Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Lakat Jebić

#501 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Lakat Jebić »

trebal kakav certifikat da se pise na ovoj temi? :D
Muhamed Đakmić

#502 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Muhamed Đakmić »

Lakat Jebić wrote:trebal kakav certifikat da se pise na ovoj temi? :D
Ti si dobrodošao, po nicku se vidi da si zagorio :D
Joker88

#504 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Joker88 »

Sarajevo1946 wrote:
Lakat Jebić wrote:trebal kakav certifikat da se pise na ovoj temi? :D
Ti si dobrodošao, po nicku se vidi da si zagorio :D
hahhaha
drag_gost

#505 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by drag_gost »

:lol: :lol: :lol: :lol:
cica vještica

#506 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by cica vještica »

Ramzess Veliki wrote:
ciribiribelaa wrote:
Sarajevo1946 wrote:Pa presudan je u određenoj mjeri, ako je neko gabor može imati IQ Einsteina, neće ga cure htjeti.

Opet netacno. :D Imas zena sto se pale na inteligencij. :D
Da ... tačno. Kad se požele ispričati kao sa konom. :lol:
Moja ti ... svaka žena se loži na mušku rasplodnu životinju, ne pita da li je pametan ako dobro upire. :D
Nemoj generalisati. Čuj svaka, ima nas koje volimo inteligentne, karakterne,.... muškarce. :)
Insan73

#507 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Insan73 »

Ramzess Veliki wrote:
sour cherry wrote:OK.Razumijem šta hoćeš reći.To stoji.Hoću reći da je bolje da nema smisla za humor nego da ima loš karakter,jer ni dobra šala od nekog đubreta ne prija,a najčešće se takvi i ne znaju šaliti.Fol šali se a gleda da nekog zavali.
A ako dobro upire ne mora znati viceve. Uostalom može ih čitati sa net-a po potrebi.
A i karakter - zašto će mu? Muškarca bez karaktera je lako usmjeravati. Šta da ti kaže - "Znaš, imam karakter i neću da spavam sa tobom jer me želiš samo zbog toga što mi je velik i znam riješiti diferencijalnu jednačinu Taylorovim redom." Šta bi mu rekla? Vjerovatno - "J... ti Taylorov red i karakter, skidaj gaće! :x ":lol:
Kralju :thumbup: :mrgreen:
ho oponopono

#508 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ho oponopono »

...hopsajmo samo hopsajmo vele biće sve bolje i bolje! :D
Ramzess Veliki

#509 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Ramzess Veliki »

cica vještica wrote:
Ramzess Veliki wrote: Da ... tačno. Kad se požele ispričati kao sa konom. :lol:
Moja ti ... svaka žena se loži na mušku rasplodnu životinju, ne pita da li je pametan ako dobro upire. :D
Nemoj generalisati. Čuj svaka, ima nas koje volimo inteligentne, karakterne,.... muškarce. :)
Ne generališem, znam da se mlade cure bez iskustva pale na inteligentne i karakterne (faca propalog neshvaćenog intelektualca pjesnika genijalca koji zbog karaktera ignorira zapošljavanje ispod njegovog intelektualnog nivoa i novac mu nije važan), ali sa vremenom nadrastu te intelektualce pa traže manje karakterne (uvalio se u državnu firmu, stalna plaća, uzme pinku na javnim nabavkama od koje je kupio polovnog Bengu 5-ticu) koji su finansijski stabilniji i daju joj više pažnje ... dok sa porastom iskustva traže kratku avanturu sa neinteligentnim tipom koji dobro štema a lako se manipuliše. :D
zemo_online

#510 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by zemo_online »

nisi kavgadzija,ne volis se pobit,miran si i tih ,a danasnje zene nece takve. :D :D
zemo_online

#511 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by zemo_online »

sherbett wrote:
zemo_online wrote:nisi kavgadzija,ne volis se pobit,miran si i tih ,a danasnje zene nece takve. :D :D
jok! mi baš hoćemo nekog gorostasog galamđiju, koji će da hračne svaki puta kad zakorači, i opsuje svako tolko u 10 redaka, da nas tretira ko komad mesa i da se potuče ako primjeti da smo u ičijem vidnom polju, sasvim slučajno!

zasto ides u krajnost? danasnje zene vole muskarce koji znaju pokazat zube,koji se ne boje, koji se znaju izborit za ono sto hoce i sto im pripada pa makar i ne imali pravo na to.
to ne podrazumjeva po automatizmu da pljujes ili hraces ili psujes.
ali i opsovat treba da znas. :D
eluna

#513 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by eluna »

Ramzess Veliki wrote:
cica vještica wrote:
Ramzess Veliki wrote: Da ... tačno. Kad se požele ispričati kao sa konom. :lol:
Ne generališem, znam da se mlade cure bez iskustva pale na inteligentne i karakterne (faca propalog neshvaćenog intelektualca pjesnika genijalca koji zbog karaktera ignorira zapošljavanje ispod njegovog intelektualnog nivoa i novac mu nije važan), ali sa vremenom nadrastu te intelektualce pa traže manje karakterne (uvalio se u državnu firmu, stalna plaća, uzme pinku na javnim nabavkama od koje je kupio polovnog Bengu 5-ticu) koji su finansijski stabilniji i daju joj više pažnje ... dok sa porastom iskustva traže kratku avanturu sa neinteligentnim tipom koji dobro štema a lako se manipuliše. :D
pih vraga mu ramzes - ima li kakva kategorija za mene :?
eluna

