FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#5101 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Partijaner wrote:Giovane Elber, koji je to napadac bio, kad se sjetim onog njegovog gola kod korner linije, jednostavno masina, lijepa vremena.
Protiv Hanse Rostock? Jebo majku ovih starijih tekmi se vise sjecam nego neke koja je bila prije godinu-dvije! :mrgreen:
skenderija04

#5102 Re: FC Bayern Munchen

Post by skenderija04 »

BHF_Manijak wrote:
skenderija04 wrote:@BHF Manijak

1996 u Minhenu po snijegu 1-1 a Bayern dobio 1-2 u Barceloni. Zabio ga onaj marcel Witachak valjda se tako pise. Bila je srijeda a u subotu johan dobio otkaz.

p.s. Evo greske. 2-2 u prvoj. Znam da je Oscar garia zabio za Barcu. Na revansu sam bio :-D
Ma znam da je ono kao Bayern imao los rezultat, pa se vadio, Znaci ipak se radilo o gostujucoj pobjedi. :) Evo te prve tekme:

http://www.youtube.com/watch?v=yarzzGEkd3k

A sjeca li se ko ovoga? Kao da je juer bilo majkemi! :mrgreen: Braci cini mi se prvi gol u Lig prvaka. :mrgreen: Barca tad prosjek bila! :mrgreen: :skoljka: :P

http://www.youtube.com/watch?v=XTG0v_cRoRI
Kako da ne :D To su bile gadne godine. Zavrsena sjajna era a klub nije bio pripremljen. Svi su mislili da ce se situacija srediti sama od sebe i parama. Valjda su naucili nesto iz tog perioda.
LSD

#5103 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

sjjjoooo Hasana ,ubice djecijeg lica kako ih ojadi :P :-) ....jel ovo ona soha Hesp na golu bio :?
Partijaner

#5104 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

BHF_Manijak wrote:
Partijaner wrote:Giovane Elber, koji je to napadac bio, kad se sjetim onog njegovog gola kod korner linije, jednostavno masina, lijepa vremena.
Protiv Hanse Rostock? Jebo majku ovih starijih tekmi se vise sjecam nego neke koja je bila prije godinu-dvije! :mrgreen:
Da, ima li neko da nadze taj video, volio bih pogledati ponovo, tacno cu sjest jedan dan i sve ponovo pregledat tekme, izuzev onu sa Manchom. :mrgreen:
skenderija04

#5105 Re: FC Bayern Munchen

Post by skenderija04 »

LSD wrote:sjjjoooo Hasana ,ubice djecijeg lica kako ih ojadi :P :-) ....jel ovo ona soha Hesp na golu bio :?
NE Hespu :D
DonVito

#5106 Re: FC Bayern Munchen

Post by DonVito »

aveos wrote:
Partijaner wrote:Meni je samo zao sto taj tvoj sa avatara ne igra. :mrgreen:
Mandzo doslovno bolje igra u defanzivi od Buytena. :lol:
Image
:D
:oops: posle Ovreba neke nove verzije.
Stark i dalje dominira.
BHF_Manijak

#5107 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

LSD wrote:sjjjoooo Hasana ,ubice djecijeg lica kako ih ojadi :P :-) ....jel ovo ona soha Hesp na golu bio :?
Jasta je, Hesp, kakav je to golman bio! Doduse Barca je uvijek kuburila s golmanima. Bonano, Dutruel, Arnau, Hesp.., sjecali se jos neko nekog levata? :mrgreen:

@Partijaner, tesko je pravo naci taj gol, ali ga se sjecam. Golman izletio, ovaj ga vrno kod korner zastavice, golman krenuo nazda, Elber zviz direkt u gol! :mrgreen:
skenderija04

#5108 Re: FC Bayern Munchen

Post by skenderija04 »

BHF_Manijak wrote:
Jasta je, Hesp, kakav je to golman bio! Doduse Barca je uvijek kuburila s golmanima. Bonano, Dutruel, Arnau, Hesp.., sjecali se jos neko nekog levata? :mrgreen:

@Partijaner, tesko je pravo naci taj gol, ali ga se sjecam. Golman izletio, ovaj ga vrno kod korner zastavice, golman krenuo nazda, Elber zviz direkt u gol! :mrgreen:
Rustu Rekber :D :D :D :D
LSD

#5109 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

skenderija04 wrote:
NE Hespu :D
:lol: :lol: bila je na YT kompilacija Hespovih "bravura" i bisera :-) :lol: i neko je povukao...šteta jbg
Ali zato ima i sad kompilacija Presas Oleguera :lol: :-) no to je za Barcine teme.
Partijaner

