BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Galamdzija
#526 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Imaju i ovog što sinoć zabi Schalkeu http://en.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Stoch
http://www.101greatgoals.com/goals/cham ... am-sheets/
http://www.101greatgoals.com/goals/cham ... am-sheets/
-
mistek
#527 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Slovaci samo imaju loš niz, a nisu nimalo naivna ili loša reprezentacija. Prije godinu dana su tukli Dance 3-1 u prijateljskoj utakmici, ali je onda u kvalifikacijama nastao belaj.
Prvi golman im je Jan Mucha, koji brani u Rusiji za Kryliu Sovetov, a prije toga je par sezona proveo u Engleskoj, međutim, nije se naigrao. Radi se o realno prosječnom golmanu.
Zadnju liniju drži Škrtel, koga svi znamo. On će vjerovatno na stoperu biti u paru s Duricom. Na desnom beku je Pekarik, koji je nešto tipa Mujdže, otprilike, znamo ga iz Bundeslige sasvim dovoljno. Lijevo bi trebao biti manje poznati Švento iz Salzburga, osim ako selektor ne bude nešto drastično mijenjao. Najveća dilema će mu vjerovatno biti da li će drugi stoper biti Durica ili Kornel Salata, koji također igra u Rusiji.
U odbrani još ima Hubočana, igrača Zenita, koji je po meni možda i najbolji njihov igrač nazad, ali eto. Tu je i igrač Viktorije Čišovsky, koji je realno najzaslužniji za rezultate Viktorije u Evropi ove godine, ali sumnjam da će igrati u prvoj ekipi umjesto Pekarika.
Opet, ako ocjenjujemo njihovu odbranu, mislim da se radi o sasvim solidnom dijelu ekipe, koji je jačinom poput naše, tu negdje.
U veznom redu je glavni Hamšik, bez dvojbe. Kvalitetan je sigurno i Juraj Kučka, igrač Genoe, a ni onaj mali Weiss nije loš i zna baš konkretno probiti po strani, što bi nam moglo stvarati probleme. Ostatak veznog reda je uglavnom krpljenje, bez neke pretjerane kvalitete. Najčešće tu uleti PAOK-ovac Stoch. U ovom segmentu igre su sigurno ispod nad, i ne bi smjeli da nas nadtrče ili nešto slično, pa na taj način dođu u prednost.
Sa špicevima imaju problema još od SP 2010. Na posljednjem okupljanju udarne igle naprijed su bili Jakubko (Amkar) i Šestak (Bursa). Možda bi onaj Viktorijin Duriš mogao da uleti, ili pak neko od iskusnijih tipa Hološko (Bešiktaš), te Vittek koji je bez kluba. Prije 4-5 godina u špicu su bili Mintal i Nemeth, plus ovaj Vittek ko idealna rezerva, baš dobra ekipa. Sada, krpe se igračima iz Rizespora, Žiline ili Arsenal Kijeva. Dakle, dosta tanko.
Sve u svemu, selekcija koju ne treba podcijeniti i koja može uzeti utakmicu a da to uopšte ne bude iznenađenje. U historiji, skidali su skalpove najvećim svjetskim ekipama, uključujući Njemce, Ruse, Talijane, Francuze.
Prvi golman im je Jan Mucha, koji brani u Rusiji za Kryliu Sovetov, a prije toga je par sezona proveo u Engleskoj, međutim, nije se naigrao. Radi se o realno prosječnom golmanu.
Zadnju liniju drži Škrtel, koga svi znamo. On će vjerovatno na stoperu biti u paru s Duricom. Na desnom beku je Pekarik, koji je nešto tipa Mujdže, otprilike, znamo ga iz Bundeslige sasvim dovoljno. Lijevo bi trebao biti manje poznati Švento iz Salzburga, osim ako selektor ne bude nešto drastično mijenjao. Najveća dilema će mu vjerovatno biti da li će drugi stoper biti Durica ili Kornel Salata, koji također igra u Rusiji.
