Mensur Mujdža
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shalla
#51 Re: Mensur Mujdža
Vala ako ovakvom utakmicom u Parizu nije obezbjedio bolji angažman nek odmah odjebe menadžera. Predobar, odgojen momak i igrač svjetskog kalibra. Ko god misli da pretjerujem nek mi nabroji 5 igrača koji su u zadnjih 5-6 godina više nadtrčali Evru od Mujdže, odigrao je do povrede na nivou Maicona...
- janje_
#53 Re: Mensur Mujdža
ne znam jel se sjecas utakmice na kosevu protiv spanije (kad nam je exteberria uvalio drugi i zijanili 1:2).. to vece je hasan tako izvozo sergia da ga vjerovatno jos uvijek sanja.. mujdza je istu predstavu napravio sa evrom i maloudom. nisu mogli prnut od njega, a pretrcavo ih je ko malu djecu..shalla wrote:Vala ako ovakvom utakmicom u Parizu nije obezbjedio bolji angažman nek odmah odjebe menadžera. Predobar, odgojen momak i igrač svjetskog kalibra. Ko god misli da pretjerujem nek mi nabroji 5 igrača koji su u zadnjih 5-6 godina više nadtrčali Evru od Mujdže, odigrao je do povrede na nivou Maicona...
- shalla
#54 Re: Mensur Mujdža
A kako se neću sjećati Josebinog voleja ili Gerardovog primanja lopte (na petu) kod prvog gola, protiv nas se bač često dešavaju neki evrogolovi ili fantastični potezijanje_ wrote:ne znam jel se sjecas utakmice na kosevu protiv spanije (kad nam je exteberria uvalio drugi i zijanili 1:2).. to vece je hasan tako izvozo sergia da ga vjerovatno jos uvijek sanja.. mujdza je istu predstavu napravio sa evrom i maloudom. nisu mogli prnut od njega, a pretrcavo ih je ko malu djecu..shalla wrote:Vala ako ovakvom utakmicom u Parizu nije obezbjedio bolji angažman nek odmah odjebe menadžera. Predobar, odgojen momak i igrač svjetskog kalibra. Ko god misli da pretjerujem nek mi nabroji 5 igrača koji su u zadnjih 5-6 godina više nadtrčali Evru od Mujdže, odigrao je do povrede na nivou Maicona...
- janje_
#55 Re: Mensur Mujdža
đozeba vjerovatno ni prije ni poslije toga nije dao onakav gol..shalla wrote:A kako se neću sjećati Josebinog voleja ili Gerardovog primanja lopte (na petu) kod prvog gola, protiv nas se bač često dešavaju neki evrogolovi ili fantastični potezijanje_ wrote:ne znam jel se sjecas utakmice na kosevu protiv spanije (kad nam je exteberria uvalio drugi i zijanili 1:2).. to vece je hasan tako izvozo sergia da ga vjerovatno jos uvijek sanja.. mujdza je istu predstavu napravio sa evrom i maloudom. nisu mogli prnut od njega, a pretrcavo ih je ko malu djecu..shalla wrote:Vala ako ovakvom utakmicom u Parizu nije obezbjedio bolji angažman nek odmah odjebe menadžera. Predobar, odgojen momak i igrač svjetskog kalibra. Ko god misli da pretjerujem nek mi nabroji 5 igrača koji su u zadnjih 5-6 godina više nadtrčali Evru od Mujdže, odigrao je do povrede na nivou Maicona...
- Edin H.
#56 Re: Mensur Mujdža
Je'l moguce da se nas Savez nece zaliti na start Malude 
- carlos acosta
- Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna
#57 Re: Mensur Mujdža
Edin H. wrote:Je'l moguce da se nas Savez nece zaliti na start Malude
moze li se ista uraditi za onaj karton spahicu, posto je evidentno da nije ni dotakao lika???
-
Baudelaire
#58 Re: Mensur Mujdža
Fakat se dosta često sa Edinom ne slažem, ali ovaj je put sigurno upravu. Jebote, ko da je neka skupina amatera u pitanju, kao da ne postoji takva mogućnost. Ne znam ko je odgovoran za te žalbe i to, pa neću nikog po imenu prozivati, al nek jebe mater taj koji bi trebao da uloži žalbu a nije to učinio.
- Obuca9
#59 Re: Mensur Mujdža
Komitet počeo zapsotavljati i reprezentaciju

