Zar se nisi izajsnio da ti ne slusas ovu vrstu muzike? Ne kontam cemu pisaje poa necemu sto tvoja malenkost ne slusa?dezurni_ucenik wrote:Znaci juce smo hrakali po Slini jer smo ljubomorni sto ima jahtu, danas hracemo jer je bosnjo
@zatezni stub. Ej, ono, logika ti je za cistu desetku. Vidim nestaje ti argumenata pa sad igras na to da ga mrzimo jer je bosnjo.
Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
- zateznistub
#501 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
- skupljac_zeljeza
- Ommadawn
#503 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Isto ko i u Sarajevu Ceca. Slusala se i za vrijeme rata. I Thompson bi se slusao u Beogradu da se pojavio u vrijeme bivse Juge i donekle bio popularan.
- Arteta
#504 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Zatezni stub.
Da li stvarno Sexona i Merlina stavljas u isti plagijatorski kos?
Da li stvarno Sexona i Merlina stavljas u isti plagijatorski kos?
- skupljac_zeljeza
- zateznistub
#506 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Daj iznenadi me bilo kojim argumentom na bilo kojoj temi, jer gdje god se pojavis pises nebuloze.DaysleepeR wrote:i nemoj više, totalno fula od argumentazateznistub wrote:Evo malo brzinski iz rukava
Ne mogu vise
lik je omiljen jer je veliki bošnjo i musliman i lafo patriota
muzika? slušana radi ovog iznad.
-
caros
- JThomas
#508 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
bio je omiljen i prije rata. tip je to koji se prilagođava svim promjenama, pa se i poneki stihovi preprave, a poneki dobiju drugu interpretaciju...DaysleepeR wrote:i nemoj više, totalno fula od argumentazateznistub wrote:Evo malo brzinski iz rukava
Ne mogu vise
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#509 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
e jes' mi godra što me forumaši o kojima imam visoko mišljenje (a rijetki su!) nisu razočarali odlaskom na koncert ovog jada 
-
vade_mecum
#510 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
dino kameleonJThomas wrote:bio je omiljen i prije rata. tip je to koji se prilagođava svim promjenama, pa se i poneki stihovi preprave, a poneki dobiju drugu interpretaciju...DaysleepeR wrote:i nemoj više, totalno fula od argumentazateznistub wrote:Evo malo brzinski iz rukava
Ne mogu vise
-
klixo
#511 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
?das auto wrote:klixo wrote:Koliko kriticara rek'o bi covjek pola Bosne slusa Betovena.
Otkud vi znate donira li Dino ? Neko ne zeli da se znajer je djelo puno manje vrijednije ako se hvalis sa njime.pogotovo vjernici
haj reci da se zezas necu ti nista
- skupljac_zeljeza
-
nuki_cika
#513 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Slusala se jer nista drugo osim tv srna I par nasih kanala nista drugo nisi ni imao u ponudi. I ne budi bas siguran da se ona jedina slusala sa one strane drine, bilo je tu I popularnijih pjevacica s te strane od same cece.Ceca je iskorisrtila vezu sa arkanom I to silno reklamiranje,tj.ona je bila drzavni projejat(mislis da bi ona mogla napuniti usce da nije tako ),Ommadawn wrote:Isto ko i u Sarajevu Ceca. Slusala se i za vrijeme rata. I Thompson bi se slusao u Beogradu da se pojavio u vrijeme bivse Juge i donekle bio popularan.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#514 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
daj ba, danas imaš sve živo u ponudi, a ona bi i dalje hladno napunila Koševo 
- DaysleepeR
#515 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?

