Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Unitedforever wrote:Edin Džeko je najbolji strijelac evropskih kvalifikacija za svjetsko prvenstvo. Pa da li ste vi kritičari normalni?
Nije tačno.
Što opet ne umanjuje da je klasa, ALI.
Ja govorim za dva zadnja meča.
Šta ba nije tačno. Džeko i van Persie imaju 8 golova s tim da Holanđanin ima 2 gola iz penala.
I utakmicu manje.
Dobro eto, ima i utakmicu manje. Al' zato kad Edin zabije Lihtenštajnu jedno 4 komada u oktobru biće ubjedljivo najbolji strijelac. Ovaj sinoć je dao Andori 2 gola. Ja znam da je tebi teško prihvatiti neke stvari, al' raduj se, pristupljuj što bi vi rekli.
phillie wrote:al niko s Marjanom da se pozdravi hahahahaahahaha
A ko to nije dozivio ?
Onaj osjecaj kad' ostanes ko' posran
a to sam i ja primjetio. covjek ostavi dusu sinoc, cijelu utakmicu. a onda se pojavi ona pijandura, koja najvjerovatnije i nije gledala utakmicu nego je provodio vrijeme slepajuci se slovackim hostesama uz koktele. pojavi se na travi sa svojim dzidzanlukom, haj, saj, maaa baaa buuu... c c c.
Senad je bas bio odvaljen. a ni Marjan nije bio daleko, lafo oazu pije...hahah, a citav dan se izgleda saljevalo
Ali ne kontam ono studio A, C, D, E, Ž, to da pokazu da imaju vise od jednog studija...mogli su baku, ibru i mirzu u jednu sobu stavit i nek ljudi fino komentarisu...ali ajd nigdje veze, htjeli su eto ko nesto napravit, trude se u odnosu na BHT ako nista.
PriNc_ba wrote:najjaci momenat sinocnjeg razgovora s igracima ahahahahaha
kako su se razbili samo
za nasmijati se... ali je brate i đilkoški.
napiti se poslije utakmice, sasvim opravdano. u živom prenosu... meni je to nedostatak poštovanja i prema reprezentaciji, i prema gledateljima.
al' haj'...
ma dva obicna kretena. fkt ajde malo da cugnes pa da se ne skonta ali ovo je fkt zalosno. jedino vrijedno paznje je ovo marjanovo isfuravanje i to je to. senad ko na koridi ... mase rukama, galami,upada u rijec, ponavlja ista pitanja, grli , skace nesto... fkt cirkus od televizije
Ma ja kad vec nema nista a onda se moze pljuvat makar po nekim novinarima, de ba budimo sretni zbog pobjede a ne trazit dlaku u jajetu.
Ja ne znam samo sta bi bilo s nasom reprezentacijom da igramo ko Grcka na primjer, pa jbte razapeli bi ih sve do jednog, dobro mozda nebi Begovica jedino .
Ja sam ocekivao da ce u jednom momentu ona novinarka sto je Sliskovicu s grudi dala zastavu ustati u ugasiti onaj tv kad su se ova dvojica javljala iz Ziline
@Warashii
Ma ovo je zayebancija bolan, niko im ne uzima za zlo....sinoc mi njihovo ponasanje nije smetalo, zasto bi danas?