarno sam morao guglati hotel prije posta.O'zone wrote:Što si siguran kad ne znaš Ilidžu?MensurM wrote:Jel se "ubistvo" dogodilo ispred hotela Crystal?O'zone wrote:
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=32956

-
hladan.preminger
#535 Re: Slučaj Dženan Memić
[quote="Sara03"]
Presuda Kantonalnog suda nije res iudicata.[/quote]
A gdje ja tvrdim da je presuda kantonalnog suda u ovom predmetu res judicata.
Prije ili kasnije ce to postati, a najlakse i najjednostavnije je kartu odigrati u prvostepenom postupku.
Presuda Kantonalnog suda nije res iudicata.[/quote]
Prije ili kasnije ce to postati, a najlakse i najjednostavnije je kartu odigrati u prvostepenom postupku.
- sunceKOtepsija
#536 Re: Slučaj Dženan Memić
koji si ti ublehasMensurM wrote:Pa sigurno je da vas više dira slučaj nego mene iz centra grada. Možda ste znali momka, obitelj jednu, drugu, želite vjerovati da nije nastradao tako glupo...
I jel to hoćete reći da na protestima nije 80-90 posto ljudi s Ilidže? Ako se ne varam čak se i autobusi organizuju. Daleko od toga da to osuđujem...
- Sara03
#537 Re: Slučaj Dženan Memić
Od koje strane u prvostepenom postupku? Tužilaštvo?hladan.preminger wrote:Sara03 wrote: Presuda Kantonalnog suda nije res iudicata.
- sunceKOtepsija
#538 Re: Slučaj Dženan Memić
koji ce kurac (da izvinu djeca i dame) budnjo na policiji prije podizanja optuznice kad ga niko nigdje nije spominjao i nema nikakve veze ni s cimMensurM wrote:čisto sumnjam da Memići imaju dokaze koje skrivaju i da znaju ko je ubicaSara03 wrote:Zanimljivo je da momak koji traži dokaze za svaku moguću informaciju (bilo bitnu ili nebitnu), svoju "logiku" zasniva na:
čisto sumnjam (čuj?!)
nisam siguran (ma nemoj?)
to je sigurno laž!
nisam siguran da je kazna za ovo djelo do dvije godine
sigurno je laž da Budnjo nije bio u policiji
Et, imal još šta da ti nije jasno?
-
PeraDzetic
#539 Re: Slučaj Dženan Memić
Interesanto je kako je nestao snimak sa hotela u Budnjinom vlasnistvu.
Kaze MensurM da ne zna Budnju i nije bio na Ilidzi, ali zna da nisu bili u vezi. Evo ja sa Ilidze odgovorno tvrdim da su bili u vezi, i da je zbog toga bio na saslusanju. I pricamo o Budnji na saslusanju, a ne na poligrafu. Tuzilastvo nije izjavilo da je bio na poligrafu.
Kaze MensurM da ne zna Budnju i nije bio na Ilidzi, ali zna da nisu bili u vezi. Evo ja sa Ilidze odgovorno tvrdim da su bili u vezi, i da je zbog toga bio na saslusanju. I pricamo o Budnji na saslusanju, a ne na poligrafu. Tuzilastvo nije izjavilo da je bio na poligrafu.
Last edited by PeraDzetic on 21/06/2017 11:38, edited 1 time in total.
- Sara03
#540 Re: Slučaj Dženan Memić
"Dokaz da je hotel u Budnjinom vlasništvu?"PeraDzetic wrote:Interesanto je kako je nestao snimak sa hotela u Budnjinom vlasnistvu.
- zateznistub
#541 Re: Slučaj Dženan Memić
+ nikad čuo za BudnjuSara03 wrote:Zanimljivo je da momak koji traži dokaze za svaku moguću informaciju (bilo bitnu ili nebitnu), svoju "logiku" zasniva na:
čisto sumnjam (čuj?!)
nisam siguran (ma nemoj?)
to je sigurno laž!
niste objektivni, s Ilidže ste (nismo s Ilidže... već Elidže, jelte?)
Itd.paradoksalno...
+ ne zna bas dobro El-idžu
Last edited by zateznistub on 21/06/2017 12:03, edited 1 time in total.
-
PeraDzetic
#542 Re: Slučaj Dženan Memić
I kako je nestalo struje bas u tom trenutku kada je policajac dosao da izuzme snimak..i poslije nestao.Sara03 wrote:"Dokaz da je hotel u Budnjinom vlasništvu?"PeraDzetic wrote:Interesanto je kako je nestao snimak sa hotela u Budnjinom vlasnistvu.
Policajac se javio na recepciji...recepcija sluzbi zastite...sluzba zastite Budnji i on javio gasi struju... je li mgolo tako ici
???
