Janjicar wrote:Dzeko je ko zna po koji put razocarao...
Nema one strasti da bude vodja.
Kosarka jeste drugaciji sport ali vidjeli smo kako Mirza uzima odlucujuce lopte, tako nesto je i Dzeko trebao napraviti sinoc, ali on vec par utakmica samo hoda po terenu.
Nije mi jasna izmjena Visca-Salihovic ?
Ostali svaka cast i aBd lagano rijesiti ove dvije utakmice sto su ostale
Izvini drug, ali pogledaj malo komentare poslije Latvije ili Srbije sta se sve o Mirzi pisalo. I kad covjek proigra, odjednom bog i allah. A pogledaj molim te kakve bljuvotine su napisane.
To napisu ljudi koji nemaju blage veze o sportu koji gledaju, ja shvatam nosaju ih emocije, ali ne mozes jbt u dva dana imati dva totalno, drasticna razlicita misljenja. Sad svi seru o Dzeki, a sutra kad zabije u Brazilu gol ili sta ja znam, spomenik cete mu pravit. Ok kritika, ali pojedinci bukvalno pljuju i idu dotle da ga se stavi na klupu.
Kad se samo sjetim onog zvizdanja i psovanja Ibisevicu.... I kasnije Ibi proradi, ma nema rodila ga majka lijepog, oko moje, a dan prije mu jebavali sve po spisku...fuj...Govna smo kakvih je tesko naci.
Sto te Dzeko razocarao? Sto nije dao gol, jel? Pa mora li svaku jebenu tekmu dati gol? Medju prvim strijelcima kvalifikacija i ne valja vam ni to? Covjek se borio kolko je mogao, svaku loptu koju je primio nije izgubio, a likovi su ga bukvalno lomili, ali jok vi samo gledate jel dao ili nije dao gol. Ne gledate sto mu je frajer bio na ledjima citavu tekmu.
A na nase novinare se pokenjam i to kvalitetno, jer zele da stvore razdor u repki. Za svaki klik im se poserem u usta! Sinoc se vidjelo ko je prvi pritrcao Izetu! A novinari neka pisu za klikove, smradovi!