Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Lakat Jebić
#501 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
trebal kakav certifikat da se pise na ovoj temi? 
- Muhamed Đakmić
#502 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ti si dobrodošao, po nicku se vidi da si zagorioLakat Jebić wrote:trebal kakav certifikat da se pise na ovoj temi?
- Lakat Jebić
- Joker88
#504 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
hahhahaSarajevo1946 wrote:Ti si dobrodošao, po nicku se vidi da si zagorioLakat Jebić wrote:trebal kakav certifikat da se pise na ovoj temi?
- drag_gost
-
cica vještica
#506 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Nemoj generalisati. Čuj svaka, ima nas koje volimo inteligentne, karakterne,.... muškarce.Ramzess Veliki wrote:Da ... tačno. Kad se požele ispričati kao sa konom.ciribiribelaa wrote:Sarajevo1946 wrote:Pa presudan je u određenoj mjeri, ako je neko gabor može imati IQ Einsteina, neće ga cure htjeti.
Opet netacno.Imas zena sto se pale na inteligencij.
![]()
Moja ti ... svaka žena se loži na mušku rasplodnu životinju, ne pita da li je pametan ako dobro upire.
- Insan73
#507 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
KraljuRamzess Veliki wrote:A ako dobro upire ne mora znati viceve. Uostalom može ih čitati sa net-a po potrebi.sour cherry wrote:OK.Razumijem šta hoćeš reći.To stoji.Hoću reći da je bolje da nema smisla za humor nego da ima loš karakter,jer ni dobra šala od nekog đubreta ne prija,a najčešće se takvi i ne znaju šaliti.Fol šali se a gleda da nekog zavali.
A i karakter - zašto će mu? Muškarca bez karaktera je lako usmjeravati. Šta da ti kaže - "Znaš, imam karakter i neću da spavam sa tobom jer me želiš samo zbog toga što mi je velik i znam riješiti diferencijalnu jednačinu Taylorovim redom." Šta bi mu rekla? Vjerovatno - "J... ti Taylorov red i karakter, skidaj gaće!":lol:
- ho oponopono
#508 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
...hopsajmo samo hopsajmo vele biće sve bolje i bolje! 
- Ramzess Veliki
#509 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ne generališem, znam da se mlade cure bez iskustva pale na inteligentne i karakterne (faca propalog neshvaćenog intelektualca pjesnika genijalca koji zbog karaktera ignorira zapošljavanje ispod njegovog intelektualnog nivoa i novac mu nije važan), ali sa vremenom nadrastu te intelektualce pa traže manje karakterne (uvalio se u državnu firmu, stalna plaća, uzme pinku na javnim nabavkama od koje je kupio polovnog Bengu 5-ticu) koji su finansijski stabilniji i daju joj više pažnje ... dok sa porastom iskustva traže kratku avanturu sa neinteligentnim tipom koji dobro štema a lako se manipuliše.cica vještica wrote:Nemoj generalisati. Čuj svaka, ima nas koje volimo inteligentne, karakterne,.... muškarce.Ramzess Veliki wrote: Da ... tačno. Kad se požele ispričati kao sa konom.![]()
Moja ti ... svaka žena se loži na mušku rasplodnu životinju, ne pita da li je pametan ako dobro upire.
-
zemo_online
#510 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
nisi kavgadzija,ne volis se pobit,miran si i tih ,a danasnje zene nece takve.

-
zemo_online
#511 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
sherbett wrote:jok! mi baš hoćemo nekog gorostasog galamđiju, koji će da hračne svaki puta kad zakorači, i opsuje svako tolko u 10 redaka, da nas tretira ko komad mesa i da se potuče ako primjeti da smo u ičijem vidnom polju, sasvim slučajno!zemo_online wrote:nisi kavgadzija,ne volis se pobit,miran si i tih ,a danasnje zene nece takve.![]()
zasto ides u krajnost? danasnje zene vole muskarce koji znaju pokazat zube,koji se ne boje, koji se znaju izborit za ono sto hoce i sto im pripada pa makar i ne imali pravo na to.
to ne podrazumjeva po automatizmu da pljujes ili hraces ili psujes.
ali i opsovat treba da znas.
