Ljubav kroz godišnja doba

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Zovem se Zelena

#51 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by Zovem se Zelena »

pin-up wrote:VEZA ZAPOČETA U ZNAKU...

RAKA (22.06 – 22.07.)
Svaka čast, izabrali ste pravi tajming za početak veze. Rak je znak obitelji i doma, a ova veza ima super izglede da preraste u nešto ozbiljnije. Rakovi uživaju u hrani, tako da se možete voditi za onom – put do ljubavi ide kroz želudac.
Dobre strane: Bit će vam lako izraziti svoje emocije, a pogotovo kada se ušuškate pod dekicu i krenete gledati filmove... mmm.
Loše strane: Rakovi su poznati po svojim izljevima emocija, tako da ćete se možda ponekad osjećati kao da vas sve to pomalo guši.
Plus: Sigurno ćete uživati u dobrim izlascima i partyjima koje ćete raditi zajedno.
Rijetko, ili skoro nikada, sam započinjala veze u ovom periodu... No, sudeći po ovome :-) obećava!
Uživanje u hrani definitivno, izlasci i partiji definitivno :mrgreen:
Na izljeve emocija, s obje strane, još čekamo... :-D
Gothic princess

#52 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by Gothic princess »

ja sam rođena u zimu i volim zimu, a sve ljubavi su mi počele u jesen ili kasno ljeto... septembar je moj mjesec...

Image

Uploaded with ImageShack.us
ema_

#53 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by ema_ »

Aaaaa, lijepe temeeee :) :thumbup:

Da se upišem ovdje :)
foxy13

#54 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by foxy13 »

pin-up wrote: LAVA (23.07. – 22.08.)
Ovo je veza koja će započeti burno, ali vjerojatno i ishlapiti jednako brzo. Lav je vatreni znak, pa će veza biti puna zanimljivih događaja. I nikada (i nigdje) vam neće biti dosadno!
Nažalost, takva strast obično ne potraje dugo, ali ako je netko od vas zemljani znak (Djevica, Bik, Jarac), možete stvari spustiti na zemlju i poraditi na nastavku veze.
Dobre strane: Dramatični usponi!
Loše strane: Dramatični padovi!
Plus: Lav je najzaigraniji znak, iskoristite to, uživajte u vodenim sportovima, trčanju po pijesku. Biti djetinjast u ovoj vezi je naredba!
Maksuz se prijavih samo da ovo potvrdim! Sve, ali baš SVE je bilo tačno! :D hahahahaha i burno i vatreno i kratko. Ali bilo je jako lijepo dok je trajalo :)

PS super tema :thumbup:
pin-up

#55 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by pin-up »

Zato sam i sve to stavila, jer neke svoje veze (a i sadašnju :D ) prepoznah u opisima.
fatamorgana

#56 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by fatamorgana »

Ljeti prevruća, u jesen podgrijana, u zimu brrrrrrrrrr, u proljeće još uspavana ....
ljubav_aha

#57 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by ljubav_aha »

Zovem se Zelena wrote:
ljubav_aha wrote:prvi dan proljeca danas kod mog prijatelja u peru_u :D sto sad da se radi ,odes na godisnji odmor,tako se sretne ljubav svog zivota npr. u AUSSIE :lol: tamo proljece ovdje jesen :D :lol:
Meni ovdje nema dileme... Ako je u Peruu proljeće i mi se upoznali tamo... Onda je to proljetna ljubav, ha ja :mrgreen: Nema veze sa drugim krajem svijeta (iz kojeg dolaziš).
naravno,ako se nije desila negdje u letu iznad okeana :D in zivi u juznoj americi,znaci,on te sreo u proljece,ti zivis u SAD,znaci srela si ga u jesen :lol:
Zovem se Zelena

#58 Re: Ljubav kroz godišnja doba

ljubav_aha wrote:
Zovem se Zelena wrote:
ljubav_aha wrote:prvi dan proljeca danas kod mog prijatelja u peru_u :D sto sad da se radi ,odes na godisnji odmor,tako se sretne ljubav svog zivota npr. u AUSSIE :lol: tamo proljece ovdje jesen :D :lol:
Meni ovdje nema dileme... Ako je u Peruu proljeće i mi se upoznali tamo... Onda je to proljetna ljubav, ha ja :mrgreen: Nema veze sa drugim krajem svijeta (iz kojeg dolaziš).
naravno,ako se nije desila negdje u letu iznad okeana :D in zivi u juznoj americi,znaci,on te sreo u proljece,ti zivis u SAD,znaci srela si ga u jesen :lol:
Ne može tako :roll: Na kojem podneblju se sretnemo i koje godišnje doba je tu... E to je ta ljubav :mrgreen:
Zovem se Zelena

#59 Re: Ljubav kroz godišnja doba

fatamorgana wrote:Ljeti prevruća, u jesen podgrijana, u zimu brrrrrrrrrr, u proljeće još uspavana ....
Znači, najbolja je u jesen :-D svježe podgrijana, pa tokom zime da vas grije ;-)
ljubav_aha

#60 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by ljubav_aha »

