Mensur Mujdža

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ganjeta

#1 Mensur Mujdža

Post by ganjeta »

Nakon sinoćne partije, i to kakve Mensura odlučih da otvorim ovu temu :thumbup: . Bravo Mensure sine, kakav Maicon, kako ti igraš, zaslužeješ dres Liverpoola ali bez imalo pretjerivanja.
veljaca

#2 Re: Mensur Mujdža

Post by veljaca »

Interesuje me kakvo je stanje sa povredom - nakon onog pogibeljnog starta Malude ( za crveni i Haga - ali onaj sudija po nalogu Platinija ni zuti ne pokaza :x )
sumirprimus

#3 Re: Mensur Mujdža

Post by sumirprimus »

dobar mensur doobar!
sumirprimus

#4 Re: Mensur Mujdža

Post by sumirprimus »

ispade sad svi dobri,al fakat je tako igrali su dobro stas...
meni je djeko do gola bio najlosiji,primi on nju,al ziceri :roll: jedan drugi treci, srčani zviz...al ga zabi i ispravi sve dotad..
ganjeta

#5 Re: Mensur Mujdža

Post by ganjeta »

Čuj ispade sad svi dobri :-) .E svašta.

Nebi trebalo da je povreda neke teže prirode, nadam se da će biti spreman za baraž jer ima mjesec dana da se spremi.Sinoć je Evra izgledao kao neki amaterski igrač pored Mujdže, meda nije mogao, po meni ključni detalj utakmice je njegova povreda, i taj prokleti penal je došao po desnoj strani, nakon njegovog izlazka.
sumirprimus

#6 Re: Mensur Mujdža

Post by sumirprimus »

pa ja,da mi imamo 11 dijamanta,valjda ne bi silazili sa velike scene :wink:
znamo svi da svake kvalifikacije trazimo poneko rjesenje za neko mjesto..pogotov zadnje linije..eto sad fala bogu sa mujdzom jedno mjesto manje za trazit!valjda!
limeni

#7 Re: Mensur Mujdža

Post by limeni »

ganjeta wrote:Čuj ispade sad svi dobri :-) .E svašta.

Nebi trebalo da je povreda neke teže prirode, nadam se da će biti spreman za baraž jer ima mjesec dana da se spremi.Sinoć je Evra izgledao kao neki amaterski igrač pored Mujdže, meda nije mogao, po meni ključni detalj utakmice je njegova povreda, i taj prokleti penal je došao po desnoj strani, nakon njegovog izlazka.
:thumbup:

pogledaj situaciju kod penala kako maletic umjesto da zatvori spahica ide na stranu iako tamo nema nikoga da pokrije :-) ali eto nije maletic kriv sto nije bek i sto je nazalost limitiran protiv ovakvog protivnika.
condy

#8 Re: Mensur Mujdža

Post by condy »

Mene je Mujdža iznenadio pokretljivošću i dobrim pokrivanjem terena. Definitivno sjajan sinoc!

Ako tako nastavi igrati prelazi u bolju ekipu sigurno naredne sezone, što mu želim ... :)
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#9 Re: Mensur Mujdža

Post by odesveuhonduras »

Mujdža igra vrlo dobro cijeli ovaj ciklus.... vakat je da se, nakon onog sinoć, proda u kakav bolji klub...

malo bi morao poraditi na centaršutu još, prođe dosta puta fino, ima petlje (a tek što je Lulić ima...), ali često mu centaršut nije toliko kvalitetan...

u svakom slučaju veliki dobitak za našu reprezentaciju....
vinnie_jones

#10 Re: Mensur Mujdža

Post by vinnie_jones »

Menso špartao sinoć uz ćizu k'o Cafu na SP '94 :dance: :thumbup:
ganjeta

#11 Re: Mensur Mujdža

Post by ganjeta »

vinnie_jones wrote:Menso špartao sinoć uz ćizu k'o Cafu na SP '94 :dance: :thumbup:
:mrgreen: :thumbup:
Terzinho

#12 Re: Mensur Mujdža

Post by Terzinho »

Ko bi rekao da igra "samo" za Freiburg...
Nakon što se sagleda njegov učinak u reprezentaciji zaslužuje minimalno Werder Bremen :thumbup:

:bih:
jazzer

#13 Re: Mensur Mujdža

Post by jazzer »

Puno smo dobili s Mujdzom i Lulicem na bokovima, cak od pocetaka reprezentacije
se ne sjecam da smo bili jaci na ovim pozicijama.

Mujdza sinoc odlican, kad' god je imao loptu napravio je nesto. Ili je sebi gurao u for
i prolazio Evru ili na dupli pas. Al slomi ga onaj drkadzija :x

Nadam se da ove njegove igre nece proci nezapazeno i da ce preci
u neki jaci klub nego sto je to Freiburg.
janje_

#14 Re: Mensur Mujdža

Post by janje_ »

mujdza je sinoc bio div.. nisu mogli prnut po lijevoj strani, jer su imali pune ruke posla da ga zaustave u napadu.. da ne govorimo da evra ili malouda pored njega nisu mogli ni krenut u napad..

maletica hem nije bilo u napadu, hem je bio nesiguran u odbrani i to nas je malkice kostalo.. kao i cinjenica da hasagic nije ni trebo branit pod ozljedom, te bi mozda pred kraj jedan ibisevic ili muslimovic mogli uci u igru.. vako smo imali samo dvije izmjene..

