Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Honda Hondas

#526 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

ODGOVOR EMIRU 2 :thumbup:

Da mi je nac djevojku koja bi se potrudila da i ona sama stekne sebi nešto, da kaže i ja sam se izborila za ovo auto sto ga vozim... :kiss: nego, daj ti meni na gotovo.. mada nije da vas nema! :izet:

nisu sve takve,nipošto NE ali zašto svi forumasi potenciraju materijalni status muškarca, a gdje je tu status žene? Ili je dovoljno da samo noge raširi? :roll:

Žene, 21 vijek, ravnopravnost spolova, smijete glasati, voziti auto, pjevati... niste zazidane u kuci... :D

Bilo bi lijepo da se izborite i da same kupite automobil, skupite za odlazak na ljetovanje u Sofiju, da skupite same novac za ugradnju silikona i liposukciju :oops:

Ja ovo pišem za EMIRA i one ribe sto se kunu u liljane i Allaha a subotom se u Barlotiju rastavljaju na proste faktore slušajući prekodrinske pEvaljke... Malo vas je Al Vas ima!
Ni brige ni pameti, ni posla ni ambicija! :oops:

Problem je sto se onda takve ribe, koje nisu u stanju da zarade sebi dnevnicu sve da ih pošalješ na gradilište da samo uspravno stoje kao hostese i promoviraju korištene miješalice, fangle i mistrije, zbunile bi se i izgubile kao sto ja izgubim kad vidim dobre depilirane noge u ženska. :koluta:

Ali kako kažu: Ni dva brata nisu ista, tako da ni sve žene nisu iste, ja VAS i dalje volim i vjerujem da ste VI nužno zlo bez kojeg se ne može! :srce:

I skontajte jednom : lijepo je vidjeti da i riba vozi dobrog Audija, a da je njeno lično vlasništvo. :thumbup:

I ONDA EMIR PLACIVAGINALKO ode u BARLOTI sa cvajom sto je posudio od čače govoreći mu da mora kupiti knjigu "Uvod u osnove i postulate renesansne filozofije 18 stoljeća", 8-) , on umjesto nauke i slova,
ode u Barloti da djuska, cijedi onaj Radler 3 i pol sata, one mu polovne ribe u Barlotiju vade kurcu huju, a ne mere da ga pristavi... a više vrijedi rashodovani vodokotlić nego jedna takva sudzuka iz BARLOTIJA! :P

Kockaste glave ga odrade i opljačkaju onih preostalih 16 KM sto mu je trebalo za GRASOV kuponcic, EMIR sav tužan i ozlojadjen dodje kuci, agresivno baci drkicu i oboji pločice iza solje, ukrade PASS od komsijinog WI FI, sjebe se u pojam i prosipa spiku kako su sve žene iste.. :oops:

Ovo je sustina. Eto ako kome nije mrsko nek čita. . :D
statixx

#527 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by statixx »

Novac ne igra toliku ulogu, vazno je da imas auto. To ti dodje ko garsonjera u mladosti - tu jedes, pijes, seksas se, spavas, slusas muziku, dundulis itd. :D Meni su cesto placale cugu, vazno je da nisi napuhan, da si komunikativan i opusten. Kada izadjes s 5 KM u dzepu, nema sanse da budes napuhan, mozda je to igralo ulogu. :lol:
Dr Kova

#528 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Dr Kova »

Honda Hondas wrote:
I ONDA EMIR PLACIVAGINALKO ode u BARLOTI sa cvajom sto je posudio od čače govoreći mu da mora kupiti knjigu "Uvod u osnove i postulate renesansne filozofije 18 stoljeća", 8-) , on umjesto nauke i slova,
ode u Barloti da djuska, cijedi onaj Radler 3 i pol sata, one mu polovne ribe u Barlotiju vade kurcu huju, a ne mere da ga pristavi... a više vrijedi rashodovani vodokotlić nego jedna takva sudzuka iz BARLOTIJA! :P

Kockaste glave ga odrade i opljačkaju onih preostalih 16 KM sto mu je trebalo za GRASOV kuponcic, EMIR sav tužan i ozlojadjen dodje kuci, agresivno baci drkicu i oboji pločice iza solje, ukrade PASS od komsijinog WI FI, sjebe se u pojam i prosipa spiku kako su sve žene iste.. :oops:

Ovo je sustina. Eto ako kome nije mrsko nek čita. . :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dr Kova

