Atticus Finch wrote:bosnianidiot wrote:
Juve ce osvojiti titulu relativno regularno, cisto sto u Italiji ove godine nije bilo konkurentnog tima da im napravi ozbiljniju konkurenciju. Prosle godine, kad je bilo gutavo, nasao se nacin da se lopta pola metra u golu ne vidi i slicno.
Ma daj ba, nisi valjda ozbiljan!?
Relativno regularno? Šta znači relativno regularno?
Nema konkurencije? Ko je kriv za to? Oni koji se pojačavaju ili oni koji rasporodaju najbolje igrače naftašima?
A ovo oko Munatrijevog gola je nebuloza za udžbenika. Je l' ti stvarno misliš da je to razlog što je Juventus osvojio titulu? Uzevši u obzir sve okolnosti na toj utakmici i tiokom cijele sezone. Jer iz boldiranog to proizilazi. Ovo pitam pošto si inače korektan forumaš (Milanisti na ovom forumu to većinom jesu), na ove trolove ne trošim tastaturu, jer nema efekta.
Relativno regularno mislim u smislu kompletne sezone, ne konkretno Juventusa, vidim sad da sam se pogresno izrazio. Cinjenica je da je citava sezona na rubu regularnosti, od sudija koje su na nivou lige Federacije BiH, do katastrofalnih stadiona, i da dalje ne nabrajam. Sto nimalo ne umanjuje zasluzenost Juventusovog scudetta, ljudi su prvi citavu sezonu, za klasu ozbiljniji i bolji klub od ostalih ove godine i tu nema nikakve price.
Slijedece godine ce biti drugacije, bar se nadam.
Tebi je nebuloza, meni je momenat koji je mozda presudio u borbi za Scudetto. Direktan okrsaj rivala, gol koji bi Milan odveo do prednosti od 2:0 koju cisto sumnjam da bi ispustili, a nakon toga bi i borba za titulu bila drugacija.
Sve je to naravno sta bi bilo kad bi bilo, ali ovo je moje licno misljenje.
Spominjanje toga u kontekstu ove price nema smisla, i to se slazem, ali me isprovocira par forumasa koji po stazu ovdje jos nisu ni prohodali, kamo li sta drugo.