SDA-All about

Post Reply
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#5051 Re: SDA-All about

Post by sabina1 »

JoseMujica wrote: ali 10 ispita za 13 dana :shock: ......... svako ko je studirao u BiH zna da većinu profesora ganjaš desetak dana samo da ti potpis daju, a kamoli da ih uhvatiš za termin ispita....Kifla stvarno nema nikavog moralnog kredibiliteta pričati o bilo čemu i npr. u Hrvatskoj ili bilo kojoj ozbiljnoj zemlji bi bio predmet policijske istrage.
:D :D :D :D :D :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#5052 Re: SDA-All about

Post by PipiDugaDevetka »

FOČANSKI PROPISI wrote:
R_v_P20 wrote: :dance: :dance: :lol:
Zamolio bih vas da ovog lika koji javno laže ne stavljate više.
Konkretan slučaj kandidovanja osuđenika u ime SDA je opština Ilidža, gdje je načelnik Memić Senaid premoćno pobijedio uprkos činjenici da je osuđen na jednom od sudova.
Ne volem

#5053 Re: SDA-All about

Post by Ne volem »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#5054 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

PipiDugaDevetka wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
Zamolio bih vas da ovog lika koji javno laže ne stavljate više.
Konkretan slučaj kandidovanja osuđenika u ime SDA je opština Ilidža, gdje je načelnik Memić Senaid premoćno pobijedio uprkos činjenici da je osuđen na jednom od sudova.
Hazim Vikalo, Gračanica
2000.godine, Hazim Vikalo je osuđen na 2 godine i 2 mjeseca zatvora zbog nabavke boja za krečenje, davanja pozajmica iz budžeta TK 1999.godine, te nesavjesno poslovanje pri kupovini automobila. Šest godina nakon toga, Vrhovni sud F BiH je potvrdio drugostepenu presudu, kojom je Vikalu smanjena kazna na sedam mjeseci zatvora.
Borjana Krišto u funkciji Predsjednice Federacije BiH je pomilovala Vikala i on nije služio kaznu.

Sead Srna, Centar- Sarajevo
pravosnažno na tri mjeseca zatvorske kazne (godina uvjetno) zbog nasilništva

SDA demokratija SDA ljucka prava stvar....
:skoljka:
sase.ba

#5055 Re: SDA-All about

Post by sase.ba »

Čudi me da i Tihom nije pozlilo kako je dobijao teška pitanja. Stvarno je ova FTV medij pod kontrolom SDA...ili ovoj novinarki niko nije rekao da ne smije ovako teška i neugodna pitanja postavljati.
OmerD

#5056 Re: SDA-All about

Post by OmerD »

sase.ba wrote:
Čudi me da i Tihom nije pozlilo kako je dobijao teška pitanja. Stvarno je ova FTV medij pod kontrolom SDA...ili ovoj novinarki niko nije rekao da ne smije ovako teška i neugodna pitanja postavljati.
Pa zar ne vidis da Tihic za razliku od ostalih gostiju te emisije ima vode ispred sebe.
Harry Tuttle

#5057 Re: SDA-All about

Post by Harry Tuttle »

Corto Maltese wrote:
ultima_palabra wrote:Vidio sam sinoć, Kongres SDA odgođen poslije opštih izbora :D Kakav je samo maher Klempo, opet se izvukao iz škripca i nadigrao Princa Riđu Bradu...
Koliki je maher, najbolje se vidi po tome što se, u nedostatku boljih argumenata kritičari redovno služe nadimcima "Klempo", "Golum" i sl.
pa po tome je Lagumdzija Bog :lol:
Harry Tuttle

#5058 Re: SDA-All about

Post by Harry Tuttle »

Jel' ovo krenula akcija "Destroy SDA" :evil:
:lol:
insomnia78

#5059 Re: SDA-All about

Post by insomnia78 »

Ovo ti zoves kurac???

s' moje sokocalo
FOČANSKI PROPISI

#5060 Re: SDA-All about

Post by FOČANSKI PROPISI »

Sve ove što me štite i zastupaju godinama;i brane;i brane Bosnu svojim privilegijama,pod hitno pohapsiti i u rudnik.
Nanu im naninu!
MuaDib

#5061 Re: SDA-All about

Post by MuaDib »

FOČANSKI PROPISI wrote:Sve ove što me štite i zastupaju godinama;i brane;i brane Bosnu svojim privilegijama,pod hitno pohapsiti i u rudnik.
Nanu im naninu!
Kakv rudnik, metalnu kuglu na nogu i nek krče šikaru i šumu kuda treba da ide autoput. Ugodno s korisnim 8)
udrch