al sve u svemu momacka igra, odlicna.. i ne treba se nikog bojati u barazu.. samo vako odigrat sljedece dvije tekme i granat smo dalje..
bosnovizija

#15 Re: Mensur Mujdža

Post by bosnovizija »

janje_ wrote:mujdza je sinoc bio div.. nisu mogli prnut po lijevoj strani, jer su imali pune ruke posla da ga zaustave u napadu.. da ne govorimo da evra ili malouda pored njega nisu mogli ni krenut u napad..

maletica hem nije bilo u napadu, hem je bio nesiguran u odbrani i to nas je malkice kostalo.. kao i cinjenica da hasagic nije ni trebo branit pod ozljedom, te bi mozda pred kraj jedan ibisevic ili muslimovic mogli uci u igru.. vako smo imali samo dvije izmjene..

al sve u svemu momacka igra, odlicna.. i ne treba se nikog bojati u barazu.. samo vako odigrat sljedece dvije tekme i granat smo dalje..
Potpisujem! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Mali_Vuk

#16 Re: Mensur Mujdža

Post by Mali_Vuk »

Svaka čast za Mujdžu, on je veliki dobitak za repku :thumbup:
Onako tih i samozatajan, a onakav borac i radilica :dance: Ne znam šta čeka Arsen Venger? Hoće da mu Manćini mazne Mujdžu ispred nosa :zoka: :bih:
jeza u ledja

#17 Re: Mensur Mujdža

Post by jeza u ledja »

jazzer wrote:Puno smo dobili s Mujdzom i Lulicem na bokovima, cak od pocetaka reprezentacije

Mujdza sinoc odlican, kad' god je imao loptu napravio je nesto. Ili je sebi gurao u for

A samo prije dvije godine bokovi su nam bili rak rana.
denimb

#18 Re: Mensur Mujdža

Post by denimb »

jeza u ledja wrote:
jazzer wrote:Puno smo dobili s Mujdzom i Lulicem na bokovima, cak od pocetaka reprezentacije

A samo prije dvije godine bokovi su nam bili rak rana.

Komplet odbrana nam je bila kriza, i Spahic je jedno vrijeme bio bez kluba, a vidi sada

Freiburg - Sevilla - Glasgow - Lazio

:D
jeza u ledja

#19 Re: Mensur Mujdža

Post by jeza u ledja »

Mechelen, Mattersburg. :D
BHanibal

#20 Re: Mensur Mujdža

Post by BHanibal »

jeza u ledja wrote:Mechelen, Mattersburg. :D
Popravit ce se i to jer ovakve utakmica kao sinosnja prodaju igrace jer je pola europe gledalo...
nuki_cika

#21 Re: Mensur Mujdža

Post by nuki_cika »

E j....a,izgubismo mujdzu za baraž :sad:
Last edited by nuki_cika on 12/10/2011 21:12, edited 1 time in total.
Koshpa

#22 Re: Mensur Mujdža

Post by Koshpa »

ganjeta

#23 Re: Mensur Mujdža

Post by ganjeta »

Mensuru Mujdži pukla kost i morat će pauzirati dva-tri mjeseca

Nogometaš reprezentacije BiH i član njemačkog Freiburga Mensur Mujdža povrijedio se u okršaju Francuske i BiH. Zbog toga je morao ranije napustiti teren. Iako je sve izgledalo bezazleno stvari izgledaju drugačije.

Šta se zapravo dogodilo Mujdža je objasnio za Sarajevo-x.com.

"Nisu baš najbolje vijesti. Pukla je kost i morat ću pauzirati dva ili tri mjeseca. Bio sam šokiran kada sam danas dobio snimak. Naročito jer sam i pet minuta nakon starta normalno igrao. Zaista sam još pod dojmom", rekao je Mujdža koji je bio jedan od najboljih pojedinaca na pariskom stadionu.

Mujdža je rekao i da mu je žao što neće igrati u dodatnim kvalifikacijama.

"Nažalost, neću moći igrati u utakmicama baraža. Propustiću jesenji dio prvenstva Njemačke i vratiću se tek iza Nove godine. Doktor iz Freiburga je želio još danas da uradi operativni zahvat, ali sam to odgodio za petak. Ugradiće se mali šaraf koji će povezati kosti na stopalu".

Mujdža je govorio i o dvoboju sa "Trikolorima".

"Šteta što nismo uspjeli. Imali smo sve do 12 minuta prije kraja. Nažalost, nismo izdržali. Mislim da smo prezentirali dopadljiv nogomet i trebali smo izboriti plasman na kontinentalnu smotru. No šta se može, treba kroz baraž izboriti nastup. Vidio sma moguće suparnike. Ko god dođe, bit će teško. Po nekom redoslijedu, kada bi mogao birati, izabrao bi Češku, Irsku, Hrvatsku i Portugal. Ipak, prema svima trebamo imati respekta. No, vjerujem da se svi pribojavaju i nas", zaključio je Mujdža za naš portal.

Svakako treba naglasiti da će pored igrača Freiburga prvi meč dodatnih kvalifikacija, zbog kartona, preskočiti Papac i Pandža.

Maluda da Bog da obje slomio u kuku, mamu ti jebem :evil:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#24 Re: Mensur Mujdža

Post by odesveuhonduras »

njesra... ne valja ovo nikako
peppeto

#25 Re: Mensur Mujdža

Post by peppeto »

baš šteta za povredu...Mujža je bio za 10 sinoć...želim ti brz oporavak!
Post Reply