U odbrani još ima Hubočana, igrača Zenita, koji je po meni možda i najbolji njihov igrač nazad, ali eto. Tu je i igrač Viktorije Čišovsky, koji je realno najzaslužniji za rezultate Viktorije u Evropi ove godine, ali sumnjam da će igrati u prvoj ekipi umjesto Pekarika.
Opet, ako ocjenjujemo njihovu odbranu, mislim da se radi o sasvim solidnom dijelu ekipe, koji je jačinom poput naše, tu negdje.
U veznom redu je glavni Hamšik, bez dvojbe. Kvalitetan je sigurno i Juraj Kučka, igrač Genoe, a ni onaj mali Weiss nije loš i zna baš konkretno probiti po strani, što bi nam moglo stvarati probleme. Ostatak veznog reda je uglavnom krpljenje, bez neke pretjerane kvalitete. Najčešće tu uleti PAOK-ovac Stoch. U ovom segmentu igre su sigurno ispod nad, i ne bi smjeli da nas nadtrče ili nešto slično, pa na taj način dođu u prednost.
Sa špicevima imaju problema još od SP 2010. Na posljednjem okupljanju udarne igle naprijed su bili Jakubko (Amkar) i Šestak (Bursa). Možda bi onaj Viktorijin Duriš mogao da uleti, ili pak neko od iskusnijih tipa Hološko (Bešiktaš), te Vittek koji je bez kluba. Prije 4-5 godina u špicu su bili Mintal i Nemeth, plus ovaj Vittek ko idealna rezerva, baš dobra ekipa. Sada, krpe se igračima iz Rizespora, Žiline ili Arsenal Kijeva. Dakle, dosta tanko.
Sve u svemu, selekcija koju ne treba podcijeniti i koja može uzeti utakmicu a da to uopšte ne bude iznenađenje. U historiji, skidali su skalpove najvećim svjetskim ekipama, uključujući Njemce, Ruse, Talijane, Francuze.
-
mistek
#528 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
I ne može se govoriti da su nepoznati, a igrači im igraju u: Liverpool, Hertha, Lokomotiv, Napoli, Genoa, Bologna, Nurnberg, Olympiacos, Freiburg, Bešiktaš, pa ovih par iz Plzena koje upoznasmo itd.
- Referent za ONO i DSZ
#529 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
A jesu'l psihicki labilni i kako reaguju na huuuuuuuk
ps.
- nKrkan
#530 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
A mogul ja kako među Slovačke navijače u Zenici
-
tipico2
#531 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Buraz, tebi je taj Hamsik toliko udario u glavu, da ces promijeniti stranunKrkan wrote:A mogul ja kako među Slovačke navijače u Zenici
-
tipico2
#532 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
*A mi uglavnom postizemo najmanje 3 gola po utakmiciNuken wrote:Hajd malo o Slovacima kad "niko" neće
*Po FIFA ranku trenutno se nalaze na 62 pozicijia,a najveći rank su zabilježili u septembru 2010. godine kada su bili 16.
*Ukupna vrijednost tima iznosi 79.500.000 £
*Selektor reprezentacije je Ján Kozák
Definitivno dva najpoznatija igrača su:Hamšik(forumski Messi),i Škrtel
*Hamšik-2007– 64 nastupa (10)golova
Posljednji pogodak postigao u oktobru protiv Latvije kada su Slovaci pobjedili 2-1
Vrijednost:31.000.000 £
*Slovaci su sa nama igrali dva puta, i u oba meča su poraženi od bh. selekcije
*U zadnjih 7 utakmica ne znaju za pobjedu
*Uglavnom ne postižu više od 2 gola po utakmici
-
Djubre_
#533 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Prijavi se za urednika sportskog programa..mistek wrote:Slovaci samo imaju loš niz, a nisu nimalo naivna ili loša reprezentacija. Prije godinu dana su tukli Dance 3-1 u prijateljskoj utakmici, ali je onda u kvalifikacijama nastao belaj.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- Legollas
#534 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Apsolutni favoriti smo na Bilinom Polju. Ali u gostima uvijek treba pazit. 
-
tipico2
#535 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
U Zenici dobijamo sigurno, a dobro je da smo Zilinu isto ``okupirali``.
..........ali ostaje onaj unutrasnji strah koji se zove Hr-Skotska...........ne daj boze.
