Prvi joint

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Nocty

#501 Re: Prvi joint

Post by Nocty »

Korisnikk wrote:
Love_MJ wrote:Eh ovako, hitno bih mi trebao odgovor nekog iskusnog.
Završavam sa srednjom školom, maturant, sad je peti mjesec maj a ja bih trebao prvog juna početi radit za jednu firmu. Eh pitanje je sad ljekarsi izvadit, jer kako sam čuo sad na ljekarskom se vadi i neki test na droge. Ja jučer zapalio joint, sad se bojim jbte ako mi pokaže ljekarski da sam uzimao to, bilo bi bauk kao narkoman i ne bih me primili na rad.
Ako neko mi može reći kolko ona ostaje u organizmu jer stvarno sam se uplašio?
Pa sto ga zapali bolan? Sam sebi napravi belaj a znao si da trebas uskoro raditi.
sta jedes g ?
gledam te ovdje samo jedes g
uzeo je jedan dzoint ,zavisi jel prije pusio.ako nije taj jedan dzoint ce mu ostat oko 5 do 7 dana ...ako je redovno onda mu treba 25 do 30 dana bez da mora piti vise nego sto je normalno,ako zelis sigurno onda malo vise popij vode i nemoj pusit...imas mjesec dana,bice ok.
insomnia78

#502 Re: Prvi joint

Post by insomnia78 »

Aha, vode, vode :lol:
Nocty

#503 Re: Prvi joint

Post by Nocty »

Tomahawk11 wrote:
Nocty wrote:
Tomahawk11 wrote:Istina je da travari piju dosta tih energy pica.
U jednom parku sam vidio lager onih boca od 1,5 l, bilo je ono neko zeleno energetsko, ko benzin izgleda :mrgreen: mislim da se negdje na Kosovu punilo.
Valjda da pojaca efekat, sta li :-D
nije istina,ja ga mrzim...voda i samo voda...poslije jela imam naviku s kolom i to je to.To energetsko pice te srozira kasnije i osjecas se istrosen,od cega mi je to? monster,ima hebrejski sakriveni broj 666 na limenci...otkljucaj bestiju u sebi :)
6 protona 6 neurona i 6 elektrona.
Mozda ne piju kod tebe u Nebraski :D
To ovdje u Sarajevu i okolini. I kakav Monster, ovo ti je neki sumnjivi benzin, tako izgleda :lol: :lol:
na moru sam ja...jedna cura je nedavno umrla popivsi dva jedan za drugim(imala je postojece probleme s srcem vec)
lose skroz.
Korisnikk

#504 Re: Prvi joint

Post by Korisnikk »

Nocty wrote:
Korisnikk wrote:
Završavam sa srednjom školom, maturant, sad je peti mjesec maj a ja bih trebao prvog juna početi radit za jednu firmu. Eh pitanje je sad ljekarsi izvadit, jer kako sam čuo sad na ljekarskom se vadi i neki test na droge. Ja jučer zapalio joint, sad se bojim jbte ako mi pokaže ljekarski da sam uzimao to, bilo bi bauk kao narkoman i ne bih me primili na rad.
Pa sto ga zapali bolan? Sam sebi napravi belaj a znao si da trebas uskoro raditi.
sta jedes g ?
gledam te ovdje samo jedes g
uzeo je jedan dzoint ,zavisi jel prije pusio.ako nije taj jedan dzoint ce mu ostat oko 5 do 7 dana ...ako je redovno onda mu treba 25 do 30 dana bez da mora piti vise nego sto je normalno,ako zelis sigurno onda malo vise popij vode i nemoj pusit...imas mjesec dana,bice ok.
Sikter narkos. I ja gledam tebe da samo jedes g pa ti nisam prigovorio.
Last edited by Korisnikk on 05/05/2016 21:54, edited 1 time in total.
saja_dj

#505 Re: Prvi joint

Post by saja_dj »

U jednom parku sam vidio lager onih boca od 1,5 l, bilo je ono neko zeleno energetsko, ko benzin izgleda :mrgreen: mislim da se negdje na Kosovu punilo.
woow u JEDNOM parku si vidio, sta si jos u tom jednom parku vidio da mozemo staviti na wikipediji kao svjetsku znanstvenu cinjenicu :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#506 Re: Prvi joint

Post by Tomahawk11 »

saja_dj wrote:
woow u JEDNOM parku si vidio, sta si jos u tom jednom parku vidio da mozemo staviti na wikipediji kao svjetsku znanstvenu cinjenicu :-)
Opusti se, smotaj jedan :-D
Sta je pisac htio reci? Ne kontam :-) Nista te nisam pitao :arrow:
Nocty

#507 Re: Prvi joint

Post by Nocty »

saja_dj wrote:
hahaha
Daryl Dixon

#508 Re: Prvi joint

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 16/05/2016 01:28, edited 1 time in total.
Daryl Dixon

#509 Re: Prvi joint

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 16/05/2016 01:28, edited 1 time in total.
Nocty

#510 Re: Prvi joint

Post by Nocty »

Sikter narkos. I ja gledam tebe da samo jedes g pa ti nisam prigovorio.
idi druzi se sa svojim tetkama na pijaci tetko jedna tetkasta
i nadji svoj zivot
Tomahawk11
Globalni moderator

#511 Re: Prvi joint

Post by Tomahawk11 »

Daryl Dixon wrote:salji u krug Tomaa :-D :gunjastajl:
:gunjastajl: :thumbup:
A moze i tajni sastojak :janpi: made in Trepca :mrgreen: :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#512 Re: Prvi joint

