BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JThomas
#5076 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
džeko i kad najlošije igra, odvlači pažnju i da ga samo malo puste bilo bi svašta. a pošto to ne smiju to otvara prostor drugima. i zato bi lud bio bilo koji selektor da ga stavi na klupu.
a puno drukčije nije ni sa misketom. on jeste trut i najveći dušmanin sam sebi, koji je u suštini spreman bio samo pod magathom i nikad više. ali da mu je ona prva ušla, mi bi dobili opušteno 0-3 i on bi bio heroj. a nije puno falilo da uđe.
a puno drukčije nije ni sa misketom. on jeste trut i najveći dušmanin sam sebi, koji je u suštini spreman bio samo pod magathom i nikad više. ali da mu je ona prva ušla, mi bi dobili opušteno 0-3 i on bi bio heroj. a nije puno falilo da uđe.
- SmokingMan
#5077 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
"...dođi sine,ja sam čika Senad"...Infaze Studio wrote:Na 1:11 raja skandira "Izete majstore" a Dzekson zove izeta sebi I grli ga, sto raja popraca aplauzomHedg wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JaJmWu8IO0
Senad pijan ko majka. Aj, plačeeeeeeeem.
Moraju se malo ouzbiljiti unutar FACE TV,što jes' jes'...
Last edited by SmokingMan on 11/09/2013 09:47, edited 2 times in total.
- Comrad
#5078 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
sidje selektore.Tuzla111 wrote:Osjetilo se u igri da nam treba ''svjeze krvi''.
U prvoj tekmi se vidjelo da je Hajrovic pravo osvjezenje.
Igra nista posebno, jos ima puno jajara koji trebaju ili na klupu ili da se uozbilje malo, tj oboje.
Neki od njih su Dzeko i Miske zasigurno.
Medunjanin je imao previse zadataka kao i Mujdja tako da su se malo pogubili.
Def nam trebaju pravi bekovi. Mujdja u repki igra malo previse ofanzivno. A lijevog beka nikad nismo ni imali. Papac jedva da je skupio nekoliko tekmi za repku u najboljim godinama.
Mislim da kad je Dzeko u formi, Hajrovic umjesto Misketa, Mujdja i Salihovic defanzivniji, Medunjanin pravi defanzivni vezni bez previse trcanja naprijed i Brazil bi padao na koljena. Ne treba nam mnogo.
Svaka cast za zalaganje sinoc cijeloj ekipi, stvarno su svi trcali ko na baterije.
Kad bi se igraci slali na klupu zbog jedne-dvije malo losije utakmice, pa nigdje ne bi dosli. Znaci ti bi najboljeg strijelca kvalifikacija stavio na klupu, jer ej vidi cuda dvije tekme nije dao gola, gdje ces bolan to, oj boze sta necu sve procitat.
- Janjicar
#5079 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Mene ne interesuju ostali ja govorim svoje misljenje.Comrad wrote:Izvini drug, ali pogledaj malo komentare poslije Latvije ili Srbije sta se sve o Mirzi pisalo. I kad covjek proigra, odjednom bog i allah. A pogledaj molim te kakve bljuvotine su napisane.Janjicar wrote:Dzeko je ko zna po koji put razocarao...
Nema one strasti da bude vodja.
Kosarka jeste drugaciji sport ali vidjeli smo kako Mirza uzima odlucujuce lopte, tako nesto je i Dzeko trebao napraviti sinoc, ali on vec par utakmica samo hoda po terenu.
Nije mi jasna izmjena Visca-Salihovic ?
Ostali svaka cast i aBd lagano rijesiti ove dvije utakmice sto su ostale![]()
To napisu ljudi koji nemaju blage veze o sportu koji gledaju, ja shvatam nosaju ih emocije, ali ne mozes jbt u dva dana imati dva totalno, drasticna razlicita misljenja. Sad svi seru o Dzeki, a sutra kad zabije u Brazilu gol ili sta ja znam, spomenik cete mu pravit. Ok kritika, ali pojedinci bukvalno pljuju i idu dotle da ga se stavi na klupu.
Kad se samo sjetim onog zvizdanja i psovanja Ibisevicu.... I kasnije Ibi proradi, ma nema rodila ga majka lijepog, oko moje, a dan prije mu jebavali sve po spisku...fuj...Govna smo kakvih je tesko naci.
