Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madner wrote:Nije slabo, ali je auto koje kupuje zemsko. Dobar odnos ulozeno/dobiveno i minimalnih razlozi za kurcenje. Dakle strasno dosadan izbor
Drug nije Hyundai nego Kia Sorento ... Ono sto ja radim (uz "saglasnost" svoje zene) ti ne smijes ni pomisliti ... A ovo tvoje "kur*enje" po forumu dovoljno govori o tebi i tvojoj slobodi. Volio bih te negdje sa strane posmatrati dok si sa dragom, da vidim kolika si muskarcina ...
Wutkica wrote:
...
..
.
...., pa mi svakako drzimo sve konce zar ne
Koilko se sjecam upravo ovo sam i rekao : Zene drze sve konce u rukama ... Mi samo drzimo novcanike u rukama i redovno vadimo novac iz njih ...
Wutkica wrote:steci cu dojam da si iskoristavan...jesi li ?
Pa i ne dozivljavam se bas tako. Uglavnom mislim da je vrijeme ovih lupadjija po stolu proslo i da to sve manje ( bar u urbanim sredinama ) pije vode. Imam jako puno prijatelja, posmatram i njihove odnose u braku. 95 % njih je isto kao i ja, na kraju popustimo i bude po zeninom ( djevojkinom ). Nije ovo stvar muskosti i dokazivanja, stvar je postizanja ravnoteze i mira u kuci. Zene se brzo naljute, a jako tesko zaboravljaju i oprastaju. Cak i kada su sitnice u pitanju ...
Zasto otezavati sebi zivot napetom atmosferom u kuci ? Zasto da mi dijete bjezi u svoju sobu da ne bi slusalo svadju izmedju roditelja ?
Pa i ne dozivljavam se bas tako. Uglavnom mislim da je vrijeme ovih lupadjija po stolu proslo i da to sve manje ( bar u urbanim sredinama ) pije vode. Imam jako puno prijatelja, posmatram i njihove odnose u braku. 95 % njih je isto kao i ja, na kraju popustimo i bude po zeninom ( djevojkinom ). Nije ovo stvar muskosti i dokazivanja, stvar je postizanja ravnoteze i mira u kuci. Zene se brzo naljute, a jako tesko zaboravljaju i oprastaju. Cak i kada su sitnice u pitanju ...
Zasto otezavati sebi zivot napetom atmosferom u kuci ? Zasto da mi dijete bjezi u svoju sobu da ne bi slusalo svadju izmedju roditelja ?
U pravu si ti jednim dijelom....a drugim dijelom kakva je to zena takva za*ebana pa sve rikta po svom nadji joj hobby
PapakizSarajeva wrote:
Hajde sad ozezite po meni, slobodno ...
A onda se ljutis
Drug, nema ljutnje ... Ja samo pokusavam biti iskren i realan ... Postavite svi vi ovdje sebi pitanje koliko ste iskreni i koliko realno sagledavate svoju situaciju ...
Nisam slagao ni rijeci u mom prvom postu na ovoj temi ... Uvijek na kraju bude po zeninom. One to umiju "odraditi" na 100 zenskih nacina : ljutnjom, suzama, sutnjom ...
U pravu si ti jednim dijelom....a drugim dijelom kakva je to zena takva za*ebana pa sve rikta po svom nadji joj hobby
Mozda tebi to sada nece izgledati moguce, ali ja sam jako sretan sa svojom zenom i punoooo je volim ... Mogu reci da imam lijep, skladan brak. Kod nas je u kuci stalno sala, zajebancija i smijeh ... Imam i ja svojih musica koje ona "proguta" i popusti ... Ali ipak, vecinom sam ja taj koji popusta i ugadja ... Ne zelim da ulazim u konflikte jer bi ona npr. mjenjala spavacu sobu, a meni se bas nesto i ne da ... Ni jedno od nas nema dovoljno jake argumente za svoj stav po ovom pitanju, uglavnom popustio sam na kraju i "izvio" se "par tisuca" ... To mi je bilo lakse nego da se ubjedjujem ko je u pravu ...