..........ali ostaje onaj unutrasnji strah koji se zove Hr-Skotska...........ne daj boze.
- Đuturum
#536 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pozdrav svim forumašima od novog starog člana!
Nisam pobornik beskrajnih rasprava na forumima, tako da ću vjerovatno i ovdje biti rijetko viđen gost, da ne uzimam prostor aktivnim članovima, u ovom slučaju prekaljenim fudbalskim znalcima.
Što se tiče reprezentacije, pratim je od njenog osnivanja – što je i logično
. Uvjek to nekako slično krene, pljuje se po državi, savezu, stadionu, selektoru, igračima, taktici itd. Onda se pred meč zahukta o taktici, koga u vezni, tanka zadnja linija, Vedu treba napolje, Zeca na ražanj itd.
Nemam protiv da svako iznese ono što misli, za to forum i služi. Pošto sam svjedok svih neuspjeha naše reprezentacije od njenih početaka, postavit ću svima nama par pitanja.
Zar ne mislite da se u ovim momcima skupilo dovoljno gorčine, jada, bijesa za sve neuspjehe reprezenacije u zadnjih 20 godina?
Zar ne mislite da se u nama svima koji volimo ovu zemlju i reprezentaciju sakupilo i više gorčine i bijesa zbog svih sudijskih nepravdi, mutljaža u FSBiH, baraža, blamaža?
Zar mislite da je Pape čovjek koji se libi savjetovati sa fudbalskim veličinama o taktici? Ko zna, možda je koristio i savjete sa foruma.
Ja se prvi put u ovih 20 godine ne bojim da ćemo uspjeti! Ubjeđen sam da bi naši protivnici u naredne 4 utakmice rado potpisali za zelenim stolom 3:0! Realno, nismo mi svjetska sila, ali u ovom trenutku imamo ekipu koja je za 3 klase bolja od naših protivnika u grupi. I ne samo to, zbog svega gore navedenog, naši momci nemaju osjećaja da naše protivnike džentmenski isprate sa jednim ili dva gola u mreži. I neka nemaju, treba u ovome svemu uživati dok traje.
Ja sam siguran da će već 07.09. ljubitelji fudbala u Slovačkoj sa zebnjom čekati drugu utakmicu sa BiH, uz taktove slovačke verzije narodne umotvorine „mene Hašim kao bubanj dere, nikud majci nikud u djevere ...“
I neka dere, treba da dere bosanski Hašim za sve fudbalske nepravde. Ako se neko sa mojom konstatacijiom ne slaže i smatra da trebamo biti oprezni, da smo mi balkanci koji potcjenjuju protivnika...
Zar mislite da naši momci nisu dovoljno inteligentni da nisu svjesni činjenice da će odlaskom u Brazil, svaki od njih pojedinačno imati priliku da ga gleda milijardu ljudi, hiljade menadžera, klubova i da će svaki od njih ako pokaže šta zna riješiti svoj fudbalski angažman do kraja karijere. Sjetite se igrača Senegala, Kameruna i dr.
Zato dragi moji forumaši, opušteno i bez pesimizma, bar kada je repka u pitanju.
Nisam pobornik beskrajnih rasprava na forumima, tako da ću vjerovatno i ovdje biti rijetko viđen gost, da ne uzimam prostor aktivnim članovima, u ovom slučaju prekaljenim fudbalskim znalcima.
Što se tiče reprezentacije, pratim je od njenog osnivanja – što je i logično
Nemam protiv da svako iznese ono što misli, za to forum i služi. Pošto sam svjedok svih neuspjeha naše reprezentacije od njenih početaka, postavit ću svima nama par pitanja.
Zar ne mislite da se u ovim momcima skupilo dovoljno gorčine, jada, bijesa za sve neuspjehe reprezenacije u zadnjih 20 godina?
Zar ne mislite da se u nama svima koji volimo ovu zemlju i reprezentaciju sakupilo i više gorčine i bijesa zbog svih sudijskih nepravdi, mutljaža u FSBiH, baraža, blamaža?
