zahvalan wrote: U Americi vazi sistem imas Kes nemozes biti Osudjen dozivotno
Primjer O. J simpson i Snoop Dogg![]()
i jos mnogi za koje mi ne znamo
Takav falican sistem vazi svugdje, samo negdje je vise ocit nego negdje drugo.
zahvalan wrote: U Americi vazi sistem imas Kes nemozes biti Osudjen dozivotno
Primjer O. J simpson i Snoop Dogg![]()
i jos mnogi za koje mi ne znamo
pa zar nisu dobili 60 "tih" raketa od amera??bosanski.tornjak wrote:Vratise se sa kahve Obama i onaj jevrejko.Jevrejko bi da se igra rata al Obama nije siguran dal treba da napadne.
Izrael ima "snage" samo za jedan vazdusni napad i ne moze u jednom napadu da srusi nuklearni pogon u Iranu i odmah nakon ispaljivanja tih nekih raketa (nisam zapamtio tacan naziv) avioni se moraju vratiti nazad da brane "svoju zemlju" od protunapada Irana.Moraju preletjeti 1600Km da bi stigli do cilja pa imaju problem i sa tankanjem goriva u zraku i traze od Amera neke posebne rakete koje probijaju bunkere u zemlji.A digo se i plavo-bijeli lobi u Americi protiv Obame i finansiraju ovog Obaminog protu kandidata.
Ukratko zadnji info sa dnevnika
ma imaju oni i vise toga samo se ne smije javno reci.. ko to ima hrabrosti da pogleda rusima ili kinezima u gepek?cynemes wrote:ne kontam kako Iran nema nuklearke ? suradjuju s Rusima cijelo vrijeme, cudo im ovi ne proture jednu, dvije
Pa, ništa novo. Nikad nisu ni odbili razgovore.kiky wrote:meni se čini da je iran ozbiljno shvatio prijetnje i da je skonto da je bolje da sarađuje ...
pustiče inspektore u te neke podzemne bunkere i nastavit če pregovore sa eu, iaea ili skim več još treba ...
samo pamet u glavu ...
Pa naravno da vrši.liberty02 wrote:treba malo realan biti i vidit ocima da se vrsi velika desinformacija protiv irana.
sad je sve pitanje koliko je duh spreman da se bori protiv toga.
al- jazeera je isto propaganda cista koja se placa iz bahraina. a kako znamo bahrain je ucestovao i u libiji.. a na kojoj strani bahrain stoji zna seamoninan wrote:Pa naravno da vrši.liberty02 wrote:treba malo realan biti i vidit ocima da se vrsi velika desinformacija protiv irana.
Al Jazeerin Listening Post je tome posvetio nekoliko emisija, skidajući do gaća narative US i drugih medija o Iranu.
liberty02 wrote:al- jazeera je isto propaganda cista koja se placa iz bahraina. a kako znamo bahrain je ucestovao i u libiji.. a na kojoj strani bahrain stoji zna seamoninan wrote:Pa naravno da vrši.liberty02 wrote:treba malo realan biti i vidit ocima da se vrsi velika desinformacija protiv irana.
Al Jazeerin Listening Post je tome posvetio nekoliko emisija, skidajući do gaća narative US i drugih medija o Iranu.
Mislim da si malo previše paranoičanliberty02 wrote:@amoninan
uvjek ide ona taktika, zakuhaj pa vladaj.
naravno da ni iranska propaganda nije cista.. daleko od toga.amoninan wrote:Mislim da si malo previše paranoičanliberty02 wrote:@amoninan
uvjek ide ona taktika, zakuhaj pa vladaj.![]()
KAd već govorimo o propagandi, ni Iran en ostaje dužan. Ali nemaju kapacitete za ravnopravnu borbu na tom polju. Iranski pokušaj PRESSTV je šega od televizije, kao i njihov ruski parnter RT.
test01 wrote:ja se pitam sta ako i bombarduju iran i sta nakon toga? kako ce znati da su postigli cilj?
nakon toga moglo bi da dodje i do koalicije sa rujama ili kinezima sto jos vise komplikuje situaciju.
bombardovanje iz zraka ne znaci vojnu pobjedu.
Halcyon wrote:Amerikanci, Britanci, Francuzi, Izraelci... Ista go..., razlike u nijansama.
Prije bih rekao da su se ovi drugi ukakili...kiky wrote:meni se čini da je iran ozbiljno shvatio prijetnje i da je skonto da je bolje da sarađuje ...
pustiče inspektore u te neke podzemne bunkere i nastavit če pregovore sa eu, iaea ili skim več još treba ...
samo pamet u glavu ...
Mozel bolje od ovogasurbanipal wrote:Prije bih rekao da su se ovi drugi ukakili...kiky wrote:meni se čini da je iran ozbiljno shvatio prijetnje i da je skonto da je bolje da sarađuje ...
samo pamet u glavu ...