Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
-
Ogledalo
#51 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Nebitno je to, vjerovatno si u pravu. Samo bi Zeljko bio premijer. Koliko znam, u ovom mandatu bi trebao biti kao Hrvat premijer. Sad da li je to neki interni dogovor ili je zakonski, nemam pojma. To bi bila savrsena prilika da se pokusa stati na kraj lopovima i klerofasistima. Zlatkova narcisoidnost i egoizam po hiljaditi put su unistili priliku za promjene.
- svakako_lud
#52 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Zlaja i Željko nisu budale, svjesni su da bi koaliranje sa crnogorskim kriminalnim šljamom bio definitivni kraj SDP-a jer bi izgubili barem 80% svojih glasača tim potezom.
-
Minjo
#53 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Šta ovdje nije u redu. SBB će biti najozbojlniji politički subjekt u BiH na čelu sa Fahrudinom Radončićem.Control panel wrote:pa ako nisi upratio on je vec na celu tog politickog subjektaMinjo wrote:SBB ima najbolji kadar u BiH, na čelu sa Fahrudinom Radončićem. SBB će biti najozbiljniji politički subjekt u BiH na čelu sa Fahrudinom Radončićem.
- ultima_palabra
#54 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
1. Zašto kandidovati nekoga za Parlament, da bi ga kasnije imenovao za premijera?Ogledalo wrote:Nebitno je to, vjerovatno si u pravu. Samo bi Zeljko bio premijer. Koliko znam, u ovom mandatu bi trebao biti kao Hrvat premijer. Sad da li je to neki interni dogovor ili je zakonski, nemam pojma. To bi bila savrsena prilika da se pokusa stati na kraj lopovima i klerofasistima. Zlatkova narcisoidnost i egoizam po hiljaditi put su unistili priliku za promjene.
2. Premijer BiH je govno od funkcije, bez ikakve stvarne moći, kao što vidimo na pijunima Terziću i Špiriću.
3. Ne vidim Željka nikako na takvoj funkciji.
4. U pitanju je dogovor o rotaciji, u Zlatkovoj koži ja bih to mjesto dao nekoj hrvatskoj stranci, a sebi bih uzeo mjesta gdje se može nešto stvarno promijeniti.
-
Minjo
#55 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Šta je Zlatko nego kriminalni šljam... Sjećate li se marketinške agencije njegove žene, finansijera Selimovića? Kud ćeš veći kriminal?svakako_lud wrote:Zlaja i Željko nisu budale, svjesni su da bi koaliranje sa crnogorskim kriminalnim šljamom bio definitivni kraj SDP-a jer bi izgubili barem 80% svojih glasača tim potezom.
A taj "CG kriminalni šljam" hrani nekoliko stotina BH porodica, a gradeći objekte po BiH hranio je još hiljade porodica. Da je BiH više ovakvih "šljamova".
- svakako_lud
#56 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Taj TVOJ šljam gradi parama što ukradenim u ratu što reketarenjem firmi i stranaka , tako da taj ŠLJAM koji je stigao sa kesom i koji je i do sad postavljao svaku vlast koja je bila u zadnjih 12 godina je i sam zaslužan za sve što nam se dešava. Radi svog profiterluka i svoje gramzivosti je jedini političar za kojeg sam čuo od dosta ljudi komentar da bi bili spremni da se isele odavde ako nekim ne daj bože čudom on i pobijedi,a i sam spadam u takve.Minjo wrote:Šta je Zlatko nego kriminalni šljam... Sjećate li se marketinške agencije njegove žene, finansijera Selimovića? Kud ćeš veći kriminal?svakako_lud wrote:Zlaja i Željko nisu budale, svjesni su da bi koaliranje sa crnogorskim kriminalnim šljamom bio definitivni kraj SDP-a jer bi izgubili barem 80% svojih glasača tim potezom.
A taj "CG kriminalni šljam" hrani nekoliko stotina bh porodica, a gradeći objekte po BiH hranio je još hiljade porodica. Da je BiH više ovakvih "šljamova".
PS nadam se da te plaća za to što ga hvališ, jer inače bi se zabrinuo za tvoju inteligenciju...
- mustang
#57 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
sta ti je Zlaja bi vlastitu mater prodo za komadić vlasti,a kamoli da ne koalira s Radonjom,jebe se njemu za principe.......i iznevjerene glasače.......samo je problem sto bi mogo zatvora zaglavit zbog tenisa sa Imamovićemsvakako_lud wrote:Zlaja i Željko nisu budale, svjesni su da bi koaliranje sa crnogorskim kriminalnim šljamom bio definitivni kraj SDP-a jer bi izgubili barem 80% svojih glasača tim potezom.
-
Minjo
#58 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Srećan vam put, poslije 03.10.2010. i ne vraćajte se više nikad!
