Da nije BH PATRIOTA nebi bilo Bosne. Il pod to " da nije Bosnjaka nebi bilo Bosne", racunas i sve one Bosnjake koji su bili po podrumima, trezorima ili dijaspori...ali eto Bosnjaci su, pa su zasluzni za odbranu ove zemlje.Cosmic wrote:Da nije Bošnjaka ne bi bilo ni Bosne, nestala bi ko i mnoge države ranije.-LIBERO- wrote:Zajebajes se je l' da.
Republici BiH je PRAVO da koristi svoje tradicionalno obiljezje dao KONTINUITET drzavnosti ove zemlje.
Da nije Bošnjaka ne bi takvi ko ti naprđivali o svom patriotizmu, sad bi bio jal Srbin jal Hrvat. Ateist. Ponosni.
Samo autohtoni narod može nositi kontinuitet države, ne ide jedno bez drugog.
@amy Glupa ti priča o vjerskoj skupini. Koristiš onu staru: sto puta izgovorena laž postaje istina. Ne pije vode, džaba ti to.
Ta floskula o "naprdjivanju" i slicne jezicke bravure, necu ni komentarisati...to vise govori o tebi samome, kucnom odgoju i nacinu na koji vodis dijalog. Poentu tvoje tvrdnje objasnio sam u recenici iznad . pazljivo procitaj.
Slazem se. Samo autohtoni narod nosi kontinuitet drzave, a to je u ovom slucaju Bosanci i Hercegovci. Mada mi apsolutno ne smeta da se neko pise i osjeca i Bosnjakom, Srbinom i Hrvatom. To je cisto stvar licnog identiteta i sloboda izbora.
Jedino mi je problematicna zloupotreba tradicioalnih DRZAVNIH obiljezja, od strane "Cericeve skupine" (nisam rekao Bosnjaka kao naroda)