Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Atticus Finch

#5201 Re: Serie A

Post by Atticus Finch »

bosnianidiot wrote: Juve ce osvojiti titulu relativno regularno, cisto sto u Italiji ove godine nije bilo konkurentnog tima da im napravi ozbiljniju konkurenciju. Prosle godine, kad je bilo gutavo, nasao se nacin da se lopta pola metra u golu ne vidi i slicno.
Ma daj ba, nisi valjda ozbiljan!?

Relativno regularno? Šta znači relativno regularno?

Nema konkurencije? Ko je kriv za to? Oni koji se pojačavaju ili oni koji rasporodaju najbolje igrače naftašima?

A ovo oko Munatrijevog gola je nebuloza za udžbenika. Je l' ti stvarno misliš da je to razlog što je Juventus osvojio titulu? Uzevši u obzir sve okolnosti na toj utakmici i tiokom cijele sezone. Jer iz boldiranog to proizilazi. Ovo pitam pošto si inače korektan forumaš (Milanisti na ovom forumu to većinom jesu), na ove trolove ne trošim tastaturu, jer nema efekta.
Atticus Finch

#5202 Re: Serie A

Post by Atticus Finch »

Nego, Di Natale u svom stilu:

Image

:)
Juvelandia

#5203 Re: Serie A

Post by Juvelandia »

" relativno regularno" :-) biser.
Muntari? tri crvena su trebali dobit u istoj utakmicu plus ponisten regularan gol.Al sve je to kao i ove godine relativno regularno, spinmasteri su pojedini navijaci Milana, sudije ih guraju a oni spominju Juventus.
bosnianidiot

#5204 Re: Serie A

Post by bosnianidiot »

Atticus Finch wrote:
bosnianidiot wrote: Juve ce osvojiti titulu relativno regularno, cisto sto u Italiji ove godine nije bilo konkurentnog tima da im napravi ozbiljniju konkurenciju. Prosle godine, kad je bilo gutavo, nasao se nacin da se lopta pola metra u golu ne vidi i slicno.
Ma daj ba, nisi valjda ozbiljan!?

Relativno regularno? Šta znači relativno regularno?

Nema konkurencije? Ko je kriv za to? Oni koji se pojačavaju ili oni koji rasporodaju najbolje igrače naftašima?

A ovo oko Munatrijevog gola je nebuloza za udžbenika. Je l' ti stvarno misliš da je to razlog što je Juventus osvojio titulu? Uzevši u obzir sve okolnosti na toj utakmici i tiokom cijele sezone. Jer iz boldiranog to proizilazi. Ovo pitam pošto si inače korektan forumaš (Milanisti na ovom forumu to većinom jesu), na ove trolove ne trošim tastaturu, jer nema efekta.
Relativno regularno mislim u smislu kompletne sezone, ne konkretno Juventusa, vidim sad da sam se pogresno izrazio. Cinjenica je da je citava sezona na rubu regularnosti, od sudija koje su na nivou lige Federacije BiH, do katastrofalnih stadiona, i da dalje ne nabrajam. Sto nimalo ne umanjuje zasluzenost Juventusovog scudetta, ljudi su prvi citavu sezonu, za klasu ozbiljniji i bolji klub od ostalih ove godine i tu nema nikakve price.
Slijedece godine ce biti drugacije, bar se nadam.

Tebi je nebuloza, meni je momenat koji je mozda presudio u borbi za Scudetto. Direktan okrsaj rivala, gol koji bi Milan odveo do prednosti od 2:0 koju cisto sumnjam da bi ispustili, a nakon toga bi i borba za titulu bila drugacija.
Sve je to naravno sta bi bilo kad bi bilo, ali ovo je moje licno misljenje.
Spominjanje toga u kontekstu ove price nema smisla, i to se slazem, ali me isprovocira par forumasa koji po stazu ovdje jos nisu ni prohodali, kamo li sta drugo. :roll:
mumi80

#5205 Re: Serie A

Post by mumi80 »

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
mumi80

#5206 Re: Serie A

Post by mumi80 »

Juvelandia wrote:" relativno regularno" :-) biser.
Muntari? tri crvena su trebali dobit u istoj utakmicu plus ponisten regularan gol.Al sve je to kao i ove godine relativno regularno, spinmasteri su pojedini navijaci Milana, sudije ih guraju a oni spominju Juventus.
Eh sad vec ni ti sam ne znas sta pises

Logovan

#5207 Re: Serie A

Post by Logovan »

Atticus Finch wrote:Nego, Di Natale u svom stilu:

Image

:)
Ko zna zna. Majstor. :thumbup:
DonVito

#5208 Re: Serie A

Post by DonVito »

Fair Play = SSC NAPOLI 8)
Juvelandia

#5209 Re: Serie A

Post by Juvelandia »

mumi80 wrote:
Juvelandia wrote:" relativno regularno" :-) biser.
Eh sad vec ni ti sam ne znas sta pises

To sto ti nisi upucen o cemu pisem i vezano za ciji post i koju tacno utakmicu, ne znaci da ja ne znam sta pisem. :thumbup:

http://www.youtube.com/watch?v=8_sbSJhk8-8

http://www.youtube.com/watch?v=kThAfv21pCM

http://www.youtube.com/watch?v=NPIcJa9txiE

Evo da te uputim u tri crvena kartona, a kasnije se likovi vade fantomskim golom kao da je on odlucio cijelo prvenstvo a jbeni Amauri vam presudjuje kod kuce :-)

Mada sve je to "relativno regularno" :run:
bosanska senzacija

#5210 Re: Serie A

Post by bosanska senzacija »

Samo da se pribilježi kad Juventusovci idući put budu kukali zbog suđenja.