#5110 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Sjecamo, nas vrli Piplica u Cottbusu i njegove "fantastice" odbrane. :mrgreen:
Salu na stranu, koliko ja znam ljudi ga tamo postuju i cijene ga veoma, imao je on i fantasticnih parada, samo onu njegovu intervenciju necu nikad shvatiti KAKO ? :lol:

Sjecatel se Sebastiana Deislera, kakav je covjek bio tehnicar, cinio cuda u Herthi, kad je presao kod crvenih, povrede ga stalno jebavale, bio je strasan potencijal, msm da je u jednom intervju cak i zaplakao sto ne moze pokazati svoj talenat.
Kornere, prekide je izvodio maestralno.
p206

#5111 Re: FC Bayern Munchen

Post by p206 »

evo koga zanimaju stare utakmice , ima lijep izbor...
a i čitava stranica je extra

http://www.4dfoot.com/full-classic-matches/
BHF_Manijak

#5112 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Depresija ga dohakala! :shock:
DonVito

#5113 Re: FC Bayern Munchen

Post by DonVito »

Partijaner wrote:Sjecamo, nas vrli Piplica u Cottbusu i njegove "fantastice" odbrane. :mrgreen:
Salu na stranu, koliko ja znam ljudi ga tamo postuju i cijene ga veoma, imao je on i fantasticnih parada, samo onu njegovu intervenciju necu nikad shvatiti KAKO ? :lol:

Sjecatel se Sebastiana Deislera, kakav je covjek bio tehnicar, cinio cuda u Herthi, kad je presao kod crvenih, povrede ga stalno jebavale, bio je strasan potencijal, msm da je u jednom intervju cak i zaplakao sto ne moze pokazati svoj talenat.
Kornere, prekide je izvodio maestralno.
Sabastian Deisler povrede za povredom pa pao lik u depresiju :(
Bio je veliki talent.
veella

#5114 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

BHF_Manijak wrote:

Image
Carles Busquets Barroso
Kanta od golmana, ali mi je ostao u sjecanju kada je spasio sina tako sto se bacio paradom u stanu dok mu je zena peglala. Pegla pala a on je paradom uhvatio da ne padne na dijete :lol:
Partijaner

#5115 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

To veella, popravi mi dan. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
veella

#5116 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Partijaner wrote:To veella, popravi mi dan. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti si moj jaran :thumbup:
Partijaner

#5117 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

veella wrote:
Partijaner wrote:To veella, popravi mi dan. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti si moj jaran :thumbup:
Kompanjoni. 8-)
Kad cemo koju opkladu bacit jbm trunje, msm da je pravo vrijeme doslo za toga ha ? :mrgreen:
veella

#5118 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Moze ba, daj prijedlog...
pospanko2

#5119 Re: FC Bayern Munchen

Post by pospanko2 »

Raja, umirem xD
Partijaner

#5120 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

veella wrote:Moze ba, daj prijedlog...
Kladimo se u prolaz BvB-a, odnosno Baye u finale, ako ispadnu oba kluba, nikom nista, ako prodze Bayo 2 sedmice ces nositi herr Kaisera, a u suprotnom ti meni Kloppa ili Watzkea. :mrgreen:

Pospanko, idi spavaj rodjak. :lol: :mrgreen:
pospanko2

#5121 Re: FC Bayern Munchen

Post by pospanko2 »

Partijaner wrote:
Kladimo se u prolaz BvB-a, odnosno Baye u finale, ako ispadnu oba kluba, nikom nista, ako prodze Bayo 2 sedmice ces nositi herr Kaisera, a u suprotnom ti meni Kloppa ili Watzkea. :mrgreen:

Kakvo spavanje... necu sastaviti par noći kako treba do utakmice xD
veella

#5122 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Partijaner wrote:

Dogovoreno :thumbup:
pospanko2

#5123 Re: FC Bayern Munchen

Post by pospanko2 »

MaroonBrigade wrote:

8-)
Ja mislim da bi taj Bayern razvalio ovaj danasnji xD
Mandžo

#5124 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mandžo »

MaroonBrigade wrote:A i u revansu je bilo tijesno koliko se sjecam :D
Ali su 2000te nas izbacili u polufinalu, djaba ti sve ovo u grupi i sada nemozes usporedjivat kao sad ovo bvb real
burgundy

#5125 Re: FC Bayern Munchen

Post by burgundy »

Koliko je finala Bayern izgubio do sad?Ja znam za dva.
Post Reply