To se desi kad bezobrazno i nesportski podcijenite protivnika.Melami wrote:Luksemburg-Portugal 1-0
Naprijed prijateljski Luksemburg !
Dole sramote portugalske !
Moderators: Charuga, Tomahawk11
To se desi kad bezobrazno i nesportski podcijenite protivnika.Melami wrote:Luksemburg-Portugal 1-0
jel' to ronaldo opetemirolini wrote:Litva 1 - 1 Slovačka neka tako ostane![]()
Luksemburg 1 - 0 Portugal .... luksemburg se pojacao!
eto Portugala opet nama u baražuMelami wrote:Luksemburg-Portugal 1-0
PriNc_ba wrote:Treba glavu otkinuti Papetu ! kakva mu je ono formacija i kakvih mu je ono prvih 11![]()
![]()
![]()
bezobrazno i neprofesionalno ! pojma on nema o fudbalu ! cuj samo 8 zabiti ekipi koja je primila 7 golova u 7 od 9 zadnjih tekmi
sramota ! kakav je to selektor ! PAPE DOLE !
![]()
ajmo pljuvati jos malo i traziti nesto negdje nekakoili ce pljuvaci da cekaju latviju pa se nadati nedo Bog nekom kiksu da opletu
ali me samo zanima sta ce kad ne kiksamo
![]()
rutinska igra nasihmislio sam da ce malo stati na loptu nakon 3-4 ali jok
![]()
tako i treba
vise neIt_is_a_Leclerc wrote:Latvijci šalju upozorenje. Drže nulu protiv Grka u 40. minuti.
Jedna, druga mozda bude najbolje drugoplasirana. ( to se broji iz svih grupa )Almond wrote:Pošto je najviše raje na ovoj temi,hoće li mi ko odgovoriti da li jedna ili dvije ekipe iz naše grupe ide direktno na SP ?
shake69 wrote:Odlicno za pocetak, ali protiv jednog jadnog protivnika nikakvo ogledalo za nastavak kvalifikacija. Vrsajevic nedostojan reprezentacije, Ibricic po ko zna koji put pokazao da ne umije. Hvala Bogu pa se vracaju igraci koje su zamijenili ovdje.
Protiv Latvije cemo vidjeti gdje smo stigli s igrom.
Sad bi Ciro pred tv kamerama govorio:Crvena Tifoza wrote:Sad bi Ciro trcao pocasne krugove oko stadiona. Prijetio bi Edinu i Vedadu da ce ih kazniti jer je rekao da stanu na 5.![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo PAPE!