FK Crvena Zvezda

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#501 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Edin H. »

BiH-x wrote:Ova tema opasno smrdi.

Lock pliz
Ja ne znam sto ste se napenalili toliko na ovu temu. Ne morate je citati.

Momci uglavnom korektno vode temu o svom klubu.

E sada sto ovaj klub priziva druge konotacije nije njihova krivica.

Meni je recimo bilo drago pogledati Dzajicev veoma korektan interview neki dan, a podsjetiti se ove utakmice izmedju Zvezde i Zelje kada nas je Husref razvalio :x
Sezam

#502 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Sezam »

Pazi molim te, isti oni SMRADOVI koji odu na temu o BH-repki i mrtvi-hladni kazu da ne mogu navijati za BH repku jer navijaci koriste RATNU zastavu sa ljiljanima, ovdje se prave kosmoplite, spominju kojekakve planete i sazvijezdja i prigovaraju Bosnjacima sto se jos uvijek sjecaju NAJVECEG Zvezdinog sina Arkana.

ZvIJezda je najobicnoiji cetnicko fasisticki klub, a i ovaj smrad Djokovic je pokazao da je najobicniji cetnik.
simonese

#503 Re: FK Crvena Zvezda

Post by simonese »

Sezam wrote:Pazi molim te, isti oni SMRADOVI koji odu na temu o BH-repki i mrtvi-hladni kazu da ne mogu navijati za BH repku jer navijaci koriste RATNU zastavu sa ljiljanima, ovdje se prave kosmoplite, spominju kojekakve planete i sazvijezdja i prigovaraju Bosnjacima sto se jos uvijek sjecaju NAJVECEG Zvezdinog sina Arkana.

ZvIJezda je najobicnoiji cetnicko fasisticki klub, a i ovaj smrad Djokovic je pokazao da je najobicniji cetnik.
:thumbup:

Djokan je derpe
Sezam

#504 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Sezam »

radostan dan wrote:
romanovero wrote:dzaba ti je sve greasy kad ste chichini
Ja sam bogami Muharemov.
I Nemanja je Muratov.
Chisum

#505 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Chisum »

simonese wrote:
Sezam wrote:Pazi molim te, isti oni SMRADOVI koji odu na temu o BH-repki i mrtvi-hladni kazu da ne mogu navijati za BH repku jer navijaci koriste RATNU zastavu sa ljiljanima, ovdje se prave kosmoplite, spominju kojekakve planete i sazvijezdja i prigovaraju Bosnjacima sto se jos uvijek sjecaju NAJVECEG Zvezdinog sina Arkana.

Djokan je derpe

A pa da... :) vidis, ja sam bio banovan prosli mjesec pa nisam bas upratio, ali sad vidim da je jedan od ove "gradske raje" iz "istocnog starog grada" bio jedan od glavnih pljuvaca na temi NSBIH - po reprezentaciji i ljiljanima naravno - a onda isti taj ljakse, ovdje satro pise "korektno", ne doticu ga "sarajevski papci, kako nas ovaj drugi majmun nazva, "sarajevski papci" koji, aman zaman, nikako da zaborave Arkana i slicne picketine, nikako da zaborave rat, klanja, ubijanja, glad, i orgijanje sa brda oko Sarajeva... nikako da pruze ruku onima koji su do juce svrsavali na Arkana... "A ljudi lete na mjesec."

Ova tema jeste sramota za forum. A svi ti koji pisu "korektno", na slicnoj bi me temi, samo na forumu sa srpskim predznakom, nazivali Turcinom, obrezanim, mudzahedinom, jebavali mi majku kroz majku, a slicna tema o Sarajevu i Hz-u bi trajala dan-dva.... a i na ovom forumu vidim da je show program... :) Covjek hladno napise da su Sarajlije koje spomenu Arkana - papci, i to na temi o onima koje je najvise i regrutovao kada je isao da kolje i pljacka... a tema ide i dalje... Svaka cast.
Sezam

#506 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Sezam »

Chisum wrote:
simonese wrote:

Djokan je derpe

A pa da... :) vidis, ja sam bio banovan prosli mjesec pa nisam bas upratio, ali sad vidim da je jedan od ove "gradske raje" iz "istocnog starog grada" bio jedan od glavnih pljuvaca na temi NSBIH - po reprezentaciji i ljiljanima naravno - a onda isti taj ljakse, ovdje satro pise "korektno", ne doticu ga "sarajevski papci, kako nas ovaj drugi majmun nazva, "sarajevski papci" koji, aman zaman, nikako da zaborave Arkana i slicne picketine, nikako da zaborave rat, klanja, ubijanja, glad, i orgijanje sa brda oko Sarajeva... nikako da pruze ruku onima koji su do juce svrsavali na Arkana... "A ljudi lete na mjesec."

Ova tema jeste sramota za forum. A svi ti koji pisu "korektno", na slicnoj bi me temi, samo na forumu sa srpskim predznakom, nazivali Turcinom, obrezanim, mudzahedinom, jebavali mi majku kroz majku, a slicna tema o Sarajevu i Hz-u bi trajala dan-dva.... a i na ovom forumu vidim da je show program... :) Covjek hladno napise da su Sarajlije koje spomenu Arkana - papci, i to na temi o onima koje je najvise i regrutovao kada je isao da kolje i pljacka... i tema ide i dalje... Svaka cast.
Samo da ispravim ono podebljano, drug...svrsavaju i danas, a svrsavace i sutra...onako kad se nadju na nekom Srbovanju, pa potegnu koji decilitar sljive...
radostan dan

#507 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

Sezam wrote:
radostan dan wrote:
romanovero wrote:dzaba ti je sve greasy kad ste chichini
Ja sam bogami Muharemov.
I Nemanja je Muratov.
Ne znam za njega, mene vode M.Serbezovski i Š. Bajramović. Cigani smo, cigani, najjači smo, najjači. Ramo, Ramo, druže moj. :mrgreen:
Bosanski_kralj

#508 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Bosanski_kralj »

lester burnham wrote:... :D

i to cak nekima smeta... papcima uglavnom...
Piskaranje šake ušiju po forumu o nekoj temi nije nikakav problem. Ipak svakome normalnom jeste problem kada ta ista šaka ušiju u svom piskaranju veliča klub (koji kod velike većine forumaša simbolizira samo negativno).
Chisum

#509 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Chisum »

A da ne bude da miniram temu... pitanje za gradsku raju... za koga navija istocni stari grad, a za koga istocni centar?

Pokusah naci na netu slike... kontam - to je nesto k'o nas Stari grad, Carsija... bice nekih obiljezja, grafita, balavurdije u dresovima isl.

Nadjoh na oficijelnoj stranici te opstine istocni stari grad ovu sliku

Image

... al' je neki neodgovorni gradjanin zapustio bastu, sram da ga bude :D
Sezam

#510 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Sezam »

Chisum wrote:A da ne bude da miniram temu... pitanje za gradsku raju... za koga navija istocni stari grad, a za koga istocni centar?

Pokusah naci na netu slike... kontam - to je nesto k'o nas Stari grad, Carsija... bice nekih obiljezja, grafita, balavurdije u dresovima isl.

Image

E odma iza tog brda ti je cMarakana, nema ni 5 minuta telefonom :mrgreen:
bolton93

#511 Re: FK Crvena Zvezda

Post by bolton93 »

Deveti put u istoriji kup takmičenja Crvena zvezda i Partizan igraće u polufinalu. Crno-beli su u prednosti, Zvezda nema nameru da se preda unapred.

Strateg Zvezde nema nameru da bilo šta menja u igri.

"Igraćemo kao do sada, u ovih pet utakmica u prvenstvu. Naravno da ćemo igrati napadački, pa treba da stignemo prednost protivnika".

Kaluđerović je na zemlji:

"Partizan ima veliku rezultatsku i psihološku prednost i zbog te mini-tradicije...Verujem da ćemo prekinuti tu tradiciju, prekinuti niz Partizana i da ovaj rezultat anuliramo. Ako uspemo - odlično, ako ne šta je-tu je", rekao je napadač Zvezde.