-
Minjo
#59 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Srećan vam put, poslije 03.10.2010. i ne vraćajte se više nikad!svakako_lud wrote:Taj TVOJ šljam gradi parama što ukradenim u ratu što reketarenjem firmi i stranaka , tako da taj ŠLJAM koji je stigao sa kesom i koji je i do sad postavljao svaku vlast koja je bila u zadnjih 12 godina je i sam zaslužan za sve što nam se dešava. Radi svog profiterluka i svoje gramzivosti je jedini političar za kojeg sam čuo od dosta ljudi komentar da bi bili spremni da se isele odavde ako nekim ne daj bože čudom on i pobijedi,a i sam spadam u takve.Minjo wrote:Šta je Zlatko nego kriminalni šljam... Sjećate li se marketinške agencije njegove žene, finansijera Selimovića? Kud ćeš veći kriminal?svakako_lud wrote:Zlaja i Željko nisu budale, svjesni su da bi koaliranje sa crnogorskim kriminalnim šljamom bio definitivni kraj SDP-a jer bi izgubili barem 80% svojih glasača tim potezom.
A taj "CG kriminalni šljam" hrani nekoliko stotina bh porodica, a gradeći objekte po BiH hranio je još hiljade porodica. Da je BiH više ovakvih "šljamova".
PS nadam se da te plaća za to što ga hvališ, jer inače bi se zabrinuo za tvoju inteligenciju...
Šta rade aktuelne strukture vlasti u državnim preduzećima? Ni jedan tender nije legalan. Svi uzimaju procente. Sjećaš se tendera za ogrijev za ugrožene porodice? Ni tu nijesu mogli što nijesu zavrnuli nešto!
Fahro spasi ovu zemlju!

Bošnjaci ujedinite se. Odbacite ostatke komunizma i komunjare!
Last edited by Minjo on 24/09/2010 12:57, edited 2 times in total.
- svakako_lud
#60 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
I misliš da je toliko glup da ne skonta da bi mu to bili i zadnji izbori na kojima bi dobio preko 3% glasova a samim tim i totalni gubitak bilo kakve vlasti ?mustang wrote:sta ti je Zlaja bi vlastitu mater prodo za komadić vlasti,a kamoli da ne koalira s Radonjom,jebe se njemu za principe.......i iznevjerene glasače.......samo je problem sto bi mogo zatvora zaglavit zbog tenisa sa Imamovićemsvakako_lud wrote:Zlaja i Željko nisu budale, svjesni su da bi koaliranje sa crnogorskim kriminalnim šljamom bio definitivni kraj SDP-a jer bi izgubili barem 80% svojih glasača tim potezom.
Jah, mogao bi ti miljenik u rodnu grudu požuriti posle izbora kad ga iznevjere njegovih 150 000Minjo wrote:Srećan vam put, poslije 03.10.2010. i ne vraćajte se više nikad!
PS ipak je u pitanju para, nema šanse da ti je IQ toliko nizak....
- svakako_lud
#61 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
U redu je mladiću, sve je rečenoMinjo wrote:
Šta rade aktuelne strukture vlasti u državnim preduzećima? Ni jedan tender nije legalan. Svi uzimaju procente. Sjećaš se tendera za ogrijev za ugrožene porodice? Ni tu nijesu mogli što nijesu zavrnuli nešto!
Fahro spasi ovu zemlju!
-
Minjo
#62 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Moja zemlja je Crna Gora, ovdje sam privremeno samo do izbora, da podržim SBB i Fahrudina Radončića. Ja to ne krijem.

-
ljeljenca
#63 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
nema sta jaka ti je zemlja ta tvoja crna gora.
ali to je tvoj problem.
ja prelazim u ilegalu ukliko ovaj crnogorsko bosnjacki mafijas dobije mjesto u presjednistvu.
ali to je tvoj problem.
ja prelazim u ilegalu ukliko ovaj crnogorsko bosnjacki mafijas dobije mjesto u presjednistvu.
- svakako_lud
#64 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Hajde kad pođeš nazad svega ti i njega povedi sa sobom...Minjo wrote:Moja zemlja je Crna Gora, ovdje sam privremeno samo do izbora, da podržim SBB i Fahrudina Radončića. Ja to ne krijem.
Ja ti plaćam gorivo do dole ili nepovratnu kartu
- mustang
#65 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
HAHAHHAsvakako_lud wrote:U redu je mladiću, sve je rečenoMinjo wrote:
Fahro spasi ovu zemlju!![]()
![]()
-
Minjo
#66 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Poslije HRV najbolja u regionu, zahvaljujući Gospodaru Milašu.ljeljenca wrote:nema sta jaka ti je zemlja ta tvoja crna gora.
ali to je tvoj problem.