BTW. dotična gospođa je dobila sva moguća odlikovanja Armije BiH jer je konstantno bila na prvim linijama u ratu, legendarna ratna novinarka. da vas vidim ko će reći nešto konto njenog patriotizma.
- spreca
- skupljac_zeljeza
#517 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Dotičnoj gospođi dati beneficije koje joj pripadaju po zakonu zbog odbrane domovine, a imala je ona tekstova i priloga za smijanje i prije. Ona, Bakir, Avdo i kompanija.DaysleepeR wrote:
BTW. dotična gospođa je dobila sva moguća odlikovanja Armije BiH jer je konstantno bila na prvim linijama u ratu, legendarna ratna novinarka. da vas vidim ko će reći nešto konto njenog patriotizma.
- DaysleepeR
#518 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
ali složićeš se da ima puno pravo zbog vlastitog doprinosa u ratu da bljucne na Dinin lažni patriotizam?skupljac_zeljeza wrote:Dotičnoj gospođi dati beneficije koje joj pripadaju po zakonu zbog odbrane domovine, a imala je ona tekstova i priloga za smijanje i prije. Ona, Bakir, Avdo i kompanija.DaysleepeR wrote:
- HAVANA
#519 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ja to jednostavno u tim zanrovima rijesim u svojoj glavi.Ciju pjesmu ne pozelim svirati i pjevati,njega i ne limvo.Dino je jedan od njih,sta cu,ne pase mi,ne dira me,nema te neke emocije da me zainteresuje da sviram nesto njegovo.Tako da nemam ja tu sta traziti.Svaka njemu cast,svira,puni stadione,sale,,unovcio... i ocigledno dobro to radi,dok mu tako dobro ide...Kome pase nek mu pjeva,meni ne pase.Ubi frajer pare,jebi ti to.Rijetki su muzicari koji su ostali na onome sto stvarno vole,da se drze toga.I rijetki su koji uspiju zivjeti od toga.Blago njima,radi i svira ono sto voli a moze zivjeti od toga.A brega,brega je dosta jebenija mraka od dine,taj zna svasta,i moze svasta.Moze sta mu je qrcu ceif.Mada, zna se koji se njegov period najvise voli cuti i svirati,to svi znamo.Davno davno bilo je...
- HAVANA
#520 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
I jebala vas i vjera i rat.Mora i na muzici o tome.
- Mali_Vuk
#521 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Molba za ove što su večeras na koncertu, snimajte dotičnu što više ...

Očekujemo upload na youtube već sutra rano ujutro

Očekujemo upload na youtube već sutra rano ujutro
- JThomas
#522 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
mirsada ćatića.
i policija laže da neće biti ekstra plaćena, ali ne mijenja poentu.
i policija laže da neće biti ekstra plaćena, ali ne mijenja poentu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#523 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
a druže ba, zbog tog mentaliteta "svaka njemu čast, ubi pare, snaš'o se" i jesmo gdje jesmo...
da sam dobio marku za svaki put kad sam čuo to "svaka mu čast, snaš'o se", a ovamo zavrn'o i prevario koga je stig'o, danas bi' bio milioner
boli me kurac, možda su mu pjesme i dobre, al' frajer je smetljar, niko u gradu Sarajevu nema ništa pozitivno za reć' o tom frajeru i tu za mene završava priča na temu treba l' ga pohvalit', slušat', ovo ono...
doduše, mi smo takvi da glorifikujemo samo debile...
da sam dobio marku za svaki put kad sam čuo to "svaka mu čast, snaš'o se", a ovamo zavrn'o i prevario koga je stig'o, danas bi' bio milioner
boli me kurac, možda su mu pjesme i dobre, al' frajer je smetljar, niko u gradu Sarajevu nema ništa pozitivno za reć' o tom frajeru i tu za mene završava priča na temu treba l' ga pohvalit', slušat', ovo ono...
doduše, mi smo takvi da glorifikujemo samo debile...
-
SikeEuropa
- Moamer
#525 Re: Došao i taj dan, Merlin opet na svome Koševu! Ima li ko da ne ide na koncert?
Ima li 100.000 na kosevu?
Je li brojao ko?
Je li brojao ko?