JoseMujica wrote: ali 10 ispita za 13 dana......... svako ko je studirao u BiH zna da većinu profesora ganjaš desetak dana samo da ti potpis daju, a kamoli da ih uhvatiš za termin ispita....Kifla stvarno nema nikavog moralnog kredibiliteta pričati o bilo čemu i npr. u Hrvatskoj ili bilo kojoj ozbiljnoj zemlji bi bio predmet policijske istrage.
SDA-All about
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#5051 Re: SDA-All about
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5052 Re: SDA-All about
Konkretan slučaj kandidovanja osuđenika u ime SDA je opština Ilidža, gdje je načelnik Memić Senaid premoćno pobijedio uprkos činjenici da je osuđen na jednom od sudova.FOČANSKI PROPISI wrote:Zamolio bih vas da ovog lika koji javno laže ne stavljate više.R_v_P20 wrote:![]()
![]()
![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5054 Re: SDA-All about
Hazim Vikalo, GračanicaPipiDugaDevetka wrote:Konkretan slučaj kandidovanja osuđenika u ime SDA je opština Ilidža, gdje je načelnik Memić Senaid premoćno pobijedio uprkos činjenici da je osuđen na jednom od sudova.FOČANSKI PROPISI wrote:Zamolio bih vas da ovog lika koji javno laže ne stavljate više.R_v_P20 wrote:![]()
![]()
![]()
2000.godine, Hazim Vikalo je osuđen na 2 godine i 2 mjeseca zatvora zbog nabavke boja za krečenje, davanja pozajmica iz budžeta TK 1999.godine, te nesavjesno poslovanje pri kupovini automobila. Šest godina nakon toga, Vrhovni sud F BiH je potvrdio drugostepenu presudu, kojom je Vikalu smanjena kazna na sedam mjeseci zatvora.
Borjana Krišto u funkciji Predsjednice Federacije BiH je pomilovala Vikala i on nije služio kaznu.
Sead Srna, Centar- Sarajevo
pravosnažno na tri mjeseca zatvorske kazne (godina uvjetno) zbog nasilništva
SDA demokratija SDA ljucka prava stvar....
-
sase.ba
#5055 Re: SDA-All about
Čudi me da i Tihom nije pozlilo kako je dobijao teška pitanja. Stvarno je ova FTV medij pod kontrolom SDA...ili ovoj novinarki niko nije rekao da ne smije ovako teška i neugodna pitanja postavljati.R_v_P20 wrote:![]()
![]()
-
OmerD
#5056 Re: SDA-All about
Pa zar ne vidis da Tihic za razliku od ostalih gostiju te emisije ima vode ispred sebe.sase.ba wrote:Čudi me da i Tihom nije pozlilo kako je dobijao teška pitanja. Stvarno je ova FTV medij pod kontrolom SDA...ili ovoj novinarki niko nije rekao da ne smije ovako teška i neugodna pitanja postavljati.R_v_P20 wrote:![]()
![]()
-
Harry Tuttle
#5057 Re: SDA-All about
pa po tome je Lagumdzija BogCorto Maltese wrote:Koliki je maher, najbolje se vidi po tome što se, u nedostatku boljih argumenata kritičari redovno služe nadimcima "Klempo", "Golum" i sl.ultima_palabra wrote:Vidio sam sinoć, Kongres SDA odgođen poslije opštih izboraKakav je samo maher Klempo, opet se izvukao iz škripca i nadigrao Princa Riđu Bradu...
-
Harry Tuttle
#5058 Re: SDA-All about
Jel' ovo krenula akcija "Destroy SDA"

- insomnia78
#5059 Re: SDA-All about
Ovo ti zoves kurac???
s' moje sokocalo
s' moje sokocalo
- FOČANSKI PROPISI
#5060 Re: SDA-All about
Sve ove što me štite i zastupaju godinama;i brane;i brane Bosnu svojim privilegijama,pod hitno pohapsiti i u rudnik.
Nanu im naninu!
Nanu im naninu!
- MuaDib
#5061 Re: SDA-All about
Kakv rudnik, metalnu kuglu na nogu i nek krče šikaru i šumu kuda treba da ide autoput. Ugodno s korisnimFOČANSKI PROPISI wrote:Sve ove što me štite i zastupaju godinama;i brane;i brane Bosnu svojim privilegijama,pod hitno pohapsiti i u rudnik.
Nanu im naninu!
-
udrch
#5062 Re: SDA-All about
ovi neće ni u kakav rudnik, oni će nakon 2014. godine suvereno da vladaju od opština preko kantona do entiteta, a na državnom nivou će malo i dijeliti vlast sa drugim..
- luckylaka
#5063 Re: SDA-All about
Sto,sta su ti oni krivi pobogu brateFOČANSKI PROPISI wrote:Sve ove što me štite i zastupaju godinama;i brane;i brane Bosnu svojim privilegijama,pod hitno pohapsiti i u rudnik.
Nanu im naninu!
