Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja kupila torbu od 47 KM i pokazala mi se bolja nego i jedna do sada.
sto je duze nosim ona eko koza postaje sve mekanija i nalik pravoj kozi
ja prezadovoljna.
inace, nosim jednu torbu dok je ne unistim. mrsko mi prebacivati stvarcice iz jedne torbe u drugu.
prije sam nosila ogromne torbe koje i kad su prazne 'odvale' rame.
sad sam na nekoj srednjoj velicini.
Kupili torbu i novcanik u Carpisi....predivna na snizenju, mama prezadovoljna, jedan dan stajala kuci i pukne joj kais sad treba da idem mijenjati, da li ce pristati Boze, fkt nidje veze, hajd da je nosila samo sto je stavila na rame spade remen
Carpisa je imala lijepu kolekciju jesen/zima 2010/11 samo par torbi ova nova proljetna kolekcija je uzas a ove sto su na snizenju ili ove sto su preostale su katastrofa.
Gospoda Ministarka wrote:Carpisa je imala lijepu kolekciju jesen/zima 2010/11 samo par torbi ova nova proljetna kolekcija je uzas a ove sto su na snizenju ili ove sto su preostale su katastrofa.
Ja sam mami kupila fantasticnu bez torbu uopste ne mislim, niti je torba katastrofa.
Gospoda Ministarka wrote:Carpisa je imala lijepu kolekciju jesen/zima 2010/11 samo par torbi ova nova proljetna kolekcija je uzas a ove sto su na snizenju ili ove sto su preostale su katastrofa.
Ja sam mami kupila fantasticnu bez torbu uopste ne mislim, niti je torba katastrofa.
Pa i moja mam bi se sigurno zadovoljila nekom iz Carpise ali meni su one torbe nekakve bezlicne i ja ih nikad ne bih nosila.
Pa i moja mam bi se sigurno zadovoljila nekom iz Carpise ali meni su one torbe nekakve bezlicne i ja ih nikad ne bih nosila.
Ne znam, ima bezveznih ali ima i sasvim lijepih torbi, ja sam svojom bas zadovoljna, znam da svi msile da je neka super skupa a ona 60 km
Slazem se sa tobom, ni meni se ne svidjaju njihove torbe, nikad ni ne udjem u tu radnju, ali ukusi su razliciti.
Do sad najbolje torbe koje sam nosila su David Jones..Jednu sam teglila okolo 2-3 godine dok se nije sva ogulila..Uslikam veceras novu. Imala sam jednu preslatku platnenu, pukoo kais jer ja to natrpam, po' kuce nosim sa sobom gdjegod da idem..Nova je na fazon zenske briefcase, al' skroz dobro izgleda..Naletila sasvim slucajno u Mostaru u novom trznom, na snizenju 49..Nosim torbu dok mi ne dosadi il ' dok joj se nesto ne pokvari..
BJB wrote:Do sad najbolje torbe koje sam nosila su David Jones..Jednu sam teglila okolo 2-3 godine dok se nije sva ogulila..Uslikam veceras novu. Imala sam jednu preslatku platnenu, pukoo kais jer ja to natrpam, po' kuce nosim sa sobom gdjegod da idem..Nova je na fazon zenske briefcase, al' skroz dobro izgleda..Naletila sasvim slucajno u Mostaru u novom trznom, na snizenju 49..Nosim torbu dok mi ne dosadi il ' dok joj se nesto ne pokvari..
BJB wrote:Do sad najbolje torbe koje sam nosila su David Jones..Jednu sam teglila okolo 2-3 godine dok se nije sva ogulila..Uslikam veceras novu. Imala sam jednu preslatku platnenu, pukoo kais jer ja to natrpam, po' kuce nosim sa sobom gdjegod da idem..Nova je na fazon zenske briefcase, al' skroz dobro izgleda..Naletila sasvim slucajno u Mostaru u novom trznom, na snizenju 49..Nosim torbu dok mi ne dosadi il ' dok joj se nesto ne pokvari..
Hajmo se mijenjat
Necu..nova mi je jos..Ma nece mi biti mrsko uslikati je veceras..A ima ih u trznom u Mostaru jos nekoliko..Ma da sam smijela uzela bih ja jos jednu, crnu...Ova je tamno smedja, al' je prakticna..Velika dovoljno da sve stane u nju..
Ima kais moze se nositi preko ramena, ima "rucke" moze se nositi kao briefcase..Tvrda je da se ne "skesi" (pretvori u nesto labavo kesasto), a ope' je meka dovoljno..
NEma druge nego da vam podnosim foto izvjestaj o torbicama i cipelicama kad odem u Mostar, pa cete na ekskurziju..
Necu..nova mi je jos..Ma nece mi biti mrsko uslikati je veceras..A ima ih u trznom u Mostaru jos nekoliko..Ma da sam smijela uzela bih ja jos jednu, crnu...Ova je tamno smedja, al' je prakticna..Velika dovoljno da sve stane u nju..
Ima kais moze se nositi preko ramena, ima "rucke" moze se nositi kao briefcase..Tvrda je da se ne "skesi" (pretvori u nesto labavo kesasto), a ope' je meka dovoljno..
NEma druge nego da vam podnosim foto izvjestaj o torbicama i cipelicama kad odem u Mostar, pa cete na ekskurziju..
Nisi trebala pisat dje ih ima.....ja dole kafenisem....
Ostale su cetiri..Znaci ako ne bude one crne sto mi se svidja, coram se s tobom
Jedno priznanje, nikad nisam kupila torbu skuplju od 50KM..Ni one skroz jeftine ne begenishem nikakko..Nisam ni nista ispod 20..Cim mi fush nesto izgleda ili ima nekakvu podstavu il' nije dobro, ne kupujem..
Al' zato imam srece u tim radnjama...To ej cudo jedno..Zene traze torbu po mjesec dana, ja setam bezze, ugledam torbu, pitam za cijenu i kupim..