Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
veteran74
#501 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Neću komentarisati ni igru niti navijanje,sve je viđeno i već ranije rećeno.Ljudi jeste li vidjeli lakrdiju od koreografije na ISTOKU.Jednostavno ona pokazuje na kakav su nivo pale HORDE.Stvarno nemam namjeru da nekog provociram ali ono je ODRON.
- strong69
#502 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Ako mislite da je Sarajevo i ovaj vas "uspjeh" (za vas nerijeseno jeste uspjeh) mjerodavno da kaze da ste nesto napravili onda ste vi u mnogo vecim iluzijama nego sto pricate i pisete.horns&drums wrote:
Zuban polje je bila dobra uvertira za Tuzlu, jaci trening moglo bi se reci. Cek da pogledam snimak pa ti javim vise![]()
Sarajevo 0: Zeljo 0
Ako nekom nije jasno, osim Zepca nema gorih ekipa u PL. Odavno ovo nije derbi...
-
LSD
#503 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Zahvaljujuci nama nije odavno derbi,jel...jesi li to mislio reci??strong69 wrote:Ako mislite da je Sarajevo i ovaj vas "uspjeh" (za vas nerijeseno jeste uspjeh) mjerodavno da kaze da ste nesto napravili onda ste vi u mnogo vecim iluzijama nego sto pricate i pisete.horns&drums wrote:
Zuban polje je bila dobra uvertira za Tuzlu, jaci trening moglo bi se reci. Cek da pogledam snimak pa ti javim vise![]()
Ako nekom nije jasno, osim Zepca nema gorih ekipa u PL. Odavno ovo nije derbi...
- strong69
#504 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Zahvaljujuci Sarajevu i Zelji. Da budem jasan, zar je fudbal ono sto se prikazuje na nasim tekmama? Dajte mi jednog jedinog igraca koji je stvoren u nasim skolama? Ko sjedi u Upravama? Treba da nas bude sramota sto su najjaci timovi iz BH sela...LSD wrote:Zahvaljujuci nama nije odavno derbi,jel...jesi li to mislio reci??strong69 wrote:Ako mislite da je Sarajevo i ovaj vas "uspjeh" (za vas nerijeseno jeste uspjeh) mjerodavno da kaze da ste nesto napravili onda ste vi u mnogo vecim iluzijama nego sto pricate i pisete.horns&drums wrote:
Ako nekom nije jasno, osim Zepca nema gorih ekipa u PL. Odavno ovo nije derbi...samo mi to odgovori
- dino84
#505 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Evo sad odgledah snimak do kraja na Hayatu,pa ono je deracina ziva na tribinama....
Jedino vrijedno spomena od strane pitara je fkt bakljada na Istoku,i to je sve....Cak i za vrijeme bakljade se ori stadionom "Ja volim Zelju"...Inace svaka cast za bakljadu,posten sam,mada smo i mi zapalili solidan broj baklji...Govorim ovo zbog zakona koji se u Sarajevskom kantonu poceo primjenjivati,a zna se da je kazna za svaku upaljenu baklju oko 350-400 KM (neka me ispravi neko u cifri koliko grijesim).Istok je i navijao za razliku od Sjevera,koliko toliko,pa 5min makar...ostalo sve VELIKI DEBAKL...
Sto se nas tice,klasicna igra na kontre,nazalost nismo nijednu iskoristili...Mislim da Simo radi odlicnu stvar sa Kerlom jer je opstepoznato da imamo jednu od najgorih odbrana u ligi,i sljedece sezone Mulalic vjerovatno nece igrati,a ni Vugdalic,tako da ce kroz ovih 6-7 utakmica do kraja momak steci iskustvo...Ionako nam je prosjek godina 23,mijenjanjem odbrane cemo ga spustiti jos i mirni smo za buducnost...80 posto ekipe su nam dojucerasnji juniori,nasa djeca...Neka tako i ostane...
Jedino vrijedno spomena od strane pitara je fkt bakljada na Istoku,i to je sve....Cak i za vrijeme bakljade se ori stadionom "Ja volim Zelju"...Inace svaka cast za bakljadu,posten sam,mada smo i mi zapalili solidan broj baklji...Govorim ovo zbog zakona koji se u Sarajevskom kantonu poceo primjenjivati,a zna se da je kazna za svaku upaljenu baklju oko 350-400 KM (neka me ispravi neko u cifri koliko grijesim).Istok je i navijao za razliku od Sjevera,koliko toliko,pa 5min makar...ostalo sve VELIKI DEBAKL...