Šalu na stranu, ali stvarno se moralo reagovati. Ne znam ko je u novoj organizaciji Saveza za to zadužen, ali se moralo reagovati, prvo za Spahićev karton, a onda za Maludu, manje više. Ako su mogli jebeni Armenci reagovati, ne znam što naši šute...
Šalu na stranu, ali stvarno se moralo reagovati. Ne znam ko je u novoj organizaciji Saveza za to zadužen, ali se moralo reagovati, prvo za Spahićev karton, a onda za Maludu, manje više. Ako su mogli jebeni Armenci reagovati, ne znam što naši šute...
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#60 Re: Mensur Mujdža
Malouda manje-više, što se nas tiče, to je haman pa nebitno sad, nažalost..
Ali ne kontam kako se neko nije sjetio da se žali na Spahićev karton... pa meni običnom fudbalskom šatro navijaču je to palo na pamet čim su prikazali ponovljeni snimak faula, a da ljudi kojima bi to trebao biti posao ne reaguju, je fakat neshvatljivo.
Ali ne kontam kako se neko nije sjetio da se žali na Spahićev karton... pa meni običnom fudbalskom šatro navijaču je to palo na pamet čim su prikazali ponovljeni snimak faula, a da ljudi kojima bi to trebao biti posao ne reaguju, je fakat neshvatljivo.
-
Mustafapasa
#61 Re: Mensur Mujdža
Mensur je ciko i pravi bosanac...MEnso svaka cas i samo naprijed...nek se drugi ugledaju
- veljaca
#62 Re: Mensur Mujdža
Sretan i brz oporavak ovom igracu Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine ...
- Edin H.
#63 Re: Mensur Mujdža
Pa ne vidim razloga da mu se zeli brz oporavak, jer vidm da Savez, a ni forumasi nisu previse zainteresovani da momak dobije bar neki vrstu satisfakcije tako sto bi Maluda dobio zabranu igranja u nekoliko utakmica.veljaca wrote:Sretan i brz oporavak ovom igracu Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine ...
Sebicnost je proradila, jer su raja ocigledno jedino zainteresovana da se zali na Spahicev zuti karton, jer to moze uticati na daljni tok kvalifikacija, a kako se ovaj decko osjeca nakon jako dobre igre i slomljene noge, to je izgleda manje bitno.
- Mali_Vuk
#64 Re: Mensur Mujdža

Da je nekim slučajem bilo obrnuto, da je Mensur slomio nogu onom majmunu, već bi do sada bio suspendovan. I to doživotno
-
runi
#65 Re: Mensur Mujdža
100% si u pravu...tuga, ali je to tako...Mali_Vuk wrote:
Nadam se da će Menso uskoro biti onaj stari.
Da je nekim slučajem bilo obrnuto, da je Mensur slomio nogu onom majmunu, već bi do sada bio suspendovan. I to doživotno![]()
- Mali_Vuk
#66 Re: Mensur Mujdža
Pa mora se nešto pokušati i preduzeti. Zatrpavati gospodu pismima, npr. Makar ta pisma izgledala i ovakoruni wrote:
100% si u pravu...tuga, ali je to tako...
Pa nek se misle hoće li prekinuti plavu ili crvenu žicu
- Edin H.
#67 Re: Mensur Mujdža
Mali_Vuk wrote:
Nadam se da će Menso uskoro biti onaj stari.
Da je nekim slučajem bilo obrnuto, da je Mensur slomio nogu onom majmunu, već bi do sada bio suspendovan. I to doživotno![]()
-
gonz0
#68 Re: Mensur Mujdža
Mujdži svaka čast, brz i ugodan oporavak !
-
todd_smith
#69 Re: Mensur Mujdža
Momka zaboravili izgleda 
- Obuca9
#70 Re: Mensur Mujdža
Ko ga je zaboravio?
- Sasvim_Obican
#71 Re: Mensur Mujdža
Uvjeren sam da bi, nakon još jedne utakmice u reprezentativnom dresu na onakvom nivou kao protiv Fra, Mujdža već u januaru putovao za neki puno jači klub. Možda čak i u drugu ligu petice. Ovako - čekati oporavak, pa povratak u formu, pa se tek onda nadati nekom transferu. Eee Malouda, nerastu jedan !
- just principe
#72 Re: Mensur Mujdža
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mujdza-t ... zila/73333
Individualni dio sam odradio, trebat će mi dvije-tri sedmice da se u potpunosti vratim
Brazil - BiH?
"Mjesec dana do utakmice. Ne znam iskreno, ja se nadam da ću biti spreman. Želio bih biti spreman, vidjeti se sa ekipom i prisustvovati jednoj velikoj utakmici"
Individualni dio sam odradio, trebat će mi dvije-tri sedmice da se u potpunosti vratim
Brazil - BiH?
"Mjesec dana do utakmice. Ne znam iskreno, ja se nadam da ću biti spreman. Želio bih biti spreman, vidjeti se sa ekipom i prisustvovati jednoj velikoj utakmici"
- Mali_Vuk
#73 Re: Mensur Mujdža
Dobra vijest, Mujdža se oporavlja. Nadam se da će uskoro biti onaj stari
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120317102

Ali šta Petrić promaši danas
Sa pola metra - metar, prazan gol

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120317102

Ali šta Petrić promaši danas

- just principe
#74 Re: Mensur Mujdža
joj texta sa Sax-a po ono je sramota
Kakvi samo amateri pisu nazovi textove, nevjerovatno 
- ganjeta
#75 Re: Mensur Mujdža
Baš se radujem njegovom ponovom nastupu. Mensure puno sreće u daljoj karijeri.