Drug, da se ti ne bi patio i istrazivao, peglao sa brokerima itd, fino ovo odradi i miran si.
Real - CSKA 2,5 više 1,28
3000 * 1,28 = 3.840
Zaradis 850 KM za 2h.
Moderator: anex
aj ne seri drug!!Comrad wrote:@mladen1111,
Drug, da se ti ne bi patio i istrazivao, peglao sa brokerima itd, fino ovo odradi i miran si.
3000 * 1,28 = 3.840
Zaradis 850 KM za 2h.
Da si uzeo bosnalijek sad bi uvecao pare za 1/4..Bile 8,a danas 10mladen1111 wrote:aj ne seri drug!!Comrad wrote:@mladen1111,
3000 * 1,28 = 3.840
Zaradis 850 KM za 2h.
ili izgubiš 3000!!
Real - CSKA 5:1mladen1111 wrote:aj ne seri drug!!Comrad wrote:@mladen1111,
3000 * 1,28 = 3.840
Zaradis 850 KM za 2h.
ili izgubiš 3000!!
Šta bi uzimao, Energoinvest?ekseks wrote:Šta je ovo mrtva berza već danima a cijene samo idu dole...
Možda je vrijeme za kupovinu?
Ma da ti budem iskren, Energoinvest mi posljednjih dana liči na neku misteriju, Avaz piše da je situacija alarmantna što se itekako odražava i na cijenu, a dok neki drugi sumnjaju da je to naručeno obaranje cijene za nekoga, e sad budi pametam, mada mu je cijena od izlaska na berzu najniža....Sarajevo1946 wrote:Šta bi uzimao, Energoinvest?ekseks wrote:Šta je ovo mrtva berza već danima a cijene samo idu dole...
Možda je vrijeme za kupovinu?
Telekom drži promet, imao je sjajan uzlet, kada su objavili da je polugodišnja dobit veća za 7 mil. on poće padati, za ne povjerovati kako reaguje ovo naše tržište. Ipak čini mi se da se cijena vještački obara.ekseks wrote:Danas izuzetno dobar promet, da li je slučaj ili najava trenda?
Sve cijene se vjestacki obaraju i podizu... Npr. imamo slucaj gdje je Radoncic kupio 1000 dionica vranice za 2 marke , sutra objavio tekst u avazu kako vranica vrijedi toliko toliko i dionice skocile na 6 km...sase.ba wrote:Telekom drži promet, imao je sjajan uzlet, kada su objavili da je polugodišnja dobit veća za 7 mil. on poće padati, za ne povjerovati kako reaguje ovo naše tržište. Ipak čini mi se da se cijena vještački obara.ekseks wrote:Danas izuzetno dobar promet, da li je slučaj ili najava trenda?
A zašto ste vi išli da kupite baš te dionice?mm_nn wrote:danas sam sa prijateljem isao da kupim dionice rudnika zeljezne rude vares i rece momak koji je radio da se vise ne mogu kupititoliko sto se tice informacija od njega pa me zanima da li neko od vas zna nesto vise npr zasto se ne mogu kupiti? btw cijena im je porasla u dva dana
ultima_palabra wrote:A zašto ste vi išli da kupite baš te dionice?mm_nn wrote:danas sam sa prijateljem isao da kupim dionice rudnika zeljezne rude vares i rece momak koji je radio da se vise ne mogu kupititoliko sto se tice informacija od njega pa me zanima da li neko od vas zna nesto vise npr zasto se ne mogu kupiti? btw cijena im je porasla u dva dana
Sarajevo1946 wrote:ultima_palabra wrote:A zašto ste vi išli da kupite baš te dionice?mm_nn wrote:danas sam sa prijateljem isao da kupim dionice rudnika zeljezne rude vares i rece momak koji je radio da se vise ne mogu kupititoliko sto se tice informacija od njega pa me zanima da li neko od vas zna nesto vise npr zasto se ne mogu kupiti? btw cijena im je porasla u dva dana
evo sad cu bas tebi da kazem sto sam ja htio te dioniceultima_palabra wrote:A zašto ste vi išli da kupite baš te dionice?mm_nn wrote:danas sam sa prijateljem isao da kupim dionice rudnika zeljezne rude vares i rece momak koji je radio da se vise ne mogu kupititoliko sto se tice informacija od njega pa me zanima da li neko od vas zna nesto vise npr zasto se ne mogu kupiti? btw cijena im je porasla u dva dana