I sad samo cekam kad ce naletit strucnjak da kaze kako je vozac kamiona kriv
Moderator: Chloe

a vidi ga odma stao da pokupi žeeljezo i aaakuumuulaatorWildRedRose wrote:pa realno nije, jer mu je zmigavac radio mnogo prije nego je skrenuo
Neko reče u komentarima na portaluHavatar wrote:
Pa postavi i linkkupili jadovi ilustraciju za 12,99 dolara. toliko o ozbiljnosti kluba.
nista sladje u zivotu ne vidjehu prolazniku wrote:
u prolazniku wrote:a vidi ga odma stao da pokupi žeeljezo i aaakuumuulaatorWildRedRose wrote:pa realno nije, jer mu je zmigavac radio mnogo prije nego je skrenuo
U Bosni ne bi bilo zmigavcaWildRedRose wrote:u prolazniku wrote:a vidi ga odma stao da pokupi žeeljezo i aaakuumuulaatorWildRedRose wrote:pa realno nije, jer mu je zmigavac radio mnogo prije nego je skrenuo![]()
nije ono Bosna , bojim se da je stao da pomogne
kapučino wrote:
Rock Village Monsanto in Portugal![]()
"be sparkly" uvijek upaliBrkooo wrote:
I ovo, "Sneak in , and kiss her while she sleeps"... hahahahaPristavilaVoduZaKafu wrote: "be sparkly" uvijek upali

InaravnoDzej wrote:
Tiger 033 wrote:
Nisam fan ovog sporta,medjutim ne moze covjek vjerovati dokle je dosao inzinjering ovih katamarana.Sami fizicki postulati krilaca(kormila) u vodi, manovra, brzina koja se kreira kontro vjetra, vrlo malo poletanja van vode, apsolutna kontrola.Kako je moguce da je brzina vjetra 15 km/sat, a on postigne 60 km/h, u moju glavu ne ulazi.mayab wrote:
Ja sam ih gledao ove godine...znas kako uhvate vjetar...nesto za nepovjerovat ali sama trka ko trka je vise taktika I nadmudrivanje gdje da se okrene u vjetar kako se struje ponasaju....furlan wrote:Nisam fan ovog sporta,medjutim ne moze covjek vjerovati dokle je dosao inzinjering ovih katamarana.Sami fizicki postulati krilaca(kormila) u vodi, manovra, brzina koja se kreira kontro vjetra, vrlo malo poletanja van vode, apsolutna kontrola.Kako je moguce da je brzina vjetra 15 km/sat, a on postigne 60 km/h, u moju glavu ne ulazi.mayab wrote:

Gledati ih sa obale moze biti donekle zanimljivo bez daljnjeg, medjutim ne kontas jednog klinca ko je bolji i i ko vodi. Ono sto me ne ostavlja ravnodusnim je kontrola ovog cuda i koristenje tih sila vjetra.Konstrukcija krilaca(kormila) u vodi da se on sav izdigne iz vode a da ne poleti.Samo na ovom gifu, skretanje u onoj brzini pod 90 stepeni , svi bi trebali poispadati sa katamarana.Jeste ovog gore malo zanijelo.exliberal-ex wrote:Ja sam ih gledao ove godine...znas kako uhvate vjetar...nesto za nepovjerovat ali sama trka ko trka je vise taktika I nadmudrivanje gdje da se okrene u vjetar kako se struje ponasaju....furlan wrote:Nisam fan ovog sporta,medjutim ne moze covjek vjerovati dokle je dosao inzinjering ovih katamarana.Sami fizicki postulati krilaca(kormila) u vodi, manovra, brzina koja se kreira kontro vjetra, vrlo malo poletanja van vode, apsolutna kontrola.Kako je moguce da je brzina vjetra 15 km/sat, a on postigne 60 km/h, u moju glavu ne ulazi.mayab wrote:
Tiger 033 wrote:![]()
Teufik wrote:
guber90 wrote:Mene ova unutrasnjost podsjeca na šljukaste prezleu prolazniku wrote:
Chrysocolla, ko se sjeti sjeti se
.
Ovo je ono kad je Zidane udario Materazzia na svjetskom prvenstvu pa izliveno i napravljen kip a gdje neznam.kakavdanakneiskustvu wrote:Teufik wrote:
šta je i gdje ovo?