#529 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Dr Kova »

ultima_palabra wrote:Sad opet nešto kontam... danas ljudi postaju popularni zbog svakakvih stvari. Tako možda neka attention whore i pristane biti sa njim, pa da onda zajedno objavljuju statuse tipa "ne može nam niko ništa", "ko razumije, shvatiće"...
:thumbup: ...kad ovo dvoje pročiram dobijem osip i diže mi se kosa na glavi...
Tomahawk11
Globalni moderator

#530 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Tomahawk11 »

Honda objasnio :thumbup: :mrgreen:
maida95

#531 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Nema ni pola metra između njih!
Image
Patriotska_Liga

#532 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Patriotska_Liga »

Ja tu samo vidim kako ljudi stoje na stolicama.
maida95

#533 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

A, budale :mrgreen:
modem33

#534 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by modem33 »

Cartmane wrote:Image

Svaka cast za ovu sliku .... :thumbup: :D

Ja nemam problema sa zenskama ali imam problema s dobijanjem poslova .... "ja sam zapeo pod : previse kvalificiran" 8)

A ovi sto ponistavaju ovo momka .... rekao je neke stvari istinite ... pa ja sad vidim kako neke zenske koje su u "vezi" hoce da ostave svoje momke pazi sad ovo "zbog dosade" .... A nitko da se sjeti od muskaraca da kaze zenskama da su one dosadne pogotov sa onim njihovim zenskim skupstinama svaka 2 dana a pogotov za vikend ... pa to NATO kad bi bombardovao ne moze razdvojiti :D Jer zapamtite .... ovdje zenske su povezane isto mafija po gradovima. Vi mislite da se ne poznaju medjusobno .... a zapravo se poznaju .... a tu su mnogi muskarci ispusili zbog te informacije koje nisu znali.

8-)

posaljite kakvu novcanu donaciiju od 50.000 KM meni Dr. Love 8)
maida95

#535 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

modem33 wrote:pogotov sa onim njihovim zenskim skupstinama svaka 2 dana a pogotov za vikend
Ja sam onda izrod, sa ovom koju znam od rođenja, odem do prodavnice i usput se ispričamo, a sa drugom jednom u mjesecu na kafu odem :?
Doduše, nemam tu neku grupu od njih 10 oko sebe pa da se mora ić' sa svakom ponaosob na kafu, jer se ima tračat' neka treća :oops:
Patriotska_Liga

#536 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Patriotska_Liga »

Pa reci joj da je dosadna, učestvuj u vezi. Ko ti brani pravo na mišljenje? Valjda kreiraš okruženje da tebi bude dobro pri čemu ne braniš ni njoj da radi isto. Za tango je potrebno dvoje, jednom ako ne valja nema od toga ništa.

Glavni su mu ovi što neće da kažu šta im smeta jer eto boje se da ih djevojka neće ostavit'. Znači ti si sebi u startu umislio da je ona vrijednija od tebe, stavio si se u podređen položaj. Ako ti misliš da nju vrijedi imati onda i ona mora misliti isto o tebi. Ako inherentno nema o tebi dobro mišljenje onda je vrijeme da kreneš dalje, ali ako si ti sam svojim postupcima obezvrijedio sebe e onda si sam i kriv za to.
maida95

#537 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Patriota, svaka ti je na mjestu! :thumbup:
modem33

#538 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by modem33 »

Tomahawk11 wrote:Svoju danasnju suprugu sam upoznao kao student. Ja, ruksak na ledjima i Nokia 52 10 :D

Ako si student, nezaposlen i bez love, ne znaci da ne mozes naci djevojku. Problem ce biti ako i u buducnosti budes student (dugogodisnji) ili lezihljebovic bez love i kukator kako nema posla. Onda ces izgubiti i onu koju si nasao.

Raja puno visi po Downtownovima i gleda ove starlete sto su ko inventar po istim. Onda sebi nabijaju komplekse. ''Da ja imam BMW i 100 000 na računu, ja bih ono vodao...'' 8-)

Te sto ove zenske vise po "night life klix-a" obicno su mamci za zrtve da potrose koju KM u tom kaficu.

To nisu slobodne zenske nego mamci .... Tako da cete tu svaka odbiti jer ona je tu "na poslu" :izet:
Last edited by modem33 on 11/11/2015 15:15, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#539 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Tomahawk11 »

modem33 wrote:
Tomahawk11 wrote:Svoju danasnju suprugu sam upoznao kao student. Ja, ruksak na ledjima i Nokia 52 10 :D

Ako si student, nezaposlen i bez love, ne znaci da ne mozes naci djevojku. Problem ce biti ako i u buducnosti budes student (dugogodisnji) ili lezihljebovic bez love i kukator kako nema posla. Onda ces izgubiti i onu koju si nasao.