Zar mislite da je Pape čovjek koji se libi savjetovati sa fudbalskim veličinama o taktici? Ko zna, možda je koristio i savjete sa foruma.
Ja se prvi put u ovih 20 godine ne bojim da ćemo uspjeti! Ubjeđen sam da bi naši protivnici u naredne 4 utakmice rado potpisali za zelenim stolom 3:0! Realno, nismo mi svjetska sila, ali u ovom trenutku imamo ekipu koja je za 3 klase bolja od naših protivnika u grupi. I ne samo to, zbog svega gore navedenog, naši momci nemaju osjećaja da naše protivnike džentmenski isprate sa jednim ili dva gola u mreži. I neka nemaju, treba u ovome svemu uživati dok traje.
Ja sam siguran da će već 07.09. ljubitelji fudbala u Slovačkoj sa zebnjom čekati drugu utakmicu sa BiH, uz taktove slovačke verzije narodne umotvorine „mene Hašim kao bubanj dere, nikud majci nikud u djevere ...“
I neka dere, treba da dere bosanski Hašim za sve fudbalske nepravde. Ako se neko sa mojom konstatacijiom ne slaže i smatra da trebamo biti oprezni, da smo mi balkanci koji potcjenjuju protivnika...
Zar mislite da naši momci nisu dovoljno inteligentni da nisu svjesni činjenice da će odlaskom u Brazil, svaki od njih pojedinačno imati priliku da ga gleda milijardu ljudi, hiljade menadžera, klubova i da će svaki od njih ako pokaže šta zna riješiti svoj fudbalski angažman do kraja karijere. Sjetite se igrača Senegala, Kameruna i dr.
Zato dragi moji forumaši, opušteno i bez pesimizma, bar kada je repka u pitanju.
-
tipico2
#537 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Sjecam se kad je Francuska protiv Irske dala gol rukom (1:1) i otisla na SP u Juznu Afriku, a za uzvrat je Irska u barazu za EP 2012 dobila``poklon`` Estoniju.
E sad bi bio red i da mi dobijemo malo vjetra u ledja od Fifa-e, jer su i nas Francuzi u Parizu (1:1) sjebali iz ``penala``.
Ko zna mozda dobijemo opet onog dobrog sudija kao protiv Grcke u Zenici.
Mi smo jaka ekipa koja moze pobijediti sve i jednu momcad u nasoj grupi (a vala i 80 % ekipa iz drugih grupa), ali ima ona mafija sa Al`Platinijem, njima ne vjerujem nista, kad covjek pogleda na svim dosadasnjim takmicenjima SP ili EP igraju uvijek iste ekipe (Njemacka, Spanija, Italija, Francuska, Engleska, Grcka....itd) i jedna do dvije ``iznenadjenje ekipe`` - e to bi bas mogli biti mi.
Zasto onda ove kvalifikacije i jebanje zivaca kad ionako uvijek igraju isti, al hajd nadaj se i suti.
E sad bi bio red i da mi dobijemo malo vjetra u ledja od Fifa-e, jer su i nas Francuzi u Parizu (1:1) sjebali iz ``penala``.
Ko zna mozda dobijemo opet onog dobrog sudija kao protiv Grcke u Zenici.
Mi smo jaka ekipa koja moze pobijediti sve i jednu momcad u nasoj grupi (a vala i 80 % ekipa iz drugih grupa), ali ima ona mafija sa Al`Platinijem, njima ne vjerujem nista, kad covjek pogleda na svim dosadasnjim takmicenjima SP ili EP igraju uvijek iste ekipe (Njemacka, Spanija, Italija, Francuska, Engleska, Grcka....itd) i jedna do dvije ``iznenadjenje ekipe`` - e to bi bas mogli biti mi.
Zasto onda ove kvalifikacije i jebanje zivaca kad ionako uvijek igraju isti, al hajd nadaj se i suti.
- Thinker
#538 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Amin, sa ovim treba zaključati temu do utakmice!Đuturum wrote:Pozdrav svim forumašima od novog starog člana!