Sto te Dzeko razocarao? Sto nije dao gol, jel? Pa mora li svaku jebenu tekmu dati gol? Medju prvim strijelcima kvalifikacija i ne valja vam ni to? Covjek se borio kolko je mogao, svaku loptu koju je primio nije izgubio, a likovi su ga bukvalno lomili, ali jok vi samo gledate jel dao ili nije dao gol. Ne gledate sto mu je frajer bio na ledjima citavu tekmu.![]()
![]()
A na nase novinare se pokenjam i to kvalitetno, jer zele da stvore razdor u repki. Za svaki klik im se poserem u usta! Sinoc se vidjelo ko je prvi pritrcao Izetu! A novinari neka pisu za klikove, smradovi!
![]()
![]()
Njega ako Skrtel moze zaustaviti onda ne znam cemu ga dizanje u zvijezde ?
Ovo je vec druga utakmica u nizu da covjek nema zelje da igra, ne bori se. Zvijezda se ne postaje u utakmicama protiv Lihtenstajna,Latvije,Estonije,San Marina, Luksemburga itd.
Susic je napravio gresku kad je rekao da ce Dzeko igrati pa makar dosao u 19h pred utakmicu u reprezentaciju.
Samo Dzeko treba i na terenu dokaze da je patriota i da voli BiH.
Pozdrav
- Infaze Studio
#5080 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
....."Reci Vedo sine, reci nesto lijepo", a Vedo

- SmokingMan
#5081 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Komedija...Infaze Studio wrote:....."Reci Vedo sine, reci nesto lijepo", a Vedo![]()
- Infaze Studio
#5082 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
...vec u utakmicama protiv Grcke, Francuske I tako tihJanjicar wrote:Mene ne interesuju ostali ja govorim svoje misljenje.Comrad wrote:Izvini drug, ali pogledaj malo komentare poslije Latvije ili Srbije sta se sve o Mirzi pisalo. I kad covjek proigra, odjednom bog i allah. A pogledaj molim te kakve bljuvotine su napisane.Janjicar wrote:Dzeko je ko zna po koji put razocarao...
Kosarka jeste drugaciji sport ali vidjeli smo kako Mirza uzima odlucujuce lopte, tako nesto je i Dzeko trebao napraviti sinoc, ali on vec par utakmica samo hoda po terenu.
To napisu ljudi koji nemaju blage veze o sportu koji gledaju, ja shvatam nosaju ih emocije, ali ne mozes jbt u dva dana imati dva totalno, drasticna razlicita misljenja. Sad svi seru o Dzeki, a sutra kad zabije u Brazilu gol ili sta ja znam, spomenik cete mu pravit. Ok kritika, ali pojedinci bukvalno pljuju i idu dotle da ga se stavi na klupu.
Kad se samo sjetim onog zvizdanja i psovanja Ibisevicu.... I kasnije Ibi proradi, ma nema rodila ga majka lijepog, oko moje, a dan prije mu jebavali sve po spisku...fuj...Govna smo kakvih je tesko naci.
Sto te Dzeko razocarao? Sto nije dao gol, jel? Pa mora li svaku jebenu tekmu dati gol? Medju prvim strijelcima kvalifikacija i ne valja vam ni to? Covjek se borio kolko je mogao, svaku loptu koju je primio nije izgubio, a likovi su ga bukvalno lomili, ali jok vi samo gledate jel dao ili nije dao gol. Ne gledate sto mu je frajer bio na ledjima citavu tekmu.![]()
![]()
A na nase novinare se pokenjam i to kvalitetno, jer zele da stvore razdor u repki. Za svaki klik im se poserem u usta! Sinoc se vidjelo ko je prvi pritrcao Izetu! A novinari neka pisu za klikove, smradovi!
![]()
![]()
Ovo je vec druga utakmica u nizu da covjek nema zelje da igra, ne bori se. Zvijezda se ne postaje u utakmicama protiv Lihtenstajna,Latvije,Estonije,San Marina, Luksemburga itd.
Susic je napravio gresku kad je rekao da ce Dzeko igrati pa makar dosao u 19h pred utakmicu u reprezentaciju.
Pozdrav
Covjek me cesto nervira do bola svojim manekenstvom na terenu, ali reci da on nema dobrih igara protiv vecih ekipa je suludo.
- Comrad
#5083 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
@janjicar, ok imas pravo na svoje misljenje.