Raja puno visi po Downtownovima i gleda ove starlete sto su ko inventar po istim. Onda sebi nabijaju komplekse. ''Da ja imam BMW i 100 000 na računu, ja bih ono vodao...'' 8-)

Te sto ove zenske vise po "night life klix-a" obicno su mamci za zrtve da potrose koju KM u tom kaficu.

To nisu slobodne zenske nego mamci .... Tko da cete tu svaka odbiti jer ona je tu "na poslu" :izet:
Da, otprilike. Al opet momcicima nabijaju komplekse, jbg, on je vidio, on sva sija, sminka, stiklice i onda pada u depresiju....i evo pisu se ovakvi tesktovi kao ovaj sto je tema zametnuta. Treba vidjeti da covjek vene ne izreze :oops:
beniciodeltoro

#540 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by beniciodeltoro »

Momak se zahvaljuje na Facebooku na porukama i na podršči
kao npr. :D
Aiša: Samo jako Emire"
Nela: Dobro si rekao
Naida: Ne trebaš da obraćam pažnju šta drugi govore jer tebe ne zanimaju druga mišljenja samo jako podršku imaš nije što te znam već si pošten decko
Lilly: Samo napred emire pozdrav za tebe
Meldina: idi dalje toga ce uvjek biti bez obzira sta ti rekao, a ljubav tek ceti se desiti
Gospođica Beba: Ma briga te,ti si iskren,a iskrenost se najmanje postuje u danasnje vrijeme
Ivana: bravo respect..poz iz Zg
Gordana: Znas šta momak skidam kapu svaka čast u pravu si potpuno tako je nažalost današnje vreme
Melika: Svaka čast
Sonja: Bravo care
Borka: Ostani svoj baš takav kakav jesi doće prava u pravo vrijeme
Valentina: Bravo....predivno napisano
Adela: NAJBOLJI SI I NE DAJ SE DA DRUGI MANIPULIRAJU TOBOM
Marina: Dragi Emire slazem se sa tobom imas veliki aplauz od mene.Samo tako dalje nastavi,budi otvoren i iskren i nedopusti da te ovi sto te ne vole spuste na dno iako se vidi da si jak.
Mirjana: Bravo sine,takvom momku i netrebaju sponzoruse,tebe ceka sudjena i postena a sponzoruse se nikada nece udati jer ih niko ne zeli za brak.
Meliha: sve si lijepo rekao i sve je tako 100 % sada je naopako i prokleto vrijeme došlo Bgm
Dijana: svaka cast decko,cure su nazalost jebeno nisko pale,nekad se sidim sto sam zensko kad samo vidim kako cure mogu nisko past i sta sve rade fuj... al tebi opet svaka cast
Amina: živa istina, respect
Aleksandra: Svaka ti cast,malo je ovakvih kao ti
Marina: kako bi mi zenske rekle malo je onih pravih i iskrenih muskaraca i rjetkost je naici na takve.Prvo sto cure vecinom gledaju je da se ima novaca i da ima skupi auto i kucetinu..Hello 21.st. i da jos nesto da bi bile glavne u necijem drustvu uvijek se moraju mjesati u to..Ne mislim da sam i ja sad fina cura ovo ono,ali donekle znam sto trazim i sto mi odgovara. Svake pohvale Emire,svaka cast!

i još stotinu sličnih komentara, sve cura do cure, sve "o kako si fin, naći ćeš garant svoju suđenu" a nijedna neće dobrovoljno da se javi da bude suđena :mrgreen: a pola tih cura ima na profilu slike kako nisu (citiram Emira) sinergija ljepote, softificiranosti i stila i slikaju se (citiram Emira) sa flašama koje su skuplje od njih
Nešto mi poznati ti komentari na Facebooku kojima se Emir zahvaljuje
I sam saam doživio mnogo neugodnih situacija. Svaka djevojka sa kojom sam se "kontao" ili bio u vezi ostavljala me uz izlike "ti si fin, osoba si za braka, dosadno je sada da mladi budemo skupa bolje kad dođe vrijeme za udaje", ja sam to shvatio u ovom smislu: "ti si fin meni treba neko da sa njim sve preživim, da se provodim, da me proba cijelu, a onda kad se uozbiljim i pređe preko mene pola grada treba mi neki fin za braka".

