Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
D spešl van wrote:
evo jos jednog "doslje" u nizu. Svugdje vas ima
Skandiranje protiv albanaca je fasizam, ali kad cijeli stadion ori "cigani, cigani" to je onda patriotizam. Kod nas postoje dupli arsini za sve, pa tako i kod navijanja. Nije uredu vrijedjati po nacionalnoj osnovi, ali cigani nisu niti nacija niti ljudska bica, jel tako ?
S*rem se na takav moral..
sjoj argumenata dosljo u nizu...
dosljo odakle? gdje ? sta ti onda dodjes ? domicijelni?
tacno imas argumente inteligentne ko ona dva lika sinoc s ograde na sjeveru
i kakvi sad cigani? ko o tome govori ? ciji patriotizam? kakvi dupli arsini?
i cija moralnost ?
dakle, ukratko, o cemu ti?
Evo pa sami osudite o kakvom se darwinu radi......
ovo je jedan od likova koji je bio na ogradi na sjeveru kao vodja navijaca...i realno izgleda najpismenije od svih koje sam tamo vidio...lik se trudio nema govora,cak je gadjao patikom nekog jer nije htio navijati ...naknadno se na ogradu popeo jos jedan lik...e taj je replika naseg sabana iz zenice cirkus citav...
doduse nakon sto su uletiti momci s kacigama,izgubila su se obojica
tad se na ogradu popeo neki treci lik i od tada je bilo ok
ZgradaSibica wrote:Ako si pratio topic vidio si da sam konstantno branio BHF i rekao da momci zasluzuju sav respect, samo sam imao kritiku prema Sefaliji i 2-3 ljudi oko njega.
Pristup zatvorenom forumu sam imao, clan nisam bio. Kako sam mogao citati netreba pitati ali sjecam se jednog incidenta kada je ova treba sto su je djelili Sefalija i taj momak iz Norveske dosla na forum da objasni sve to iz svog ugla. Pisanija zesca
Daj postoji li to gdje u arhivama,spaseno ili bilo sta drugo...hocemo i mi da vidimo to
[quote="ZgradaSibica"]Momci iz Srebrenika napadnuti od Robijasa malo iza juga, djeca uglavnom. Robijasi nastavljaju sa blamazama. Sa murijom frka takodjer uhapseno oko 6-7 likova od ti nije naravno Sefalija jedan
Svi pusteni, par momaka fasovalo kaznu, steta sto ima 20tak mudonja u BHF:u a 200 picaka sto bjeze, to se vidilo i u Albaniji naprimjer, a cak i na Marakani. Medjutim, tako je u svakoj skupini. Nisu Horde ni malo bolji. ... danas sam na poslu imo pravo los dan,al pasa moj ti mi popravi raspolozenje.
Poredis HZ i Bhf ?
Jesi li ikada ,isao sa Hordama na gostovanje ?
bio sam sa njima u Zenici sa Albanijom i bilo je extra,sve neki fol navijaci po facebooku stavljaju statuse fanaticosi i tako a kad je tekma joooj ne mogu ovo ono.A sto se tice nasilja...Fino vi napravite svoju grupu i sutajte se sa policajcima i folirajte se po forumima.Ili idite na tekme C. Zvezde i Partizana pa uzivajte.Podignite ljiljanku na sred marakane i krpite se do smrti ako ste zeljni fajtova
Jao ovo ispade trac pravi. Kakve veze ima sve ovo sa Sefinom aferom.? Kad se tako pise o njemu ovdje, onda bi se trebalo pitati jeli to istina? Na kraju nije problem on nego ta treba. I eto kako je bistra objavila je sve na BHF forumu kao sto se kaze da to postoji. Drugo, to sto se desavaju frke je vise postalo normalno. I postoji u Bosni vec decenijama. Nemoj te reci da sad navijaci Sarajeva, Zelje. itd nikad nisu prvaili frke. Pola njih je clan BHF-a pa se nediraju medjusobom. A da BHF-a nema, ko bi dosao da navija za nasu reprezentaciju. ?!!!!
ters84 wrote:Jao ovo ispade trac pravi. Kakve veze ima sve ovo sa Sefinom aferom.? Kad se tako pise o njemu ovdje, onda bi se trebalo pitati jeli to istina? Na kraju nije problem on nego ta treba. I eto kako je bistra objavila je sve na BHF forumu kao sto se kaze da to postoji. Drugo, to sto se desavaju frke je vise postalo normalno. I postoji u Bosni vec decenijama. Nemoj te reci da sad navijaci Sarajeva, Zelje. itd nikad nisu prvaili frke. Pola njih je clan BHF-a pa se nediraju medjusobom. A da BHF-a nema, ko bi dosao da navija za nasu reprezentaciju. ?!!!!
kako bi ja BHF spustio na zemlju nakon onog sranja sa Cirom i glumatanja da su oni predstavnici navijaca, da se oni nesto pitaju, da oni odredjuju ko ce biti selektro, da oni nesto.... fuj
-bhfanaticos- wrote:djeco...pishat pa spavat....crtani je zavrshen davno...
jadni ste...pogotovo ovaj robijash koji konstantno pljuje po Sefi...
to sto se pisalo o "aferi" bilo je na skrivenom dijelu...znaci, kretenu jedan, morao si biti clan BHF-a da to procitas...
e moj ljakse...
nisam tacno siguran ko je ovde robijas koji pljuje po tom nekom i o kakvom forumu se radi ali ono sto ja citam u tvom postu i ono sto sam vidio na sjeveru u utorak tacno kazuje da si jadan ti...naravno ako si bio tamo u utorak...ako nisi...onda si samo ovde jadan
i mada mi je bhf vrlo drag,ako nista,a onda zbog promoviranja ideje bosanstva,ono u utorak je cirkus par excellence
mariannealen wrote:bio sam sa njima u Zenici sa Albanijom i bilo je extra,sve neki fol navijaci po facebooku stavljaju statuse fanaticosi i tako a kad je tekma joooj ne mogu ovo ono.A sto se tice nasilja...Fino vi napravite svoju grupu i sutajte se sa policajcima i folirajte se po forumima.Ili idite na tekme C. Zvezde i Partizana pa uzivajte.Podignite ljiljanku na sred marakane i krpite se do smrti ako ste zeljni fajtova
Zasto obezbjedjenje nije dozvolilo da se unese koreografija u Zenici?
Koji mazgov (je li ovaj Bakovic, ko je bio pregovarao u ime Policije?) je odlucio da postavi BHF do Albanskih navijaca?
Nikada se mi necemo rijesiti amaterizma.
Pa normalno da ce biti frka nakon svega sto se izdogadjalo u Albaniji.
Dzaba nama Komitet za normalizaciju, nikada se necemo rijesiti amaterizma.
kako bi ja BHF spustio na zemlju nakon onog sranja sa Cirom i glumatanja da su oni predstavnici navijaca, da se oni nesto pitaju, da oni odredjuju ko ce biti selektro, da oni nesto.... fuj[/quote]
Ma ja svi bi nesto (ovdje preko neta)... Usta velika na sve strane, treba se pokazati gdje treba a ne ovdje "Kako bi ja"
Zamrzio sam ih jos za vrijeme onih "ljutih bojeva" protiv saveza. Seljacine ne shvataju da nisu sami na tribini, redovno bude tu djece, djevojaka i starijih ljudi a oni svojim bakljama podizu kornjace na noge i pozovu ih na tribinu...
Uostalom, kO i svi "navijaci"
Last edited by Olovni_Vojnik on 10/06/2011 10:05, edited 2 times in total.