Bravo svaka cast, odlicno, cestitam, ti poredis cistu kontru i postavljenu odbranu (koja je konstantno kod slovaka bila takva, izuzev kada je Hajrovic iz polukontre dao go, a i tada je Dzeku cuvao Pekarik i Skrtel cini mi se), bravo i svaka cast jos jednom sve si objasnio o svom fudbalskom znanju.Janjicar wrote:Bravo svaka cast (Y)guber90 wrote:Kako ljudi podcjene to sto je na Dzeki konstantno jedan stoper i jos jedan u blizini, pa Hajrovic je dobio prostora za onaj sut jer nisu ni smjeli izaci na njega, kontaju bolje Dzeku cuvati nego pritisnuti nekog anonimusa (da me ne skonta neko pogresno, medjutim za Hajrovica se jos nije culo, ali aBd cuti ce se). Slicna je situacija i iz kornera, Dzeko je ubitacan u tim situacijama i svako ce njega radje da cuva nego bilo kog igraca na terenu.
Na svakom dobrom napadacu se zalijepi jedan stoper i cuva ga citavo vrijeme ?
Razlika izmedju tih dobrih napadaca i Dzeke sto se oni oslobode tog cuvara.
To Vam poentiram citavo vrijeme.
Cist primjer Hamsik sinoc, 5 u odbrani covjek zabi gol. Kako je zabio ? to ga niko ne pita bitno je da je dao.
BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- guber90
#5226 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
- cyprus
#5227 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ma OK je ovo što FACETV radi... Ima preseravanja, ali ja nemam većih zamjerki...
- Infaze Studio
#5228 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
MA ipak je za ocekivati malo vise. Mislim pricas sa gostom I okrenes ledja kameri, a zaklonio si ledjima I gosta, tako da se tebi gleda u guzicu cijelo vrijeme..mislim halloo. Oni iz rezije onda, ako slucajno pogledaju sta se desava na drugom monitoru nakon 5 minuta, mu kazu, "hej okreni se"cyprus wrote:Ma OK je ovo što FACETV radi... Ima preseravanja, ali ja nemam većih zamjerki...
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#5229 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Vec sam komentarisao na gifovima, ali evo i ovde. Je li se samo meni ucinilo ili je Marijan veliki dupelizac !? Sto se senada urokanog tice, nema se sta komentarisati 
- drug_profi
#5230 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Viđen!Micaha wrote:Ima li glasa od onoga u crvenoj majici sto je milfachu paso

- Partijaner
-
5 0 5
#5232 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
marijan je takav kakav je. i zbog toga je i dobio posao. senadu bi trebali dati otkaz, ako ni zbog cega, onda zbog toga sto je bio pijan.un1ted wrote:Vec sam komentarisao na gifovima, ali evo i ovde. Je li se samo meni ucinilo ili je Marijan veliki dupelizac !? Sto se senada urokanog tice, nema se sta komentarisati
- Warashii
#5233 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Jel ovo opet zayebancija ili sam ja postao imun na humor?505sCrtom wrote: marijan je takav kakav je. i zbog toga je i dobio posao. senadu bi trebali dati otkaz, ako ni zbog cega, onda zbog toga sto je bio pijan.
- IcedMFEarth
#5234 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ne, samo mislim da voli naše igrače više nego samog sebe, zato mi i jeste malo žao ono isfuravanje na kraju. Ali ipak, ne može se svako pohvaliti da je poljubio Edina Džekuun1ted wrote:Vec sam komentarisao na gifovima, ali evo i ovde. Je li se samo meni ucinilo ili je Marijan veliki dupelizac !? Sto se senada urokanog tice, nema se sta komentarisati
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#5235 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ma steta, sinoc onaj intervju je prosao samo zato sto smo svi bili pod euforijom. Ono je bilo krkanski..
- phillie
#5236 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ko ce mu dati otkaz ?
Sam sebi....
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#5237 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
zašto mora biti mahalaški?Warashii wrote:Ma ja kad vec nema nista a onda se moze pljuvat makar po nekim novinarima, de ba budimo sretni zbog pobjede a ne trazit dlaku u jajetu.
