Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- House
- Tito_i_Partija
-
Tabakmalac
#50428 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Završen DOOM: The Dark Ages
Mnogo "sporiji" u odnosu na Eternal i 2016 ali dovoljno interesantan da se odigra, iako se previše vrti sve oko štita ala Captain America.
Previše je 80 eura doduše za singleplayer naslov koji se može okrenuti za 15 sati (meni piše 9.6 na Xbox app-u), tako da ono: wait for sale, ili Game Pass mjesec dana i to je to.
Mnogo "sporiji" u odnosu na Eternal i 2016 ali dovoljno interesantan da se odigra, iako se previše vrti sve oko štita ala Captain America.
Previše je 80 eura doduše za singleplayer naslov koji se može okrenuti za 15 sati (meni piše 9.6 na Xbox app-u), tako da ono: wait for sale, ili Game Pass mjesec dana i to je to.
- ferratilis
#50429 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Previse je 80 eura za bilo koju igru, bez obzira na duzinu i kvalitet, ali to je nova realnost i cijene se nikad nece spustati. Mozda zbog GTA 6 cak odu gore.
Meni novi Doom jos nije "legao," ali to sam mislio i za Eternal u pocetku pa mi je poslije postao odlican. Ali s tehnicke strane su ga odradili maestralno, mora se priznat.
Meni novi Doom jos nije "legao," ali to sam mislio i za Eternal u pocetku pa mi je poslije postao odlican. Ali s tehnicke strane su ga odradili maestralno, mora se priznat.
- ferratilis
- SanskiBiser
#50431 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
10 godina vec a kao da je juce bilo,
- ferratilis
#50432 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Najveca legenda Rockstara poslije brace Houser
- Quaresma
-
Bosnian Dragon1
#50434 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra li ko Roadcraft ? @Chmoljo ?
Na prvu mi nije bas onako ko u najavama, iako kazu da je fizika bolja nego u Snowrunner ne bih bas rekao, neki kamioni cak djeluju i arkadno, doduse mozda dok jos kamiona probam ali ovi neki bas lose djeluju. Graficki je lijepa nema sta, i audio je dobar. Najveća zamjerka je sto nema fuel /damage sistema i nema day/night cycle mada sul rekli da mozda ubace naknadno fuel i day/night. Ali definitivno mi nije leglo kao sto mi je legao snowrunner, zasad mi je previse arkadno u odnosu na ono sto su najavljivali....ali mislim da treba dati sansu
Na prvu mi nije bas onako ko u najavama, iako kazu da je fizika bolja nego u Snowrunner ne bih bas rekao, neki kamioni cak djeluju i arkadno, doduse mozda dok jos kamiona probam ali ovi neki bas lose djeluju. Graficki je lijepa nema sta, i audio je dobar. Najveća zamjerka je sto nema fuel /damage sistema i nema day/night cycle mada sul rekli da mozda ubace naknadno fuel i day/night. Ali definitivno mi nije leglo kao sto mi je legao snowrunner, zasad mi je previse arkadno u odnosu na ono sto su najavljivali....ali mislim da treba dati sansu
- Averus
#50435 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da si ti živ i zdrav Chmoljo više nije gamer. Kupio je mali kamion marke TAM i prevozi krastavice iz Kiseljaka u Sarajevo. Ostvario svoj san, kažu nikad sretniji nije bio.
Ja ga nedavno vidio, mašem mu, on se ozari kaže "ja meraka" i proleti pored mene k'oooo metak
PS: Načuo sam da će Fazla napisati pjesmu on njemu
Ja ga nedavno vidio, mašem mu, on se ozari kaže "ja meraka" i proleti pored mene k'oooo metak
-
DonieBrasco
#50436 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovo je pitanje dana 80-90 dolara tj eura i vise.
