simonese wrote:Sezam wrote:Pazi molim te, isti oni SMRADOVI koji odu na temu o BH-repki i mrtvi-hladni kazu da ne mogu navijati za BH repku jer navijaci koriste RATNU zastavu sa ljiljanima, ovdje se prave kosmoplite, spominju kojekakve planete i sazvijezdja i prigovaraju Bosnjacima sto se jos uvijek sjecaju NAJVECEG Zvezdinog sina Arkana.
ZvIJezda je najobicnoiji cetnicko fasisticki klub, a i ovaj smrad Djokovic je pokazao da je najobicniji cetnik.
Djokan je derpe
A pa da...

vidis, ja sam bio banovan prosli mjesec pa nisam bas upratio, ali sad vidim da je jedan od ove "gradske raje" iz "istocnog starog grada" bio jedan od glavnih pljuvaca na temi NSBIH - po reprezentaciji i ljiljanima naravno - a onda isti taj ljakse, ovdje satro pise "korektno", ne doticu ga "sarajevski papci, kako nas ovaj drugi majmun nazva, "sarajevski papci" koji, aman zaman, nikako da zaborave Arkana i slicne picketine, nikako da zaborave rat, klanja, ubijanja, glad, i orgijanje sa brda oko Sarajeva... nikako da pruze ruku onima koji su do juce svrsavali na Arkana... "A ljudi lete na mjesec."
Ova tema jeste sramota za forum. A svi ti koji pisu "korektno", na slicnoj bi me temi, samo na forumu sa srpskim predznakom, nazivali Turcinom, obrezanim, mudzahedinom, jebavali mi majku kroz majku, a slicna tema o Sarajevu i Hz-u bi trajala dan-dva.... a i na ovom forumu vidim da je show program...

Covjek hladno napise da su Sarajlije koje spomenu Arkana - papci, i to na temi o onima koje je najvise i regrutovao kada je isao da kolje i pljacka... a tema ide i dalje... Svaka cast.