Image
Image

Mrsko mi je tražiti detalje iz prve utakmice kada su im sudije dale ogromni vjetar u leđa pa su opet izgubili.
Juvelandia

#5211 Re: Serie A

Post by Juvelandia »

:-) sto ne stavis faul kod kontre i Palaciovog gola, a taj prvi "penal" imas snimak gdje se fino vidi da Chiellini udara loptu a isto tako ko je kriv Cassanu sto je padavicar pa mu sudija ne vjeruje kad ovako lako padne.
Uglavnom ko gubi ima pravo da se ljuti, jbga daleko ste nam iza ledja tako da vas razumijem.

p.s. umalo da zaboravim penal nad Vidalom kad ga Handanovic sprijecava da do iste dodje :-) :dance:

0:57 eto da zabiljezimo :thumbup:
mumi80

#5212 Re: Serie A

Post by mumi80 »

Ovaj juvelandia mi je king:-) Sreca pa nisam toliko opsjednut kao ti, a i nemam bas toliko vremena da stavljam ovdje sve snimke sudijskih gresaka u korist juventusa. Al nemoj se time opterecivat, vi cete bit prvaci, a mi cemo zahvaljujuci sudijama u ligu prvaka. Zadovoljan?

Juvelandia

#5213 Re: Serie A

Post by Juvelandia »

:-D takvi kao ti su mi najjaci, hoce da udju u raspravu pa kad im se konkretno sa dokazima odgovori onda eto vi ste prvaci ovo ono, uobicajena izvlakacka patetika.Nemoj ni pisat ako vec ne mozes da istrpis da ti neko kontrira sa argumentima i ukaze da nije sve tako kao sto ti pricas.
kakabanja

#5214 Re: Serie A

Post by kakabanja »

Vidim u ovom se videu pozuvaju na Paparestu. Jeli taj otkljucan ili je jos u svlacionici. Inace ce je Vidal primjer korektnog igraca. Istina mu izbija iz ociju.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
mumi80

#5215 Re: Serie A

Post by mumi80 »

Juvelandia wrote::-D takvi kao ti su mi najjaci, hoce da udju u raspravu pa kad im se konkretno sa dokazima odgovori onda eto vi ste prvaci ovo ono, uobicajena izvlakacka patetika.Nemoj ni pisat ako vec ne mozes da istrpis da ti neko kontrira sa argumentima i ukaze da nije sve tako kao sto ti pricas.
Kojim bolan argumentima, jel istim onim koje su vasi advokati iznosili na sudu :-)

Juvelandia

#5216 Re: Serie A

Post by Juvelandia »

:zzzz:
vejza00

#5217 Re: Serie A

Post by vejza00 »

juve zasluzeno slavi titulu i cestitke, najbolji su italiji, da milan nije kreno u sezonu onako ocajno mozda bi sad imali i sanse za borbu

juve, milan i inter su uvijek imali sumnjivih dogadjaja na svojim utakmicama, pa sta, nije mi jasno sta se svadjate oko tog, neg jel ko cuo informaciju i jel istina da aubameyang prelazi u romu, nekad je igro za milan kolko se sjecam
DonVito

#5218 Re: Serie A

Post by DonVito »

Rutinska pobjeda 8)

FORZA NAPOLI
mumi80

#5219 Re: Serie A

Post by mumi80 »

Aubameyang je doveden u Milan kao veliki talenat, al je bio mlad, nije dobio pravu sansu i otisao. Vidim sad ga mnogi hoce. Slabo pratim francusku ligu, jel ga neko mozda gledao, kako igra?
vejza00

#5220 Re: Serie A

Post by vejza00 »

mumi80 wrote:Aubameyang je doveden u Milan kao veliki talenat, al je bio mlad, nije dobio pravu sansu i otisao. Vidim sad ga mnogi hoce. Slabo pratim francusku ligu, jel ga neko mozda gledao, kako igra?
citao sam da dolazi kao zamjena za osvalda, koji najvjerovatnije ide na kraju sezone, ma nako prosjek ne vidim kako bi mogao popraviti igru rome
Atticus Finch

#5221 Re: Serie A

Post by Atticus Finch »

Šta promaši Ranocchia, mati mila! :shock: :shock: :shock:
mumi80

#5222 Re: Serie A

Post by mumi80 »

Gdje ide Osvaldo? On je dobar napadac samo sto ima cudnu narav, malo me podsjeca na Ibru :-D
psy5000

#5223 Re: Serie A

Post by psy5000 »

ranochia svjetski velemajstor :oops:
MOSALJOZE

#5224 Re: Serie A

Post by MOSALJOZE »

mumi80 wrote:Gdje ide Osvaldo? On je dobar napadac samo sto ima cudnu narav, malo me podsjeca na Ibru :-D
Dobar napadač,samo efikasan ko Torres.Čak je i Pjanić govorio da je ljut na napadače jer imaju puno šansi i ne koriste ih.
mumi80

#5225 Re: Serie A

Post by mumi80 »

Jel ikom jasno sta je sudija vidio kad je svirao penal za Atalantu
Post Reply