#5062 Re: SDA-All about

Post by udrch »

ovi neće ni u kakav rudnik, oni će nakon 2014. godine suvereno da vladaju od opština preko kantona do entiteta, a na državnom nivou će malo i dijeliti vlast sa drugim..
luckylaka

#5063 Re: SDA-All about

Post by luckylaka »

FOČANSKI PROPISI wrote:Sve ove što me štite i zastupaju godinama;i brane;i brane Bosnu svojim privilegijama,pod hitno pohapsiti i u rudnik.
Nanu im naninu!
Sto,sta su ti oni krivi pobogu brate
DELEGACIJA

#5064 Re: SDA-All about

Post by DELEGACIJA »

OmerD wrote:
sase.ba wrote:
Pa zar ne vidis da Tihic za razliku od ostalih gostiju te emisije ima vode ispred sebe.
Aaaaaa kocka šećera nedostaje :-) :-) :-) :-)
detroit-mercy

#5065 Re: SDA-All about

Post by detroit-mercy »

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/brineta ... -dubrovnik
Zbog ovoga moj glas ide za Kaplana sljedeci puta :dance: :dance: :dance: :dance: . Covjek radi dobar posao :mrgreen: .
sase.ba

#5066 Re: SDA-All about

Post by sase.ba »

DELEGACIJA wrote: Pa zar ne vidis da Tihic za razliku od ostalih gostiju te emisije ima vode ispred sebe.
Aaaaaa kocka šećera nedostaje :-) :-) :-) :-)[/quote]
Ma nerviraju me sad ovi forumaši SDP-SBB bloka, niko ne pohvali ovu novinarku zbog profesionalnosti :?
OmerD

#5067 Re: SDA-All about

Post by OmerD »

detroit-mercy wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/teme/brineta ... -dubrovnik
Zbog ovoga moj glas ide za Kaplana sljedeci puta :dance: :dance: :dance: :dance: . Covjek radi dobar posao :mrgreen: .
Sta? Mislis to sto tokom radnog vremena hoda okolo? Dobar si...
racionalista

#5068 Re: SDA-All about

Post by racionalista »

ja joj ne bi dao da skida cizme :razz:
detroit-mercy

#5069 Re: SDA-All about

Post by detroit-mercy »

OmerD wrote:
On makar radi na necemu konkretnom :dance: :dance: :dance: :dance: .
FOČANSKI PROPISI

#5070 Re: SDA-All about

Post by FOČANSKI PROPISI »

detroit-mercy wrote:
OmerD wrote:
On makar radi na necemu konkretnom :dance: :dance: :dance: :dance: .
Tačno!
Njima nije valjao ni Emir Hadžihafizbegović ,kad je pravio Kuću sevdaha.
(samo je li SDA,ne valja)
Revoltage

#5071 Re: SDA-All about

Post by Revoltage »

Razvojna banka će SDA bandu raskrinkati! Danas kao mala djeca pred Niksicem!

Deri stoku Neri!
Akibh

#5072 Re: SDA-All about

Post by Akibh »

[quote="Revoltage"]Razvojna banka će SDA bandu raskrinkati! Danas kao mala djeca pred Niksicem!

Deri stoku Neri![/quote]

Neri zvani trenerka, buraz, stan?
Nadam se da je sala!
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#5073 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Uklanjanje svih sposobnih ljudi patriota iz SDA i postavljanje inih ratno-profiterskih, dezerterskih, izdajničkih, korumpiranih, neinteligentnih, neartikulisanih i neljudskih ĆEHRI na pozicije od strane Tihića je dovelo do toga da će nam glavni grad države Sarajevo za par mjeseci izgledati ovako.

Image

Naravno, niko od ovih polupismenih kvislinga i ameba kvazi-političara se neće pobuniti protiv KRSTA na Zlatištu.

Ustaj SDA omladino protiv KVISLINGA i ne šuti više. Na Sudnjem danu za koji se prenosi da će trajati kao 50 hiljada ovozemaljskih godina svi ćemo odgovarati za ono što smo radili kao i za ono što smo mogli uraditi, a nismo htjeli ili nismo smjeli uraditi zbog našeg kukavičluka. Šutnja je odobravanje i sudjelovanje u zlu. U ratu smo bili gazije koje se nisu bojale 4 vojne sile u Evropi, a danas smo kukavice koje strahuju od ratnih vojnih dezertera.
SDA omladino pokaži svoju istinsku Snagu Bosne!
Last edited by antimobbing on 30/11/2012 08:17, edited 2 times in total.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#5074 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tab ... fault.aspx
ogorčenje u BiH

Srbi će postaviti križ na mjestu odakle su gađali Sarajevo

S prosvjeda protiv gradnje spomenika

Što biste kazali o eventualnoj inicijativi da se iznad Vukovara, na poziciji s koje je sijana smrt po gradu heroju, podigne spomen-obilježje poginulim pripadnicima JNA!? I još k tomu da im hrvatska država daruje državno zemljište na kojem će izgraditi križ veći od vukovarskog tornja i spomen-crkvu za sve stradale pripadnike JNA.