Jadno, žalosno. Mnoge postavljaju na facebooku statuse: "Nema finih momaka", "Fini ne postoje", "Mnogi gledaju samo izgled", čim vidim status tog tipa odmah djevojku koja je objavila status brišem iz prijatelja. Te koje kukakju i svašta pišu vozikaju se okolo sa klošarima, papcima, seljačinama koji ih psihički i fizički zlostavljaju ali one ipak ostaju sa njima u vezi jer ih "vole".
Nakon reakcija ženskog svijeta na Facebooku moglo bi se reći da je komentar jednog Marka što mu odgovori čisti promašaj :mrgreen:
После овог статуса ћеш да јебеш ко луд
JThomas

#541 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by JThomas »

ultima_palabra wrote:Sad opet nešto kontam... danas ljudi postaju popularni zbog svakakvih stvari. Tako možda neka attention whore i pristane biti sa njim, pa da onda zajedno objavljuju statuse tipa "ne može nam niko ništa", "ko razumije, shvatiće"...
zaboravio si samo retki nađu retke... 8-)
modem33

#542 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by modem33 »

maida95 wrote:
modem33 wrote:pogotov sa onim njihovim zenskim skupstinama svaka 2 dana a pogotov za vikend
Ja sam onda izrod, sa ovom koju znam od rođenja, odem do prodavnice i usput se ispričamo, a sa drugom jednom u mjesecu na kafu odem :?
Doduše, nemam tu neku grupu od njih 10 oko sebe pa da se mora ić' sa svakom ponaosob na kafu, jer se ima tračat' neka treća :oops:

Ne, to je normalno ponasanje kad nemas grupu od 10 .... otisla si da se vidis s prijateljicom da se relaksiras.

A ja bas govorim o toj "grupi od 10" .... :wink: ko da je skupstina NATO-a.

Mene zabrinjava neko sad drugo ponasanje kod muskaraca kad se "ozene" ... ne smiju ljudi otici na kafu ili pice sa prijateljem .. valjda se boje svojih zena ..... eh ti su mi najgori i takve nepostujem.

I isto sto ja volim otici s prijateljim popit pice koji su u vezi i koji nisu u vezi .... tako da ja svojoj zenskoj ne branim da ode na kafu s prijateljicima ili prijateljem .... ali zna se pravila igre na pocetku veze : "ako ti se svidja drugi" ... prekini prvo sa mnom pa dalje nastavi .... 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#543 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Tomahawk11 »

Na fb mozes brisati negativne komentare, tako da ako ih i ima, a ima vjerovatno, obrisao ih je.
A eto, dobro primjeceno, sve fin si, svaka cast, sto koja ne uleti u respo fazonu :D s kafom?
maida95

#544 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Tomahawk pametan si ti, osvojio si poziv na kafu, javi se u pp za informacije :lol:
beniciodeltoro

#545 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by beniciodeltoro »

Tomahawk11 wrote:Na fb mozes brisati negativne komentare, tako da ako ih i ima, a ima vjerovatno, obrisao ih je.
A eto, dobro primjeceno, sve fin si, svaka cast, sto koja ne uleti u respo fazonu :D s kafom?
Image
gilla

#546 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by gilla »

Lik je papucar teski iako ga razumijem shodno godinama. Ta te nogirala i sta sad? Radi na sebi i bit ce boljih. 3 milijarde žena na planeti. Biraj shodno svom nivou. Za ovakve i sl. slučajeve:

- Najvažniji savjet u životu za privlačenje zena: SEBIČNOST. Sa tim pokazuješ samopouzdanje, kičmu, snagu. Uvijek sebi budi prioritet. Radiš šta voliš kad želiš. Nauči da kažeš ženi NE. Ne želim se smarati sa tvojim jaranicama u shopingu, želim pogledati film, otići na termin, spremati ispit ....sljedeći put kad se vidite imaš i više tema. Skontaš, putovanje, javiš joj da putujete. To ej to. Zajebi feminizam i gluposti, muskarci zele zenstvenu zenu, a zene zele lidera, facu, muskarca. Pohvališ je ako zasluži, ako flerta sa drugim naruži je. Slobodno je komplimentiraj, pohvali noge, guzu....ako je nabacila ružnu frizuru kažeš joj. Najgore što sam dobio je mrš uz smiješak, nikad štoc u facu. Frendzona? NE svidjas joj se? Ok, sretno, ja ŽELIM seksulanog partnera, curu, ženu, nebitno...nastaviš sa životom.
Znači budeš fokusiran na svoju sreću i ono u čemu uživaš i ona će biti fokusirana na tvoju sreću. Neka ona bude dio tvog svijeta.

