Kakve veze on ima sa Bh Hrvatima
Izjašnjava se kao Bosanac,glasaju za Nj Bošnjaci
Jedno je mialiti jedno pisatiNikola Testa wrote: ↑20/05/2021 12:10Ja nisam, ovi sto o politici ne znaju ništa jesu, ali ni oni tacno nisu bili sigurni sta očekuju, nekakvu utopijsku građansku državu.Black swan wrote: ↑20/05/2021 12:01 Ma lako se sad vaditi
Istina je priznaj da ste ocekivali njihov jaci angazman
Cuj lako se sad vadit, imal koji moj komentar da je govorio kako će nas Biden spasiti?
Ne vadi se on.Black swan wrote: ↑20/05/2021 12:01 Ma lako se sad vaditi
Jest...Nikola Testa wrote: ↑20/05/2021 12:19 Ponavljam, Izborni zakon je najbitnija stvar zadnjih 25 godina, popusti na tome gotovo je, ostalo je potpuno irelevantno, jer ako HDZ svedes na pravu mjeru sve se mijenja.
Ja stalno govorim nisu muslimani bosnjaci ni sda problem nego gradjani gs df sdp i nsNikola Testa wrote: ↑20/05/2021 12:22 O Komsicu možemo srat sta hoćemo ali on bukvalno svojim pristupom spašava guzicu Bosnjacima, bez njega Bakir bi potpisao, pa i u ratu mu je babuka potpisao bas ovo sto traži HDZ i više od toga.
Novak20 wrote: ↑20/05/2021 12:22Ne vadi se on.Black swan wrote: ↑20/05/2021 12:01 Ma lako se sad vaditi
Ovo gore nabrojano su Testi "samo" bitke. Kao i Šemsi Suljaković.![]()
Rudnici na izdisaju, milijarde dugova državi od usranih firmi čiji radnici i dan danas kamče uplate za ovo-ono, zadnje mjesto u svemu u Evropi, treće mjesto po smrtnosti od covida u svijetu, jedno od prvih po egzodusu omladine i kamčenju donacija. Od datule do cjepiva i to od bilo koga, sve je dobro što padne s grane.
Sve ovo nije vrijedno ni 0,0000001 % Izbornog zakona BiH, bošnjačke bitke nad bitkama koju će izučavati povijesna znanost.
Auuu jesi zaheban....Garant si u stvarnosti šaka jada
Black swan wrote: ↑20/05/2021 12:24Ja stalno govorim nisu muslimani bosnjaci ni sda problem nego gradjani gs df sdp i nsNikola Testa wrote: ↑20/05/2021 12:22 O Komsicu možemo srat sta hoćemo ali on bukvalno svojim pristupom spašava guzicu Bosnjacima, bez njega Bakir bi potpisao, pa i u ratu mu je babuka potpisao bas ovo sto traži HDZ i više od toga.
Ponavljam to stalno hercegovcima ali njima je sve to isto
Jeste...ali sda bi potpisala
Ali onda moze vrlo lako izgubiti sljedece izbore
Ja ti opet ponavljam, za Izborni zakon vrijedi rizikovat sve, jer nakon toga nema povratka.vrabac86 wrote: ↑20/05/2021 12:25Samo vi tjerajte svoje a mi cemo svoje... ovo je samo pocetak....imati cete vi jos mnogo izgubljenih bitki....bolje se pocni privikavati na tu cinjenicuNikola Testa wrote: ↑20/05/2021 11:49Sve ovo zajedno ne vrijedi ni 0,00000001 vrijednosti Izbornog zakona.vrabac86 wrote: ↑20/05/2021 09:53 Samo vi stavljajte smajlije,pisite doskocice i nastavite o svom poslu a mi cemo o svom![]()
![]()
-tuzba za genocid odbijena
-peljeski most
-most na savi
-plinovod
-odbijen zakon o genocidu
-planiarali da ce im bajden otjerat srbe i hrvate i napravit bosnjacko-islamsku drzavu a on ih dao korpu
-odjeb od hambasada
-respiratori
-hidroelelekrana na drini
-nista od oskara
-spomenik u banajlauci
-ponizenje vucica sa vakcinama
- Afera s izborima u Srebrenici
-raspad na KCUS-u
-Propala pozicija gradonačelnika u Mostaru
-Trgovska gora
-nista od ukidanja viza arapima
To be continue
A dosta toga uopšte nije loše na kraju krajeva, jer neke bitke se ne isplati voditi ako vec znas da si izgubio. I neke tačke su ti. komične tipa ova za bidena, pa niko normalan to nije očekivao ili Oskara, nema to veze s politikom.
vrabac86 wrote: ↑20/05/2021 12:32Vazi sefeNikola Testa wrote: ↑20/05/2021 12:31Ja ti opet ponavljam, za Izborni zakon vrijedi rizikovat sve, jer nakon toga nema povratka.![]()
Previše si dramatičan. Kakav dvostruki kavez ?Nikola Testa wrote: ↑20/05/2021 12:27
Dobro zbog rudnika, lopovske SDA i egzodusa omladine treba sam sebe staviti u dvostruki kavez za sva vremena?
Nikola Testa wrote: ↑20/05/2021 12:31
Ja ti opet ponavljam, za Izborni zakon vrijedi rizikovat sve, jer nakon toga nema povratka.
MZ garantNovak20 wrote: ↑20/05/2021 12:43Previše si dramatičan. Kakav dvostruki kavez ?Nikola Testa wrote: ↑20/05/2021 12:27
Dobro zbog rudnika, lopovske SDA i egzodusa omladine treba sam sebe staviti u dvostruki kavez za sva vremena?
Nitko u Europi ne spriječava kretanje ljudi i roba. MZ je garant toga kao i nepovredivosti granica BiH ali je tebi izgleda postalo tijesno u vremenu bijele kuge i neuspjeha na svakom društvenom polju pa ti se priviđa nekakav dvostruki kavez koji vjerojatno misliš malo proširiti na račun Hrvata kada već Srbima ne možeš ništa.
I sada, nakon dvadeset šest godina mira, ti ćeš se kockati zbog Srebrenice i MZ pa zakuhavati sa Hrvatima nastojeći da ih ukineš kao politički faktor ?Nikola Testa wrote: ↑20/05/2021 12:46MZ garantNovak20 wrote: ↑20/05/2021 12:43Previše si dramatičan. Kakav dvostruki kavez ?Nikola Testa wrote: ↑20/05/2021 12:27
Nitko u Europi ne spriječava kretanje ljudi i roba. MZ je garant toga kao i nepovredivosti granica BiH ali je tebi izgleda postalo tijesno u vremenu bijele kuge i neuspjeha na svakom društvenom polju pa ti se priviđa nekakav dvostruki kavez koji vjerojatno misliš malo proširiti na račun Hrvata kada već Srbima ne možeš ništa.koliko se sjećam i u Srebrenici su garantovali živote ljudima. Situacija je i više nego dramatična, u pitanju u opstanak Bošnjaka kao političkog faktora.
Holliideyvrabac86 wrote: ↑20/05/2021 12:31Jedino se mozete kreveljiti....nista vam drugo ne preostaje
Ps ja znam tko sam i sto sam....nisam nastao iz izmisljene nacije u hollidey innu 93![]()