Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SaraFina wrote:
Pa jeste mladost privlačna naravno.
Ali ovisi dakako i koliko muškarac ima godina. Ako tebe sa 35 privlače cure od 18 onda i sa tvojom zrelošcu nešto nije u dure.
Bez obzira na onu teoriju da zene brze sazrijevaju od muskaraca.
Ja bih to ovako postavio: "Ako te sa 35 privlaci cura od 18 godina u fizickom smislu, savresno si zdrav. No ako se mozes lako naci sa njom u prici i dijelis iste interese i strahove, e onda je belaj"
SaraFina wrote:
Pa jeste mladost privlačna naravno.
Ali ovisi dakako i koliko muškarac ima godina. Ako tebe sa 35 privlače cure od 18 onda i sa tvojom zrelošcu nešto nije u dure.
Bez obzira na onu teoriju da zene brze sazrijevaju od muskaraca.
Ja bih to ovako postavio: "Ako te sa 35 privlaci cura od 18 godina u fizickom smislu, savresno si zdrav. No ako se mozes lako naci sa njom u prici i dijelis iste interese i strahove, e onda je belaj"
Iskreno meni je upitno tu i psihička zrelost.
Jer privlačnost nije samo dobra guza, grudi i noge.
Bar po mom mišljenju.
I tehnički gledano 18+18=36.
Nekako mi je i moralno nategnuto da zrela osoba bude sa faktički upola mladjom djevojkom od sebe.
Da je tebi 45 a njoj mozda nekih 28 onda je vas odabir odabir dvije zrele odrasle osobe.
Da vam ja kazem, najbolje nista ! Ni staro, ni mlado, ni vrsnjakinja !
Fino uzivas sam, u miru i rahatluku ! Niko ti ne zvoca, nema gnjavljenja, uzivas u svojim cejfovima i zdravo !
SaraFina wrote:
Iskreno meni je upitno tu i psihička zrelost.
Jer privlačnost nije samo dobra guza, grudi i noge.
Bar po mom mišljenju.
I tehnički gledano 18+18=36.
Nekako mi je i moralno nategnuto da zrela osoba bude sa faktički upola mladjom djevojkom od sebe.
Da je tebi 45 a njoj mozda nekih 28 onda je vas odabir odabir dvije zrele odrasle osobe.
Ne izvrci pricu. Jasno sam napisao fizicka privlacnost!
Osim toga godine pocestno nisu mjerilo. Znam ih ja koliko hoces od 28+, tatine princeze, nisu nista u zivotu radile, a znam i veliki broj onih koje od 18te rade po supermarketima. I sta mislis ko je zreliji?
Elem da sad ne idemo u varijacije na temu, drzimo se osnovne teme koja god da je Offtopic je preuzeo
Last edited by _BataZiv_0809 on 20/11/2014 13:31, edited 1 time in total.
klixoris wrote:Da vam ja kazem, najbolje nista ! Ni staro, ni mlado, ni vrsnjakinja !
Fino uzivas sam, u miru i rahatluku ! Niko ti ne zvoca, nema gnjavljenja, uzivas u svojim cejfovima i zdravo !
I moje kolegice sa fakulteta sve hodaju sa starijim likovima. Neke vec i brak planiraju. Meni to ne odgovara ali je tako. Nije samo da starije muskarce privlace mladje zene nego i obrnuto. Prihvati to.
klixoris wrote:Da vam ja kazem, najbolje nista ! Ni staro, ni mlado, ni vrsnjakinja !
Ma pusti šupljiranje .... na kraju svaka dobije vršnjaka... ko burek vruć u ruku i gotovo .... ha ya ... neš joj prić da s njom mijenjaš salvetice il da zajedno otresate sline u istu maramicu gledajući kako Suljo iskazuje ljubav Huremi tako što joj postavi zavjese na pendžer i usisa minder sav uprljan mrvama od kukuruze i tahan halve
bang and blame wrote:Da. Najbitnije je , kakav je dusi.. Da je, ono, "dusevan"
Da je "duševan" minimalno 18 cm?
Ili minimalno 1 000 000 €?
Ih, 18cm?! Opet ti o "fizici"
Jbt, ja ne znam ni napisati milion, a kamoli zamisliti..
Sta god da napisem, nece mi se pikati. Ako ima jednu nulu manje, "realniji" je Vidis , za jednu nulu manje, ja imam kredit .
Jokericious wrote:Sarafina koliko je tebi godina ako se moze znati?
I moje kolegice sa fakulteta sve hodaju sa starijim likovima. Neke vec i brak planiraju. Meni to ne odgovara ali je tako. Nije samo da starije muskarce privlace mladje zene nego i obrnuto. Prihvati to.
Ja sam 88'
@Bato ne izvćem priču ali tako jeste.
Valjda postoji neki moralni aspekt i kad se definira fizička privlačnost
bang and blame wrote:Da. Najbitnije je , kakav je dusi.. Da je, ono, "dusevan"
Da je "duševan" minimalno 18 cm?
Ili minimalno 1 000 000 €?
Ih, 18cm?! Opet ti o "fizici"
Jbt, ja ne znam ni napisati milion, a kamoli zamisliti..
Sta god da napisem, nece mi se pikati. Ako ima jednu nulu manje, "realniji" je Vidis , za jednu nulu manje, ja imam kredit .
Ovo ru prvi indikativni parametri za pomoć pri odlučivanju.
Realno, ako pružiš priliku i drugima, iznenadiš se.
Ja nisam dobar na prvu ali sam iznenađivao, bez miliona i bez 18 cm...