Mensur Mujdža

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

shalla

#51 Re: Mensur Mujdža

Post by shalla »

Vala ako ovakvom utakmicom u Parizu nije obezbjedio bolji angažman nek odmah odjebe menadžera. Predobar, odgojen momak i igrač svjetskog kalibra. Ko god misli da pretjerujem nek mi nabroji 5 igrača koji su u zadnjih 5-6 godina više nadtrčali Evru od Mujdže, odigrao je do povrede na nivou Maicona...
AmoK

#52 Re: Mensur Mujdža

Post by AmoK »

On bi Čak Norisa prošao :-)
janje_

#53 Re: Mensur Mujdža

Post by janje_ »

shalla wrote:Vala ako ovakvom utakmicom u Parizu nije obezbjedio bolji angažman nek odmah odjebe menadžera. Predobar, odgojen momak i igrač svjetskog kalibra. Ko god misli da pretjerujem nek mi nabroji 5 igrača koji su u zadnjih 5-6 godina više nadtrčali Evru od Mujdže, odigrao je do povrede na nivou Maicona...
ne znam jel se sjecas utakmice na kosevu protiv spanije (kad nam je exteberria uvalio drugi i zijanili 1:2).. to vece je hasan tako izvozo sergia da ga vjerovatno jos uvijek sanja.. mujdza je istu predstavu napravio sa evrom i maloudom. nisu mogli prnut od njega, a pretrcavo ih je ko malu djecu..
shalla

#54 Re: Mensur Mujdža

Post by shalla »

janje_ wrote:
shalla wrote:Vala ako ovakvom utakmicom u Parizu nije obezbjedio bolji angažman nek odmah odjebe menadžera. Predobar, odgojen momak i igrač svjetskog kalibra. Ko god misli da pretjerujem nek mi nabroji 5 igrača koji su u zadnjih 5-6 godina više nadtrčali Evru od Mujdže, odigrao je do povrede na nivou Maicona...
ne znam jel se sjecas utakmice na kosevu protiv spanije (kad nam je exteberria uvalio drugi i zijanili 1:2).. to vece je hasan tako izvozo sergia da ga vjerovatno jos uvijek sanja.. mujdza je istu predstavu napravio sa evrom i maloudom. nisu mogli prnut od njega, a pretrcavo ih je ko malu djecu..
A kako se neću sjećati Josebinog voleja ili Gerardovog primanja lopte (na petu) kod prvog gola, protiv nas se bač često dešavaju neki evrogolovi ili fantastični potezi :sad:
janje_

#55 Re: Mensur Mujdža

Post by janje_ »

shalla wrote:
janje_ wrote:
A kako se neću sjećati Josebinog voleja ili Gerardovog primanja lopte (na petu) kod prvog gola, protiv nas se bač često dešavaju neki evrogolovi ili fantastični potezi :sad:
đozeba vjerovatno ni prije ni poslije toga nije dao onakav gol.. ;)
Edin H.

#56 Re: Mensur Mujdža

Post by Edin H. »

Je'l moguce da se nas Savez nece zaliti na start Malude :x
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#57 Re: Mensur Mujdža

Post by carlos acosta »

Edin H. wrote:Je'l moguce da se nas Savez nece zaliti na start Malude :x

moze li se ista uraditi za onaj karton spahicu, posto je evidentno da nije ni dotakao lika???
Baudelaire

#58 Re: Mensur Mujdža

Post by Baudelaire »

Fakat se dosta često sa Edinom ne slažem, ali ovaj je put sigurno upravu. Jebote, ko da je neka skupina amatera u pitanju, kao da ne postoji takva mogućnost. Ne znam ko je odgovoran za te žalbe i to, pa neću nikog po imenu prozivati, al nek jebe mater taj koji bi trebao da uloži žalbu a nije to učinio.
Obuca9

#59 Re: Mensur Mujdža

Post by Obuca9 »

Komitet počeo zapsotavljati i reprezentaciju :D :D

Šalu na stranu, ali stvarno se moralo reagovati. Ne znam ko je u novoj organizaciji Saveza za to zadužen, ali se moralo reagovati, prvo za Spahićev karton, a onda za Maludu, manje više. Ako su mogli jebeni Armenci reagovati, ne znam što naši šute...
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#60 Re: Mensur Mujdža

Post by odesveuhonduras »

Malouda manje-više, što se nas tiče, to je haman pa nebitno sad, nažalost..

