Dosta ljudi me pitalo preko pp imam li odgovore na pitanja iz , koji su uvjeti za isplatu novaca na bankovni račun itd. pa ću ovdje da odgovorim za ubuduće koga bude zanimalo. Nije mi teško ni preko pp, ali vidim da je interes veliki pa mi nije baš fora pisat 15-20 puta jedno te isto, a i dok ja odgovorim neki već odu s foruma i vide odgovor tek sutra i sl. pa zato savjetujem ako netko bude imao pitanja pored ovoga što ću objasnit niže, neka posta pitanje na temu pa ću već ja ili netko drugi tko ima iskustva odgovorit.
1. moguće je odabrati jednu od 3 vrste kviza, ovisno o vrsti poker igre koju se odabere (cash, turniri), a odgovori na pitanja iz kviza nalaze se u uputama za pojedinu vrstu koje prethode kvizu. Znači te upute ne treba preskakat već ih treba pročitat jer su u njima odgovori. Kviz se može polagati (samo

) 5 puta, a to nije dovoljno onome koji će pogađat odgovore jer ga tako neće proći i prokockat će šansu što je dokaz da mu ne treba dat tih besplatnih $50, ne bi mu ih ni ja dao

.
2. Upute i kviz su na engleskom naravno i ako je to nekome problem može da se posluži googleom, jednostavno copy/paste tekst uputa u google translate ili copy / paste pitanje u google pa dobiješ odgovor, ako ga ne znaš.
3. Uvjet za isplatu novaca je taj da skupiš dovoljno bodova (količina bodova zavisi od poker sobe koju se odabere). Te bodove nije teško skupit ako ćeš igrat kako treba, a ne glupirat se i spiskat sve novce u nekoliko ruku ili turnira. Znači treba početi s nižim ulozima i polako se penjati usporedo s rastom sume na poker računu. Tko napravi uplatu na poker račun, ne mora da skuplja bodove već može odmah da podigne pare.
4. još sam nešto htio da napišem, ali zaboravio...

Nevezano uz kviz još bih rekao da me nitko još nije uvjerio u to da poker nije sport, čini se da su argumenti presušili. Rušimo mitove, to je dobro.
...
mashroom90 wrote:Onaj ko naziva poker sportom nikada nije probao neki sport niti ga vidio uzivo, osim mozda na TV-u.
Argumente molim. Ako ja 500 puta ponovim da je rukomet zapravo kocka, a ne sport, hoće li rukomet postati kocka?