Automobili koji "pale" žene

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#51 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by UnscarD »

bach wrote:Jedna tipično sarajevska situacija: Danas oko podne po običaju nigdje autobusa broj 16 u vlasništvu mrskog GRASA. Ispod mosta na Ciglanama gdje nervozni građani Sarajeva izvijaju vrat prema krivini odakle se 16 - ka nije pojavila već sat i nešto i dvije mlade dame. Stakleni pogled, izbačeni dekolte, utegnuta pozadina i kao fol čekaju nekoga. Pažnju će im privući samo žuti porsche koji će proći tom ulicom.

V-I-D-I A-U-T-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - ova jedna kokica vuče za rukav drugu i pokazuje joj u pravcu Porschea, te obje bale i hihoću se dok gledaju u taj auto i u onoga ko ga vozi...

Ako ste momak u usponu i želite da vas žene primjete, bez auta su vam slabe šanse da šta "odradite", a na listi poželjnih muških osobina na vrhu iste ženskih zahtjeva je i auto. Neka priča ko šta hoće, možete biti ružan ko lopov i beskarakterna hulja, ali ako imate terenca ili novi passat, vaše šanse za "điđi - miđi" rastu geometrijskom progresijom.

Krajem prošle godine jedno kratko vrijeme sam vozio Audi A1. Ja i moj drug smo sve samo ne privlačni ljudi, međutim sportski Audi čini svoje. Dok smo se vozili gradom, ljepotice nam mašu, smješkaju nam se na semaforima, šalju puse, prilaze nam na parkingu, započinju priču, zanimljivi smo im...Bilo je lijepo dok je trajalo, a Audi sam nažalost morao vratiti. Jaran i danas započne priču: "Znaš kad smo se tamo parkirali i kad su nam one dvije prišle.. Joooooooj, jarane :)"

Zašto je to tako?

Zašto su ženama privlačni muškarci koji voze skupa, jaka auta...

Koji su to auti koji su magnet za žene i koji vam rapidno povećavaju mogućnost da imate seks... :)
To je prilicno jednostavno. Najaci nagon u svakom zivom bicu je nagon za samoodrzanjem i kasnije brigom za potomstvo. U ovom slucaju, auto je samo simbolicna personifikacija nekoga ko je drustveno "ostvaren" i ko veoma vjerovatno moze garantovati sigurnost zenki i njihovom eventualnom rasplodu. Moderni ekvivalent praistoriskog uspjesnog lovca sa razvijenom anatomijom (sjekirom u jednoj a oderanim jelenom u drugoj ruci) koji garantuje dobar genetski materijal sa kojim ce njeno potomstvo imati vece sanse.
Welcome to the jungle ;-)
Nema tu nista lose u principu.
MedenoSrce

#52 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by MedenoSrce »

Cholina jes ti ona što voli kožna sjedišta :)
Cholina_Lokica

#53 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by Cholina_Lokica »

MedenoSrce wrote:Cholina jes ti ona što voli kožna sjedišta :)
Ha? :?
Vegetastar

#54 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by Vegetastar »

sve vam je to evolucija moji vi; nekad je čovjek morao biti građen k'o herkules, da bi mogao uloviti hranu i pobiti neprijatelje, te na taj način obezbijediti i zaštititi porodicu. Zato su se žene ložile na mister univerzume. Danas se međutim, sposobnost muškarca da obezbijedi siguran i lagodan život svojoj porodici ogleda u dubini njegovog džepa, a najbolji reprezentativ istog jeste makina koju vozi. I onda se ženke lože na makinu, jel :D
MedenoSrce

#55 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by MedenoSrce »

Šala, šala

Neće da hoda sa momcima ukoliko nisu kožna sjediša, kaže ništa joj nema draže.
Cholina_Lokica

#56 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by Cholina_Lokica »

MedenoSrce wrote:Šala, šala

Neće da hoda sa momcima ukoliko nisu kožna sjediša, kaže ništa joj nema draže.
Bljak, mrzim kozu :D

Elem, lokica ima plaho auto vlasito u garazi, tako da joj je apsolutno svejedno sta joj druga polovina vozi. Ali isto kad vidim plaho auto prokomentarisem, ali to je isto kao kad satima sjedim i tabirim auta po internetu, i vecinom i komentarisem karakteristike samog automobila :)
hocunecu

#57 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by hocunecu »