Ali zamjeriti nesto Dzeki, koji je dao brdo golova za repku je smijesno.
I ocito ne pratis dovoljno repku, jer znao bi da je Dzekson i protiv vecih davao golove.
Al ok, bosnjo je ko ribica, zaboravlja ti u sekundi sve dobro sto si uradio.
Uostalom...
top scorers
1. Robin VAN PERSIE 8
1. Edin DZEKO 8
I ako ocekujes da ti napadac svaku tekmu zabije gol, i to napadac na kojeg svaka ekipa posveti posebnu paznju, ocito da o fudbalu znas veoma malo.
I ocito ne pratis dovoljno repku, jer znao bi da je Dzekson i protiv vecih davao golove.
Uostalom...
top scorers
1. Robin VAN PERSIE 8
1. Edin DZEKO 8
I ako ocekujes da ti napadac svaku tekmu zabije gol, i to napadac na kojeg svaka ekipa posveti posebnu paznju, ocito da o fudbalu znas veoma malo.
- Janjicar
#5084 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Kolega ako zelis da se ukljucis u raspravu ukljuci se od pocetkaInfaze Studio wrote: ...vec u utakmicama protiv Grcke, Francuske I tako tih![]()
Covjek me cesto nervira do bola svojim manekenstvom na terenu, ali reci da on nema dobrih igara protiv vecih ekipa je suludo.
Procitaj gore da sam napisao u zadnje vrijeme tj zadnjih par kola.
- noiserr
#5085 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Jel to Skrtel los igrac? Jel to Dzeku totalno neutralisao? Imao je Dzeko par dobrih sansi. Nije upalilo, nemoze ni Messi dati gol svaku utakmicu.. Nije ni servis bio na nivou.Janjicar wrote:Mene ne interesuju ostali ja govorim svoje misljenje.Comrad wrote:Izvini drug, ali pogledaj malo komentare poslije Latvije ili Srbije sta se sve o Mirzi pisalo. I kad covjek proigra, odjednom bog i allah. A pogledaj molim te kakve bljuvotine su napisane.Janjicar wrote:Dzeko je ko zna po koji put razocarao...
![]()
![]()
![]()
Pozdrav
Po mom jedini igrac koji je podbacijo je bio Salhovic. Misketov servis je bio zasluzan za prvi gol.
- Janjicar
#5086 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Aj ok ne znam ja o fudbalu i ne pratim reprezentacijuComrad wrote:@janjicar, ok imas pravo na svoje misljenje.
I ocito ne pratis dovoljno repku, jer znao bi da je Dzekson i protiv vecih davao golove.![]()
Uostalom...
top scorers
1. Robin VAN PERSIE 8
1. Edin DZEKO 8
Niko ne govori o tome sto je dao, svaka cast dao je (Y)
Ponovo izmisljas rijeci koje nisam rekAo, nema zalaganja od njega a ne da daje golove. Pa Ibisevic je gotovo svaku utakmicu igrao srcem i borio se a nije dao gola ? I nije mu niko zamjerio nista.
Kada se zalazes gol ce doci sam od sebe u 80% slucajeva.
- JThomas
#5087 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
k'o da skrtel igra u gradini iz srebrenika jebote...
- drug_profi
#5088 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
A eno sad Skrtel je prosjecan stoper, a Dzeko se ne trudi.
Sinoc su svi dali max od sebe, pa cak i Salihovic koji je upropastio ili izgubio vise lopti nego svi ostali zajedno. I ne vidim da iko Salihovica ovdje pljuje, nego se samo konstatuje da je u zadnje vrijeme los i to je to. Ali kad se prica o Dzeki tu ispliva nas osobina da ne podnosimo tudji uspjeh i da skidamo glavu svakom ko malo izviri. Jedino se njemu imputira da nece, ne zeli, da ga boli qurac i sl.
Sinoc su svi dali max od sebe, pa cak i Salihovic koji je upropastio ili izgubio vise lopti nego svi ostali zajedno. I ne vidim da iko Salihovica ovdje pljuje, nego se samo konstatuje da je u zadnje vrijeme los i to je to. Ali kad se prica o Dzeki tu ispliva nas osobina da ne podnosimo tudji uspjeh i da skidamo glavu svakom ko malo izviri. Jedino se njemu imputira da nece, ne zeli, da ga boli qurac i sl.