- DELEGACIJA
#5064 Re: SDA-All about
Aaaaaa kocka šećera nedostajeOmerD wrote:Pa zar ne vidis da Tihic za razliku od ostalih gostiju te emisije ima vode ispred sebe.sase.ba wrote:Čudi me da i Tihom nije pozlilo kako je dobijao teška pitanja. Stvarno je ova FTV medij pod kontrolom SDA...ili ovoj novinarki niko nije rekao da ne smije ovako teška i neugodna pitanja postavljati.R_v_P20 wrote:![]()
![]()
-
detroit-mercy
#5065 Re: SDA-All about
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/brineta ... -dubrovnik
Zbog ovoga moj glas ide za Kaplana sljedeci puta
. Covjek radi dobar posao
.
Zbog ovoga moj glas ide za Kaplana sljedeci puta
-
sase.ba
#5066 Re: SDA-All about
Aaaaaa kocka šećera nedostajeDELEGACIJA wrote: Pa zar ne vidis da Tihic za razliku od ostalih gostiju te emisije ima vode ispred sebe.
Ma nerviraju me sad ovi forumaši SDP-SBB bloka, niko ne pohvali ovu novinarku zbog profesionalnosti
-
OmerD
#5067 Re: SDA-All about
Sta? Mislis to sto tokom radnog vremena hoda okolo? Dobar si...detroit-mercy wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/teme/brineta ... -dubrovnik
Zbog ovoga moj glas ide za Kaplana sljedeci puta![]()
![]()
![]()
.
-
racionalista
#5068 Re: SDA-All about
ja joj ne bi dao da skida cizmedetroit-mercy wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/teme/brineta ... -dubrovnik
![]()
![]()
.
-
detroit-mercy
#5069 Re: SDA-All about
On makar radi na necemu konkretnomOmerD wrote:Sta? Mislis to sto tokom radnog vremena hoda okolo? Dobar si...detroit-mercy wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/teme/brineta ... -dubrovnik
![]()
![]()
.
- FOČANSKI PROPISI
#5070 Re: SDA-All about
Tačno!detroit-mercy wrote:On makar radi na necemu konkretnomOmerD wrote:Sta? Mislis to sto tokom radnog vremena hoda okolo? Dobar si...detroit-mercy wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/teme/brineta ... -dubrovnik
![]()
![]()
.
![]()
![]()
![]()
.
Njima nije valjao ni Emir Hadžihafizbegović ,kad je pravio Kuću sevdaha.
(samo je li SDA,ne valja)
-
Revoltage
#5071 Re: SDA-All about
Razvojna banka će SDA bandu raskrinkati! Danas kao mala djeca pred Niksicem!
Deri stoku Neri!
Deri stoku Neri!
-
Akibh
#5072 Re: SDA-All about
[quote="Revoltage"]Razvojna banka će SDA bandu raskrinkati! Danas kao mala djeca pred Niksicem!
Deri stoku Neri![/quote]
Neri zvani trenerka, buraz, stan?
Nadam se da je sala!
Deri stoku Neri![/quote]
Neri zvani trenerka, buraz, stan?
Nadam se da je sala!
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#5073 Re: SDA-All about
Uklanjanje svih sposobnih ljudi patriota iz SDA i postavljanje inih ratno-profiterskih, dezerterskih, izdajničkih, korumpiranih, neinteligentnih, neartikulisanih i neljudskih ĆEHRI na pozicije od strane Tihića je dovelo do toga da će nam glavni grad države Sarajevo za par mjeseci izgledati ovako.

Naravno, niko od ovih polupismenih kvislinga i ameba kvazi-političara se neće pobuniti protiv KRSTA na Zlatištu.
Ustaj SDA omladino protiv KVISLINGA i ne šuti više. Na Sudnjem danu za koji se prenosi da će trajati kao 50 hiljada ovozemaljskih godina svi ćemo odgovarati za ono što smo radili kao i za ono što smo mogli uraditi, a nismo htjeli ili nismo smjeli uraditi zbog našeg kukavičluka. Šutnja je odobravanje i sudjelovanje u zlu. U ratu smo bili gazije koje se nisu bojale 4 vojne sile u Evropi, a danas smo kukavice koje strahuju od ratnih vojnih dezertera.
SDA omladino pokaži svoju istinsku Snagu Bosne!

Naravno, niko od ovih polupismenih kvislinga i ameba kvazi-političara se neće pobuniti protiv KRSTA na Zlatištu.
Ustaj SDA omladino protiv KVISLINGA i ne šuti više. Na Sudnjem danu za koji se prenosi da će trajati kao 50 hiljada ovozemaljskih godina svi ćemo odgovarati za ono što smo radili kao i za ono što smo mogli uraditi, a nismo htjeli ili nismo smjeli uraditi zbog našeg kukavičluka. Šutnja je odobravanje i sudjelovanje u zlu. U ratu smo bili gazije koje se nisu bojale 4 vojne sile u Evropi, a danas smo kukavice koje strahuju od ratnih vojnih dezertera.