Što se tiče reprezentacije, pratim je od njenog osnivanja – što je i logično. Uvjek to nekako slično krene, pljuje se po državi, savezu, stadionu, selektoru, igračima, taktici itd. Onda se pred meč zahukta o taktici, koga u vezni, tanka zadnja linija, Vedu treba napolje, Zeca na ražanj itd.
- nKrkan
#539 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Lajkam...tipico2 wrote:Buraz, tebi je taj Hamsik toliko udario u glavu, da ces promijeniti stranunKrkan wrote:A mogul ja kako među Slovačke navijače u Zenici
-
tipico2
#540 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovcine Safet Sušić u ponedjeljak će objaviti s kojim ćemo snagama nasrnuti na Slovake u jurišu na Svjetsko prvenstvo, a dok ne izdiktira imena igrača koja je pozvao, Pape ne gubi vrijeme. Selektor je danas gledao prijateljsku utakmicu Rumunija - Slovačka. Dok smo se mi na Koševu natjecali s Amerikancima ko će primiti više golova, Slovaci su u Rumuniji ostavili dobar dojam, i odigrali 1:1.
- Prijateljska je utakmica, slično kao i ova što smo mi igrali. Ne može se nešto previše vidjeti. Bila je to utakmica bez jakog ritma, prava prijateljska. Da ima nešto što mi je skrenulo pažnju, nema - kaže Sušić.
Pape misli da će u Zenici na teren istrčati 9 ili 10 igrača Slovačke koji su igrali u Rumuniji.
- Formacija im je 4-5-1. Imaju samo jednog špica, Martina Jakubka, ali iza njega su Marek Hamsik i dva opasna krila Vladimir Weiss i Stanislav Sestak. Dosta su ofanzivna ekipa. Međutim, opet kažem, teško je stvoriti neku posebnu sliku o njima. Za tri sedmice to će biti druga ekipa nakon što
i njima krene prvenstvo i dobiju po nekoliko utakmica u nogama. Bit će jači nego u Rumuniji - tvrdi selektor.
Kada je riječ o spisku, Pape i dalje ne želi reći ko će biti na njemu, kao niti to da li će zvati Grasshoppersovu zvijedu Izeta Hajrovića
- Zvat ću istih 20 fudbalera koje sam pozvao za susret sa SAD. Nisam čovjek koji će nakon jedne prijateljske utakmice sjeći glavu nekome i izostavljati ga. Uz njih, tu će biti još 2-3 imena, ali ne mogu još reći koja - rekao je Sušić.
- Prijateljska je utakmica, slično kao i ova što smo mi igrali. Ne može se nešto previše vidjeti. Bila je to utakmica bez jakog ritma, prava prijateljska. Da ima nešto što mi je skrenulo pažnju, nema - kaže Sušić.
Pape misli da će u Zenici na teren istrčati 9 ili 10 igrača Slovačke koji su igrali u Rumuniji.
- Formacija im je 4-5-1. Imaju samo jednog špica, Martina Jakubka, ali iza njega su Marek Hamsik i dva opasna krila Vladimir Weiss i Stanislav Sestak. Dosta su ofanzivna ekipa. Međutim, opet kažem, teško je stvoriti neku posebnu sliku o njima. Za tri sedmice to će biti druga ekipa nakon što
i njima krene prvenstvo i dobiju po nekoliko utakmica u nogama. Bit će jači nego u Rumuniji - tvrdi selektor.
Kada je riječ o spisku, Pape i dalje ne želi reći ko će biti na njemu, kao niti to da li će zvati Grasshoppersovu zvijedu Izeta Hajrovića
- Zvat ću istih 20 fudbalera koje sam pozvao za susret sa SAD. Nisam čovjek koji će nakon jedne prijateljske utakmice sjeći glavu nekome i izostavljati ga. Uz njih, tu će biti još 2-3 imena, ali ne mogu još reći koja - rekao je Sušić.
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#541 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Da ima nešto što mi je skrenulo pažnju, nema - kaže Sušić.