Sto se nas tice,klasicna igra na kontre,nazalost nismo nijednu iskoristili...Mislim da Simo radi odlicnu stvar sa Kerlom jer je opstepoznato da imamo jednu od najgorih odbrana u ligi,i sljedece sezone Mulalic vjerovatno nece igrati,a ni Vugdalic,tako da ce kroz ovih 6-7 utakmica do kraja momak steci iskustvo...Ionako nam je prosjek godina 23,mijenjanjem odbrane cemo ga spustiti jos i mirni smo za buducnost...80 posto ekipe su nam dojucerasnji juniori,nasa djeca...Neka tako i ostane...
-
LSD
#506 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Koliko para-toliko muzike...ne mozes ocekivati vrhunski fudbal od ovakvih timova,od ovakvih sudija,od ovakvih uprava u ovakvoj PL...ovih 10 -tak hiljada bolesnika ,koliko je danas bilo na Kosevu, ti najbolje pokazuje kako derbi (a i liga,normalno) rapidno propada iz godine u godinu,i to u svim segmentima.Zahvaljujuci Sarajevu i Zelji. Da budem jasan, zar je fudbal ono sto se prikazuje na nasim tekmama? Dajte mi jednog jedinog igraca koji je stvoren u nasim skolama? Ko sjedi u Upravama? Treba da nas bude sramota sto su najjaci timovi iz BH sela...
- strong69
#507 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
To vam je jedina nada... Ali s obzirom da se novac trazi brzo i odmah a momci su dugorocna investicija pitanje je da li ce pojedinci u klubu cekati?dino84 wrote:80 posto ekipe su nam dojucerasnji juniori,nasa djeca...Neka tako i ostane...
Napomenucu da je Sarajevo koje je tada imalo jednu od najboljih post ratnih generacija juniora u BiH pokusalo isto ali su to veoma brzo razjebali. Ja vam iskreno zelim da u tome ustrajete jer se nadam da cemo i mi onda uvidjeti jedini logican izbor...
- strong69
#508 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Ma problemi su interes pojedinaca. Ista smo sredina, mentalitet i znamo o cemu se radi. Neko ce radije prodati nekog klinca od 15 i staviti sebi 10.000 KM u dzep nego cekati pa uzeti milion.LSD wrote:Koliko para-toliko muzike...ne mozes ocekivati vrhunski fudbal od ovakvih timova,od ovakvih sudija,od ovakvih uprava u ovakvoj PL...ovih 10 -tak hiljada bolesnika ,koliko je danas bilo na Kosevu, ti najbolje pokazuje kako derbi (a i liga,normalno) rapidno propada iz godine u godinu,i to u svim segmentima.
Ko dolazi kod nas? Igraci koji su stari, koji nemaju gdje pa cekaju zadnji sat prelaznog roka da potpisu i igraci otjerani iz ino klubova koji se kod nas uvijek mogu vratiti.
Fudbal je posao i neko bi trebao da pita menadzment ekipa sto su prazne tribine? Pa od cega bi da zive? Kako? Od navijaca se zivi jer oni privlace sponzore, oni kupuju, one placaju karte...
Da ne ulazimo u dubioze svima nam je jasno... I ovo sto je danas bilo ljudi je previse...
- dino84
#509 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
strong69 wrote:Da budem jasan, zar je fudbal ono sto se prikazuje na nasim tekmama? Dajte mi jednog jedinog igraca koji je stvoren u nasim skolama? Ko sjedi u Upravama? Treba da nas bude sramota sto su najjaci timovi iz BH sela...