SDA omladino pokaži svoju istinsku Snagu Bosne!
Last edited by antimobbing on 30/11/2012 08:17, edited 2 times in total.
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#5074 Re: SDA-All about
http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tab ... fault.aspx
ogorčenje u BiH
Srbi će postaviti križ na mjestu odakle su gađali Sarajevo
S prosvjeda protiv gradnje spomenika
Što biste kazali o eventualnoj inicijativi da se iznad Vukovara, na poziciji s koje je sijana smrt po gradu heroju, podigne spomen-obilježje poginulim pripadnicima JNA!? I još k tomu da im hrvatska država daruje državno zemljište na kojem će izgraditi križ veći od vukovarskog tornja i spomen-crkvu za sve stradale pripadnike JNA.
Na sreću, takvu morbidnu ideju u Lijepoj našoj nije moguće realizirati, ali, nažalost, u našem prvom susjedstvu takvi, slični projekti postaju stvarnost. Naime, prije četiri godine Savez logoraša Republike Srpske pokrenuo je inicijativu da se iznad Sarajeva, na predjelu Zlatište, odakle je četiri i pol godine sijana smrt po glavnom gradu BiH, podigne spomen-obilježje stradalim Srbima.
Križ od 65 metara
Prema projektnoj dokumentaciji, zamišljeno je da se postavi križ visine 65 metara i pokraj njega izgradi crkva posvećena svim stradalim Mladićevim suborcima u proteklom ratu. Takva ideja, nakon žestoke polemike, okarakterizirana je provokacijom najvišeg stupnja, odbačena je i gotovo zaboravljena.
No, u tajnosti, iza zatvorenih vrata, Komisija za državnu imovinu BiH u srijedu je donijela odluku da se oko 11 hektara državnog zemljišta na Zlatištu dodijeli Republici Srpskoj za izgradnju spomen-obilježja. Od 13 članova komisije, čak 11 ih je podržalo taj prijedlog.
Adnan Delić, višegodišnji član ove komisije, za “Slobodnu” danas kaže:
- Doživio sam šok na toj sjednici, pravi moralni mrak. Pokušao sam im ukazati da je takva odluka potpuno neprihvatljiva, bolna za sve građane Sarajeva koji su s tog predjela trpjeli višegodišnje granatiranje, da takva odluka može prouzročiti nesagledive posljedice i u Sarajevu i u cijeloj BiH. Potpuno je jasno da je cilj tog spomen-obilježja provokacija građana Sarajeva, a ne odavanje počasti žrtvama.
Delić dodaje da će učiniti sve kako se takav projekt ne bi realizirao iako je odluka donesena. Veli da razmišlja o podnošenju ostavke na članstvo u komisiji koja je spremna donijeti tako bešćutnu i amoralnu odluku, te pojašnjava:
- Nemam ništa protiv izgradnje crkava i križeva, pa ni spomen-obilježja srpskim borcima, ali ne na poziciji s koje smo svakodnevno granatirani. Na tom predjelu nema ni stanovnika koji bi išli u crkvu. To je projekt ponižavanja preživjelih Sarajlija i obezvrjeđivanja žrtve više od 11 tisuća ubijenih naših sugrađana.
Ova posljednja Dodikova provokacija upućene nimalo ne iznenađuje, no da će i neki bošnjački predstavnici u državnoj komisiji dati suglasnost za takvu odluku, uistinu nitko zdravog razuma nije mogao predvidjeti. Hoće li iznad grada heroja u budućnosti dominirati križ u slavu Mladićevih i Karadžićevih “branitelja”, očito će odlučiti Obamina administracija. Država apsurda je dala suglasnost.
Zdravka Soldić Arar

Tihiću jeli vas stid ovih ljudi?
- ultima_palabra
#5075 Re: SDA-All about
To je isto kao da poručiš omladini Camorre da se pobuni protiv vrha organizacije, jer je "neljudski to što rade"antimobbing wrote:Uklanjanje svih sposobnih ljudi patriota iz SDA i postavljanje inih ratno-profiterskih, dezerterskih, izdajničkih, korumpiranih, neinteligentnih, neartikulisanih i neljudskih ĆEHRI na pozicije od strane Tihića je dovelo do toga da će nam glavni grad države Sarajevo za par mjeseci izgledati ovako.
Ustaj SDA omladino protiv KVISLINGA i ne šuti više. Na Sudnjem danu za koji se prenosi da će trajati kao 50 hiljada ovozemaljskih godina svi ćemo odgovarati za ono što smo radili kao i za ono što smo mogli uraditi, a nismo htjeli ili nismo smjeli uraditi zbog našeg kukavičluka. Šutnja je odobravanje i sudjelovanje u zlu. U ratu smo bili gazije koje se nisu bojale 4 vojne sile u Evropi, a danas smo kukavice koje strahuju od ratnih vojnih dezertera. SDA omladino pokaži svoju istinsku Snagu Bosne!
Dokle ide naivnost bosanskog čovjeka...