Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Love_MJ wrote:Eh ovako, hitno bih mi trebao odgovor nekog iskusnog.
Završavam sa srednjom školom, maturant, sad je peti mjesec maj a ja bih trebao prvog juna početi radit za jednu firmu. Eh pitanje je sad ljekarsi izvadit, jer kako sam čuo sad na ljekarskom se vadi i neki test na droge. Ja jučer zapalio joint, sad se bojim jbte ako mi pokaže ljekarski da sam uzimao to, bilo bi bauk kao narkoman i ne bih me primili na rad.
Ako neko mi može reći kolko ona ostaje u organizmu jer stvarno sam se uplašio?
Pa sto ga zapali bolan? Sam sebi napravi belaj a znao si da trebas uskoro raditi.
sta jedes g ?
gledam te ovdje samo jedes g
uzeo je jedan dzoint ,zavisi jel prije pusio.ako nije taj jedan dzoint ce mu ostat oko 5 do 7 dana ...ako je redovno onda mu treba 25 do 30 dana bez da mora piti vise nego sto je normalno,ako zelis sigurno onda malo vise popij vode i nemoj pusit...imas mjesec dana,bice ok.
Tomahawk11 wrote:Istina je da travari piju dosta tih energy pica.
U jednom parku sam vidio lager onih boca od 1,5 l, bilo je ono neko zeleno energetsko, ko benzin izgleda mislim da se negdje na Kosovu punilo.
Valjda da pojaca efekat, sta li
nije istina,ja ga mrzim...voda i samo voda...poslije jela imam naviku s kolom i to je to.To energetsko pice te srozira kasnije i osjecas se istrosen,od cega mi je to? monster,ima hebrejski sakriveni broj 666 na limenci...otkljucaj bestiju u sebi
6 protona 6 neurona i 6 elektrona.
Mozda ne piju kod tebe u Nebraski
To ovdje u Sarajevu i okolini. I kakav Monster, ovo ti je neki sumnjivi benzin, tako izgleda
na moru sam ja...jedna cura je nedavno umrla popivsi dva jedan za drugim(imala je postojece probleme s srcem vec)
lose skroz.
Završavam sa srednjom školom, maturant, sad je peti mjesec maj a ja bih trebao prvog juna početi radit za jednu firmu. Eh pitanje je sad ljekarsi izvadit, jer kako sam čuo sad na ljekarskom se vadi i neki test na droge. Ja jučer zapalio joint, sad se bojim jbte ako mi pokaže ljekarski da sam uzimao to, bilo bi bauk kao narkoman i ne bih me primili na rad.
Pa sto ga zapali bolan? Sam sebi napravi belaj a znao si da trebas uskoro raditi.
sta jedes g ?
gledam te ovdje samo jedes g
uzeo je jedan dzoint ,zavisi jel prije pusio.ako nije taj jedan dzoint ce mu ostat oko 5 do 7 dana ...ako je redovno onda mu treba 25 do 30 dana bez da mora piti vise nego sto je normalno,ako zelis sigurno onda malo vise popij vode i nemoj pusit...imas mjesec dana,bice ok.
Sikter narkos. I ja gledam tebe da samo jedes g pa ti nisam prigovorio.
Last edited by Korisnikk on 05/05/2016 21:54, edited 1 time in total.
U jednom parku sam vidio lager onih boca od 1,5 l, bilo je ono neko zeleno energetsko, ko benzin izgleda mislim da se negdje na Kosovu punilo.
woow u JEDNOM parku si vidio, sta si jos u tom jednom parku vidio da mozemo staviti na wikipediji kao svjetsku znanstvenu cinjenicu
woow u JEDNOM parku si vidio, sta si jos u tom jednom parku vidio da mozemo staviti na wikipediji kao svjetsku znanstvenu cinjenicu
Opusti se, smotaj jedan
Sta je pisac htio reci? Ne kontam Nista te nisam pitao
jaro ava ti ostaje u organizmu desetak dana najmanje pa do mjesec sve zavisi od kolicine konzumiranja i da li si fizicki aktivan tj da li se bavis sportom, da li puno pijes tecnosti, ako da to se brzo izbaci iz organizma kroz znojenje i mokracu.. najvise dana ti ostaje ispod noktiju i u kosi, imas google pa citaj.. kazu da je mlijeko najbolje za to, znaci litre i litre mlijeka, hiljade sklekova, trbusnjaka, bjezanje u taj neki zdrav razum
jaro ava ti ostaje u organizmu desetak dana najmanje pa do mjesec sve zavisi od kolicine konzumiranja i da li si fizicki aktivan tj da li se bavis sportom, da li puno pijes tecnosti, ako da to se brzo izbaci iz organizma kroz znojenje i mokracu.. najvise dana ti ostaje ispod noktiju i u kosi, imas google pa citaj.. kazu da je mlijeko najbolje za to, znaci litre i litre mlijeka, hiljade sklekova, trbusnjaka, bjezanje u taj neki zdrav razum
I hebes ko lud, ako nemas sta, onda samo guras kontejnere...hahahaha
UVIJEK TRAVA NEKAD BIJELO, NIKAD ZUTO ,NIKAD ZELJO
Vise sam fan alkohola i stimulansa ako cemo realno pricati od trave Nisam navucen ni na sta nego samo imam visok nivo samokontrole kod koristenje opijata. A sto se tice trave pusio sam je desetine puta sa prijateljima ali nikad sa nekom cistom namjerom, i dalje mislim da bi se ismijao isto tako i da je nisam konzumirao. Puno puta probao travu i alkohol dobra kombinacija za one koji vole da ih voza malo.
Niste vi normalni svega mi , cime se trujete i sebi unistavate zivote ( ovi sto piju alkohol i drogiraju se). Da se razumijemo, nisam nikakva pristalica neke vjere. Umjesto da zivot pretvorite u nesto pozitivno i iskoristite mogucnosti koje imate, ono se naslo opijati i drogirati, wtf Svaki covjek ponaosob ima mogucnost da ucini svijet boljim mjestom, to sto radite samo jebete sami sebe a i one oko sebe koji vas vole. U pamet djeco, u pamet!!!
Trava mi je ok za meditaciju, čišćenje uma, za duge filozofske razgovore s nekim inteligentnim pored sebe i veoma je dobar izvor inspiracije za pisanje, slikanje ili grafički dizajn. Ideje lete po glavi, pobijedi ljenost i zapiši koju od tih ideja na papir i počni s radom uz neku laganu muziku, po mogućnosti rock 60ih i 70ih. Hendrix, Beatles, Pink Floyd, Doors...
Ovi trollovi nek je nazivaju teškom drogom ako hoće, to ne mijenja činjenicu da radi čuda s mozgom i da neću prestat pušit do kraja života.
Uživajte stoneri ovog foruma uz probrane numere od mog srca ka vašem