- Averus
#50437 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Saće nekad i "Reedus with Fetus" drugi dio
Ja nikad neću stić da odigram sve što sam naumio
Ja nikad neću stić da odigram sve što sam naumio
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#50438 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vec je napiso: ode mujo u mornareAverus wrote: ↑21/05/2025 20:55 Da si ti živ i zdrav Chmoljo više nije gamer. Kupio je mali kamion marke TAM i prevozi krastavice iz Kiseljaka u Sarajevo. Ostvario svoj san, kažu nikad sretniji nije bio.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#50439 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
probaću ga uskoro.Bosnian Dragon1 wrote: ↑21/05/2025 19:53 Igra li ko Roadcraft ? @Chmoljo ?![]()
završio ac odyssey, iznenađujuće mi je više legao od Originsa. u neku ruku nije čudno jer sam još ko klinac od 9-10 godina uživao u grčkoj mitologiji i znao sam glavna božanstva. tako da je ova vizualizacija antičke grčke za mene imala poseban štimung. uz sve bolesti koje ima ovo štancanje AC franšize, igra ipak ima lijepih momenata. u priču su uklopili i mitološka bića (sfinge, meduze, minotaura i polifema) pa je stvarno ispalo kul
sad sam na
igra obećava
- nepass1
#50440 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Na prvu nema smisla bez goriva ali na drugu se sve svede da ces samo dodatno cisternu morati vucarati po mapi. Bio je ubacen fuel sistem pa izbacili kao ne doprinosi igri.Bosnian Dragon1 wrote: ↑21/05/2025 19:53 Igra li ko Roadcraft ? @Chmoljo ?![]()
Kad si vec naceo temu. Danas upalim snowrunner da polako dovrsim year 3 pass. Iskoci update ma reko haj kasnije cu install. 5h ostavio, osam misija zavrsio. Instaliram update nista mi nije spasilo od progresa. Samo shut down....
Ja cu kupiti kad bude na kakvom snizenju
-
Bosnian Dragon1
#50441 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Joj snowrunner je katastrofa sto se tice update, mozda i sa roadcraft bude isto, kod mene su oba na epic games, ne znam kako je na steam po tom pitanju. Zna cesto poslje update da pobrise save games, meni jednom u snow runner nakon 500 sati i 2 sezone kompletirane sve nestalo, trenutno imam oko 1000 sati i dosao do Amura. Medjutim bilo je rjesenje kako da sve vratis . Nisam snowrunner upalio ima godina ne smijem ni probat sad ako mi je sve nestalo .... ako mi bude opet nestalo potrqzit cu opet taj fix pa ti prosljedim.nepass1 wrote: ↑22/05/2025 00:28Na prvu nema smisla bez goriva ali na drugu se sve svede da ces samo dodatno cisternu morati vucarati po mapi. Bio je ubacen fuel sistem pa izbacili kao ne doprinosi igri.Bosnian Dragon1 wrote: ↑21/05/2025 19:53 Igra li ko Roadcraft ? @Chmoljo ?![]()
Kad si vec naceo temu. Danas upalim snowrunner da polako dovrsim year 3 pass. Iskoci update ma reko haj kasnije cu install. 5h ostavio, osam misija zavrsio. Instaliram update nista mi nije spasilo od progresa. Samo shut down....
Sto se tice roadcraft ima nekoliko zamjerki, prvi je fuel, day/night. Onda winch sistem , jako los , trenutno kako vidim samo scout vozila mozes winch i to imaju samo 2 tacke za winch, naprijed i nazad, dosta arkadna fizika zasad.
Onda crane control uzas, zakomplikovali haos, sto nisu samo prekopirali iz snowrunner mada ni tamo nije idealno al je bolje.
AI vozila zabaguju cesto....nadam se da nece biti veliko razocarenje
- ferratilis
#50442 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sad kad se bave Roadcraftom je mozda vrijeme da uzmem Snowrunner. Upravo zbog tih sranja s updateima sam cekao, a i zato sto ima milion DLC-a. Uzecu samo osnovnu verziju da vidim kakav je.