Šehić, Cocalić, Sadiković,Kerla,Muharemović,Štilić, Rovčanin,Redzepi,Jamak itd. pa i Dialiba koji je proveo kod nas dvije godine,koji je dosao u Zelju sa 18 g. Ovo su sve igraci iz Zeljinog omladinskog pogona,mogu ti i nastaviti sa nabrajanjem ako hoces...Znam da ovo za tebe nisu igraci,ali za mene drug jesu.Igraci koji su na blatu sljake trenirali godinama u jednim od najgorih uslova u drzavi (govorim ti jer sam i sam trenirao u srednjoj na Grbavici,i znam kakva nam je infrastruktura - nije nikakva,nego je nema zapravo).Nasi su igraci,i dabogda zadnji uvijek bili u ligi,ali neka igraju nasa djeca koja ce ginuti za dres i boriti se.Naravno,uvijek je dobrodosao i kvalitetan pitar kojeg otjerate,Ihtijarevic uze titulu sa nama,a mozda i Pelco digne Kup.Uzdravlje!
-
emigracija
#510 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Pa do kada ce nama nekakve ''odimidođimi'' ekipe bukvalno otimati bodove kad nam najvise trebaju. Zahvalite vi onom beraču pamuka inace bi odavno bili na vasoj prirodnoj poziciji tamo negdje u 2. ligi.
- savrseni krug
#511 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
jel to koncert zavrsio???emigracija wrote:Pa do kada ce nama nekakve ''odimidođimi'' ekipe bukvalno otimati bodove kad nam najvise trebaju. Zahvalite vi onom beraču pamuka inace bi odavno bili na vasoj prirodnoj poziciji tamo negdje u 2. ligi.
- Cornholio
#512 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Evo i ja sam pregled'o ovaj snimak utakmice na Hayatu... Stvarno smo se samo mi culi, iako ja licno nisam bio zadovoljan navijanjem na jugu. Bilo je i mnogo boljih navijanja, al' eto... Sramota za kitare... Nasa djeca igraju lijepo i odavno mi nije bio drazi jedan tim, Zelje naravno 
- Enrico
#513 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Eh, šta reći za današnji susret... svašta se ima za reći, ali krenimo redom...
Željo danas u kombinovanom sastavu sa dvojicom igrača u zadnjoj liniji kojima je ovo prvi derbi, Kerla i Sadiković. Fromacija 4-3-1-2 sa Bekrićem, a bez Pelaka u sastavu. Dominacija pripadala domaćinu. Imali su više od igre, veći posjed lopte, više kornera, više ubačaja, više situacija pred golom. Od toga su napravila - ništa. S druge strane, mi smo se, očigledno, orijentisali na kontranapad. Što je u određenoj mjeri uspjevalo. Prečka Rovčanina, šebičnost Dialibe i slaba reakcija Wooda su spasili ovaj put Sarajevo. Na kraju, neriješen rezultat sasvim realan s obzirom na dominaciju domaćina i zrelije prilike gostiju. Suđenje dosta dobro sa jednom zamjerkom a to bio crveni karton ili Milenkoviću za onaj krvnički star sa dvije noge iza leđa Rovčaninu ili crveni drugom igraču Sarajeva koji udara u lice Rovčanina.
Što se tribina tiče. Prozivani smo da pokažemo brojnost. To smo i učinili. Na jugu ljudi ko na sjeveru i zapadu (domaći dio) zajedno. Navijanje, s obzirom da nisam gledao snimak na TVu neću komentarisati, iako mislim da smo bili mnogo glasniji u drugom poluvremenu, dok je prvom to bilo tu negdje. Uglavnom, bitnija su i zanimljvija bila dešavanja na poluvremenu. U jednom trenutku, zbog još nepoznatih razloga, pripadnici grupe Horde Zla Sjever Centar napadaju pripadnike grupe Horde Zla Sjeverozapad. Na to reaguju Horde Zla Zapad I zalijetanjem, ali do kontakta ne dolazi. Bitno je napomenuti da je već u prvom poluvremenu došlo do sukoba između pripadnika grupe Horde Zla Istok Centar I i Horde Zla Istok Centar II. Također, nisu poznati ni razlozi te tuče. U drugom poluvremenu, na prozivanje pripadnika grupa Horde Zla Sjever Centar, Horde Zla Sjeverozapad i Horde Zla Sjever-Istok, nisu ragovali pripadnici grupa Horde Zla Istok Centar I i Horde Zla Istok Centar II, tako da su pjevane zasebne pjesme na te dvije tribine. Paralelno s tim, pripadnici grupa Horde Zla Zapad I i Horde Zla Zapad II su pjevali neke svoje pjesme. S druge strane, na jugu, koji još uvijek pripada Manijacima, ali s obzirom na brzinu dijeljenja Hordi pitanje je samo vremena kada će i tu tribinu zauzeti neka od frakcija, čulo se bučno navijanje i podrška gostujućim igračima. Može se slobodno reći da su Manijaci u potpunosti nadglasali svih 7 grupa Hordi zla.