UnscarD wrote:
To je prilicno jednostavno. Najaci nagon u svakom zivom bicu je nagon za samoodrzanjem i kasnije brigom za potomstvo. U ovom slucaju, auto je samo simbolicna personifikacija nekoga ko je drustveno "ostvaren" i ko veoma vjerovatno moze garantovati sigurnost zenki i njihovom eventualnom rasplodu. Moderni ekvivalent praistoriskog uspjesnog lovca sa razvijenom anatomijom (sjekirom u jednoj a oderanim jelenom u drugoj ruci) koji garantuje dobar genetski materijal sa kojim ce njeno potomstvo imati vece sanse.
samo sto u danasnji vakat moras se zapitati radi li se o kriminalcu ili babinom sinu(cast izuzecima,ako ih ima sa extra skupim autima)
a to bas i nije dobar genetski materijal a jos manje sigurnost
s teorijom se slazem,generalno
HAVANA

#58 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by HAVANA »

Moju apsolutno ne zanima...Samo nek je veliko da ona može potrpat milion stvari ako zahladni,ako otopli,ako je kiša,ako se umrlja,dekica kakva,djidje midje...i sve ok.I kad je kakvo skuplje kaže...Šta si bolan ovo kupio, svi bulje u mene :shock: al ipak je najbolje sa džipom pored atile proći :-) kažu djeca:tata,što ove sve bulje u nas kad prolazimo :lol: Otišo džip s recesijom,sad nas više niko i ne gleda... :cry: :lol: :oops:
Industrialyzer

#59 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by Industrialyzer »

A sta je sa motorima , oni nisu skupi , bar vecina ovih sto se po nasem gradu vrte nisu skuplji od 10k :-)
Not My Idea

#60 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by Not My Idea »

havana :thumbup: :lol:
olensoner

#61 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by olensoner »

Industrialyzer wrote:A sta je sa motorima , oni nisu skupi , bar vecina ovih sto se po nasem gradu vrte nisu skuplji od 10k :-)
Kakav Kawasaki ili Honda 600cc iz '93. + home made auspuh da se trese pola grada + papuce plasticne iz abdesthane + body majica po mogucnosti sa kakvim zmajom isprintanim, to je recept za uspjeh i okretanje zavidnih prolaznika :lol:
Ja bas ne volim motore, iako sam veliki zaljubljenik u auta, ne mogu se uopce zamisliti na motoru...
UnscarD

#62 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by UnscarD »

hocunecu wrote:
UnscarD wrote:
samo sto u danasnji vakat moras se zapitati radi li se o kriminalcu ili babinom sinu(cast izuzecima,ako ih ima sa extra skupim autima)
a to bas i nije dobar genetski materijal a jos manje sigurnost
s teorijom se slazem,generalno
Nekada je genetski materijal nudio najvece sanse za opstanak. Danas je on gotovo nebitan a na njegovo mjesto je dosao novac. On je taj koji danas nudi opstanak i sigurnost puno uspjesnije nego sto to ikakva kombinacija gena moze uciniti.
Ipak nista sto jedan kvalitetan nuklearni rat ne bi resetovao i uspjesno nas vratio iskonskim porivima. Ako nista, imam osjecaj da bi prema drugima ali i prema sebi bili kud i kamo iskreniji :-D
hocunecu

#63 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by hocunecu »

HAVANA wrote:Moju apsolutno ne zanima...Samo nek je veliko da ona može potrpat milion stvari ako zahladni,ako otopli,ako je kiša,ako se umrlja,dekica kakva,djidje midje...i sve ok.I kad je kakvo skuplje kaže...Šta si bolan ovo kupio, svi bulje u mene :shock: al ipak je najbolje sa džipom pored atile proći :-) kažu djeca:tata,što ove sve bulje u nas kad prolazimo :lol: Otišo džip s recesijom,sad nas više niko i ne gleda... :cry: :lol: :oops:
tebe je tvoja hanuma izabrala kad nisi imao ni tena,a ni ti ne smatras da ti je džip referenca da sad gledas curetke od 25 :)
hocunecu

#64 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by hocunecu »

UnscarD wrote:
Nekada je genetski materijal nudio najvece sanse za opstanak. Danas je on gotovo nebitan a na njegovo mjesto je dosao novac. On je taj koji danas nudi opstanak i sigurnost puno uspjesnije nego sto to ikakva kombinacija gena moze uciniti.
Ipak nista sto jedan kvalitetan nuklearni rat ne bi resetovao i uspjesno nas vratio iskonskim porivima. Ako nista, imam osjecaj da bi prema drugima ali i prema sebi bili kud i kamo iskreniji :-D
:thumbup:
ja glsam za genetski materijal :D
slobodni armirach

