Vidis da jeleet wrote:Pa kad znas, sto je otvori
sto se tice penkasa i oralnog sexa pa onda ljubljenja, kakve veze to ima ovom temom???
Moderator: anex
Vidis da jeleet wrote:Pa kad znas, sto je otvori
bome vama zenama treba dati i ovu temu, malo vam je ona jedna...ljubav_aha wrote: gey temaekskjuz mi
![]()
pa kako rjesavas brigugugletom
Cojk ti fino odgovorio, al ti i dalje radoznala. Valjda da imamo problema sami bi otvorili, nebi cekali tebeljubav_aha wrote:neki dan se naslaih sa svojim kucnim doktorom:Static-X wrote:prosvijetli nas![]()
il da nisi stagod prisila pa da naucis kako se barata time
"jao,vama muskarcima je super,mi idemo ginekologu svake godine,a vi idete kod urologa tek pocetkom 50tih",slijedi komentar mog doktora ",tacno,tada nase muke i nevolje tek pocnu" , rekoh:"Uzivjate,dok mozete"![]()
![]()
a sad ozbiljno,kako rjesavate strahovepa morate pitati nekoga,osim google
![]()
ja nisam muskofidoremilienko wrote:ljubav_aha hajd nam iznesi te problemeljubav_aha wrote:
tek sam danas saznla a imate probleme,pa otvorih temuja ih fkt nemam
Pa reče da si danas saznala da imamo "probleme"ljubav_aha wrote:ja nisam muskofidoremilienko wrote:ljubav_aha hajd nam iznesi te problemeljubav_aha wrote:
tek sam danas saznla a imate probleme,pa otvorih temuja ih fkt nemam
![]()
a datum otvararanj vase i nase teme je dovoljan indikator vase zdrave srece,slabo me kuzite,a nemate ni pitanja ni birga,balgo vama![]()
ama tema nije moja radoznalost,vec moja odusevljenost vasom sutnjomStatic-X wrote:Cojk ti fino odgovorio, al ti i dalje radoznala. Valjda da imamo problema sami bi otvorili, nebi cekali tebeljubav_aha wrote: neki dan se naslaih sa svojim kucnim doktorom:
"jao,vama muskarcima je super,mi idemo ginekologu svake godine,a vi idete kod urologa tek pocetkom 50tih",slijedi komentar mog doktora ",tacno,tada nase muke i nevolje tek pocnu" , rekoh:"Uzivjate,dok mozete"![]()
![]()
a sad ozbiljno,kako rjesavate strahovepa morate pitati nekoga,osim google
![]()
aha,tek danas skontah da imate problemefidoremilienko wrote:Pa reče da si danas saznala da imamo "probleme"ljubav_aha wrote: ja nisam musko![]()
a datum otvararanj vase i nase teme je dovoljan indikator vase zdrave srece,slabo me kuzite,a nemate ni pitanja ni birga,balgo vama![]()
![]()
![]()
Jedino da pitamo koliki je kome?![]()
Pa to nema veze sa ZDRAVLJEMljubav_aha wrote:
a duzina penisa nije problem na ovoj temi,ima takvih tema na pdf seks sa ili bez ljubavi![]()
dobro,vi se ponasate kao da nemate seks sa zenamašime.sparina wrote:bome vama zenama treba dati i ovu temu, malo vam je ona jedna...ljubav_aha wrote: gey temaekskjuz mi
![]()
pa kako rjesavas brigugugletom
ovo su izgleda vase brige, jer ih mi nemamo![]()
evo pitanja6.april wrote: Zar vam se ne gadi poljubiti djevojku/ženu nakon što se ista "poigrala" sa vašim "ponosom", a sami ste svjesni koliko je isti "čist"?
Ako ništa, a ono higijena zbog sebe sama.
Ne mogu da svlacim kozicu sa glavica kad mi je penis dignut,ima iza ona opna koja mi neda da je svucem!imam veliki problema sa tim prilikom odnosa!imam 17 god i do sada sam imao 4 puta odnos i jako boli a po nekad i krvari!molio bih za neki savjet i da li je neko imao ovaj problem!nadam se da ste me razumeli!pozdrav
to sam upravo napisalaleet wrote:Pa to nema veze sa ZDRAVLJEMljubav_aha wrote:
a duzina penisa nije problem na ovoj temi,ima takvih tema na pdf seks sa ili bez ljubavi![]()
![]()
problem nije, more biti komplexljubav_aha wrote: aha,tek danas skontah da imate probleme![]()
![]()
Ako se tebi ne gadi da se poigras sa njim vala mogu i ja pregorit taj jedan poljubac da ga hebes.ljubav_aha wrote: Zar vam se ne gadi poljubiti djevojku/ženu nakon što se ista "poigrala" sa vašim "ponosom", a sami ste svjesni koliko je isti "čist"?
pa ja sam joj vec odgovorio, ako ima uhljupa pored sebe to nije nas problem.ljubav_aha wrote:evo pitanja6.april wrote: Zar vam se ne gadi poljubiti djevojku/ženu nakon što se ista "poigrala" sa vašim "ponosom", a sami ste svjesni koliko je isti "čist"?
pa kompleks je problem,zar nefidoremilienko wrote:problem nije, more biti komplexljubav_aha wrote: aha,tek danas skontah da imate probleme![]()
![]()
problem ali nije određene prirode o kojoj ovdje govorimoljubav_aha wrote: pa kompleks je problem,zar neali to nije tema ove teme
Pali je pomisao na veliki ukruceni muski udkokuz_sa wrote:@ljubav_aha
izgleda da za tebe vazi ona poslovica
nisam doktorica urolog al cu rado pogledat![]()
![]()
zato si ovoliko na ovoj temi o muskim alatima
Ali mi ne znamo koliko je "on" čist - vi znate.nihil_ wrote:Ako se tebi ne gadi da se poigras sa njim vala mogu i ja pregorit taj jedan poljubac da ga hebes.ljubav_aha wrote: Zar vam se ne gadi poljubiti djevojku/ženu nakon što se ista "poigrala" sa vašim "ponosom", a sami ste svjesni koliko je isti "čist"?
jesi li ti zbilja ovako dubokoumna ili se samo pravis6.april wrote:Ali mi ne znamo koliko je "on" čist - vi znate.
razumijem,nije problem skontati neciji nivo higijenešime.sparina wrote:pa ja sam joj vec odgovorio, ako ima uhljupa pored sebe to nije nas problem.ljubav_aha wrote:evo pitanja6.april wrote: Zar vam se ne gadi poljubiti djevojku/ženu nakon što se ista "poigrala" sa vašim "ponosom", a sami ste svjesni koliko je isti "čist"?
Ako ništa, a ono higijena zbog sebe sama.![]()
ne bih poljubio samo neku bicarku, ali niti bih isao u krevet sa bicarkom, tako da ne mogu imati ovaj problem ...![]()
![]()
joj zeneljubav_aha wrote: razumijem,nije problem skontati neciji nivo higijene
ma nije problem poljubac,npr. prostituke se ne ljube,to je poznato![]()
odes prostituki,zastiti i slicno,dodjes supruzi ili buducoj djevojki,i bum,oralacmozes imati problem,a da nisi ni svjestan toga