"klix cultures"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

PapakizSarajeva

#51 Re: "klix cultures"

Post by PapakizSarajeva »

madner wrote:Nije slabo, ali je auto koje kupuje zemsko. Dobar odnos ulozeno/dobiveno i minimalnih razlozi za kurcenje. Dakle strasno dosadan izbor :D
Drug nije Hyundai nego Kia Sorento ... Ono sto ja radim (uz "saglasnost" svoje zene) ti ne smijes ni pomisliti ... A ovo tvoje "kur*enje" po forumu dovoljno govori o tebi i tvojoj slobodi. Volio bih te negdje sa strane posmatrati dok si sa dragom, da vidim kolika si muskarcina ...
Wutkica wrote: ...
..
.
...., pa mi svakako drzimo sve konce zar ne :wink: :D :lol:
Koilko se sjecam upravo ovo sam i rekao : Zene drze sve konce u rukama ... Mi samo drzimo novcanike u rukama i redovno vadimo novac iz njih ...
Wutkica

#52 Re: "klix cultures"

Post by Wutkica »

steci cu dojam da si iskoristavan...jesi li :D :lol: :lol: ?
PapakizSarajeva

#53 Re: "klix cultures"

Wutkica wrote:steci cu dojam da si iskoristavan...jesi li :D :lol: :lol: ?
Pa i ne dozivljavam se bas tako. Uglavnom mislim da je vrijeme ovih lupadjija po stolu proslo i da to sve manje ( bar u urbanim sredinama ) pije vode. Imam jako puno prijatelja, posmatram i njihove odnose u braku. 95 % njih je isto kao i ja, na kraju popustimo i bude po zeninom ( djevojkinom ). Nije ovo stvar muskosti i dokazivanja, stvar je postizanja ravnoteze i mira u kuci. Zene se brzo naljute, a jako tesko zaboravljaju i oprastaju. Cak i kada su sitnice u pitanju ...

Zasto otezavati sebi zivot napetom atmosferom u kuci ? Zasto da mi dijete bjezi u svoju sobu da ne bi slusalo svadju izmedju roditelja ?
madner

#54 Re: "klix cultures"

Post by madner »

PapakizSarajeva wrote: Hajde sad ozezite po meni, slobodno ...
A onda se ljutis :D
Wutkica

#55 Re: "klix cultures"

Post by Wutkica »

PapakizSarajeva wrote:
Pa i ne dozivljavam se bas tako. Uglavnom mislim da je vrijeme ovih lupadjija po stolu proslo i da to sve manje ( bar u urbanim sredinama ) pije vode. Imam jako puno prijatelja, posmatram i njihove odnose u braku. 95 % njih je isto kao i ja, na kraju popustimo i bude po zeninom ( djevojkinom ). Nije ovo stvar muskosti i dokazivanja, stvar je postizanja ravnoteze i mira u kuci. Zene se brzo naljute, a jako tesko zaboravljaju i oprastaju. Cak i kada su sitnice u pitanju ...

Zasto otezavati sebi zivot napetom atmosferom u kuci ? Zasto da mi dijete bjezi u svoju sobu da ne bi slusalo svadju izmedju roditelja ?
U pravu si ti jednim dijelom....a drugim dijelom kakva je to zena takva za*ebana pa sve rikta po svom :? :? nadji joj hobby :D :D
PapakizSarajeva

#56 Re: "klix cultures"

madner wrote:
PapakizSarajeva wrote: Hajde sad ozezite po meni, slobodno ...
A onda se ljutis :D
Drug, nema ljutnje ... Ja samo pokusavam biti iskren i realan ... Postavite svi vi ovdje sebi pitanje koliko ste iskreni i koliko realno sagledavate svoju situaciju ...

Nisam slagao ni rijeci u mom prvom postu na ovoj temi ... Uvijek na kraju bude po zeninom. One to umiju "odraditi" na 100 zenskih nacina : ljutnjom, suzama, sutnjom ...
madner

#57 Re: "klix cultures"

Post by madner »

Ha do mene je, konto sam da se zajebavas pa sam se nadovezao.