Do idućeg derbija, zdra'o.
Željo danas u kombinovanom sastavu sa dvojicom igrača u zadnjoj liniji kojima je ovo prvi derbi, Kerla i Sadiković. Fromacija 4-3-1-2 sa Bekrićem, a bez Pelaka u sastavu. Dominacija pripadala domaćinu. Imali su više od igre, veći posjed lopte, više kornera, više ubačaja, više situacija pred golom. Od toga su napravila - ništa. S druge strane, mi smo se, očigledno, orijentisali na kontranapad. Što je u određenoj mjeri uspjevalo. Prečka Rovčanina, šebičnost Dialibe i slaba reakcija Wooda su spasili ovaj put Sarajevo. Na kraju, neriješen rezultat sasvim realan s obzirom na dominaciju domaćina i zrelije prilike gostiju. Suđenje dosta dobro sa jednom zamjerkom a to bio crveni karton ili Milenkoviću za onaj krvnički star sa dvije noge iza leđa Rovčaninu ili crveni drugom igraču Sarajeva koji udara u lice Rovčanina.
Što se tribina tiče. Prozivani smo da pokažemo brojnost. To smo i učinili. Na jugu ljudi ko na sjeveru i zapadu (domaći dio) zajedno. Navijanje, s obzirom da nisam gledao snimak na TVu neću komentarisati, iako mislim da smo bili mnogo glasniji u drugom poluvremenu, dok je prvom to bilo tu negdje. Uglavnom, bitnija su i zanimljvija bila dešavanja na poluvremenu. U jednom trenutku, zbog još nepoznatih razloga, pripadnici grupe Horde Zla Sjever Centar napadaju pripadnike grupe Horde Zla Sjeverozapad. Na to reaguju Horde Zla Zapad I zalijetanjem, ali do kontakta ne dolazi. Bitno je napomenuti da je već u prvom poluvremenu došlo do sukoba između pripadnika grupe Horde Zla Istok Centar I i Horde Zla Istok Centar II. Također, nisu poznati ni razlozi te tuče. U drugom poluvremenu, na prozivanje pripadnika grupa Horde Zla Sjever Centar, Horde Zla Sjeverozapad i Horde Zla Sjever-Istok, nisu ragovali pripadnici grupa Horde Zla Istok Centar I i Horde Zla Istok Centar II, tako da su pjevane zasebne pjesme na te dvije tribine. Paralelno s tim, pripadnici grupa Horde Zla Zapad I i Horde Zla Zapad II su pjevali neke svoje pjesme. S druge strane, na jugu, koji još uvijek pripada Manijacima, ali s obzirom na brzinu dijeljenja Hordi pitanje je samo vremena kada će i tu tribinu zauzeti neka od frakcija, čulo se bučno navijanje i podrška gostujućim igračima. Može se slobodno reći da su Manijaci u potpunosti nadglasali svih 7 grupa Hordi zla.
Do idućeg derbija, zdra'o.
Last edited by Enrico on 20/04/2008 01:13, edited 1 time in total.
- Vaso
#514 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
ne bih pominjao onu paučinu na sjeveru, ali fakat nisam znao, da su se HZ-zapad, UGASILE.
da se vise niko & nikad, nije javio ispred te nepostojece navijacke skupine. jel jasno??? hvala.
trajali ste godinu i otisli na smetljste historije.
utakmica- losa, prije svega zbog mesara i glumaca(maslačak handzic) iz propalog kluba Sarajevo, koji su u svoj svojoj nemoci napravili milion faulova....
Zeljo ostecen za 2 crvena kartona( hadzic zbog udaranja u lice rovcanina bez lopte ; i milosevic zbog obaranja stilica rukama, kao zadnji igrac odbrane...nakon sto ga je ovaj majstorski prebacio)
ovo je prva postava Fk Sarajeva za koju slobodnu mogu reci, da nijedan njihov igrac ne bi imao mjesta u FK Zeljeznicaaru.( lani je bar bio muharemovic, a prije njega je bilo dosta dobrih igraca...)
da se vise niko & nikad, nije javio ispred te nepostojece navijacke skupine. jel jasno??? hvala.
trajali ste godinu i otisli na smetljste historije.
utakmica- losa, prije svega zbog mesara i glumaca(maslačak handzic) iz propalog kluba Sarajevo, koji su u svoj svojoj nemoci napravili milion faulova....
