Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Helem imam ovaj sat, uradjen za 125-tu godisnjicu Tissot-a. Ima ih samo 125 u svijetu, trenutno nijedan na online prodaji. Bio je prosle godine jedan na eBayu, brzo otisao.
Helem imam ovaj sat, uradjen za 125-tu godisnjicu Tissot-a. Ima ih samo 125 u svijetu, trenutno nijedan na online prodaji. Bio je prosle godine jedan na eBayu, brzo otisao.
bushido wrote:
Dobar sarb ili Alpinist ,klasika a slab sam na Seiko,nedavno sam naleio na jedan kinetic SKA445P2 (sliku ne znam postaviti od kako mi ukinuse klix ).
Hvala, hvala. I ja sam slab na Seiko, imam jos dva seiko 5 automatika pored ovog, ali mi je Alpinist daleko najdraži. A te kinetic satove ne znam, nisam nikad imao nijedan, a dobar izgleda ovaj tvoj
@Zoya hvala ova zelena je cudo i pravo tesko je uslikati kako to dobro uzivo izgleda. A mozes kakvu hoces narukvicu svaka promijeni sat i dobro izgleda.