Ja ne znam samo sta bi bilo s nasom reprezentacijom da igramo ko Grcka na primjer, pa jbte razapeli bi ih sve do jednog, dobro mozda nebi Begovica jedino.
ako sam ja sretan zbog pobjede, ne mora značiti da sam i slijep.
čovječe, ja sam sinoć od sreće toliko lupo vratima da je kreč otpadao sa zida. ne može mi ovo umanjiti tu sreću, ali ne mogu se ni praviti lud. i nije pljuvanje ako kažem da je neprimjereno biti natopljen ko Spanđbob, jer nisam ništa slagao ili preuveličao.
suprotan primjer? Edin Avdić.
al' haj' reko, da ne budem partipuper
- mO k3
#5238 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Opusti seNaslovnica wrote:Slažem se, ali me Džeko nekoliko puta baš izbacio iz cipela. Imam osjećaj da se slabo zalaže, slabo se troši, nekakav je sav smotan, neće ga pa neće, nikako nije konstantan, slabo ima ideje, ne znam...Možda i griješim.Arteta wrote:@Naslovnica
Slovaci su odigrali jako discipliunovanu odbranu i u takvoj disciplini su najvise bili zatvoreni napadaci i njima je bilo jako tesko doci do lopte.
Jasno mi je da je za sebe zalijepio pola odbrane, ali nekako nije to - to.
Da se razumijemo, navijam za BiH i drago mi je kao i svima vama da je BiH na korak do Brazila.
I ne vidim zašto nekima smeta kritika na račun Džeke.
- zeko071
#5239 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Dernuli smo Slovake, Izet dao go, Edin cestitao,Pape pogodio sa izmjenama.Reprezentaciju Jedine nema argumenata za pljuvati, ali hajte malo po FACE TVu.un1ted wrote:Ma steta, sinoc onaj intervju je prosao samo zato sto smo svi bili pod euforijom. Ono je bilo krkanski..
- mO k3
#5240 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Osevap't se skupiti para i poslati na u ga u brazil ,nek se tamo gooza negledaMustang1 wrote:De ako neko ima u Slovackoj da ode provjeriti je'l se ovaj lik pomjerio sa mjesta![]()
- mO k3
#5241 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Hajmo ba koji je ovo od forumasaPismonosa wrote:
- Infaze Studio
#5242 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ahahahahaha...ali nije normalno koliko frajer lici na jarana mi.drugi profil wrote:Viđen!Micaha wrote:Ima li glasa od onoga u crvenoj majici sto je milfachu paso![]()
Odlicna montaza
- amidzazeher
#5243 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Jebote gledam reprizu i opet me trese nervoza!! Je li to normalno!!!
- Arteta
#5244 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Seljakluk prati nasu Reprezentaciju i tesko cemo ga se rijesiti, barem u ovom vijeku.Chmoljo wrote:zašto mora biti mahalaški?Warashii wrote:Ma ja kad vec nema nista a onda se moze pljuvat makar po nekim novinarima, de ba budimo sretni zbog pobjede a ne trazit dlaku u jajetu.
Ja ne znam samo sta bi bilo s nasom reprezentacijom da igramo ko Grcka na primjer, pa jbte razapeli bi ih sve do jednog, dobro mozda nebi Begovica jedino.
ako sam ja sretan zbog pobjede, ne mora značiti da sam i slijep.iritira mahalaština u realno, historijskim trenucima.
čovječe, ja sam sinoć od sreće toliko lupo vratima da je kreč otpadao sa zida. ne može mi ovo umanjiti tu sreću, ali ne mogu se ni praviti lud. i nije pljuvanje ako kažem da je neprimjereno biti natopljen ko Spanđbob, jer nisam ništa slagao ili preuveličao.
Pod ovim seljakluk, mislim na ove sto rade prijenose, onog na pocetku tuakmice i onog crvenoj majci, mali milion je primjera.
- fantom slobode
#5245 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
drugi profil wrote:
Viđen!![]()
Joj svaka cast za ovu...
- Warashii
#5246 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pa i ja se to pitam, ima stvari koje nisu sljakale i u prvoj i u drugoj utakmici kao i u utakmicama prije al mi nije jasno sto neki moraju bas u ovim momentima, bit ce vremena da se to analiziraChmoljo wrote: zašto mora biti mahalaški?
ako sam ja sretan zbog pobjede, ne mora značiti da sam i slijep.iritira mahalaština u realno, historijskim trenucima.
