Protiv Hanse Rostock? Jebo majku ovih starijih tekmi se vise sjecam nego neke koja je bila prije godinu-dvije!Partijaner wrote:Giovane Elber, koji je to napadac bio, kad se sjetim onog njegovog gola kod korner linije, jednostavno masina, lijepa vremena.
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#5101 Re: FC Bayern Munchen
- skenderija04
#5102 Re: FC Bayern Munchen
Kako da neBHF_Manijak wrote:Ma znam da je ono kao Bayern imao los rezultat, pa se vadio, Znaci ipak se radilo o gostujucoj pobjedi.skenderija04 wrote:@BHF Manijak
1996 u Minhenu po snijegu 1-1 a Bayern dobio 1-2 u Barceloni. Zabio ga onaj marcel Witachak valjda se tako pise. Bila je srijeda a u subotu johan dobio otkaz.
p.s. Evo greske. 2-2 u prvoj. Znam da je Oscar garia zabio za Barcu. Na revansu sam bioEvo te prve tekme:
http://www.youtube.com/watch?v=yarzzGEkd3k
A sjeca li se ko ovoga? Kao da je juer bilo majkemi!Braci cini mi se prvi gol u Lig prvaka.
Barca tad prosjek bila!
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=XTG0v_cRoRI
-
LSD
#5103 Re: FC Bayern Munchen
sjjjoooo Hasana ,ubice djecijeg lica kako ih ojadi
....jel ovo ona soha Hesp na golu bio 
- Partijaner
#5104 Re: FC Bayern Munchen
Da, ima li neko da nadze taj video, volio bih pogledati ponovo, tacno cu sjest jedan dan i sve ponovo pregledat tekme, izuzev onu sa Manchom.BHF_Manijak wrote:Protiv Hanse Rostock? Jebo majku ovih starijih tekmi se vise sjecam nego neke koja je bila prije godinu-dvije!Partijaner wrote:Giovane Elber, koji je to napadac bio, kad se sjetim onog njegovog gola kod korner linije, jednostavno masina, lijepa vremena.
- skenderija04
#5105 Re: FC Bayern Munchen
NE HespuLSD wrote:sjjjoooo Hasana ,ubice djecijeg lica kako ih ojadi![]()
- DonVito
#5106 Re: FC Bayern Munchen
aveos wrote:Partijaner wrote:Meni je samo zao sto taj tvoj sa avatara ne igra.![]()
Mandzo doslovno bolje igra u defanzivi od Buytena.
Stark i dalje dominira.
- BHF_Manijak
#5107 Re: FC Bayern Munchen
Jasta je, Hesp, kakav je to golman bio! Doduse Barca je uvijek kuburila s golmanima. Bonano, Dutruel, Arnau, Hesp.., sjecali se jos neko nekog levata?LSD wrote:sjjjoooo Hasana ,ubice djecijeg lica kako ih ojadi![]()
@Partijaner, tesko je pravo naci taj gol, ali ga se sjecam. Golman izletio, ovaj ga vrno kod korner zastavice, golman krenuo nazda, Elber zviz direkt u gol!
- skenderija04
#5108 Re: FC Bayern Munchen
Rustu RekberBHF_Manijak wrote:Jasta je, Hesp, kakav je to golman bio! Doduse Barca je uvijek kuburila s golmanima. Bonano, Dutruel, Arnau, Hesp.., sjecali se jos neko nekog levata?LSD wrote:sjjjoooo Hasana ,ubice djecijeg lica kako ih ojadi![]()
![]()
@Partijaner, tesko je pravo naci taj gol, ali ga se sjecam. Golman izletio, ovaj ga vrno kod korner zastavice, golman krenuo nazda, Elber zviz direkt u gol!
-
LSD
#5109 Re: FC Bayern Munchen
skenderija04 wrote:NE HespuLSD wrote:sjjjoooo Hasana ,ubice djecijeg lica kako ih ojadi![]()
Ali zato ima i sad kompilacija Presas Oleguera
- Partijaner
#5110 Re: FC Bayern Munchen
Sjecamo, nas vrli Piplica u Cottbusu i njegove "fantastice" odbrane.
Salu na stranu, koliko ja znam ljudi ga tamo postuju i cijene ga veoma, imao je on i fantasticnih parada, samo onu njegovu intervenciju necu nikad shvatiti KAKO ?
Sjecatel se Sebastiana Deislera, kakav je covjek bio tehnicar, cinio cuda u Herthi, kad je presao kod crvenih, povrede ga stalno jebavale, bio je strasan potencijal, msm da je u jednom intervju cak i zaplakao sto ne moze pokazati svoj talenat.
Kornere, prekide je izvodio maestralno.
