Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A šta je sa Supićem?? gdje je on sad i šta radi?? brani li uopšte taj covjek?
Racuna li Pape na njegove usluge?
Mislim,i on je u naslovu teme
Što se tice Begovića,vec samo davno govorio da taj momak mora postati br.1 na našem golu- što prije to bolje.
Dosta više i Kene i njegovog preseravanja...vazda ozlijeđen kad su jace utakmice...a i Ćiro ga napravio nervnim bolesnikom,koji roka glavom u zid , pa sad turci kontaju da imaju posla sa budalom.
Hajd sto sad hoce Begovica ekspresno na go reprezentacije ali chobani su isto to prizeljkivali i dok je grijao klupu. Slicno je sa svakim novim imenom koje se pojavi - Medunjanin samo sto dobi sportsko drzavljanstvo odma mu se trazi mjesto u prvi jedanest.
Do duse, forum i jest za naprdjivanje svakoraznih mislioca
Hasagic je pokazao protiv Portugala da je No1 i nadam se da ce to i ostati. Begovic neka se strpi (kao sto smo i mi cekali njegovu odluku za koju reprezentaciju ce igrati), zna se hijerarhija pogotovo kad su golmani u pitanju.
Golman naše nogometne reprezentacije Kenan Hasagić prolazi kroz nimalo ugodan životni period.
Potvrda na papiru
On i njegova supruga Dijana razvode se nakon devet godina braka, u kojem su rođene tri kćerke Ilda, Iman i Inam.
Iako, kako nam kaže, u javnosti ne voli previše pričati ni o sportu, a kamoli o privatnom životu, ovaj 29-godišnjak ipak nam je otvorio srce.
- Tačno je, Dijana i ja se razvodimo. Ustvari, mi smo se već i razveli. Na zadnjem ročištu je, kako me je advokat obavijestio, sve završeno samo još trebamo dobiti zvaničnu potvrdu na papiru - rekao nam je Hasagić.
Iako se u javnosti ništa nije znalo o problemima u braku Hasagića, Dijana je supruga čak nedavno bodrila s tribina Bilinog polja na utakmici naše reprezentacije protiv Portugala, Kenan kaže da oni već dvije godine ne žive zajedno.
- Ne bih baš želio ulaziti u detalje, ali uvijek smo imali problema koje smo izvlačili na ljubav, sve dok nije došlo do granica neslaganja - kratak je Kenan.
Normalni pogledi
Kako kaže, s obzirom na to da on trenutno igra u inozemstvu, starateljstvo nad kćerkama dodijeljeno je Dijani.
- Život ide dalje. Nije bitno ko je kriv, sada svako nastavlja svojim putem. Ako imamo normalne poglede, ne bismo trebali zagorčavati život našoj djeci, ukoliko mi već nismo mogli biti skupa - iskren je Kenan.
Golman turskog prvoligaša Istanbula BB trenutno je na odmoru koji uglavnom provodi kod roditelja u rodnom Kaknju, dok Dijana sa kćerkama živi u stanu u sarajevskom naselju Grbavica. Sada se njihovi životni putevi definitivno razdvajaju.
Ljubav između golmana
Dijana i Kenan Hasagić upoznali su se kao 18-godišnjaci u njenoj rodnoj Jablanici na prvom poslijeratnom okupljanju mladih sportskih nada BiH. Dijana je u to vrijeme bila rukometni golman. Nakon dvije godine zabavljanja, ljubav su krunisali brakom.
Begovicu je skocila cijena na Transfermartku sa 0.4 miliona Eura na 1.5 milion.
Sad mu je cijena ista kao Hasagicu.
Dok je Juhic na pola od toga.
Buric je na 0.35m.
jeza u ledja wrote:Begovicu je skocila cijena na Transfermartku sa 0.4 miliona Eura na 1.5 milion.
Sad mu je cijena ista kao Hasagicu.
Dok je Juhic na pola od toga.
Buric je na 0.35m.
Oni pored Gomesa i Cudicinija (koji je imao saobracajnu nesrecu sa motorom) imaju jos Jimmy Walkera, Ben Alnwicka, David Buttona and Oscar Janssona na platnom spisku golmana.
Golman naše nogometne reprezentacije Kenan Hasagić prolazi kroz nimalo ugodan životni period.
Potvrda na papiru
On i njegova supruga Dijana razvode se nakon devet godina braka, u kojem su rođene tri kćerke Ilda,Iman i Inam.
Iako, kako nam kaže, u javnosti ne voli previše pričati ni o sportu, a kamoli o privatnom životu, ovaj 29-godišnjak ipak nam je otvorio srce.
- Tačno je, Dijana i ja se razvodimo. Ustvari, mi smo se već i razveli. Na zadnjem ročištu je, kako me je advokat obavijestio, sve završeno samo još trebamo dobiti zvaničnu potvrdu na papiru - rekao nam je Hasagić.
Iako se u javnosti ništa nije znalo o problemima u braku Hasagića, Dijana je supruga čak nedavno bodrila s tribina Bilinog polja na utakmici naše reprezentacije protiv Portugala, Kenan kaže da oni već dvije godine ne žive zajedno.
- Ne bih baš želio ulaziti u detalje, ali uvijek smo imali problema koje smo izvlačili na ljubav, sve dok nije došlo do granica neslaganja - kratak je Kenan.