Nikad ne komentarisem ozbiljne postove :wink:
PapakizSarajeva

#58 Re: "klix cultures"

Wutkica wrote:
PapakizSarajeva wrote:

U pravu si ti jednim dijelom....a drugim dijelom kakva je to zena takva za*ebana pa sve rikta po svom :? :? nadji joj hobby :D :D
Mozda tebi to sada nece izgledati moguce, ali ja sam jako sretan sa svojom zenom i punoooo je volim ... Mogu reci da imam lijep, skladan brak. Kod nas je u kuci stalno sala, zajebancija i smijeh ... Imam i ja svojih musica koje ona "proguta" i popusti ... Ali ipak, vecinom sam ja taj koji popusta i ugadja ... Ne zelim da ulazim u konflikte jer bi ona npr. mjenjala spavacu sobu, a meni se bas nesto i ne da ... Ni jedno od nas nema dovoljno jake argumente za svoj stav po ovom pitanju, uglavnom popustio sam na kraju i "izvio" se "par tisuca" ... To mi je bilo lakse nego da se ubjedjujem ko je u pravu ...
PapakizSarajeva

#59 Re: "klix cultures"

madner wrote:Ha do mene je, konto sam da se zajebavas pa sam se nadovezao.

Nikad ne komentarisem ozbiljne postove :wink:
Ma samo komentarisi, iz svake vrste diskusije ce se nesto i iskristalisati. Nema ljutnje ....
Wutkica

#60 Re: "klix cultures"

Post by Wutkica »

ma dragi moj "papak" ne vidim da vas brak ne funkcionise i to je ok....ali mene stereotipi ne dodiruju niti zelim da zivim po bilo kakvim pravilima tipa "to je brak i svasta treba progutati"....meni to ne pashe...a s druge strane kad bi on gutao moje "musice" jako brzo bi mi dosadio....jako :D tako da ravnopravnost u svakom slucaju i djelimicno prednost muskarcu :wink:
PapakizSarajeva

#61 Re: "klix cultures"

Wutkica wrote:ma dragi moj "papak" ne vidim da vas brak ne funkcionise i to je ok....ali mene stereotipi ne dodiruju niti zelim da zivim po bilo kakvim pravilima tipa "to je brak i svasta treba progutati"....meni to ne pashe...a s druge strane kad bi on gutao moje "musice" jako brzo bi mi dosadio....jako :D tako da ravnopravnost u svakom slucaju i djelimicno prednost muskarcu :wink:
E vala cu veceras da prekinem stereotipnost u braku ... Nema Seherzade, pa kud puklo da puklo ...

Ili mi je bolje da idem sa rajom gledati utakmicu u kafani ?

Ma neka veceras jos malo stereotipa, ona kuci sa Seherzadom, a ja "ljutito" odoh negdje da se patim uz grickalice, pivu i komentare raje na utakmicu ...

Vidis kako je dobro nekad i popustiti zeni !!!
pustopoljina

#62 Re: "klix cultures"

Post by pustopoljina »

al' namjesti da se vratis kad ezel zavrsi :D , samo udji u kucu i ugasi svjetlo :lol: :lol: :lol:
Wutkica

#63 Re: "klix cultures"

Post by Wutkica »

PapakizSarajeva wrote:
Wutkica wrote:ma dragi moj "papak" ne vidim da vas brak ne funkcionise i to je ok....ali mene stereotipi ne dodiruju niti zelim da zivim po bilo kakvim pravilima tipa "to je brak i svasta treba progutati"....meni to ne pashe...a s druge strane kad bi on gutao moje "musice" jako brzo bi mi dosadio....jako :D tako da ravnopravnost u svakom slucaju i djelimicno prednost muskarcu :wink:
E vala cu veceras da prekinem stereotipnost u braku ... Nema Seherzade, pa kud puklo da puklo ...

Ma neka veceras jos malo stereotipa, ona kuci sa Seherzadom, a ja "ljutito" odoh negdje da se patim uz grickalice, pivu i komentare raje na utakmicu ...

e svaka cast :thumbup: :D pa gdje se ti ozeni majke ti kad se takvi traze :lol: :lol: mogao si sad da "poharas" pola grada :D :lol:
PapakizSarajeva

#64 Re: "klix cultures"

Wutkica wrote:
PapakizSarajeva wrote:

e svaka cast :thumbup: :D pa gdje se ti ozeni majke ti kad se takvi traze :lol: :lol: mogao si sad da "poharas" pola grada :D :lol:
Jbg-a, uhvatila me mladog i neiskusnog ( sa 31. godinom ) ... Al' reci ovim tragacicama, ako treba ja cu se razvest' ...
hocunecu

