gospon' namigivačmadner wrote: Ali tvoj odgovor nije duhovan, nego je upravo materijalan. Tj, isklucivo se bavi opipljivim simptomima
ta, ja sam, u tom pogledu, Abduhovsko-Đozinovska škola
samo pokušavam balans nakav napraviti.
gospon' namigivačmadner wrote: Ali tvoj odgovor nije duhovan, nego je upravo materijalan. Tj, isklucivo se bavi opipljivim simptomima
đes' statix, otkad se nismo umovno bilistatix wrote:Bijela je marksista provalio sam je...

Ma sekularista teski 100%statix wrote:Bijela je marksista provalio sam je...
madner wrote:Ma sekularista teski 100%statix wrote:Bijela je marksista provalio sam je...![]()
Mislim, da ne idem dalje u off, da ti opaska i objasnjene ne idu skupa, ali nema potrebe da dalje razvodnjavam temu.
Kad ce svadba?bijela wrote:madner wrote:Ma sekularista teski 100%statix wrote:Bijela je marksista provalio sam je...![]()
Mislim, da ne idem dalje u off, da ti opaska i objasnjene ne idu skupa, ali nema potrebe da dalje razvodnjavam temu.ok, hvala, Bog ti dao!
ja volim samo sa statixom umovat
uff madneru, prebezveze je ovo za tebe, možeš ti i goremadner wrote:
Kad ce svadba?
Naravno da mogu gorebijela wrote:uff madneru, prebezveze je ovo za tebe, možeš ti i goremadner wrote:
Kad ce svadba?
daj joj samo na tromjesečju, jer će se iskvarit do polugodišta k'o da gledam...bijela wrote:ljubav_aha wrote:
duhovnom ucitlejicezaključno 5!
Šuti i jedi te smokve...HAVANA wrote:arzuhal wrote:Alejki selam, ljubavi![]()
E bas mi je drago,zbog vas.
![]()
Kako misliš?ljubav_aha wrote:tu sam bas osjetljivababy_angel wrote:Ja nešto mislim da se i ne objašnjava i ne preispituje, ako je neko vjernik. Ako nije, onda se neće ni zapitati.ljubav_aha wrote:ali mnoge osobe nemaju zivot na čovječan nacin![]()
kako se objasnjava Bozija milost, Nejgov "test" i Nejgova odluka o rodjenju nezdravih osoba,umiranju mladih i slicno![]()
Činjenica je da ljudske sudbine moju biti jako tužne. Moje pravilo je, generalno, ako možeš pomoći - pomozi, ako ne možeš pomoći - zaobiđi i ne otežavaj.
Nema vise, sve covjek podijelioarzuhal wrote:
Šuti i jedi te smokve...
Smokve podijelio, ka'e suhonjave mu previše, a sudžuku će kasnije, uz tamburu...stipu tostrongwoman wrote:Nema vise, sve covjek podijelioarzuhal wrote:
Šuti i jedi te smokve...
ja ti prošle džume zaboravih kazat da skineš kupaće, nemreš ih non-stop nosat, cirkulacija oslabi, belajmadner wrote: Naravno da mogu goreali posto sam to toliko puta dokazao ne moram to svaki put pokazat
sad ce vam cmoljo uletit i reci: DOBRO JE BRE! IMATE JEDAN VIRTUELNI DZEMAT! NEMRE VISE!arzuhal wrote:ja ti prošle džume zaboravih kazat da skineš kupaće, nemreš ih non-stop nosat, cirkulacija oslabi, belajmadner wrote: Naravno da mogu goreali posto sam to toliko puta dokazao ne moram to svaki put pokazat
To mu je plan, ali ja necu nasjestipaja patak wrote:sad ce vam cmoljo uletit i reci: DOBRO JE BRE! IMATE JEDAN VIRTUELNI DZEMAT! NEMRE VISE!arzuhal wrote:ja ti prošle džume zaboravih kazat da skineš kupaće, nemreš ih non-stop nosat, cirkulacija oslabi, belajmadner wrote: Naravno da mogu goreali posto sam to toliko puta dokazao ne moram to svaki put pokazat
i pod kljuc
madner wrote:To mu je plan, ali ja necu nasjesti![]()
Satro "zaboravio", sve vjernik a vamo zavist radi
Ma stipu bi ja to da ga ne znam kakav je... gladan bi bio tri dana da zna da nekome drugome treba... Eh, da nam je vise HAVANA, tesko da ne bi svi imali isto na hastalu da jedemo...arzuhal wrote:Smokve podijelio, ka'e suhonjave mu previše, a sudžuku će kasnije, uz tamburu...stipu tostrongwoman wrote:Nema vise, sve covjek podijelioarzuhal wrote:
Šuti i jedi te smokve...
arzuhal wrote:Smokve podijelio, ka'e suhonjave mu previše, a sudžuku će kasnije, uz tamburu...stipu tostrongwoman wrote:Nema vise, sve covjek podijelioarzuhal wrote:
Šuti i jedi te smokve...
Znam da zvuci malo grubo, al' da pokusas za promjenu prihvatiti sudbinu takva kakva jeste i pomiriti se sa cinjenicama i onda hladne glave promisliti sto mozes promijeniti kod sebe, sto mozes uciniti za sebe ... jer uvijek postoji bolje od tvog stanja i uvijek postoji gore...simple_girl1 wrote:Fina temabaš me 'ubode' s njom
![]()
U iskušenjima sam otkad znam za sebe,kad bih vam nabrajala šta me sve muči,bila bi puna teka
Često se pitam čime sam zaslužila ovakav (ne)život,nesretna sam.Pojam 'sreća' za mene je nepoznat.
Ispočetka sam se borila da pobjedim iskušenja nadajući se da će nekad biti bolje,ali bilo je samo gore
Sad sam se predala a život živim samo zato što moram eto
Na mom licu ne bi mogli vidjeti osmjeh već samo suze,suze koje lijem svaki dan jer nikad neću imati normalan život