ma dragi moj "papak" ne vidim da vas brak ne funkcionise i to je ok....ali mene stereotipi ne dodiruju niti zelim da zivim po bilo kakvim pravilima tipa "to je brak i svasta treba progutati"....meni to ne pashe...a s druge strane kad bi on gutao moje "musice" jako brzo bi mi dosadio....jako tako da ravnopravnost u svakom slucaju i djelimicno prednost muskarcu
Wutkica wrote:ma dragi moj "papak" ne vidim da vas brak ne funkcionise i to je ok....ali mene stereotipi ne dodiruju niti zelim da zivim po bilo kakvim pravilima tipa "to je brak i svasta treba progutati"....meni to ne pashe...a s druge strane kad bi on gutao moje "musice" jako brzo bi mi dosadio....jako tako da ravnopravnost u svakom slucaju i djelimicno prednost muskarcu
E vala cu veceras da prekinem stereotipnost u braku ... Nema Seherzade, pa kud puklo da puklo ...
Ili mi je bolje da idem sa rajom gledati utakmicu u kafani ?
Ma neka veceras jos malo stereotipa, ona kuci sa Seherzadom, a ja "ljutito" odoh negdje da se patim uz grickalice, pivu i komentare raje na utakmicu ...
Wutkica wrote:ma dragi moj "papak" ne vidim da vas brak ne funkcionise i to je ok....ali mene stereotipi ne dodiruju niti zelim da zivim po bilo kakvim pravilima tipa "to je brak i svasta treba progutati"....meni to ne pashe...a s druge strane kad bi on gutao moje "musice" jako brzo bi mi dosadio....jako tako da ravnopravnost u svakom slucaju i djelimicno prednost muskarcu
E vala cu veceras da prekinem stereotipnost u braku ... Nema Seherzade, pa kud puklo da puklo ...
Ma neka veceras jos malo stereotipa, ona kuci sa Seherzadom, a ja "ljutito" odoh negdje da se patim uz grickalice, pivu i komentare raje na utakmicu ...
Vidis kako je dobro nekad i popustiti zeni !!!
e svaka cast pa gdje se ti ozeni majke ti kad se takvi traze mogao si sad da "poharas" pola grada
Vidis kako je dobro nekad i popustiti zeni !!!
e svaka cast pa gdje se ti ozeni majke ti kad se takvi traze mogao si sad da "poharas" pola grada
Jbg-a, uhvatila me mladog i neiskusnog ( sa 31. godinom ) ... Al' reci ovim tragacicama, ako treba ja cu se razvest' ...
nemeRem nista reci jer nisam ozenjen, ali kad vidim ovakve komentare, a ne sumnjam da je iskreno, drago mi je da nisam
nemeRem nista reci jer nisam ozenjen, ali kad vidim ovakve komentare, a ne sumnjam da je iskreno, drago mi je da nisam
ja mislim da "papak" odrzava temu ovakvim komentarima, i da ga ima na vise mjesta
madner wrote:Nije slabo, ali je auto koje kupuje zemsko. Dobar odnos ulozeno/dobiveno i minimalnih razlozi za kurcenje. Dakle strasno dosadan izbor
Drug nije Hyundai nego Kia Sorento ... Ono sto ja radim (uz "saglasnost" svoje zene) ti ne smijes ni pomisliti ... A ovo tvoje "kur*enje" po forumu dovoljno govori o tebi i tvojoj slobodi. Volio bih te negdje sa strane posmatrati dok si sa dragom, da vidim kolika si muskarcina ...
Wutkica wrote:
...
..
.
...., pa mi svakako drzimo sve konce zar ne
Koilko se sjecam upravo ovo sam i rekao : Zene drze sve konce u rukama ... Mi samo drzimo novcanike u rukama i redovno vadimo novac iz njih ...
Da mi je znati što si se ti oženio, garant te natjerali...