Na sreću, takvu morbidnu ideju u Lijepoj našoj nije moguće realizirati, ali, nažalost, u našem prvom susjedstvu takvi, slični projekti postaju stvarnost. Naime, prije četiri godine Savez logoraša Republike Srpske pokrenuo je inicijativu da se iznad Sarajeva, na predjelu Zlatište, odakle je četiri i pol godine sijana smrt po glavnom gradu BiH, podigne spomen-obilježje stradalim Srbima.

Križ od 65 metara

Prema projektnoj dokumentaciji, zamišljeno je da se postavi križ visine 65 metara i pokraj njega izgradi crkva posvećena svim stradalim Mladićevim suborcima u proteklom ratu. Takva ideja, nakon žestoke polemike, okarakterizirana je provokacijom najvišeg stupnja, odbačena je i gotovo zaboravljena.

No, u tajnosti, iza zatvorenih vrata, Komisija za državnu imovinu BiH u srijedu je donijela odluku da se oko 11 hektara državnog zemljišta na Zlatištu dodijeli Republici Srpskoj za izgradnju spomen-obilježja. Od 13 članova komisije, čak 11 ih je podržalo taj prijedlog.

Adnan Delić, višegodišnji član ove komisije, za “Slobodnu” danas kaže:

- Doživio sam šok na toj sjednici, pravi moralni mrak. Pokušao sam im ukazati da je takva odluka potpuno neprihvatljiva, bolna za sve građane Sarajeva koji su s tog predjela trpjeli višegodišnje granatiranje, da takva odluka može prouzročiti nesagledive posljedice i u Sarajevu i u cijeloj BiH. Potpuno je jasno da je cilj tog spomen-obilježja provokacija građana Sarajeva, a ne odavanje počasti žrtvama.

Delić dodaje da će učiniti sve kako se takav projekt ne bi realizirao iako je odluka donesena. Veli da razmišlja o podnošenju ostavke na članstvo u komisiji koja je spremna donijeti tako bešćutnu i amoralnu odluku, te pojašnjava:

- Nemam ništa protiv izgradnje crkava i križeva, pa ni spomen-obilježja srpskim borcima, ali ne na poziciji s koje smo svakodnevno granatirani. Na tom predjelu nema ni stanovnika koji bi išli u crkvu. To je projekt ponižavanja preživjelih Sarajlija i obezvrjeđivanja žrtve više od 11 tisuća ubijenih naših sugrađana.

Ova posljednja Dodikova provokacija upućene nimalo ne iznenađuje, no da će i neki bošnjački predstavnici u državnoj komisiji dati suglasnost za takvu odluku, uistinu nitko zdravog razuma nije mogao predvidjeti. Hoće li iznad grada heroja u budućnosti dominirati križ u slavu Mladićevih i Karadžićevih “branitelja”, očito će odlučiti Obamina administracija. Država apsurda je dala suglasnost.

Zdravka Soldić Arar
Image

Tihiću jeli vas stid ovih ljudi?
ultima_palabra

#5075 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

antimobbing wrote:Uklanjanje svih sposobnih ljudi patriota iz SDA i postavljanje inih ratno-profiterskih, dezerterskih, izdajničkih, korumpiranih, neinteligentnih, neartikulisanih i neljudskih ĆEHRI na pozicije od strane Tihića je dovelo do toga da će nam glavni grad države Sarajevo za par mjeseci izgledati ovako.

Image

Naravno, niko od ovih polupismenih kvislinga i ameba kvazi-političara se neće pobuniti protiv KRSTA na Zlatištu.

Ustaj SDA omladino protiv KVISLINGA i ne šuti više. Na Sudnjem danu za koji se prenosi da će trajati kao 50 hiljada ovozemaljskih godina svi ćemo odgovarati za ono što smo radili kao i za ono što smo mogli uraditi, a nismo htjeli ili nismo smjeli uraditi zbog našeg kukavičluka. Šutnja je odobravanje i sudjelovanje u zlu. U ratu smo bili gazije koje se nisu bojale 4 vojne sile u Evropi, a danas smo kukavice koje strahuju od ratnih vojnih dezertera. SDA omladino pokaži svoju istinsku Snagu Bosne!
To je isto kao da poručiš omladini Camorre da se pobuni protiv vrha organizacije, jer je "neljudski to što rade" :lol:

Dokle ide naivnost bosanskog čovjeka...
Post Reply