-
zemo_online
- eluna
#513 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
pih vraga mu ramzes - ima li kakva kategorija za meneRamzess Veliki wrote:Ne generališem, znam da se mlade cure bez iskustva pale na inteligentne i karakterne (faca propalog neshvaćenog intelektualca pjesnika genijalca koji zbog karaktera ignorira zapošljavanje ispod njegovog intelektualnog nivoa i novac mu nije važan), ali sa vremenom nadrastu te intelektualce pa traže manje karakterne (uvalio se u državnu firmu, stalna plaća, uzme pinku na javnim nabavkama od koje je kupio polovnog Bengu 5-ticu) koji su finansijski stabilniji i daju joj više pažnje ... dok sa porastom iskustva traže kratku avanturu sa neinteligentnim tipom koji dobro štema a lako se manipuliše.cica vještica wrote:Nemoj generalisati. Čuj svaka, ima nas koje volimo inteligentne, karakterne,.... muškarce.Ramzess Veliki wrote: Da ... tačno. Kad se požele ispričati kao sa konom.![]()
- eluna
#514 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ne slažem se jedino sa boldanim, ostalo je OK ................ jer život i jeste konstantna borba, nažalostzemo_online wrote:sherbett wrote:jok! mi baš hoćemo nekog gorostasog galamđiju, koji će da hračne svaki puta kad zakorači, i opsuje svako tolko u 10 redaka, da nas tretira ko komad mesa i da se potuče ako primjeti da smo u ičijem vidnom polju, sasvim slučajno!zemo_online wrote:nisi kavgadzija,ne volis se pobit,miran si i tih ,a danasnje zene nece takve.![]()
zasto ides u krajnost? danasnje zene vole muskarce koji znaju pokazat zube,koji se ne boje, koji se znaju izborit za ono sto hoce i sto im pripada pa makar i ne imali pravo na to.
- MedenoSrce
#515 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
autoritet se osjeti, ne dokazuje se
"autoritet je pretpostavljena sposobnost neke osobe da nam prezentira svoj stav ili mišljenje na način da mu bezpogovorno vjerujemo ocijenjujući bez sumnje njegov stav ispravnim.
I tu je glavna razlika između autoriteta (s naglašenim pozitivnim predznakom) i moći (s naglašenim negativnim aspektima). Jer ljudi autoritet slijede iz poštovanja, a moći se pokoravaju iz straha. "
"autoritet je pretpostavljena sposobnost neke osobe da nam prezentira svoj stav ili mišljenje na način da mu bezpogovorno vjerujemo ocijenjujući bez sumnje njegov stav ispravnim.
I tu je glavna razlika između autoriteta (s naglašenim pozitivnim predznakom) i moći (s naglašenim negativnim aspektima). Jer ljudi autoritet slijede iz poštovanja, a moći se pokoravaju iz straha. "
- eluna
#516 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
vas dvoje u stvari pričate o istoj stvrai, ali na različite načine, i i zrazličitih uglovasherbett wrote:a zašto ti misliš da ima muškaraca koji za to nisu sposobni? takvi ni ne gledaju, a kamo li da imaju cure! treba imati mjeru, a prije svega da zna kada i kako da "skače", ja osobno se uplašim kada dođe do takvih incidenata, i ne znam kojoj normalnoj curi bi to bilo ugodno ili drago...naprotiv, znam muške koji na prilično suptilan, a djelotvoran način pokažu svoju muškost, a ne uključuje ni psovke ni tučnjavu, i veći su frajeri od onog šta psuje i samo udara....zemo_online wrote:
-
emirolini
#517 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Pa slobodan si, zato te nece
Kada si u prici sa nekom djevojkom i pita te jesi li u vezi, reci ma jesam, no ne ide dobro, s obzirom da im je prirodni instinkt da love onda ces joj biti interesantan a ovako slobodan, ma prelagano covjece
Kada si u prici sa nekom djevojkom i pita te jesi li u vezi, reci ma jesam, no ne ide dobro, s obzirom da im je prirodni instinkt da love onda ces joj biti interesantan a ovako slobodan, ma prelagano covjece
-
zemo_online
#518 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
danasnje zene bi trebalo da se ugledaju na svoje nane i bake,i danas ovaj decko ne bi imao problem. 