Ali ne kontam kako se neko nije sjetio da se žali na Spahićev karton... pa meni običnom fudbalskom šatro navijaču je to palo na pamet čim su prikazali ponovljeni snimak faula, a da ljudi kojima bi to trebao biti posao ne reaguju, je fakat neshvatljivo.
Mustafapasa

#61 Re: Mensur Mujdža

Post by Mustafapasa »

Mensur je ciko i pravi bosanac...MEnso svaka cas i samo naprijed...nek se drugi ugledaju
veljaca

#62 Re: Mensur Mujdža

Post by veljaca »

Sretan i brz oporavak ovom igracu Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine ...
Edin H.

#63 Re: Mensur Mujdža

Post by Edin H. »

veljaca wrote:Sretan i brz oporavak ovom igracu Reprezentacije Drzave Bosne i Hercegovine ...
Pa ne vidim razloga da mu se zeli brz oporavak, jer vidm da Savez, a ni forumasi nisu previse zainteresovani da momak dobije bar neki vrstu satisfakcije tako sto bi Maluda dobio zabranu igranja u nekoliko utakmica.
Sebicnost je proradila, jer su raja ocigledno jedino zainteresovana da se zali na Spahicev zuti karton, jer to moze uticati na daljni tok kvalifikacija, a kako se ovaj decko osjeca nakon jako dobre igre i slomljene noge, to je izgleda manje bitno.
Mali_Vuk

#64 Re: Mensur Mujdža

Post by Mali_Vuk »

Image

:thumbup: Nadam se da će Menso uskoro biti onaj stari.

Da je nekim slučajem bilo obrnuto, da je Mensur slomio nogu onom majmunu, već bi do sada bio suspendovan. I to doživotno :x :x
runi

#65 Re: Mensur Mujdža

Post by runi »

Mali_Vuk wrote:Image

Da je nekim slučajem bilo obrnuto, da je Mensur slomio nogu onom majmunu, već bi do sada bio suspendovan. I to doživotno :x :x
100% si u pravu...tuga, ali je to tako... :sad:
Mali_Vuk

#66 Re: Mensur Mujdža

Post by Mali_Vuk »

runi wrote:
100% si u pravu...tuga, ali je to tako... :sad:
Pa mora se nešto pokušati i preduzeti. Zatrpavati gospodu pismima, npr. Makar ta pisma izgledala i ovako

Image

Pa nek se misle hoće li prekinuti plavu ili crvenu žicu :lol:
Edin H.

#67 Re: Mensur Mujdža

Post by Edin H. »

Mali_Vuk wrote:Image

:dance:
gonz0

#68 Re: Mensur Mujdža

Post by gonz0 »

Mujdži svaka čast, brz i ugodan oporavak !
todd_smith

#69 Re: Mensur Mujdža

Post by todd_smith »

Momka zaboravili izgleda :roll:
Obuca9

#70 Re: Mensur Mujdža

Post by Obuca9 »

Ko ga je zaboravio?
Sasvim_Obican

#71 Re: Mensur Mujdža

Post by Sasvim_Obican »

Uvjeren sam da bi, nakon još jedne utakmice u reprezentativnom dresu na onakvom nivou kao protiv Fra, Mujdža već u januaru putovao za neki puno jači klub. Možda čak i u drugu ligu petice. Ovako - čekati oporavak, pa povratak u formu, pa se tek onda nadati nekom transferu. Eee Malouda, nerastu jedan !
just principe

#72 Re: Mensur Mujdža

Post by just principe »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/mujdza-t ... zila/73333

Individualni dio sam odradio, trebat će mi dvije-tri sedmice da se u potpunosti vratim
Brazil - BiH?

"Mjesec dana do utakmice. Ne znam iskreno, ja se nadam da ću biti spreman. Želio bih biti spreman, vidjeti se sa ekipom i prisustvovati jednoj velikoj utakmici"
Mali_Vuk

#73 Re: Mensur Mujdža

Post by Mali_Vuk »

Dobra vijest, Mujdža se oporavlja. Nadam se da će uskoro biti onaj stari :thumbup:

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120317102

Image

Ali šta Petrić promaši danas :shock: :? Sa pola metra - metar, prazan gol

Image
just principe

#74 Re: Mensur Mujdža

Post by just principe »

joj texta sa Sax-a po ono je sramota :shock: Kakvi samo amateri pisu nazovi textove, nevjerovatno :roll:
ganjeta

#75 Re: Mensur Mujdža

Post by ganjeta »

Baš se radujem njegovom ponovom nastupu. Mensure puno sreće u daljoj karijeri.
Post Reply