Zeljo ostecen za 2 crvena kartona( hadzic zbog udaranja u lice rovcanina bez lopte ; i milosevic zbog obaranja stilica rukama, kao zadnji igrac odbrane...nakon sto ga je ovaj majstorski prebacio)
ovo je prva postava Fk Sarajeva za koju slobodnu mogu reci, da nijedan njihov igrac ne bi imao mjesta u FK Zeljeznicaaru.( lani je bar bio muharemovic, a prije njega je bilo dosta dobrih igraca...)
- Enrico
#515 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Još dvije napomene...
@dino84 - Dialiba je došao sa 16 kod nas, a ne sa 18.
@pudlica - tabele nisu tačne jer piše da je Sarajevo bez poraza kući što nije tačno jer ste izgubili od Modriče. Sramota je da to znam bolje od tebe.
@pudlica - tabele nisu tačne jer piše da je Sarajevo bez poraza kući što nije tačno jer ste izgubili od Modriče. Sramota je da to znam bolje od tebe.
- savrseni krug
#516 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
on je to zaboravioEnrico wrote:Još dvije napomene...
daj sto si cjepidlaka
-
emigracija
#517 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
cuj fazlije... ko dodik
- Enrico
#518 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Čirku se tip bezveze, kad obojica znamo da sam ja upravu. A evo nešto se i ne javlja, a baš sam ga htio pitati kojoj od 7 frakcija on pripada, ali eto, morat ću na odgovor čekati.savrseni krug wrote:on je to zaboravioEnrico wrote:Još dvije napomene...
daj sto si cjepidlaka![]()
- Cornholio
#519 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Ove kitarske babe od igraca imaju sta i nauciti od nase djece... Jbg, garant ce iste te babe i sljedece sezone jurisati na titulu buuuuuuuuuuuhahahahahahaha!!! 
- Vaso
#520 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
koje ba frakcije. one tetkice sto heklaju na zapadu, racunas u navijacku supinu?! ili pak onu paucinu sa severa?....ma daaaaj 
Last edited by Vaso on 20/04/2008 01:27, edited 1 time in total.
- dino84
#521 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Nisam znao drug,znam da je 88 godiste i da je tu vec dvije godine u procesu treninga,ali nazalost znam ko mu je menadzer i gotovo sigurno ostajemo bez njega na kraju sezone.Vazno je samo da ne ostanemo kratkih rukava kod love od transfera poznavajuci nasu debilnu upravu.Momak je zvijer od igraca za nase prilike,a i reprezentacija ce u buducnosti imati koristi od njega sigurno,mnogi su mu se smijali,ali eto,zabi hrpu golova,cak i za mladu repku u jedinom nastupu zasad protiv Walesa,pa se vise ne smiju.Dialiba car.Bosanski.Enrico wrote:Još dvije napomene...
- Enrico
#522 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Ali, pozdravljam sve navijače Sarajeva uz prikladnu pjesmu... "gazi, gazi, gazi pitare, pitare, pitare...". 
- Enrico
#523 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
NIKO KAO BUBA BOSANAC!dino84 wrote:Nisam znao drug,znam da je 88 godiste i da je tu vec dvije godine u procesu treninga,ali nazalost znam ko mu je menadzer i gotovo sigurno ostajemo bez njega na kraju sezone.Vazno je samo da ne ostanemo kratkih rukava kod love od transfera poznavajuci nasu debilnu upravu.Momak je zvijer od igraca za nase prilike,a i reprezentacija ce u buducnosti imati koristi od njega sigurno,mnogi su mu se smijali,ali eto,zabi hrpu golova,cak i za mladu repku u jedinom nastupu zasad protiv Walesa,pa se vise ne smiju.Dialiba car.Bosanski.Enrico wrote:Još dvije napomene...
PS Samo da napomenem da Željo još nikada nije igrao u večerašnjoj formaciji...
- campa_xxx
#524 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
ZELJEZNICAR ALE ....