-
MensurM
#543 Re: Slučaj Dženan Memić
Znači, ona je namjestila ubistvo?PeraDzetic wrote:Interesanto je kako je nestao snimak sa hotela u Budnjinom vlasnistvu.
Možeš li mi u privatnoj poruci ostaviti broj telefona da proslijedim policiji da pomogneš u rješavanju slučaja?
- Sara03
#544 Re: Slučaj Dženan Memić
Ne znam, zaista čudna situacija.PeraDzetic wrote:I kako je nestalo struje bas u tom trenutku kada je policajac dosao da izuzme snimak..i poslije nestao.Sara03 wrote:"Dokaz da je hotel u Budnjinom vlasništvu?"PeraDzetic wrote:Interesanto je kako je nestao snimak sa hotela u Budnjinom vlasnistvu.
Policajac se javio na recepciji...recepcija sluzbi zastite...sluzba zastite Budnji i on javio gasi struju... je li mgolo tako ici
???
Neka nam naš drugar odgovori...
-
PeraDzetic
#545 Re: Slučaj Dženan Memić
Nisi nam rekao odakle Budnjo 01.08.2016 na saslusanju? Analogno tome znaju da su bili u vezi, tako d aim ja nemam sta dati.MensurM wrote:Znači, ona je namjestila ubistvo?PeraDzetic wrote:Interesanto je kako je nestao snimak sa hotela u Budnjinom vlasnistvu.
Možeš li mi u privatnoj poruci ostaviti broj telefona da proslijedim policiji da pomogneš u rješavanju slučaja?
-
lijepa u dusi
#546 Re: Slučaj Dženan Memić
A rijesice ga Muriz, sa ili bez vas. Covjek ima istinu na svojoj strani.
-
MensurM
#547 Re: Slučaj Dženan Memić
I ne znam šta ste tolike pičke. Da su meni bliskog ubili i da znam ko ga je ubio. Pa visio bih ispred tog Crystala sa šatorom i porukom: "Sin vlasnika ovog hotela je ubica"
Bit će novi protesti, ako budete išli ispred hotela, a ne ispred tužilaštva i SCC-a ići ću i ja. Jebo vas Budnjo. Zamislite koliko ste jadni kad se plašite onog brke.
Bit će novi protesti, ako budete išli ispred hotela, a ne ispred tužilaštva i SCC-a ići ću i ja. Jebo vas Budnjo. Zamislite koliko ste jadni kad se plašite onog brke.
-
MensurM
#548 Re: Slučaj Dženan Memić
Znači, nemaš pojma. Nagađaš. Problem je što svi nagađate.PeraDzetic wrote:Nisi nam rekao odakle Budnjo 01.08.2016 na saslusanju? Analogno tome znaju da su bili u vezi, tako d aim ja nemam sta dati.MensurM wrote:Znači, ona je namjestila ubistvo?PeraDzetic wrote:Interesanto je kako je nestao snimak sa hotela u Budnjinom vlasnistvu.
Daj mi kontakt osobe koja će potvrditi da su Alisa i Budnjo bili u vezi, da to objavim na svim portalima.
- sunceKOtepsija
#549 Re: Slučaj Dženan Memić
koji dokazi, jel dokaz to sto je momka udario kombi dolazeci mu sa straznje strane i pri cemu je na kombiju doslo do ostecenja fara, blatobrana, sofersajbe (koju vozac nije registrovaoMensurM wrote:Ni slučajno. Majci ne treba slijepo vjerovati, a kamoli onoj izoperisanoj.Dosadno mii wrote:A to treba slijepo vjerovati Dalidi?MensurM wrote:Sara "nemam dokaza, slijepo vjerujem Memićima i teorijama zavjere i zatvaram oči pred dokazima" 03
Ali kad staviš na jednu stranu izoperisanu, sve njene suradnike, sve policajce, sve vještake, dokaze s lica mjesta, priznanje Roma, a na drugu stranu nekoliko nelogičnosti i riječi "Reći ćemo uskoro", "Nek ona kaže ima ubice, a ja ću prezime", "Uskoro ćemo objaviti dokaze...", jasno je kome ću ja vjerovati.
-
PeraDzetic
#550 Re: Slučaj Dženan Memić
MensureM(uamere) sine, ti mi daj razlog zbog kojeg i u kojem svojstvu si bio na ispitivanju 01.08.2016., znaci nakon sto su Seferovici uhapseni i priznali, a prije dizanja optuznice i ja cu ti se licno javiti da ti kazem ko i gdje vas je vidao.
Last edited by PeraDzetic on 21/06/2017 11:51, edited 1 time in total.