- nepass1
#50443 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja uvjek kamione ostavim po mapi. Igram yukon izadje update i izbrise svaki kamion koji je bio na mapi. Baci me sigurno 1m u minusBosnian Dragon1 wrote: ↑22/05/2025 09:58Joj snowrunner je katastrofa sto se tice update, mozda i sa roadcraft bude isto, kod mene su oba na epic games, ne znam kako je na steam po tom pitanju. Zna cesto poslje update da pobrise save games, meni jednom u snow runner nakon 500 sati i 2 sezone kompletirane sve nestalo, trenutno imam oko 1000 sati i dosao do Amura. Medjutim bilo je rjesenje kako da sve vratis . Nisam snowrunner upalio ima godina ne smijem ni probat sad ako mi je sve nestalo .... ako mi bude opet nestalo potrqzit cu opet taj fix pa ti prosljedim.nepass1 wrote: ↑22/05/2025 00:28Na prvu nema smisla bez goriva ali na drugu se sve svede da ces samo dodatno cisternu morati vucarati po mapi. Bio je ubacen fuel sistem pa izbacili kao ne doprinosi igri.Bosnian Dragon1 wrote: ↑21/05/2025 19:53 Igra li ko Roadcraft ? @Chmoljo ?![]()
Sto se tice roadcraft ima nekoliko zamjerki, prvi je fuel, day/night. Onda winch sistem , jako los , trenutno kako vidim samo scout vozila mozes winch i to imaju samo 2 tacke za winch, naprijed i nazad, dosta arkadna fizika zasad.
Onda crane control uzas, zakomplikovali haos, sto nisu samo prekopirali iz snowrunner mada ni tamo nije idealno al je bolje.
AI vozila zabaguju cesto....nadam se da nece biti veliko razocarenje
Ali haj minus valja svu logistiku opet navuci. Ovo jucer zamalo suzu nisam pustio. North carolina 4 mape. Prvu ocistio, jos mapa na slobo U dok ne otvoris trajekt. Drugu mapu razotkrio, trecu do pola. Jedno pet minuta samo otvorenih usta sjedio kad sam vidio da je 5-6h igranja izbrisano.
Mislim jedna misija je da dobijes novi skaut. On je na vrhu slova U (mapa) moras zeljezo dovuci iz jednog coska, skauto odvuci na vrh slova U a prikolicu na drugi vrh slova U.
Doslo mi da zovem ljude okolo i zalim se ali niko i ne zna sta je snowrunner
- nepass1
#50444 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma oni kad dodaju novu sezonu razjebu i stare. A imaju jos tri sezone da izadju.ferratilis wrote: ↑22/05/2025 10:01 Sad kad se bave Roadcraftom je mozda vrijeme da uzmem Snowrunner. Upravo zbog tih sranja s updateima sam cekao, a i zato sto ima milion DLC-a. Uzecu samo osnovnu verziju da vidim kakav je.
-
Bosnian Dragon1
#50445 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sranje tesko, vjeruj ne pali mi se sad snowrunner ako se sve obrisalo, jos ako ne mognem vratit, pa da sve ispocetka, kad se sjetim samo patnje po Kola mapi, apaurine sam haman razmisljo da pijem 
-
Tabakmalac
#50446 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Rentaj Snowrunner na Game Pass-u, jer je i tamo za sada.ferratilis wrote: ↑22/05/2025 10:01 Sad kad se bave Roadcraftom je mozda vrijeme da uzmem Snowrunner. Upravo zbog tih sranja s updateima sam cekao, a i zato sto ima milion DLC-a. Uzecu samo osnovnu verziju da vidim kakav je.
- nepass1
#50447 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imandra je pickin dim za northen aegis u amur regiji. Tutorial za ostale tri mapeBosnian Dragon1 wrote: ↑22/05/2025 10:44 Sranje tesko, vjeruj ne pali mi se sad snowrunner ako se sve obrisalo, jos ako ne mognem vratit, pa da sve ispocetka, kad se sjetim samo patnje po Kola mapi, apaurine sam haman razmisljo da pijem![]()
- Tito_i_Partija
#50448 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Javi utiske, ovu muriju i ja pratim.Chmoljo wrote: ↑22/05/2025 00:16sad sam naBosnian Dragon1 wrote: ↑21/05/2025 19:53 Igra li ko Roadcraft ? @Chmoljo ?![]()
igra obećavadobre ocjene na steamu.
- ferratilis
#50449 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jos jedan Owlcat Warhammer CRPG
- Tito_i_Partija
#50450 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Što više WH40K igara, to bolje. 
Imam i Rogue Trader na Game Passu, mog'o bi nju probat' kad završim Clair Obscur. Skoro sam igr'o Darktide, i jako je zabavan, al' bolji kad imaš prijatelje da igraju sa tobom.
Imam i Rogue Trader na Game Passu, mog'o bi nju probat' kad završim Clair Obscur. Skoro sam igr'o Darktide, i jako je zabavan, al' bolji kad imaš prijatelje da igraju sa tobom.