Naravno da nećeš biti kreten prema njoj, pazit ćeš je, voljeti, uživati skupa ali uvijek imaj na umu „JA“. Za sve ovo moraš imati pozadinu, da znaš šta hoćeš od života, fax, sport, posao, rad na sebi......Ako nemaš šta ponuditi ne možeš ništa ni očekivati.

BUDITE **BENI MUŠKARAC, prestani Emire folirati, praviti se fin, izbacivati nekakvu lažnu femine stranu koja ne postoji.

Kreteni,klošari i face ne kupe trebe na zlatani lanac, i auto....već jer su SEBIČNI.
A možeš biti čiča u odijelu i sebičan i da žene trče za tobom.

Odokativno za ove koji nemaju uspjeh:
- Izgled je bitan, skrešite taj stomak, fixajte zube, odjeću. One koji filozofiraju „izgled nije bitan“ su internet junferi.
- Ima nešto u visini, ako si visok imaš prolaz kod 80% žena. Shvatite to. Ja sam 195, znam šta govorim.
- Osmijeh. Mislim najvažnija stavka izgleda. Ne mora biti kao u glumca ali neka te zadovoljavava. Žene privlači osmijeh. Žene flertaju, hodaju, zabavljaju se, sexaju i udaju za likove sa lijepim osmijehom. I to potvrda iz prve ruke 
- Šta god pričale, žene se itekako lože na dobro tijelo, leđa, bicepse, ruke...znači teretana umjerena.
- Izazivaj ih, kao svoju mladju sestru, ne shvacaj sve ozbiljno. Ako ona uzvrati nemo jse duriti, prihvati, nasmij se. Svakako ce te testirati dok si ziv.
- Nemoj je zivkati, smarati, dosadjivati stalno
- Opet odlučan , želim OVO jesti, piti,raditi.......zaboravi na „ šta bi ti željela/voljela“

Sretno Emire.
JThomas

#547 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by JThomas »

Tomahawk11 wrote:Na fb mozes brisati negativne komentare, tako da ako ih i ima, a ima vjerovatno, obrisao ih je.
ne bi ja bio siguran da neće. svakakvih šifri ima.
Tomahawk11
Globalni moderator

#548 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Tomahawk11 »

maida95 wrote:Tomahawk pametan si ti, osvojio si poziv na kafu, javi se u pp za informacije :lol:
:mrgreen:
Honda Hondas

#549 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

ODGOVOR EMIRU 3

Emire, da ti tvoj Honda nesto kaze.. Vidi, meni je mnogo tesko jer ti nemas djevojku. Toliko mi je tesko da nisam u stanju otici na posao, samo placem i cmizdrim ko kakva picoka koju je samo prokleti Juventus oborio za 118 KM! :oops: Znas li koliko je 118 KM? To su tri seanse sa onom velepnom ljepoticom koja ukrasava obrise Stupske petlje.. :izet:

Hoces da si nadjes kvalitetnu djevojku? Imam rjesenje za sve tvoje probleme.. NE NE NE ovo nije rekla za Viagru, vec OVO: :izet:

Image

BULA NIZAMA

Ova djevojka je za tebe! :srce: ALLAH, ISLAM, vjera, ima jedan Bog, on ce Vam suditi.. Mala je prava DJEVICA! ma masina za rublje sa tisucu i sto obrtaja u minuti!!! Ganjaj ovo! 8-)

Ona sad sva u masnicama, fizickoj boli, raskaltacena ko gepek Golfa dvojke, a ti tako emocionalno porusen, shrvan od boli i od zena! EEE te zene! :angry:

Ali upozoravam te! Nizama je nedavno bila na suncanju u sluzbenim prostorija MUPA KS, :zekzek:
(kaze narod da je prodala goblene iz kuce kockastim glavama , jer je zeljela da finansijski podupre izgradnju kruznog toka u Buca Potoku) :P
pa su joj sada mnogo dragi pendreci, lisice, gazenje muskaraca gumenim cizmama, vezivanje za radijatore, ili ako ne budete imali radijatore u kuci, moze i vezivanje za stolicu proci..

A ti tako nevina, neiskvarena, poslusna dusa, sigurno da ce ti biti tesko da se priviknes na SADO MAZO igre, ali gle kako kazu:

Za sve postoji prvi put!

Sretno, druze, javi na Spottedu kako je proslo. Spominjaces ti svog Hondu. :D :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#550 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Tomahawk11 »

JThomas wrote:
ne bi ja bio siguran da neće. svakakvih šifri ima.
U pravu si. Cim se ovoliko drustvo sjatilo, bice nesto i za pateticara 8-)
Post Reply