- Warashii
#5089 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Jedan komentar slovaka preveden google-om a tice se nasih navijaca
Bosna zaslužuje pohvale. Putovanje u takvoj količini i toliko kilometara, fanatično potiče tim, super. Narobili iako je u nekim nered (papir, limenke, otpad), ali je njihovo ponašanje bilo daleko od vypatlanych i opljačkali glave tkzv. Belas plemstva Trnavian već, pa čak i neka budala Žilinčan s bocama, hazdanim kreker, optužbe, čupanje sjedala, vrijeđanja i sl. Kako Bosnianci na odmor je došao i ostavio.
- ultima_palabra
#5090 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Mene je Izetova izjava podsjetila na Paru kao Rajka Janjca u Nadrealistima, 18:30
- mO k3
#5091 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pa od "najboljeg" se i najvise ocekuje ... ako podbaci, onda i treba ga kritikovati to je sasvim leigitimna stvar ,jedino ako zivimo i nekoj diktaturi pa ne smijes ne rijech pisnutidrugi profil wrote:A eno sad Skrtel je prosjecan stoper, a Dzeko se ne trudi.
- antifascism
#5092 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
BegA_ wrote:Mustang1 wrote:Evo i mladePrava milfaca
![]()
Last edited by antifascism on 11/09/2013 10:07, edited 1 time in total.
- guber90
#5093 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Kako ljudi podcjene to sto je na Dzeki konstantno jedan stoper i jos jedan u blizini, pa Hajrovic je dobio prostora za onaj sut jer nisu ni smjeli izaci na njega, kontaju bolje Dzeku cuvati nego pritisnuti nekog anonimusa (da me ne skonta neko pogresno, medjutim za Hajrovica se jos nije culo, ali aBd cuti ce se
). Slicna je situacija i iz kornera, Dzeko je ubitacan u tim situacijama i svako ce njega radje da cuva nego bilo kog igraca na terenu.
- drug_profi
#5094 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ne znam sta ti nije jasno u mom postu.mO k3 wrote:Pa od "najboljeg" se i najvise ocekuje ... ako podbaci, onda i treba ga kritikovati to je sasvim leigitimna stvar ,jedino ako zivimo i nekoj diktaturi pa ne smijes ne rijech pisnutidrugi profil wrote:A eno sad Skrtel je prosjecan stoper, a Dzeko se ne trudi.
Jedino njemu imputirate da on nece da se trudi, a niko nije rekao da je igrao dobro. Igrao je koliko je sinoc bio u stanju u odnosu na svoju formu, pritisak, stopere... Nije bio na svom nivou, ali srecom dovoljno je zabavio odbranu da Spaha, Bicakcic, Hajrovic odrade posao.
-
korisnik101
#5095 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
U mojim ocima nije Dzeko lose odigrao.
Nije ni Ibisevic. NIjedan on njih ne mogu ili ne znaju igrati okrenuti ledjima prema golu.
A to je Safet u obe utakmice forsirao.
Znaci,, trener mora da vidi kako ova dvojica vrhunskih napadaca ne mogu igrati u ovakvom sistemu.
I sta trener radi ?
Nista.
Ostavlja ih u istoj formaciji.
Nije ni Ibisevic. NIjedan on njih ne mogu ili ne znaju igrati okrenuti ledjima prema golu.
A to je Safet u obe utakmice forsirao.
Znaci,, trener mora da vidi kako ova dvojica vrhunskih napadaca ne mogu igrati u ovakvom sistemu.
I sta trener radi ?
Nista.
Ostavlja ih u istoj formaciji.
- Janjicar
#5096 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Bravo svaka cast (Y)guber90 wrote:Kako ljudi podcjene to sto je na Dzeki konstantno jedan stoper i jos jedan u blizini, pa Hajrovic je dobio prostora za onaj sut jer nisu ni smjeli izaci na njega, kontaju bolje Dzeku cuvati nego pritisnuti nekog anonimusa (da me ne skonta neko pogresno, medjutim za Hajrovica se jos nije culo, ali aBd cuti ce se). Slicna je situacija i iz kornera, Dzeko je ubitacan u tim situacijama i svako ce njega radje da cuva nego bilo kog igraca na terenu.
Na svakom dobrom napadacu se zalijepi jedan stoper i cuva ga citavo vrijeme ?
Razlika izmedju tih dobrih napadaca i Dzeke sto se oni oslobode tog cuvara.
