Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
RAKA (22.06 – 22.07.)
Svaka čast, izabrali ste pravi tajming za početak veze. Rak je znak obitelji i doma, a ova veza ima super izglede da preraste u nešto ozbiljnije. Rakovi uživaju u hrani, tako da se možete voditi za onom – put do ljubavi ide kroz želudac.
Dobre strane: Bit će vam lako izraziti svoje emocije, a pogotovo kada se ušuškate pod dekicu i krenete gledati filmove... mmm.
Loše strane: Rakovi su poznati po svojim izljevima emocija, tako da ćete se možda ponekad osjećati kao da vas sve to pomalo guši.
Plus: Sigurno ćete uživati u dobrim izlascima i partyjima koje ćete raditi zajedno.
Rijetko, ili skoro nikada, sam započinjala veze u ovom periodu... No, sudeći po ovome obećava!
Uživanje u hrani definitivno, izlasci i partiji definitivno
Na izljeve emocija, s obje strane, još čekamo...
pin-up wrote:
LAVA (23.07. – 22.08.)
Ovo je veza koja će započeti burno, ali vjerojatno i ishlapiti jednako brzo. Lav je vatreni znak, pa će veza biti puna zanimljivih događaja. I nikada (i nigdje) vam neće biti dosadno!
Nažalost, takva strast obično ne potraje dugo, ali ako je netko od vas zemljani znak (Djevica, Bik, Jarac), možete stvari spustiti na zemlju i poraditi na nastavku veze.
Dobre strane: Dramatični usponi!
Loše strane: Dramatični padovi!
Plus: Lav je najzaigraniji znak, iskoristite to, uživajte u vodenim sportovima, trčanju po pijesku. Biti djetinjast u ovoj vezi je naredba!
Maksuz se prijavih samo da ovo potvrdim! Sve, ali baš SVE je bilo tačno! hahahahaha i burno i vatreno i kratko. Ali bilo je jako lijepo dok je trajalo
ljubav_aha wrote:prvi dan proljeca danas kod mog prijatelja u peru_u sto sad da se radi ,odes na godisnji odmor,tako se sretne ljubav svog zivota npr. u AUSSIE tamo proljece ovdje jesen
Meni ovdje nema dileme... Ako je u Peruu proljeće i mi se upoznali tamo... Onda je to proljetna ljubav, ha ja Nema veze sa drugim krajem svijeta (iz kojeg dolaziš).
naravno,ako se nije desila negdje u letu iznad okeana in zivi u juznoj americi,znaci,on te sreo u proljece,ti zivis u SAD,znaci srela si ga u jesen
ljubav_aha wrote:prvi dan proljeca danas kod mog prijatelja u peru_u sto sad da se radi ,odes na godisnji odmor,tako se sretne ljubav svog zivota npr. u AUSSIE tamo proljece ovdje jesen
Meni ovdje nema dileme... Ako je u Peruu proljeće i mi se upoznali tamo... Onda je to proljetna ljubav, ha ja Nema veze sa drugim krajem svijeta (iz kojeg dolaziš).
naravno,ako se nije desila negdje u letu iznad okeana in zivi u juznoj americi,znaci,on te sreo u proljece,ti zivis u SAD,znaci srela si ga u jesen
Ne može tako Na kojem podneblju se sretnemo i koje godišnje doba je tu... E to je ta ljubav
Zovem se Zelena wrote:Meni ovdje nema dileme... Ako je u Peruu proljeće i mi se upoznali tamo... Onda je to proljetna ljubav, ha ja Nema veze sa drugim krajem svijeta (iz kojeg dolaziš).
Ne može tako Na kojem podneblju se sretnemo i koje godišnje doba je tu... E to je ta ljubav
pa u obalcima,iznad okeana,drugi put obratim paznju na monitor
ma team je super,ali zaista ,meni godisnja doba ne igraju vaznu ulogu prilikom upoznavanja,ali najvise volim zimu ,iako sam rodjena tacno sredinom godine/ljeta za temu,defitivno
i meni zima bude plodnija od drugih doba.
šta je ljepše nego umotat' se sa dragim/dragom u dekicu, gledat' neki filmić, piti toplu čokoladu, i smrzavati se zajedno?
Ja najviše volim zimu, možda što sam najviše uspomena stekla u tom periodu.
Počelo je krajem ljeta, odvijalo se kroz jesen koju ne volim zbog kiša, a onda zimi, šetnje romantične a snijeg lagano pada, grudvanje , i još kad se smrzneš pa se stisnete k'o dva mačića da je toplije i onda došlo proljeće... i završi se bajka
tinchy wrote:Ja najviše volim zimu, možda što sam najviše uspomena stekla u tom periodu.
Počelo je krajem ljeta, odvijalo se kroz jesen koju ne volim zbog kiša, a onda zimi, šetnje romantične a snijeg lagano pada, grudvanje , i još kad se smrzneš pa se stisnete k'o dva mačića da je toplije i onda došlo proljeće... i završi se bajka
izvini tinchy ali nasmija me do suza ovo sa proljećem
Uskoro će snijeg pa se nadam da je i nova bajka na pomolu I ja se lagano pripremam za te šetnje i smrzavanja
tinchy wrote:Ja najviše volim zimu, možda što sam najviše uspomena stekla u tom periodu.
izvini tinchy ali nasmija me do suza ovo sa proljećem
Uskoro će snijeg pa se nadam da je i nova bajka na pomolu I ja se lagano pripremam za te šetnje i smrzavanja
bitno je da sam nekog nasmijala
Ma vala nikad se ne zna , sad kad zima dođe možda i bude neki sam šetao po mećavi pa nam bude suđeno
Zovem se Zelena wrote:Sad mi još samo recite da ove velike pahulje nisu kao stvorene za cvjetanje ljubavi, ili bar rađanje neke nove?! A o romantici da ne govorim...
Šalče, kapica, rukica u rukicu, ili bar vaša u njegov džep i lagana šetnja...
Pogasiti sva svjetla, na monitoru naštimati fireplace, vince za živce i pogled kroz prozor...
Pogasiti svjetla, onaj isti fireplace, dekica, zagrljaj i u zemlju snova...
PROLJECEEEE ...uvijek se tad zaljubim i onda na ljeto procvate sve
Ja i MM se cak i vise volimo na ljeto,nekako se lakse ljubiti i eksperimantisati vani kad je +30 ,a ne -20
na -20 ne mozes se za ruku drzati