- ho oponopono
#519 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
...a šta to nane i bake rade u odnosu na nas, na što da se ugledamo?
-
zemo_online
#520 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
sherbett wrote:zemo_online wrote:danasnje zene bi trebalo da se ugledaju na svoje nane i bake,i danas ovaj decko ne bi imao problem.![]()
![]()
![]()
a to bi bilo???
pa one imaju bogato zivotno iskustvo koje su stekle godinama jer godine nose zivotno iskustvo.
one su zivile u jednom drugom vremenu koje je bilo mnogo relaksiranije nego danas i mogle bi to iskustvo da prewnesu na svoje unuke i cerke i da ovo drustvo procvjeta.
samo kada bi hi one htjele slusat!
inace,odosmo u propast,ali je to druga tema.
- eluna
#521 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
misliš - kad bi žene nastavile da budu sluškinje i robinje takvimazemo_online wrote:sherbett wrote:zemo_online wrote:danasnje zene bi trebalo da se ugledaju na svoje nane i bake,i danas ovaj decko ne bi imao problem.![]()
![]()
![]()
a to bi bilo???
pa one imaju bogato zivotno iskustvo koje su stekle godinama jer godine nose zivotno iskustvo.
one su zivile u jednom drugom vremenu koje je bilo mnogo relaksiranije nego danas i mogle bi to iskustvo da prewnesu na svoje unuke i cerke i da ovo drustvo procvjeta.
inace,odosmo u propast,ali je to druga tema.
(ne mogu da napišem kakvi ste - dobit ću odmah trajni ban)
- ho oponopono
#522 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
...a jest i živjela u vremenu za poželiti, kuća, djeca, radi i trpi pobogu, zna se ko nosi muške gaće...i znaš šta mi je na samrti rekla, eh moja Merlina, uvijek paze bolje drugu ženu! 
- WildRedRose
#523 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
zemo_online wrote:danasnje zene bi trebalo da se ugledaju na svoje nane i bake,i danas ovaj decko ne bi imao problem.
uljepsa mi dan ovaj post, koliko me nasmija
-
zemo_online
#524 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
inace,odosmo u propast,ali je to druga tema.[/quote]
misliš - kad bi žene nastavile da budu sluškinje i robinje takvima
kao što si ti
(ne mogu da napišem kakvi ste - dobit ću odmah trajni ban)[/quote]
-a zasto odmah negativno gledas na to doba? ne kontam. pa onda se bolje zivjelo nago sada 100 puta.
inace,odosmo u propast,ali je to druga tema.[/quote]
misliš - kad bi žene nastavile da budu sluškinje i robinje takvima
(ne mogu da napišem kakvi ste - dobit ću odmah trajni ban)[/quote]
-a zasto odmah negativno gledas na to doba? ne kontam. pa onda se bolje zivjelo nago sada 100 puta.
- drag_gost
#525 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Mozda je tvoja nana ili baka bila sluskinja i robinja takvima, ali moja je bila gospodarica svog doma.eluna wrote:misliš - kad bi žene nastavile da budu sluškinje i robinje takvimazemo_online wrote:sherbett wrote:
![]()
![]()
![]()
a to bi bilo???
inace,odosmo u propast,ali je to druga tema.![]()
![]()
![]()
kao što si ti
(ne mogu da napišem kakvi ste - dobit ću odmah trajni ban)