spreman je kolko i slon za brisanje kristalnih čaša..lik ne zna šta ga je snašlo i još je čini mi se u šoku...haj da kažem da ne sumnjam u njegove dobre namjere, ali i ako se pripremao za ovaj obim katastrofe nije ni blizu spreman....skiperu čamca dali Titanik u rukevivaldi wrote:a nemoj ni ti zajebavat, jbg on se 100 dana zagrijava jer covjek nema mogucnos da udje na teren..imas totalno koalicino, a i unutarstranacko rasulo..ali ako cemo posteno nema tu njegove kriviceJoseMujica wrote:jebga vivaldi haj ga malo proanaliziraj...došlo mu je 100 dana, što je neki demokracki prag do kojeg se čeka da se vidi i ocjeni pravac, a Vokri ne zna jel došo il je pošo
slazem se ja da je on politicki nespretan, da ne zna dat diplomatsko izjavu, da ga treba odvest frizeru...sve je to u redu, ali to nema veze sa njegovim radom ili neradom, a to je jedino sto je vazno.
koliko je on strucan ne mogur eci, ali ono sto znam jeste da ima zelju i namjeru da nesto uradi i da se pripremao prije nego sto je postao premijer.
nije to narvano garancije bilo cega, ali isto tako mislim da nema materijala ni za njegovo kritikovanje. bar ne jos uvijek.
u jedinstvu je snaga mujice
evo ti frišak primjer
da podsjetim potpopili Air Bosnu, pa osnovali BH Airlines koji je isto propao i sad bi legenda novu avio kompaniju osnivao i to naravno od budžetskih paraPremijer je, prema riječima Alije Jazvina, rekao kako bi se trebalo razmišljati i o opciji gašenja BH Airlinesa i osnivanja nove kompanije.
Nova kompanija bi u startu imala na raspolaganju 5,3 miliona KM koje premijer sada nudi HETA-i. Problem nabavke aviona riješio bi se iznajmljivanjem jednog ili više aviona, a išlo bi se i na racionalizaciju broja zaposlenih.