Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
zateznistub

#501 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by zateznistub »

dezurni_ucenik wrote:Znaci juce smo hrakali po Slini jer smo ljubomorni sto ima jahtu, danas hracemo jer je bosnjo

@zatezni stub :thumbup: . Ej, ono, logika ti je za cistu desetku. Vidim nestaje ti argumenata pa sad igras na to da ga mrzimo jer je bosnjo.
Zar se nisi izajsnio da ti ne slusas ovu vrstu muzike? Ne kontam cemu pisaje poa necemu sto tvoja malenkost ne slusa?
Ommadawn

#503 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Ommadawn »

Isto ko i u Sarajevu Ceca. Slusala se i za vrijeme rata. I Thompson bi se slusao u Beogradu da se pojavio u vrijeme bivse Juge i donekle bio popularan.
Arteta

#504 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Arteta »

Zatezni stub.

Da li stvarno Sexona i Merlina stavljas u isti plagijatorski kos?
zateznistub

#506 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by zateznistub »

DaysleepeR wrote:
zateznistub wrote:Evo malo brzinski iz rukava

Ne mogu vise
i nemoj više, totalno fula od argumenta

lik je omiljen jer je veliki bošnjo i musliman i lafo patriota

muzika? slušana radi ovog iznad.
Daj iznenadi me bilo kojim argumentom na bilo kojoj temi, jer gdje god se pojavis pises nebuloze.
JThomas

#508 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by JThomas »

DaysleepeR wrote:

Ne mogu vise

bio je omiljen i prije rata. tip je to koji se prilagođava svim promjenama, pa se i poneki stihovi preprave, a poneki dobiju drugu interpretaciju...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#509 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Velkoski »

e jes' mi godra što me forumaši o kojima imam visoko mišljenje (a rijetki su!) nisu razočarali odlaskom na koncert ovog jada :D
vade_mecum

#510 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by vade_mecum »

JThomas wrote:
DaysleepeR wrote:

Ne mogu vise

bio je omiljen i prije rata. tip je to koji se prilagođava svim promjenama, pa se i poneki stihovi preprave, a poneki dobiju drugu interpretaciju...
dino kameleon :lol: :lol: :lol:
klixo

#511 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by klixo »

das auto wrote:
klixo wrote:Koliko kriticara rek'o bi covjek pola Bosne slusa Betovena.
Otkud vi znate donira li Dino ? Neko ne zeli da se zna
pogotovo vjernici
jer je djelo puno manje vrijednije ako se hvalis sa njime.

haj reci da se zezas necu ti nista
?
nuki_cika

#513 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by nuki_cika »

Ommadawn wrote:Isto ko i u Sarajevu Ceca. Slusala se i za vrijeme rata. I Thompson bi se slusao u Beogradu da se pojavio u vrijeme bivse Juge i donekle bio popularan.
Slusala se jer nista drugo osim tv srna I par nasih kanala nista drugo nisi ni imao u ponudi. I ne budi bas siguran da se ona jedina slusala sa one strane drine, bilo je tu I popularnijih pjevacica s te strane od same cece.Ceca je iskorisrtila vezu sa arkanom I to silno reklamiranje,tj.ona je bila drzavni projejat(mislis da bi ona mogla napuniti usce da nije tako ),
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#514 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Velkoski »

daj ba, danas imaš sve živo u ponudi, a ona bi i dalje hladno napunila Koševo :D
DaysleepeR

#515 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by DaysleepeR »

Image

BTW. dotična gospođa je dobila sva moguća odlikovanja Armije BiH jer je konstantno bila na prvim linijama u ratu, legendarna ratna novinarka. da vas vidim ko će reći nešto konto njenog patriotizma.
spreca

#516 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by spreca »

skupljac_zeljeza

#517 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by skupljac_zeljeza »

DaysleepeR wrote:
BTW. dotična gospođa je dobila sva moguća odlikovanja Armije BiH jer je konstantno bila na prvim linijama u ratu, legendarna ratna novinarka. da vas vidim ko će reći nešto konto njenog patriotizma.
Dotičnoj gospođi dati beneficije koje joj pripadaju po zakonu zbog odbrane domovine, a imala je ona tekstova i priloga za smijanje i prije. Ona, Bakir, Avdo i kompanija.
DaysleepeR

#518 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by DaysleepeR »

skupljac_zeljeza wrote:
DaysleepeR wrote:
Dotičnoj gospođi dati beneficije koje joj pripadaju po zakonu zbog odbrane domovine, a imala je ona tekstova i priloga za smijanje i prije. Ona, Bakir, Avdo i kompanija.
ali složićeš se da ima puno pravo zbog vlastitog doprinosa u ratu da bljucne na Dinin lažni patriotizam?
HAVANA

#519 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by HAVANA »

Ja to jednostavno u tim zanrovima rijesim u svojoj glavi.Ciju pjesmu ne pozelim svirati i pjevati,njega i ne limvo.Dino je jedan od njih,sta cu,ne pase mi,ne dira me,nema te neke emocije da me zainteresuje da sviram nesto njegovo.Tako da nemam ja tu sta traziti.Svaka njemu cast,svira,puni stadione,sale,,unovcio... i ocigledno dobro to radi,dok mu tako dobro ide...Kome pase nek mu pjeva,meni ne pase.Ubi frajer pare,jebi ti to.Rijetki su muzicari koji su ostali na onome sto stvarno vole,da se drze toga.I rijetki su koji uspiju zivjeti od toga.Blago njima,radi i svira ono sto voli a moze zivjeti od toga.A brega,brega je dosta jebenija mraka od dine,taj zna svasta,i moze svasta.Moze sta mu je qrcu ceif.Mada, zna se koji se njegov period najvise voli cuti i svirati,to svi znamo.Davno davno bilo je...
HAVANA

#520 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by HAVANA »

I jebala vas i vjera i rat.Mora i na muzici o tome.
Mali_Vuk

#521 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Mali_Vuk »

Molba za ove što su večeras na koncertu, snimajte dotičnu što više ...

Image

Očekujemo upload na youtube već sutra rano ujutro :bih: :D
JThomas

#522 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by JThomas »

mirsada ćatića.

i policija laže da neće biti ekstra plaćena, ali ne mijenja poentu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#523 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Velkoski »

a druže ba, zbog tog mentaliteta "svaka njemu čast, ubi pare, snaš'o se" i jesmo gdje jesmo...

da sam dobio marku za svaki put kad sam čuo to "svaka mu čast, snaš'o se", a ovamo zavrn'o i prevario koga je stig'o, danas bi' bio milioner :D

boli me kurac, možda su mu pjesme i dobre, al' frajer je smetljar, niko u gradu Sarajevu nema ništa pozitivno za reć' o tom frajeru i tu za mene završava priča na temu treba l' ga pohvalit', slušat', ovo ono...

doduše, mi smo takvi da glorifikujemo samo debile...
Moamer

#525 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

Post by Moamer »

Ima li 100.000 na kosevu?
Je li brojao ko?
Post Reply