SBB je rješenje za sve probleme BiH, barem njenog većeg dijela.
A i tebi srećan put u ilegalu, pa ne moj da izlaziš!
-
Minjo
#67 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Sve mi je plaćenosvakako_lud wrote:Hajde kad pođeš nazad svega ti i njega povedi sa sobom...Minjo wrote:Moja zemlja je Crna Gora, ovdje sam privremeno samo do izbora, da podržim SBB i Fahrudina Radončića. Ja to ne krijem.
Ja ti plaćam gorivo do dole ili nepovratnu kartu
Kakva se sinoć pobjednička atmosfera širila Ilidžom
Last edited by Minjo on 24/09/2010 13:06, edited 2 times in total.
- mustang
#68 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
podrži i mene za racku djetićuMinjo wrote:Moja zemlja je Crna Gora, ovdje sam privremeno samo do izbora, da podržim SBB i Fahrudina Radončića. Ja to ne krijem.
-
Minjo
#69 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Negro će te podržati i sprijeda i od pozadi, ne boj se. Naći ću ga da ti ispuni želju!mustang wrote:podrži i mene za racku djetićuMinjo wrote:Moja zemlja je Crna Gora, ovdje sam privremeno samo do izbora, da podržim SBB i Fahrudina Radončića. Ja to ne krijem.
- svakako_lud
#70 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
No sikirli ti za nas mi ostajemo u svom na svom, a ščepo neka se seli posle debakla....Minjo wrote:Sve mi je plaćenosvakako_lud wrote:Hajde kad pođeš nazad svega ti i njega povedi sa sobom...Minjo wrote:Moja zemlja je Crna Gora, ovdje sam privremeno samo do izbora, da podržim SBB i Fahrudina Radončića. Ja to ne krijem.
Ja ti plaćam gorivo do dole ili nepovratnu kartu. Fahro ostaje u BiH da vas izvede na pravi put. Do duše i ti i takvi kao ti idete.
Kakva se sinoć pobjednička atmosfera širila Ilidžom
Nije vas dovoljno doveo da bi bio iole konkurentan
-
Minjo
#71 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Ima nas više nego dovoljno!svakako_lud wrote: Nije vas dovoljno doveo da bi bio iole konkurentan![]()
![]()
- svakako_lud
#72 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Nažalost i previšeMinjo wrote:Ima nas više nego dovoljno!svakako_lud wrote: Nije vas dovoljno doveo da bi bio iole konkurentan![]()
![]()
Ostaj mi zbogom....
-
Ogledalo
#73 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
U ovoj drzavi clan predsjednistva je ikebana funkcija, premijer je ikebana funkcija, gradonacelnik isto tako... Pa ko onda ima moc?ultima_palabra wrote:1. Zašto kandidovati nekoga za Parlament, da bi ga kasnije imenovao za premijera?Ogledalo wrote:Nebitno je to, vjerovatno si u pravu. Samo bi Zeljko bio premijer. Koliko znam, u ovom mandatu bi trebao biti kao Hrvat premijer. Sad da li je to neki interni dogovor ili je zakonski, nemam pojma. To bi bila savrsena prilika da se pokusa stati na kraj lopovima i klerofasistima. Zlatkova narcisoidnost i egoizam po hiljaditi put su unistili priliku za promjene.
2. Premijer BiH je govno od funkcije, bez ikakve stvarne moći, kao što vidimo na pijunima Terziću i Špiriću.
3. Ne vidim Željka nikako na takvoj funkciji.
4. U pitanju je dogovor o rotaciji, u Zlatkovoj koži ja bih to mjesto dao nekoj hrvatskoj stranci, a sebi bih uzeo mjesta gdje se može nešto stvarno promijeniti.
Ovako je Zeljko mogao biti premijer, a Zlaja, bubam, ministar vanjskih poslova...
Sve, naravno, uz pobjedu SDP-a kakvu ocekuju.
-
Minjo
#74 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Ja sam rekao više nego dovoljno.svakako_lud wrote:Nažalost i previšeMinjo wrote:Ima nas više nego dovoljno!svakako_lud wrote: Nije vas dovoljno doveo da bi bio iole konkurentan![]()
![]()
ali ipak nedovoljno ...
Ostaj mi zbogom....
Smrt ostacima komunizma! Komunjare odlazite!
Bolja BiH, evropska BiH!
Savez za bolju budućnost - Fahrudin Radončić!!!
- nosara
#75 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?
Cuj, smrt... Pa bilo je smrti i previse u ovoj zemlji... Implementiraj to kod kuce...Minjo wrote: Ja sam rekao više nego dovoljno.
Smrt ostacima komunizma! Komunjare odlazite!
Bolja BiH, evropska BiH!
Savez za bolju budućnost - Fahrudin Radončić!!!