Salu na stranu, koliko ja znam ljudi ga tamo postuju i cijene ga veoma, imao je on i fantasticnih parada, samo onu njegovu intervenciju necu nikad shvatiti KAKO ?
Sjecatel se Sebastiana Deislera, kakav je covjek bio tehnicar, cinio cuda u Herthi, kad je presao kod crvenih, povrede ga stalno jebavale, bio je strasan potencijal, msm da je u jednom intervju cak i zaplakao sto ne moze pokazati svoj talenat.
- p206
#5111 Re: FC Bayern Munchen
evo koga zanimaju stare utakmice , ima lijep izbor...
a i čitava stranica je extra
http://www.4dfoot.com/full-classic-matches/
a i čitava stranica je extra
http://www.4dfoot.com/full-classic-matches/
- BHF_Manijak
#5112 Re: FC Bayern Munchen
Depresija ga dohakala! 
- DonVito
#5113 Re: FC Bayern Munchen
Sabastian Deisler povrede za povredom pa pao lik u depresijuPartijaner wrote:Sjecamo, nas vrli Piplica u Cottbusu i njegove "fantastice" odbrane.![]()
Salu na stranu, koliko ja znam ljudi ga tamo postuju i cijene ga veoma, imao je on i fantasticnih parada, samo onu njegovu intervenciju necu nikad shvatiti KAKO ?![]()
Bio je veliki talent.
- veella
#5114 Re: FC Bayern Munchen
BHF_Manijak wrote:Jasta je, Hesp, kakav je to golman bio! Doduse Barca je uvijek kuburila s golmanima. Bonano, Dutruel, Arnau, Hesp.., sjecali se jos neko nekog levata?LSD wrote:sjjjoooo Hasana ,ubice djecijeg lica kako ih ojadi![]()
![]()

Carles Busquets Barroso
Kanta od golmana, ali mi je ostao u sjecanju kada je spasio sina tako sto se bacio paradom u stanu dok mu je zena peglala. Pegla pala a on je paradom uhvatio da ne padne na dijete
- Partijaner
#5115 Re: FC Bayern Munchen
To veella, popravi mi dan.

- veella
#5116 Re: FC Bayern Munchen
Ti si moj jaranPartijaner wrote:To veella, popravi mi dan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Partijaner
#5117 Re: FC Bayern Munchen
Kompanjoni.veella wrote:Ti si moj jaranPartijaner wrote:To veella, popravi mi dan.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad cemo koju opkladu bacit jbm trunje, msm da je pravo vrijeme doslo za toga ha ?
- veella
#5118 Re: FC Bayern Munchen
Moze ba, daj prijedlog...
- Partijaner
#5120 Re: FC Bayern Munchen
Kladimo se u prolaz BvB-a, odnosno Baye u finale, ako ispadnu oba kluba, nikom nista, ako prodze Bayo 2 sedmice ces nositi herr Kaisera, a u suprotnom ti meni Kloppa ili Watzkea.veella wrote:Moze ba, daj prijedlog...
Pospanko, idi spavaj rodjak.
-
pospanko2
#5121 Re: FC Bayern Munchen
Kakvo spavanje... necu sastaviti par noći kako treba do utakmice xDPartijaner wrote:Kladimo se u prolaz BvB-a, odnosno Baye u finale, ako ispadnu oba kluba, nikom nista, ako prodze Bayo 2 sedmice ces nositi herr Kaisera, a u suprotnom ti meni Kloppa ili Watzkea.veella wrote:Moze ba, daj prijedlog...![]()
Pospanko, idi spavaj rodjak.![]()
- veella
#5122 Re: FC Bayern Munchen
DogovorenoPartijaner wrote:Kladimo se u prolaz BvB-a, odnosno Baye u finale, ako ispadnu oba kluba, nikom nista, ako prodze Bayo 2 sedmice ces nositi herr Kaisera, a u suprotnom ti meni Kloppa ili Watzkea.veella wrote:Moze ba, daj prijedlog...![]()
Pospanko, idi spavaj rodjak.![]()
-
pospanko2
#5123 Re: FC Bayern Munchen
Ja mislim da bi taj Bayern razvalio ovaj danasnji xDMaroonBrigade wrote:
- Mandžo
#5124 Re: FC Bayern Munchen
Ali su 2000te nas izbacili u polufinalu, djaba ti sve ovo u grupi i sada nemozes usporedjivat kao sad ovo bvb realMaroonBrigade wrote:A i u revansu je bilo tijesno koliko se sjecam
- burgundy
#5125 Re: FC Bayern Munchen
Koliko je finala Bayern izgubio do sad?Ja znam za dva.