A dobro par stvari ni meni u prijenosu nije sjedalo al sta mi sve ne sjedne kod FTV + uzasna slika se ne moze porediti.
I meni je smetalo Tekbiranje, koje jest neprimjereno, al sta cu Boze budala nikad ne fali.
Najbitnija je pobjeda i to pobjeda iz skoro pa niceg,gubiti pa okrenuti rezultat u jako jako bitnoj utakmici nije mala stvar moze pricati ko sta hoce
Pa jbte mi da smo dali go kao Francuzi protiv Iraca mi bi sami sebe izbacili na neki nacin
- Pismonosa
#5247 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ma onaj tekbir je pao mislim iz zajebancije
Pa i mi smo se u ratu znali zajebavat i onako tekbirat. Ono igraš karti a onda neko ničim izazvan drekne TEKBIR. Tekstil
Ono jest da je nedolično, al nije ni neka katastrofa sad 
Last edited by Pismonosa on 11/09/2013 14:31, edited 1 time in total.
- Arteta
#5248 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Svima nam je najbitnija pobjeda ali seljakluk se mora kritikovati, to se ne smije ostavljati po strani.Warashii wrote:Pa i ja se to pitam, ima stvari koje nisu sljakale i u prvoj i u drugoj utakmici kao i u utakmicama prije al mi nije jasno sto neki moraju bas u ovim momentima, bit ce vremena da se to analiziraChmoljo wrote: zašto mora biti mahalaški?
al' haj' reko, da ne budem partipuper.
A dobro par stvari ni meni u prijenosu nije sjedalo al sta mi sve ne sjedne kod FTV + uzasna slika se ne moze porediti.
I meni je smetalo Tekbiranje, koje jest neprimjereno, al sta cu Boze budala nikad ne fali.
Najbitnija je pobjeda i to pobjeda iz skoro pa niceg,gubiti pa okrenuti rezultat u jako jako bitnoj utakmici nije mala stvar moze pricati ko sta hocea uopste mi nije bitno kako smo igrali.
Pa jbte mi da smo dali go kao Francuzi protiv Iraca mi bi sami sebe izbacili na neki nacin.
- Arteta
#5249 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ma znam da je iz zajebancije, smijem ruku dati da je taj bio i pijan sto je uzvikao.Pismonosa wrote:Ma onaj tekbir je pao mislim iz zajebancijePa i mi smo se u ratu znali zajebavat i onako tekbirat. Ono igraš karti a onda neko ničim izazvan drekne TEKBIR. Tekstil
Ono jest da nije bilo primjereno, al nije ni neka katastrofa sad
Ali jebiga, zamisli sad sta ce drugi pomisliti o nama.
- velikibrnjo
#5250 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
kaze jaran koji je sinoc bio na tekmi, da je lik neki starohan i da se vrlo agresivno ponasaoArteta wrote:Ma znam da je iz zajebancije, smijem ruku dati da je taj bio i pijan sto je uzvikao.Pismonosa wrote:Ma onaj tekbir je pao mislim iz zajebancijePa i mi smo se u ratu znali zajebavat i onako tekbirat. Ono igraš karti a onda neko ničim izazvan drekne TEKBIR. Tekstil
Ono jest da nije bilo primjereno, al nije ni neka katastrofa sad
Ali jebiga, zamisli sad sta ce drugi pomisliti o nama.
i prvi poceo s tim
zasto je ostatak tribine poceo za njim da tekbira misterija je
jos cu jednom ponoviti
da je Senad napravio opstu lakrdiju s onim prenosom, ocito su se pokusali nafurati na svabe, ali ono je licilo na sve osim na profesionalno odradjen kraj prenosa
mislim ruku na srce meni je sramota i jos kad se mirza varesanovic ukljucuio iz kvazi studija c sa onim carsijskim govorom ja sam odstupio od TV i preso na indeks da vidim sta pisu susjedi
svi se oni trebaju ugledati na edina, covjek zna svoj posao, nije prost, umije da vodi komentarise...