"Ja ne,protestanti ne mole Mariji a moji prijatelj Katolik kojeg upitah zašto se mole Mariji i svecima mi reče:"Mi vjerujemo sa je ona i svi sveci kod Boga,živi su dakle,ako ja mogu tebe zamoliti da mi pomogneš,zašto nebih i njih!"Smrcak15 wrote:Cim se molis mariji , kleknes ispred kipa marije i trazis da ti ispuni ti zelju ti si automatski stavio mariju na nivo boga, pogledaj samo u medjugorju kako se mole ispred kipa marije. Samo bog uslisava dove niko drugi. Kad nekome drugom prilijepis svojstva bozija ti ga fakticki smatras bozanstvom.patriot_1 wrote:116. A kada Allah rekne: "O Isuse, sine Marijin, jesi li ti govorio ljudima: ’Prihvatite mene i majku moju kao dva boga uz Allaha!’" -
Laž prva,kršćani ne vjeruju da je Marija Bog!
Laž druga...mi nemamo dva Boga već jednog točnije TROJEDNOG!
A ta rijec trojedan se koristi kad nekome hoces da silujes zdravu logiku samu mu govoris trojedan trojedan trojedan i onda ce se covjek osjecati silovan intelektualno.
Gdje ovdje logika, 1+1+1=1 toj je taj trojedan:)
Ima logike,ne smatraju oni nju Bogom!"
Važno je što oni misle,dali misle tj. vjeruju da je Bog ili ne.A zamoliti nekog za pomoć,stojeći,sjedeći ili klečeći,manje je važno!
1x1x1=1 kako rekoh!
Čak je i nama znato ljudima da 1 može biti dvoje!itko za ženu u 9 mj. trudnoće ne kaže "Evo njih dvoje",nego "Evo nje",a dvoje su,kaj ne?
Samo ljuska,bjelanjak i žumanjak čine jaje.Bez ijednog od to troje jaje nije jaje nego hibrid neki.Voda može biti tekuća,može biti led i snijeg.
I dalje je voda!Bog može biti sve,i jedan i trojedan.Ja vjerujem da je trojedan!Tako nam objaviše Apostoli.A oni nisu smjeli lagat,jer laž je grijeh!