Posle pobede nad Zvezdom u prvom meču polufinala kupa, Stanojević je poklonio dvostrukom strelcu Prinsu Tejgu automobil. Da li i Prosinečki razmišlja da nešto slično uradi, ako njegov tim stigne i prestigne prednost velikog rivala?

"Hm, nisam razmišljao o tome...Videćemo...Dobra ideja", odgovorio je trener Zvezde.
King_Jeremy

#512 Re: FK Crvena Zvezda

Post by King_Jeremy »

Tesko je stici 2:0, nadam se boljoj igri nego u prvom mecu, imamo dobru sansu ako rano damo gol(a ne primimo ga, kao sto je to do sada bio slucaj). Ipak je ovo marakana. Mozda skoknem na derbi, jos se dogovaramo :mrgreen:
bolton93

#513 Re: FK Crvena Zvezda

Post by bolton93 »

Image

Novak Đoković je poznat kao veliki zvezdaš, a svojevremeno je izjavljivao da mu je san da odigra neku revijalnu utakmicu u crveno-belom dresu. Takođe, dok je na čelu kluba bio Dragan Stojković, Nole je bio gost na „Marakani", na prvenstvenoj utakmici protiv FK Bežanije. Tada je izveo početni udarac na meču, a na poklon je dobio šal i dres crveno-belih.
bolton93

#514 Re: FK Crvena Zvezda

Post by bolton93 »

King_Jeremy wrote:Tesko je stici 2:0, nadam se boljoj igri nego u prvom mecu, imamo dobru sansu ako rano damo gol(a ne primimo ga, kao sto je to do sada bio slucaj). Ipak je ovo marakana. Mozda skoknem na derbi, jos se dogovaramo :mrgreen:
Prikupljaju muriju danima ko da će u sredu od 17:00h biti uličnih borbi. Već je napeto. Slažem se da su nam šanse minimalne, pogotovo imajući u vidu probleme sa Adijem.
bolton93

#515 Re: FK Crvena Zvezda

Post by bolton93 »

Снага

Где смо све били ми због ње
шта све радили ми због тебе
колико ноћи и дана и још гостовања
за нама остаће

Нек срећа прати те,
наша песма нек бодри те
јуришај сад ти се бори и никад не клони
Север је уз тебе!

оооооооооооо
оооооооооооо
оооооооооооо
оооооооооооо

Некад бол, никад страх, некад мук
нек понесе те севера хук
снага белога града нек води те сада
у нову победу!

Верни били и остали
младост своју ти поклонили
ко игра доле на трави нек срце остави
за нашу победу!

оооооооооооо
оооооооооооо
оооооооооооо
оооооооооооо

Image

Image

Image
radostan dan

#516 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

Chisum wrote:
Ova tema jeste sramota za forum. A svi ti koji pisu "korektno", na slicnoj bi me temi, samo na forumu sa srpskim predznakom, nazivali Turcinom, obrezanim, mudzahedinom, jebavali mi majku kroz majku, a slicna tema o Sarajevu i Hz-u bi trajala dan-dva.... a i na ovom forumu vidim da je show program... :) Covjek hladno napise da su Sarajlije koje spomenu Arkana - papci, i to na temi o onima koje je najvise i regrutovao kada je isao da kolje i pljacka... a tema ide i dalje... Svaka cast.
Jel ti to iz iskustva sa nekog foruma?

Bujrum -

http://forum.bgdcafe.com/index.php?showtopic=37375
http://forum.b92.net/topic/17817-fk-zel ... ge__st__15
http://www.pes-serbia.com/threads/15181 ... Maniacs-87
http://forum.bgdcafe.com/index.php?show ... 6808&st=60

Ni riječi o tome što ti pišeš.
radostan dan

#517 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

Chisum wrote:A da ne bude da miniram temu... pitanje za gradsku raju... za koga navija istocni stari grad, a za koga istocni centar?