To Vam poentiram citavo vrijeme.
Cist primjer Hamsik sinoc, 5 u odbrani covjek zabi gol. Kako je zabio ? to ga niko ne pita bitno je da je dao.
- mO k3
#5097 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Boldiranodrugi profil wrote:Ne znam sta ti nije jasno u mom postu.mO k3 wrote:Pa od "najboljeg" se i najvise ocekuje ... ako podbaci, onda i treba ga kritikovati to je sasvim leigitimna stvar ,jedino ako zivimo i nekoj diktaturi pa ne smijes ne rijech pisnutidrugi profil wrote:A eno sad Skrtel je prosjecan stoper, a Dzeko se ne trudi.
Jedino njemu imputirate da on nece da se trudi, a niko nije rekao da je igrao dobro. Igrao je koliko je sinoc bio u stanju u odnosu na svoju formu, pritisak, stopere... Nije bio na svom nivou, ali srecom dovoljno je zabavio odbranu da Spaha, Bicakcic, Hajrovic odrade posao.
- Comrad
#5098 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pa jarane ne znam sta drugo da pomislim kad vidim sta pises. Dzeko se trudio, bilo je nekih situacija gdje je mozda mogao vise, ali pogledaj samo koliko je lopti primio, kad se zagradi ko drvo jbt. Mislis ona lopta sama kod njega stoji.Janjicar wrote:Aj ok ne znam ja o fudbalu i ne pratim reprezentaciju
Niko ne govori o tome sto je dao, svaka cast dao je (Y)
Ponovo izmisljas rijeci koje nisam rekAo, nema zalaganja od njega a ne da daje golove. Pa Ibisevic je gotovo svaku utakmicu igrao srcem i borio se a nije dao gola ? I nije mu niko zamjerio nista.
Kada se zalazes gol ce doci sam od sebe u 80% slucajeva.
I samo mi jednu stvar reci, ali iskreno. Da je Dzeko sinoc pogodio, kakva bi onda prica bila?
Ja znam da je posao napadaca da daje golove, ali ne moze svaku tekmu jbg. Ti onda hladno napises da bi najboljeg strijelca kvalifikacija stavio na klupu, da ga kao ohladis i naucis pameti, jer eto ucinilo ti se da se nije zalagao. Pa daj molim te, reci da se salis. Lik profesionalac igra u Premier ligi i ti bi ga trenirao ko da je vrbanjusa u pitanju
p.s. Da, da Ibisevic..premotaj malo na onu tekmu, ne mogu se sjetit protiv koga na Kosevu. Momak ajd nije tad pruzio neku igru, ali onoliko mu psovati i pljuvati, ko da je protivnicki igrac. Sljedecu tekmu zabije, Vedo kralj. Nemoj molim te... kazem ti standardno nase govna smo i kraj price
- Comrad
#5099 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pa zabijao je i Dzeko protiv 5.Janjicar wrote:Bravo svaka cast (Y)guber90 wrote:Kako ljudi podcjene to sto je na Dzeki konstantno jedan stoper i jos jedan u blizini, pa Hajrovic je dobio prostora za onaj sut jer nisu ni smjeli izaci na njega, kontaju bolje Dzeku cuvati nego pritisnuti nekog anonimusa (da me ne skonta neko pogresno, medjutim za Hajrovica se jos nije culo, ali aBd cuti ce se). Slicna je situacija i iz kornera, Dzeko je ubitacan u tim situacijama i svako ce njega radje da cuva nego bilo kog igraca na terenu.
Na svakom dobrom napadacu se zalijepi jedan stoper i cuva ga citavo vrijeme ?
Razlika izmedju tih dobrih napadaca i Dzeke sto se oni oslobode tog cuvara.
To Vam poentiram citavo vrijeme.
Cist primjer Hamsik sinoc, 5 u odbrani covjek zabi gol. Kako je zabio ? to ga niko ne pita bitno je da je dao.
Jebote Hamsik posrani, normalno da i on mora nekad pogodit. I na njemu sinoc niko nije bio, jer tih 5 u odbrani su bili smuseni samo tako, lik sam bio dosla mu lopta i zabio gol...
Molim te pogledaj ponovo utakmicu, pa onda dodji i komentarisi.
- drug_profi
#5100 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Evo sad je kod njega Skrtel prosjecan stoper, a Hamsik je vrhunski napadac....