Zovem se Zelena wrote:
ljubav_aha wrote:
Zovem se Zelena wrote:Meni ovdje nema dileme... Ako je u Peruu proljeće i mi se upoznali tamo... Onda je to proljetna ljubav, ha ja :mrgreen: Nema veze sa drugim krajem svijeta (iz kojeg dolaziš).
Ne može tako :roll: Na kojem podneblju se sretnemo i koje godišnje doba je tu... E to je ta ljubav :mrgreen:
pa u obalcima,iznad okeana,drugi put obratim paznju na monitor :lol:

ma team je super,ali zaista ,meni godisnja doba ne igraju vaznu ulogu prilikom upoznavanja,ali najvise volim zimu ,iako sam rodjena tacno sredinom godine/ljeta :-D za temu,defitivno :thumbup:
Zovem se Zelena

#61 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Ah kako divan dan, kako divan mjesec za ljubav :-D Za cvjetanje ljubavi :oops:
Zovem se Zelena

#62 Re: Ljubav kroz godišnja doba

free kick wrote:
Zovem se Zelena wrote:Ah kako divan dan, kako divan mjesec za ljubav :-D Za cvjetanje ljubavi :oops:
jest vala,danas sam se ponovo zaljubila :-D
:D :dance: :mrgreen: :dance: :mrgreen: :-D
Ooooooooo, lijepo, lijepo... Čestitam :-D Dobrodošla u klub jesenjih tipova :mrgreen:
corbica

#63 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by corbica »

i meni zima bude plodnija od drugih doba.
šta je ljepše nego umotat' se sa dragim/dragom u dekicu, gledat' neki filmić, piti toplu čokoladu, i smrzavati se zajedno? ;-) :mrgreen:
tinchy

#64 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by tinchy »

Ja najviše volim zimu, možda što sam najviše uspomena stekla u tom periodu.
Počelo je krajem ljeta, odvijalo se kroz jesen koju ne volim zbog kiša, a onda zimi, šetnje romantične a snijeg lagano pada, grudvanje :D, i još kad se smrzneš pa se stisnete k'o dva mačića da je toplije :) i onda došlo proljeće... i završi se bajka :D
Zovem se Zelena

#65 Re: Ljubav kroz godišnja doba

tinchy wrote:Ja najviše volim zimu, možda što sam najviše uspomena stekla u tom periodu.
Počelo je krajem ljeta, odvijalo se kroz jesen koju ne volim zbog kiša, a onda zimi, šetnje romantične a snijeg lagano pada, grudvanje :D, i još kad se smrzneš pa se stisnete k'o dva mačića da je toplije :) i onda došlo proljeće... i završi se bajka :D
:lol: izvini tinchy ali nasmija me do suza ovo sa proljećem :-)
Uskoro će snijeg pa se nadam da je i nova bajka na pomolu :-D I ja se lagano pripremam za te šetnje i smrzavanja :-D
tinchy

#66 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by tinchy »

Zovem se Zelena wrote:
tinchy wrote:Ja najviše volim zimu, možda što sam najviše uspomena stekla u tom periodu.
:lol: izvini tinchy ali nasmija me do suza ovo sa proljećem :-)
Uskoro će snijeg pa se nadam da je i nova bajka na pomolu :-D I ja se lagano pripremam za te šetnje i smrzavanja :-D

:lol: :lol: bitno je da sam nekog nasmijala :-D
Ma vala nikad se ne zna :D, sad kad zima dođe možda i bude neki sam šetao po mećavi pa nam bude suđeno :lol:
ljubav_aha

#67 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by ljubav_aha »

famozni proljetni umor je neodgovorni krivac nedostatka ljubavne energije :D :lol: :-D
oridjidji

#68 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by oridjidji »

uvijek voljeno ljeto jos malo pa trideseto ...
ne znam ali mene ko medu proljece prodrma, a ljeto sretnim i zaljubljenim ucini...
oridjidji

#69 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by oridjidji »

Zovem se Zelena

#70 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Sad mi još samo recite da ove velike pahulje nisu kao stvorene za cvjetanje ljubavi, ili bar rađanje neke nove?! A o romantici da ne govorim...

Šalče, kapica, rukica u rukicu, ili bar vaša u njegov džep i lagana šetnja...

Pogasiti sva svjetla, na monitoru naštimati fireplace, vince za živce i pogled kroz prozor...

Pogasiti svjetla, onaj isti fireplace, dekica, zagrljaj i u zemlju snova...

Aaaaaaaaaa ;-)
tinchy

#71 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by tinchy »

Zovem se Zelena wrote:Sad mi još samo recite da ove velike pahulje nisu kao stvorene za cvjetanje ljubavi, ili bar rađanje neke nove?! A o romantici da ne govorim...

Šalče, kapica, rukica u rukicu, ili bar vaša u njegov džep i lagana šetnja...

Pogasiti sva svjetla, na monitoru naštimati fireplace, vince za živce i pogled kroz prozor...

Pogasiti svjetla, onaj isti fireplace, dekica, zagrljaj i u zemlju snova...

Aaaaaaaaaa ;-)

:thumbup:
enushky

#72 Re: Ljubav kroz godišnja doba

Post by enushky »

PROLJECEEEE ...uvijek se tad zaljubim i onda na ljeto procvate sve :lol: :lol: :lol:
Ja i MM se cak i vise volimo na ljeto,nekako se lakse ljubiti i eksperimantisati vani kad je +30 ,a ne -20 :lol: :lol:
na -20 ne mozes se za ruku drzati :lol: :lol:
Post Reply