Libanon
- skrbavi-admin
#5002 Re: Libanon
druga je promasaj.... ne znam koji mu je kurac pa ne nanisani kako treba pa se zalijece svom snagom i brzinom valjda da aktivira upaljac
- skrbavi-admin
#5003 Re: Libanon
kome se obracas jel njemu Trubi komiju, starom ugroHZBenjaku relativizatoru izraelskih krvavih zlocina koji je godinama pilao kako je posrael apsolutno normalno reagirajuca pojava
ima nas koji pamtimo tudja sranja po forumu
samo je eto sad malo dotaknut emocionalno jer je i Merjema majka Isusova na par kipova nastradala dobro
valjda shvatio konacno da oni ne jebu nista sto nije njihovo a i talmudska "ucenja" su se poprilicno pocela spominjat na ovom forumu a u njima bas mnogo lijepog o "nama" i nema.... sa klasicnim uberalles narativom
-
Hendrix
#5004 Re: Libanon
Ja sam nekako Liban oduvijek zamisljao velikom zemljom... kad ono Bosna 5 puta veca od Libana.
Tako mala zemlja a toliko belaja prezivjela i jos ko zna koliko. Zalosno.
Tako mala zemlja a toliko belaja prezivjela i jos ko zna koliko. Zalosno.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5005 Re: Libanon
nocna-mora-za-dronove-ova-puska-ih-rusi-kao-glinene-golubove
https://avaz.ba/vijesti/bih/1041312/noc ... e-golubove
https://avaz.ba/vijesti/bih/1041312/noc ... e-golubove
- dr_Evil
#5006 Re: Libanon
Drug Truba je reagovao cim je krenulo sranje u Palestini.... just sayingskrbavi-admin wrote: ↑11/05/2026 02:54
kome se obracas jel njemu Trubi komiju, starom ugroHZBenjaku relativizatoru izraelskih krvavih zlocina koji je godinama pilao kako je posrael apsolutno normalno reagirajuca pojava![]()
jer su trali muslije maksimalno
![]()
ima nas koji pamtimo tudja sranja po forumu![]()
samo je eto sad malo dotaknut emocionalno jer je i Merjema majka Isusova na par kipova nastradala dobro
valjda shvatio konacno da oni ne jebu nista sto nije njihovo a i talmudska "ucenja" su se poprilicno pocela spominjat na ovom forumu a u njima bas mnogo lijepog o "nama" i nema.... sa klasicnim uberalles narativom
- skrbavi-admin
#5007 Re: Libanon
Procitaj mu opus prije, bio je mesje mLogo sarkastican, ironican i vidno plauzabilan kad su padale (samo) muslimanske glavedr_Evil wrote: ↑11/05/2026 11:59Drug Truba je reagovao cim je krenulo sranje u Palestini.... just sayingskrbavi-admin wrote: ↑11/05/2026 02:54
kome se obracas jel njemu Trubi komiju, starom ugroHZBenjaku relativizatoru izraelskih krvavih zlocina koji je godinama pilao kako je posrael apsolutno normalno reagirajuca pojava![]()
jer su trali muslije maksimalno
![]()
ima nas koji pamtimo tudja sranja po forumu![]()
valjda shvatio konacno da oni ne jebu nista sto nije njihovo a i talmudska "ucenja" su se poprilicno pocela spominjat na ovom forumu a u njima bas mnogo lijepog o "nama" i nema.... sa klasicnim uberalles narativom![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5008 Re: Libanon
ne mora me niko braniti pogotovo ne citirati i braniti od ove 10 puta banirane persone
ja razumijem da forumaški um ne shvaća pojam biti u zabludi
jer forumaški um je ispravan i 100% točan
ja shvaćam da sam bio u zabludi
i naravno da se izrael ima pravo braniti od bombaša samoubojica, snajperista, ataka nožem, automobilom itd na njihovoj teritoriji
s tim da to jos nije definirano pa su si uzeli jos dijelove libanona sirije zapadnu obalu gazu za svoju teritoriju i idu dalje
to su dva razlicita pojma
ja razumijem da forumaški um ne shvaća pojam biti u zabludi
jer forumaški um je ispravan i 100% točan
ja shvaćam da sam bio u zabludi
i naravno da se izrael ima pravo braniti od bombaša samoubojica, snajperista, ataka nožem, automobilom itd na njihovoj teritoriji
s tim da to jos nije definirano pa su si uzeli jos dijelove libanona sirije zapadnu obalu gazu za svoju teritoriju i idu dalje
to su dva razlicita pojma