#65 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by slobodni armirach »

bolje su od 25 nego od 27 :lol: :lol: :lol: :lol:
MedenoSrce

#66 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by MedenoSrce »

hocunecu wrote: :thumbup:
ja glsam za genetski materijal :D
+1 i samo da izjavim, iako nije tema, da sam upoznala više muškaraca nego žena koji se "pale" na automobile
simpozijum delirijum

#67 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by simpozijum delirijum »

malo se zena javlja na ovoj temi :lol: ? a sto li ?
bez uvrede moje dame :bih: :sax:
fakat istina , i od pametnih emancipovanih cura mnogo puta sam cuo ;" joj ! dobra auta ! da mi se provozati a i frajer nije los "
kombinacija hormona i macizma uz potrosacki mentalitet , mladost -ludost , zelja za avanturom i danas nazalost puno kriminalaca iskoristava naivne curice koje misle da kubikaza ima veze sa dobrim frajerom
ali znam par jaranica i u USA i BiH koje vozaju pravo dobra auta od oko 200 "konja" ( cak i u Sarajevu a "konji" su ispod haube a ne na sjedistu :lol: ) i odlicni vozaci , njih ne treba impresionirati jer su One face , obrnuta situacija
UnscarD

#68 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by UnscarD »

Mozda je urbana legenda ali prijatelj mi prica da poznaje lika koji je prodao stan koji je dobio u nasljedje i kupio Hummera...valjda je sve bilo ok jedno mjesec dana ali je kasnije lik spavao na zadnjem sjedistu auta na nekom Sarajevskom parkingu...doduse hummer je pozadi prilicno prostran ali ipak... :)
slobodni armirach

#69 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by slobodni armirach »

NGK Svjecice :D

Image
bach

#70 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by bach »

olensoner wrote:Ovo je jedan od razloga zasto vozim Volvo, kod nas raja konta da je ruski, da je jeftin i da brzo truhne, ali mene bas briga uzivam :-D
@bach to jeste Porsche, ali ti je to ujedno i vjerovatno najlosiji Porsche ikad napravljen, u biti je to Audi sa Porsche znakom. :D

hahahahah Porsche sa TDI motorom? Vrlo moguće. Svi varaju na takav način, pa i moja ljubljena Toyota Corrporation dere guzove naivčinama pakujući elemente iz Yarisa u Lexus.

Sjedio sam ja i za volanom Cayennea. Ništa posebno, osim tog osjećaja da vozite Porsche i da okolina, posebno žene :dance: :dance: :dance: gleda malo više u vas.
respo

#71 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by respo »

primjetio sam da se "sponzoruse" okrecu za audijima porseima i tako te marke
al sam isto primjetio da se da kazem obicne djevojke okrecu vise za slatkim manjim autima da tako kazem
tako da se to moze podijeliti na dvije skupine
one koje traze sponzora i one koje se okrecu jer im je auto lijepo izgledom
bach

#72 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by bach »

Kada je dedo bio momak, nanu je pokupio u ovome

Image

Daidža je sredinom sedamdesetih vozio ovo

Image

pa ovo

Image

Slupao je i jedno i drugo.

Tata je kratko vozio

Image

pa

Image

jedan komšija sada u godina, hvalio mi se kako je neke tamo 77 imao tristaća i da je s njim mnogu studenticu medicine odradio.

Image

To su nekada bili fuckerski auti....
Magarece_godine

#73 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by Magarece_godine »

bach ... to su i danas fakerski auti ...
Brzaner

#74 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by Brzaner »

:D
fidoremilienko

#75 Re: Automobili koji "pale" žene

Post by fidoremilienko »

MedenoSrce wrote:
fidoremilienko wrote:Sve zene obicno kazu da im je auto samo prevozno sredstvo. Boje se priznati da je visestruko upotrebljiv.... :D
Ko voli da se pati i ne mijenja poze želim mu da cijeli život "višestruko" upotrebljava automobil.
"Pale" me auta koja kada kupiš dobiješ i vozača pride, mrsko mi brate da vozim.
Ne! Odvedes se s autom negdje i onda ooooooooooooooooooooooo :lol: :dance: :skoljka:
Post Reply