Libanon

alijagoro

#5001 Re: Libanon

Post by alijagoro »

Ode zeljezna kupola
skrbavi-admin

#5002 Re: Libanon

Post by skrbavi-admin »

druga je promasaj.... ne znam koji mu je kurac pa ne nanisani kako treba pa se zalijece svom snagom i brzinom valjda da aktivira upaljac
skrbavi-admin

#5003 Re: Libanon

Post by skrbavi-admin »

alijagoro wrote: 10/05/2026 20:10
Truba wrote: 10/05/2026 20:08 Pa u njihovim knjigama pise da je marija prostitutka a isus gori u paklu

Antisemit si ako to kazes
Nije to tako...
Mada su ga popusili s modernim tehnologijama
Da zanimljivo je to a do skoro se to nigdje nije spominjalo

kome se obracas jel njemu Trubi komiju, starom ugroHZBenjaku relativizatoru izraelskih krvavih zlocina koji je godinama pilao kako je posrael apsolutno normalno reagirajuca pojava :mrgreen: :lol: jer su trali muslije maksimalno :mrgreen:

ima nas koji pamtimo tudja sranja po forumu :lol:
samo je eto sad malo dotaknut emocionalno jer je i Merjema majka Isusova na par kipova nastradala dobro

valjda shvatio konacno da oni ne jebu nista sto nije njihovo a i talmudska "ucenja" su se poprilicno pocela spominjat na ovom forumu a u njima bas mnogo lijepog o "nama" i nema.... sa klasicnim uberalles narativom
Hendrix

#5004 Re: Libanon

Post by Hendrix »

Ja sam nekako Liban oduvijek zamisljao velikom zemljom... kad ono Bosna 5 puta veca od Libana. :shock:

Tako mala zemlja a toliko belaja prezivjela i jos ko zna koliko. Zalosno.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5005 Re: Libanon

Post by Truba »

nocna-mora-za-dronove-ova-puska-ih-rusi-kao-glinene-golubove
https://avaz.ba/vijesti/bih/1041312/noc ... e-golubove
dr_Evil

#5006 Re: Libanon

Post by dr_Evil »

skrbavi-admin wrote: 11/05/2026 02:54
Truba wrote: 10/05/2026 20:08 Pa u njihovim knjigama pise da je marija prostitutka a isus gori u paklu

Antisemit si ako to kazes
Nije to tako...
Mada su ga popusili s modernim tehnologijama

kome se obracas jel njemu Trubi komiju, starom ugroHZBenjaku relativizatoru izraelskih krvavih zlocina koji je godinama pilao kako je posrael apsolutno normalno reagirajuca pojava :mrgreen: :lol: jer su trali muslije maksimalno :mrgreen:

samo je eto sad malo dotaknut emocionalno jer je i Merjema majka Isusova na par kipova nastradala dobro

valjda shvatio konacno da oni ne jebu nista sto nije njihovo a i talmudska "ucenja" su se poprilicno pocela spominjat na ovom forumu a u njima bas mnogo lijepog o "nama" i nema.... sa klasicnim uberalles narativom
Drug Truba je reagovao cim je krenulo sranje u Palestini.... just saying :D
skrbavi-admin

#5007 Re: Libanon

Post by skrbavi-admin »

dr_Evil wrote: 11/05/2026 11:59
skrbavi-admin wrote: 11/05/2026 02:54

Drug Truba je reagovao cim je krenulo sranje u Palestini.... just saying :D
Procitaj mu opus prije, bio je mesje mLogo sarkastican, ironican i vidno plauzabilan kad su padale (samo) muslimanske glave :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5008 Re: Libanon

Post by Truba »

ne mora me niko braniti pogotovo ne citirati i braniti od ove 10 puta banirane persone

ja razumijem da forumaški um ne shvaća pojam biti u zabludi
jer forumaški um je ispravan i 100% točan

ja shvaćam da sam bio u zabludi

i naravno da se izrael ima pravo braniti od bombaša samoubojica, snajperista, ataka nožem, automobilom itd na njihovoj teritoriji
s tim da to jos nije definirano pa su si uzeli jos dijelove libanona sirije zapadnu obalu gazu za svoju teritoriju i idu dalje
to su dva razlicita pojma
Post Reply