Post by Tomahawk11 »

Daryl Dixon wrote:
jaro ava ti ostaje u organizmu desetak dana najmanje pa do mjesec sve zavisi od kolicine konzumiranja i da li si fizicki aktivan tj da li se bavis sportom, da li puno pijes tecnosti, ako da to se brzo izbaci iz organizma kroz znojenje i mokracu.. najvise dana ti ostaje ispod noktiju i u kosi, imas google pa citaj.. kazu da je mlijeko najbolje za to, znaci litre i litre mlijeka, hiljade sklekova, trbusnjaka, bjezanje u taj neki zdrav razum :-D
Nek pogleda http://www.imdb.com/title/tt0433387/?re ... lmg_act_21
Ima covjek savjet sta i kako :-D
Daryl Dixon

#513 Re: Prvi joint

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 16/05/2016 01:29, edited 1 time in total.
Daryl Dixon

#514 Re: Prvi joint

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 16/05/2016 01:29, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#515 Re: Prvi joint

Post by Tomahawk11 »

@Daryl, zakon:

Image

A moze i:

Image

Al tema je :gunjastajl: pa necemo dalje :)
Nocty

#516 Re: Prvi joint

Post by Nocty »

requem nije o travi vec o pravim narkoticima

zasto si stoka ?
Tomahawk11
Globalni moderator

#517 Re: Prvi joint

Post by Tomahawk11 »

Daryl Dixon wrote: kakav je, je li težak?
ovaj ako pogleda neće više aint zapaliti za života :) :thumbup:
http://www.imdb.com/title/tt0180093/
Nisam Requiem stigao jos pogledati, moram ga ubaciti, ne znam kako se to desilo :thumbup:
Dobar je Harsh Times, ima teskih momenata, ali film je :thumbup:
Kaligrafija

#518 Re: Prvi joint

Post by Kaligrafija »

Daryl Dixon wrote:
jaro ava ti ostaje u organizmu desetak dana najmanje pa do mjesec sve zavisi od kolicine konzumiranja i da li si fizicki aktivan tj da li se bavis sportom, da li puno pijes tecnosti, ako da to se brzo izbaci iz organizma kroz znojenje i mokracu.. najvise dana ti ostaje ispod noktiju i u kosi, imas google pa citaj.. kazu da je mlijeko najbolje za to, znaci litre i litre mlijeka, hiljade sklekova, trbusnjaka, bjezanje u taj neki zdrav razum :-D
I hebes ko lud, ako nemas sta, onda samo guras kontejnere...hahahaha :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Daryl Dixon

#519 Re: Prvi joint

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 16/05/2016 01:30, edited 1 time in total.
afafaf

#520 Re: Prvi joint

Post by afafaf »

UVIJEK TRAVA NEKAD BIJELO, NIKAD ZUTO ,NIKAD ZELJO :izet:

Vise sam fan alkohola i stimulansa ako cemo realno pricati od trave :D Nisam navucen ni na sta nego samo imam visok nivo samokontrole kod koristenje opijata. A sto se tice trave pusio sam je desetine puta sa prijateljima ali nikad sa nekom cistom namjerom, i dalje mislim da bi se ismijao isto tako i da je nisam konzumirao. Puno puta probao travu i alkohol dobra kombinacija za one koji vole da ih voza malo. :D :izet:
nema me tamo

#521 Re: Prvi joint

Post by nema me tamo »

Derile jel ono ti rece da si pogledao Requiem prije par sedmica? :D

Cuj trava i igla. :D
toure123

#522 Re: Prvi joint

Post by toure123 »

Niste vi normalni svega mi , cime se trujete i sebi unistavate zivote ( ovi sto piju alkohol i drogiraju se). Da se razumijemo, nisam nikakva pristalica neke vjere. Umjesto da zivot pretvorite u nesto pozitivno i iskoristite mogucnosti koje imate, ono se naslo opijati i drogirati, wtf :lol: Svaki covjek ponaosob ima mogucnost da ucini svijet boljim mjestom, to sto radite samo jebete sami sebe a i one oko sebe koji vas vole. U pamet djeco, u pamet!!! :bih:
truts

#523 Re: Prvi joint

Post by truts »

Trava mi je ok za meditaciju, čišćenje uma, za duge filozofske razgovore s nekim inteligentnim pored sebe i veoma je dobar izvor inspiracije za pisanje, slikanje ili grafički dizajn. Ideje lete po glavi, pobijedi ljenost i zapiši koju od tih ideja na papir i počni s radom uz neku laganu muziku, po mogućnosti rock 60ih i 70ih. Hendrix, Beatles, Pink Floyd, Doors...
Ovi trollovi nek je nazivaju teškom drogom ako hoće, to ne mijenja činjenicu da radi čuda s mozgom i da neću prestat pušit do kraja života. :D

Uživajte stoneri ovog foruma uz probrane numere od mog srca ka vašem :D

https://www.youtube.com/watch?v=yjoPWxmOCtc

https://www.youtube.com/watch?v=IZBlqcbpmxY

https://www.youtube.com/watch?v=Mln0RciE2o0
Nocty

#524 Re: Prvi joint

Post by Nocty »

tako je trute
welcome to the war ! :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#525 Re: Prvi joint

Post by Velkoski »

mi svaku noć slušamo milicu todorović, njena muzika dobija novi level kad smo u blaženom stanju
Post Reply