#514 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by eluna »

zemo_online wrote:
sherbett wrote:
zemo_online wrote:nisi kavgadzija,ne volis se pobit,miran si i tih ,a danasnje zene nece takve. :D :D
jok! mi baš hoćemo nekog gorostasog galamđiju, koji će da hračne svaki puta kad zakorači, i opsuje svako tolko u 10 redaka, da nas tretira ko komad mesa i da se potuče ako primjeti da smo u ičijem vidnom polju, sasvim slučajno!

zasto ides u krajnost? danasnje zene vole muskarce koji znaju pokazat zube,koji se ne boje, koji se znaju izborit za ono sto hoce i sto im pripada pa makar i ne imali pravo na to.
ne slažem se jedino sa boldanim, ostalo je OK ................ jer život i jeste konstantna borba, nažalost
MedenoSrce

#515 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by MedenoSrce »

autoritet se osjeti, ne dokazuje se :wink:
"autoritet je pretpostavljena sposobnost neke osobe da nam prezentira svoj stav ili mišljenje na način da mu bezpogovorno vjerujemo ocijenjujući bez sumnje njegov stav ispravnim.
I tu je glavna razlika između autoriteta (s naglašenim pozitivnim predznakom) i moći (s naglašenim negativnim aspektima). Jer ljudi autoritet slijede iz poštovanja, a moći se pokoravaju iz straha. "
eluna

#516 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by eluna »

sherbett wrote:
zemo_online wrote:

a zašto ti misliš da ima muškaraca koji za to nisu sposobni? takvi ni ne gledaju, a kamo li da imaju cure! treba imati mjeru, a prije svega da zna kada i kako da "skače", ja osobno se uplašim kada dođe do takvih incidenata, i ne znam kojoj normalnoj curi bi to bilo ugodno ili drago...naprotiv, znam muške koji na prilično suptilan, a djelotvoran način pokažu svoju muškost, a ne uključuje ni psovke ni tučnjavu, i veći su frajeri od onog šta psuje i samo udara....
vas dvoje u stvari pričate o istoj stvrai, ali na različite načine, i i zrazličitih uglova :-D
emirolini

#517 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by emirolini »

Pa slobodan si, zato te nece :D

Kada si u prici sa nekom djevojkom i pita te jesi li u vezi, reci ma jesam, no ne ide dobro, s obzirom da im je prirodni instinkt da love onda ces joj biti interesantan a ovako slobodan, ma prelagano covjece :)
zemo_online

#518 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by zemo_online »

danasnje zene bi trebalo da se ugledaju na svoje nane i bake,i danas ovaj decko ne bi imao problem. :D
ho oponopono

#519 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ho oponopono »

...a šta to nane i bake rade u odnosu na nas, na što da se ugledamo?
zemo_online

#520 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by zemo_online »

sherbett wrote:
zemo_online wrote:danasnje zene bi trebalo da se ugledaju na svoje nane i bake,i danas ovaj decko ne bi imao problem. :D
a to bi bilo???

pa one imaju bogato zivotno iskustvo koje su stekle godinama jer godine nose zivotno iskustvo.
one su zivile u jednom drugom vremenu koje je bilo mnogo relaksiranije nego danas i mogle bi to iskustvo da prewnesu na svoje unuke i cerke i da ovo drustvo procvjeta.
samo kada bi hi one htjele slusat!

inace,odosmo u propast,ali je to druga tema.
eluna

#521 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by eluna »

zemo_online wrote:
sherbett wrote:
zemo_online wrote:danasnje zene bi trebalo da se ugledaju na svoje nane i bake,i danas ovaj decko ne bi imao problem. :D
a to bi bilo???

pa one imaju bogato zivotno iskustvo koje su stekle godinama jer godine nose zivotno iskustvo.
one su zivile u jednom drugom vremenu koje je bilo mnogo relaksiranije nego danas i mogle bi to iskustvo da prewnesu na svoje unuke i cerke i da ovo drustvo procvjeta.

misliš - kad bi žene nastavile da budu sluškinje i robinje takvima :x :x :x :x kao što si ti

(ne mogu da napišem kakvi ste - dobit ću odmah trajni ban)
ho oponopono

#522 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ho oponopono »

...a jest i živjela u vremenu za poželiti, kuća, djeca, radi i trpi pobogu, zna se ko nosi muške gaće...i znaš šta mi je na samrti rekla, eh moja Merlina, uvijek paze bolje drugu ženu! :wink:
WildRedRose

#523 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by WildRedRose »

uljepsa mi dan ovaj post, koliko me nasmija :lol: :lol: :sax:
zemo_online

#524 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by zemo_online »

inace,odosmo u propast,ali je to druga tema.[/quote]

misliš - kad bi žene nastavile da budu sluškinje i robinje takvima :x :x :x :x kao što si ti

(ne mogu da napišem kakvi ste - dobit ću odmah trajni ban)[/quote]

-a zasto odmah negativno gledas na to doba? ne kontam. pa onda se bolje zivjelo nago sada 100 puta.
drag_gost

#525 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by drag_gost »

eluna wrote:
zemo_online wrote:
sherbett wrote:
a to bi bilo???

(ne mogu da napišem kakvi ste - dobit ću odmah trajni ban)
Mozda je tvoja nana ili baka bila sluskinja i robinja takvima, ali moja je bila gospodarica svog doma.
Post Reply