Normalni pogledi
Kako kaže, s obzirom na to da on trenutno igra u inozemstvu, starateljstvo nad kćerkama dodijeljeno je Dijani.
- Život ide dalje. Nije bitno ko je kriv, sada svako nastavlja svojim putem. Ako imamo normalne poglede, ne bismo trebali zagorčavati život našoj djeci, ukoliko mi već nismo mogli biti skupa - iskren je Kenan.
Golman turskog prvoligaša Istanbula BB trenutno je na odmoru koji uglavnom provodi kod roditelja u rodnom Kaknju, dok Dijana sa kćerkama živi u stanu u sarajevskom naselju Grbavica. Sada se njihovi životni putevi definitivno razdvajaju.
Ljubav između golmana
Dijana i Kenan Hasagić upoznali su se kao 18-godišnjaci u njenoj rodnoj Jablanici na prvom poslijeratnom okupljanju mladih sportskih nada BiH. Dijana je u to vrijeme bila rukometni golman. Nakon dvije godine zabavljanja, ljubav su krunisali brakom.
Oni pored Gomesa i Cudicinija (koji je imao saobracajnu nesrecu sa motorom) imaju jos Jimmy Walkera, Ben Alnwicka, David Buttona and Oscar Janssona na platnom spisku golmana.
zecko_kupuz wrote:Prodat za 6 miliona funti, zajedno sa Kaboulom.
I čini mi se da i nije mogao uticati na ovu odluku, jer je praktično prodaja pala preko noći.
naravno da je mogao, jednostavno ne potpise ugovor sa TT, niko ga ne moze natjerati. eh sad, upitno je koliko je pametno ostajati u klubu u kojem te ne zele.
pa nije uopšte pametno, u stvarnosti je to situacija da te dovedu na svršen čin. ako te klub ne želi, može te cijelu sezonu ili dvije držati na tribinama i šta mu ti možeš? truneš na klupi, ispadaš iz forme, ne možeš ni drugima pokazati šta možeš i tako dalje.
Portsmouth na ljeto ispada iz lige i bolje mu je da napusti broj koji tone. To sad hoce li igrati, pa jebiga nek se nametne. Tako bi mu bilo u bilo kojem vecem klubu, jebiga u rijetko koji mozes uletit kao mlad a da bas nemaju nikakvih golmana koji su ispred. Nametnuce se on siguran sam vrlo brzo. Uostalom uvijek postoji posudba u drugu ligu do godine, mozda bas u Portsmut.
Sranje, potpisali su ga a ne može im braniti u ovoj sezoni (zbog pravila o registrovanju za 2 kluba maximalno u sezoni). Mislim ne kontam ih nikako, prekinuli su jedan sjajni Asmirov niz, formu u kojoj se nalazio da bi sad pola godine sjedio na tribinama i sljedeće sezone gledao kad će se Gomes ili Cudicini povrijediti da bi mogao igrati. Jbt kao da ga nisu mogli dovesti na kraju sezone kad ovi ispadnu...
Tottenham are signing Portsmouth goalkeeper Asmir Begovic - though he cannot play for the club this season.The Daily Mail says Spurs will not be matching Portsmouth’s £5m valuation for the 22-year-old keeper.Under FIFA rules, Begovic cannot play for Spurs this season having already been registered with two clubs following a loan spell with Ipswich. Spurs will need to get special dispensation if Begovic is going to feature this season.
Asmiru želim puno sreće (rekao sam nedavno ovdje na forumu kad sam ga upoznao kako je extra momak, koliko me je oduševio sa svojom spontanošću i normalnim ponašanjem) ali mislim da mu je ovo korak unazad u karijeri...
Bolje braniti i u Portsmouthu ili npr Sunderlandu nego biti drugi ili treći golman u Tottenhamu
Pa pise fino da mogu traziti posebnu dozvolu da bi igrao. Znaci nije 100% da ne moze igrati.
Ja vas ne kontam majke mi. Ovo je fakat ono razmisljanje "bolje gazda u svom selu..."
Bilo koji mladi igrac koji ode u jaci klub medju 'zvijezde' morace provesti neko vrijeme na klupi. Kako drukcije doci do mjesta u prvih 11? Vazda ista prica, "Pjanic ode u Lyon, sta ce tamo, bolje mu je bit gazda u Metzu." Dobro se sjecam price. I opet je Pjanic morao izboriti mjesto u prvih 11, a on je sigurno veca zvijezda od Begovica.
Ovo sve posebno vazi za golmane. Pa rijetko kad ce se desiti da dodjes u veliki klub koji je bez ikakvog dobrog golmana. Dajte mi nadjite kad je neki mladji golman (znaci ne neki vec afirmisan) transferovan u jaci klub i odmah stao medju stative? I ako postoje takvi vjerovatno se mogu na prste nabrojat.
Svaki igrac ceka svoju sansu u velikom klubu, a ne da cami u nizerazrednom.
Grant i Storrie uzjogunili su se osjetivši se izdanim od strane vlastitih poslodavaca, no Redknapp im je putem medija poručio neka ne glumataju jer da su jako dobro znali da su obojica igrača na prodaju.
Neka mu je sa srecom i da sto prije postane standardni medju stativama!
Portsmouth je pred bankrotom, neki dan im ni oficijelna stranica nije radila, navodno nisu platili racun. Ovo Redknapp garant koristi veze i aferime iz njegovog doba u Pompey-ima i grabi talente prije konacnog potopa.