-
mozambik_32
#542 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Prvi puta se javljam, pratim forum odavno, diskusije su veoma zanimljive. Sto se tice utakmice sa Slovackom ocekujem 6 bodova, i to relativno lagano osvojenih jer vjerujem u nase igrace, i njihovu zelju za plasmanom na Mundijal. Takodjer, moram prokomentirati ovu posljednju izjavu naseg selektora. Ova izjava je sramotna, uz duzno postovanje prema selektoru, ali zbog cega smo onda izgubici utakmicu sa USA, kada se,ocigledno je, nakon nje nista nece promjeniti glede odredjenih indivudua u nasoj izabranoj vrsti. Susic radi odlican posao u reprezentaciji, ali ja se ne mogu oteti dojmu da on NE ZELI da vidi ono sto citava Bosna vidi, i na sta je ukazivala nasa sportska javnost nakon utakmice sa USA. On radi odlican posao, ali izgleda da ne zeli da popravi jos neke stvari, pa da sve izgleda fantasticno. Ja jednostavno ne razumjem. Jasno je svima u drzavi da Sunjic i Vrsajevic nisu, niti ce ikada biti za reprezentacije, a Zahirovic i Stevanovic trenutno nisu i trebaju na odmor ovaj dvomec, da se malo drznu i pocnu marljivo raditi i trenirati, da bi se ponovo vratili u repku. Susic to izgleda ne zeli da vidi.
-
tipico2
#543 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ja mislim da ce Susic igrati istu taktiku kao protiv Grcke:
``MAGICNI TROUGAO``
Taktika je bila:
1. Ibisevic dobija loptu i ``pada`` 20-tak metara od gola
2. Misimovic ubacuje u 16-erac prema Dzeki
3. Dzeko zabija gol.
................pogledajte 1:0 i 3:0 pa se uvjerite.
``MAGICNI TROUGAO``
Taktika je bila:
1. Ibisevic dobija loptu i ``pada`` 20-tak metara od gola
2. Misimovic ubacuje u 16-erac prema Dzeki
3. Dzeko zabija gol.
................pogledajte 1:0 i 3:0 pa se uvjerite.
- Bosanski_kralj
#544 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Kako imate živaca raspravljati o formaciji, o pozivima igračima...Mene evo već sad puca trema i samo razmišljam o tome da osvojimo 3 boda u prvoj utakmici. Druga i nije toliko važna, trenutno.
- denimb
#545 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
A formacija ista vec godinama, samo Mravca nemaBosanski_kralj wrote:Kako imate živaca raspravljati o formaciji, o pozivima igračima...Mene evo već sad puca trema i samo razmišljam o tome da osvojimo 3 boda u prvoj utakmici. Druga i nije toliko važna, trenutno.
-
Rob_Atl
#546 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
jedan kaze dosta o kartama pricajmo o utakmici, taman se pocelo pricati o tekmi, drugi upada i kaze kako mozemo pricati o utakmici, jebem ga ja o cemu cemo pricat, mozemo preci o zenama u slovackoj

- Logovan
#547 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Može, najbolje o njima da pričamo.Rob_Atl wrote:jedan kaze dosta o kartama pricajmo o utakmici, taman se pocelo pricati o tekmi, drugi upada i kaze kako mozemo pricati o utakmici, jebem ga ja o cemu cemo pricat, mozemo preci o zenama u slovackoj![]()
- Bosanski_kralj
#548 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ne kažem ja da ne treba o tome pisati, nego samo da ja ne mogu.
Jbg, rano me trema uhvatila.
Jbg, rano me trema uhvatila.
-
PeppermintSA
#549 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ukoliko izabranici selektora Safeta Sušića savladaju Slovake u obje utakmice, plasman u Brazil nikada neće biti bliži. Osim toga, na FIFA rang listi, koja izlazi 12. septembra, dva dana nakon utakmice u Žilini sa Slovačkom, Zmajevi će biti deveta reprezentacija svijeta!
- Logovan
#550 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Dodatni motiv da se pobijede Slovaci u obje utakmice.PeppermintSA wrote:Ukoliko izabranici selektora Safeta Sušića savladaju Slovake u obje utakmice, plasman u Brazil nikada neće biti bliži. Osim toga, na FIFA rang listi, koja izlazi 12. septembra, dva dana nakon utakmice u Žilini sa Slovačkom, Zmajevi će biti deveta reprezentacija svijeta!