#65 Re: "klix cultures"

Post by hocunecu »

amo se kloniraj :D
nema smisla da sad ostane bez tebe ;-)
Wutkica

#66 Re: "klix cultures"

Post by Wutkica »

hocunecu wrote:amo se kloniraj :D

a u sta se klonira? haj reci nam ...haj haj :D :D
baustelac

#67 Re: "klix cultures"

Post by baustelac »

PapakizSarajeva wrote:

Zasto otezavati sebi zivot napetom atmosferom u kuci ? Zasto da mi dijete bjezi u svoju sobu da ne bi slusalo svadju izmedju roditelja
?
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
nemeRem nista reci jer nisam ozenjen, ali kad vidim ovakve komentare, a ne sumnjam da je iskreno, drago mi je da nisam
Wutkica

#68 Re: "klix cultures"

Post by Wutkica »

baustelac wrote:
PapakizSarajeva wrote:

Zasto otezavati sebi zivot napetom atmosferom u kuci ? Zasto da mi dijete bjezi u svoju sobu da ne bi slusalo svadju izmedju roditelja
?
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
nemeRem nista reci jer nisam ozenjen, ali kad vidim ovakve komentare, a ne sumnjam da je iskreno, drago mi je da nisam
ja mislim da "papak" odrzava temu ovakvim komentarima, i da ga ima na vise mjesta :wink: :D
hocunecu

#69 Re: "klix cultures"

Post by hocunecu »

Wutkica wrote:
hocunecu wrote:amo se kloniraj :D

a u sta se klonira? haj reci nam ...haj haj :D :D
mislila sam da se umnozi,da bude vise ovakvih primjeraka :D
Mis mekinjas

#70 Re: "klix cultures"

Post by Mis mekinjas »

PapakizSarajeva wrote:
madner wrote:Nije slabo, ali je auto koje kupuje zemsko. Dobar odnos ulozeno/dobiveno i minimalnih razlozi za kurcenje. Dakle strasno dosadan izbor :D
Drug nije Hyundai nego Kia Sorento ... Ono sto ja radim (uz "saglasnost" svoje zene) ti ne smijes ni pomisliti ... A ovo tvoje "kur*enje" po forumu dovoljno govori o tebi i tvojoj slobodi. Volio bih te negdje sa strane posmatrati dok si sa dragom, da vidim kolika si muskarcina ...
Wutkica wrote: ...
..
.
...., pa mi svakako drzimo sve konce zar ne :wink: :D :lol:
Koilko se sjecam upravo ovo sam i rekao : Zene drze sve konce u rukama ... Mi samo drzimo novcanike u rukama i redovno vadimo novac iz njih ...
Da mi je znati što si se ti oženio, garant te natjerali... :roll:
PapakizSarajeva

#71 Re: "klix cultures"

Miš mekinjaš wrote: ...
..
.
Jbg-a jarane, znas kako se kaze : " stala mi na učkur ..." ... :sad: :sad: :sad:
Mis mekinjas

#72 Re: "klix cultures"

Post by Mis mekinjas »

PapakizSarajeva wrote:
Miš mekinjaš wrote: ...
..
.
Jbg-a jarane, znas kako se kaze : " stala mi na učkur ..." ... :sad: :sad: :sad:
E jbga, žao mi te.... :roll:
petunija

#73 Re: "klix cultures"

Post by petunija »

Kad se ovi "lupači šakom o sto" zaljube, postaju manji od makovog zrna. Vidjećete, još će vam "papak" biti nedostižni san "slobode u braku".

@papak :thumbup: za komentare i iskrenost
VenomousV

#74 Re: "klix cultures"

Post by VenomousV »

inspire_me wrote:A je li oni u Americi stvarno imaju ono ''Three days rule'' nakon upoznavanja ili je to samo na filmu :D :D

joj sto se ismijah :lol: :lol: :lol:
insomniac_90

#75 Re: "klix cultures"

Post by insomniac_90 »

VenomousV wrote:
inspire_me wrote:A je li oni u Americi stvarno imaju ono ''Three days rule'' nakon upoznavanja ili je to samo na filmu :D :D

joj sto se ismijah :lol: :lol: :lol:
ja imam one day rule koji primjenjujem i ovjde i tamo ... hahahah
Post Reply