Image

Ja vidim Zvezdinu zastavu umjesto roletne na prozoru, gore desno, a ti?
radostan dan

#518 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

Sezam wrote:
Nije bolan Đoković najobičniji četnik, Nadal je najobičniji po-četnik, a Novak je za-četnik jedne nove teniske ere. :roll:
Chisum

#519 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Chisum »

radostan dan wrote:

Image

Ja vidim Zvezdinu zastavu umjesto roletne na prozoru, gore desno, a ti?
Ne vidim nista od kadifica ovog nemarnog gradjanina.

A sto se srpskih foruma tice... dugo su trajale teme... stranica dvije, a onda bi se obicno nasao neko kao na zadnjem linku

"mamune koga boli kur*ac za sarajevom i zeljom svi srbi vole samo zvezdu partizan i borac bl "
xDenisx

#520 Re: FK Crvena Zvezda

Post by xDenisx »

Edin H. wrote:Ja ne znam sto ste se napenalili toliko na ovu temu. Ne morate je citati.
:lol: Jesi li ozbiljan?? Nemas pojma zasto je bas ova tema, od svih na ovom podforumu, tako kontroverzna?
radostan dan

#521 Re: FK Crvena Zvezda

Post by radostan dan »

Chisum wrote:
A sto se srpskih foruma tice... dugo su trajale teme... stranica dvije, a onda bi se obicno nasao neko kao na zadnjem linku

"mamune koga boli kur*ac za sarajevom i zeljom svi srbi vole samo zvezdu partizan i borac bl "
I? Javio se jedan, obratio se ne postavljaču teme, nego drugom liku. Jel to sve? Hajd se sad vrati na to šta si ti i tvoj jaran napisali ovdje.

Edit - nećemo raspravljati, to je samo jedna mala digresija na temu navijača i postova. Ja u dalju diskusiju po ovom pitanju neću ulaziti.
Last edited by radostan dan on 04/04/2011 21:57, edited 1 time in total.
Jedinstvo_Manchester

#522 Re: FK Crvena Zvezda

Post by Jedinstvo_Manchester »

Najveći Zvezdini sinovi su redom: Rajko Mitić, Dragoslav Šeki Šekularac, Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon, Dragan Stojković Pixi, cijela ekipa iz Barija, te u novije vrijeme Deki Stanković i Nemanja Vidić.
A to što kažeš za Noleta nije ni za komentarisati. Znači Srbin koji voli svoju zemlju i svoj narod i koji istu tu zemlju u svijetu prikazuje u jednom najboljem svjetlu je odma četnik. Ti si brate malo ljubomoran na uspjesima jedne takve veličine kakva je Novak Đoković kome se cijeli svijet divi.
simonese

#523 Re: FK Crvena Zvezda

Post by simonese »

radostan dan wrote:
Chisum wrote:
Jel ti to iz iskustva sa nekog foruma?

Bujrum -

http://forum.bgdcafe.com/index.php?showtopic=37375
http://forum.b92.net/topic/17817-fk-zel ... ge__st__15
http://forum.bgdcafe.com/index.php?show ... 6808&st=60

Ni riječi o tome što ti pišeš.
evo malo citao
momak na temi manijaci vodi pretezno monolog ponekad ga malo provocira mali cetnik iz istocnog Sarajeva(metropola)
smijesni_ste

#524 Re: FK Crvena Zvezda

Post by smijesni_ste »

Stvarno popustite ljude....topic je o sportskom klubu....o drugim ružnim stvarima koje se vežu za ovaj klub se naravno mora i treba pričati, ali ne tako što napadate dvojicu, trojicu koji periodično pišu o klubu u topicu o klupskim rezultatima, utakmicama itd... :roll:
lester burnham

#525 Re: FK Crvena Zvezda

Post by lester burnham »

radostan dan wrote:
Sezam wrote:
Nije bolan Đoković najobičniji četnik, Nadal je najobičniji po-četnik, a Novak je za-četnik jedne nove teniske ere. :roll:
:) ...dobra!
Locked