Evo precka Rovcanina....3.05 min.
- dino84
#525 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.
Komentari pitara na njihovom forumu...Uzivajte...Ja uzivam...
Hordas 071
Dobro smo prošli na kraju. Možda su oni anamo jadni al nažalost imaju duplo bolju ekipu od ovih naših bjednika.Meni je derbi na Grbavici otvorio oči i odtad mi je sve jasno. Ono onda nije bio loš dana već realnost i to se potvrđuje iz utakmice u utakmicu.
Trebamo pokušat primjenit recept onih anamo i iz našeg omladinskog pogona iskoristit sve što valja te dovest mlade igrače kao pojačanja a ne đuturume koje mi moramo vraćat u život jer nigdje drugo nemaju mjesta.
Golman - No Coment
Naša odbrana je danas ponovo iskazala dosta šupljina a tu bi po imenima trebali bar na štoperima bit najjači (u prošloj sezonama nam je bila bolji dio tima). Bekova i nemamo.
Veza nam je kritična, a prošle sezone nam je to bio najveći adut. Vezni red al i čitava ekipa zavisi od toga igra li Turković ili ne.
Napad isto slab, Raščić svaku desetku utakmicu zabije gol.
Handžiću je ovo prva sezona i od njega najbolja izdanja treba očekivat u narednim sezonama ako ostane.
Liverpool
Tesko mi je to reci, ali Simo je za Husrefa Ferguson... nakon ove 3 utakmice to je svima jasno, pa i samom Husrefu. Izvukao 0, a jos odmorio Siptara, Joldica, Mulalica...ma uzas zivi...da se igralo jos 90min gola sigurno nebi dali...jad i bijeda sad.
swooper
Ja odavno veci jad i bijedu na Kosevu nisam gledao.Kad malo bolje razmislim klub koji ima onakve igrace,upravu,trenera pa mogu slobodno reci i navijace bolje nije ni zasluzio.
Igraci karine teske koji imaju pravo neznat igrati lopte ali ne htjeti nikako.Glavni spic igrac nam je koristan ko meit sa Bara,celavi kreator igre kao i stari velemajstor driblinga totalno ne zaintresovani za igru,pojedinci od milion dolara loptu neznaju ustopat kako treba,atleticari koji bacaju dres nakon sto su zamjenjeni itd itd.
Trener, ma koliko meni bio drag, dozvoljava sebi da ga sminker u odijelu procita kao bukvar i da mu se igraci zagrijavaju cijelo poluvrijeme bespotrebno i ako ima imalo mozga jos ce se veceras pokupiti i zahvaliti na saradnji.
O upravi nista posebno novo za reci sto vec nije poznato duze vrijeme.
Navijaci sa sjeverne strane tuku svog brata po bordo boji ko da im je dusman najveci po trojica pa sve nogom u glavu.
Ovi omladinci sa zapada (inace meni vrlo simpaticni i dragi) 5 minuta mumlaju neku pjesmu sebi u bradi i misle da ce sa nekakvim pasivnim otporom ista promijeniti.Medju njima danas vidjeh barem 30 samo takvih momcina koji bi u jednom naletu satrali onaj jad od agenata na sjeveru i spemili im dozivotni ban na vodjenje navijanja ali jok oni nabacili kackete i dukseve i kuliraju nesto i jos se ko djeca svadjaju sa krezavcima sa sjevera na razdaljini od 100 metara.
Ovi sa istoka u sred nasih napada i kakvog takvog pritiska pale baklje i jos ih bacaju na teren i tako dozvoljavaju plavoj gamadi da dodje do daha.Ja sam totalno psihicki izjeban pa ako sam koga uvrijedio nek mi oprosti ali koliko sam god zadovoljan izasao sa stadiona poslije ispadanja iz kupa toliko sam danas sjeban i utucen.
vodopad
u pizdu materinu valja mi sad kuci al jebi ga bilo je i gori dana igra je katastrofalna bila dva dodavanja nemogu sastavit...al da zaboravimo igru al navijaci ?????? pa jeli ono normalno pa onaj vodja sa sjevera celavi đine pa onom covjeku treba zabranit da ulazi na kosevo koji je to psihopata pa to nije normalno sta radi od one djece koja su dosla na sjever i jos napade neko dijete kako ga nije stid on je za robije i niceg vise zbog onakvi netreba ni dolazit na utakmice jos momke sa zapada koji bodre nas klub na gostovanjima naziva pickama i pobjeza ko zadnji supak.
horde malta
Mišljenja sam da je ovaj naš trener k'o čovjek dobar i pošten, prepošten ali ću ponoviti ono zbog čega 2 godine nisam mogao pisati na ovom forumu.
Husref Musemić je, da ne budem grub, jako slab trener. Postoji jedna riječ koja objašnjava njegovu kvalitetu ali neću da budem vulgaran. Zašto zato što je raspišao ekipu koja je imala prosjek godina 24, ostaviće iza sebe ekipu koja ima prosjek 35, rezultat njegovog rada su provjereni, istrošeni igrači kojima slijepo vjeruje i za svog vakta je doveo 30 i nešto igrača koji su bili kvalitet Raščića i sličnih potpomognutih Mešićima, Nedićima i Hasančićima, dok je za igrače poput Zeca, Vladavića ili posljednjeg Rovčanina za koje je tvrdio da ima po petoricu takvih, zato što je dopustio da ga naguze nasred Koševa nekakvi Erbezi ili Krunići kojima je bilo to prvo samostalno vodjenje ekipe, zato što je svoj integritet gradio na Maksimoviću dok su ga konstantno prozivani igrači poput Alaima i sličnim uhljupima daje slobodu da rade šta hoće....
Zato što su mu za sve loše krivi neki drugi a za sve dobro je on zaslužan sa svojim stručnim štabom
I zbog jedne stvari koja je meni jako bitna u mom životu zato što je bio otjeran nakon Orašja a ja budaletina nisam spavao noćima zbog toga žaleći za njim jer sam mislio da je nepravedno otjeran a danas mislim o njemu da i ako ode neću se okrenuti za njim jer me doveo u situaciju da ga ne pogledam i da mi se gadi sve dobro što je uradio u protekle 3 godine o lošem i da ne pričamo....
Kao čovjeka ću te uvijek voljeti, kao igrača još i više ali mislim da ti je kao treneru davno bilo vrijeme da odeš daleko od kluba koji toliko voliš
Hordas 071
Dobro smo prošli na kraju. Možda su oni anamo jadni al nažalost imaju duplo bolju ekipu od ovih naših bjednika.Meni je derbi na Grbavici otvorio oči i odtad mi je sve jasno. Ono onda nije bio loš dana već realnost i to se potvrđuje iz utakmice u utakmicu.
Trebamo pokušat primjenit recept onih anamo i iz našeg omladinskog pogona iskoristit sve što valja te dovest mlade igrače kao pojačanja a ne đuturume koje mi moramo vraćat u život jer nigdje drugo nemaju mjesta.
Golman - No Coment
Naša odbrana je danas ponovo iskazala dosta šupljina a tu bi po imenima trebali bar na štoperima bit najjači (u prošloj sezonama nam je bila bolji dio tima). Bekova i nemamo.
Veza nam je kritična, a prošle sezone nam je to bio najveći adut. Vezni red al i čitava ekipa zavisi od toga igra li Turković ili ne.
Napad isto slab, Raščić svaku desetku utakmicu zabije gol.
Handžiću je ovo prva sezona i od njega najbolja izdanja treba očekivat u narednim sezonama ako ostane.
Liverpool
Tesko mi je to reci, ali Simo je za Husrefa Ferguson... nakon ove 3 utakmice to je svima jasno, pa i samom Husrefu. Izvukao 0, a jos odmorio Siptara, Joldica, Mulalica...ma uzas zivi...da se igralo jos 90min gola sigurno nebi dali...jad i bijeda sad.
swooper
Ja odavno veci jad i bijedu na Kosevu nisam gledao.Kad malo bolje razmislim klub koji ima onakve igrace,upravu,trenera pa mogu slobodno reci i navijace bolje nije ni zasluzio.
Igraci karine teske koji imaju pravo neznat igrati lopte ali ne htjeti nikako.Glavni spic igrac nam je koristan ko meit sa Bara,celavi kreator igre kao i stari velemajstor driblinga totalno ne zaintresovani za igru,pojedinci od milion dolara loptu neznaju ustopat kako treba,atleticari koji bacaju dres nakon sto su zamjenjeni itd itd.
Trener, ma koliko meni bio drag, dozvoljava sebi da ga sminker u odijelu procita kao bukvar i da mu se igraci zagrijavaju cijelo poluvrijeme bespotrebno i ako ima imalo mozga jos ce se veceras pokupiti i zahvaliti na saradnji.
O upravi nista posebno novo za reci sto vec nije poznato duze vrijeme.
Navijaci sa sjeverne strane tuku svog brata po bordo boji ko da im je dusman najveci po trojica pa sve nogom u glavu.
Ovi omladinci sa zapada (inace meni vrlo simpaticni i dragi) 5 minuta mumlaju neku pjesmu sebi u bradi i misle da ce sa nekakvim pasivnim otporom ista promijeniti.Medju njima danas vidjeh barem 30 samo takvih momcina koji bi u jednom naletu satrali onaj jad od agenata na sjeveru i spemili im dozivotni ban na vodjenje navijanja ali jok oni nabacili kackete i dukseve i kuliraju nesto i jos se ko djeca svadjaju sa krezavcima sa sjevera na razdaljini od 100 metara.
Ovi sa istoka u sred nasih napada i kakvog takvog pritiska pale baklje i jos ih bacaju na teren i tako dozvoljavaju plavoj gamadi da dodje do daha.Ja sam totalno psihicki izjeban pa ako sam koga uvrijedio nek mi oprosti ali koliko sam god zadovoljan izasao sa stadiona poslije ispadanja iz kupa toliko sam danas sjeban i utucen.
vodopad
u pizdu materinu valja mi sad kuci al jebi ga bilo je i gori dana igra je katastrofalna bila dva dodavanja nemogu sastavit...al da zaboravimo igru al navijaci ?????? pa jeli ono normalno pa onaj vodja sa sjevera celavi đine pa onom covjeku treba zabranit da ulazi na kosevo koji je to psihopata pa to nije normalno sta radi od one djece koja su dosla na sjever i jos napade neko dijete kako ga nije stid on je za robije i niceg vise zbog onakvi netreba ni dolazit na utakmice jos momke sa zapada koji bodre nas klub na gostovanjima naziva pickama i pobjeza ko zadnji supak.
horde malta
Mišljenja sam da je ovaj naš trener k'o čovjek dobar i pošten, prepošten ali ću ponoviti ono zbog čega 2 godine nisam mogao pisati na ovom forumu.
Husref Musemić je, da ne budem grub, jako slab trener. Postoji jedna riječ koja objašnjava njegovu kvalitetu ali neću da budem vulgaran. Zašto zato što je raspišao ekipu koja je imala prosjek godina 24, ostaviće iza sebe ekipu koja ima prosjek 35, rezultat njegovog rada su provjereni, istrošeni igrači kojima slijepo vjeruje i za svog vakta je doveo 30 i nešto igrača koji su bili kvalitet Raščića i sličnih potpomognutih Mešićima, Nedićima i Hasančićima, dok je za igrače poput Zeca, Vladavića ili posljednjeg Rovčanina za koje je tvrdio da ima po petoricu takvih, zato što je dopustio da ga naguze nasred Koševa nekakvi Erbezi ili Krunići kojima je bilo to prvo samostalno vodjenje ekipe, zato što je svoj integritet gradio na Maksimoviću dok su ga konstantno prozivani igrači poput Alaima i sličnim uhljupima daje slobodu da rade šta hoće....
Zato što su mu za sve loše krivi neki drugi a za sve dobro je on zaslužan sa svojim stručnim štabom
I zbog jedne stvari koja je meni jako bitna u mom životu zato što je bio otjeran nakon Orašja a ja budaletina nisam spavao noćima zbog toga žaleći za njim jer sam mislio da je nepravedno otjeran a danas mislim o njemu da i ako ode neću se okrenuti za njim jer me doveo u situaciju da ga ne pogledam i da mi se gadi sve dobro što je uradio u protekle 3 godine o lošem i da ne pričamo....
Kao čovjeka ću te uvijek voljeti, kao igrača još i više ali mislim da ti je kao treneru davno bilo vrijeme da odeš daleko od kluba koji toliko voliš
Last edited by dino84 on 20/04/2008 19:34, edited 2 times in total.