Kako osvjeziti vezu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Vrteska
#51 Re: Kako osvjeziti vezu?
Meni brzo dosadi to viđanje svaki dan u kafiću. Ono, haj'mo na kafu, i sjednemo... i sjedimo... i sjedimo... A ja sam dosta aktivna osoba, i da mi je da hodam, da šetam, da se promijeni okruženje. A uvijek naletim na takve kojima se samo sjedi po čitav dan. Nije ni čudo što mi svaka veza propadne nakon kratkog perioda. 
- Vrteska
#52 Re: Kako osvjeziti vezu?
sofist wrote:Bogami, može mlada dobro potegnut'...
- Phosphorus
#53 Re: Kako osvjeziti vezu?
A najveca glupost je vidjati se svaki dan. Ejjjjj baa pa nismo u braku!!!
relax
relax
- Traktor`
#54 Re: Kako osvjeziti vezu?
ja ne znam da li je do mene ili do nje ili jednostavno nismo kompatibilni
uglavnom smo se vidjali svaki dan, te kafica, te setnja, u rijetkim slucajevima poneki izlet i to je to...sad trenutno zivimo zajedno...radimo oboje s tim da ona radi i vikendom, ali je slobodna prva dva dana u sedmici...jedva docekam vikend da se odmorim od svega i jednostavno tad hocu opustenost i malo vremena za sebe i prijatelje itd., valjda je to normalno...naviko sam inace na ljude oko sebe, ono da se dodje, da se ode kod nekog i tako to...imam osjecaj da sam se udaljio od svojih prijatelja, rodbine i svega sto ide uz to, a ostaje mi samo ona i njeni prijatelji, jer eto moji kao nisu OK...eh pa meni su najbolji, bez obzira sto jedan od njih jebe sve sto mu padne pod ruku, sto je drugi zbog svoje zene poceo skroz primitivno da razmislja, sto je treci iz nesredjene porodice itd., meni su opet najbolji i nisu mi nikad nista lose uradili, cak sto vise, bili su tu kad mi je bilo odron u zivotu...nije mi logicno da joj smeta sto bi mi doso uzi krug rodbine na naselje (ipak preselio sam se u svoj novi stan)...ma joj da ne nabrajam, samo se iznerviram...ali nebitno...uglavnom ono kad smo zajedno, to se igra remija, pokera, ovog, onog, gledaju se filmovi i ostale zajebancije na tv-u...sex? ma misaona imenica...kao da ni tu nismo vise kompatibilni...ili se njoj neda ili se meni neda...a u vezi smo godinu i po...od mene se trazi da pricam (iako svu pricu pokrecem ja) i da izvlacim teme iz naftalina, jer nemamo zajednicke interese...uglavnom zajednicko vrijeme po svemu ispada da ne provodimo kvalitetno...eh sad kao bilo je prijedloga da se ide putovati i to...ma ne mogu ja tog corava posla kad se uzme u obzir da ona radi vikendom...i eto gdje da odemo i kad da odemo?? i onda mi se nabija na nos kao eto ja necu nigdje, ja nemam inicijativu da negdje idemo...ma daj...nidje veze...jednostavno imam osjecaj da je sve to splasnulo, da smo se udaljili jedno od drugog i od dragih ljudi oko nas...i onda mi neko uleti s prijedlogom tipa, popricajte...pricali i pricali, sve stoji na istom mjestu...sta se tu ima osvjezavati i kako?? tesko da jos ista moze...ovako ce mozda ici jos neko vrijeme, a sta kad jedno od nas skroz pukne? mislim da tada povratka nema, a osvjeziti se haman pa nikako ne moze...nisam siguran, ali mislim da je komptibilnost upitanju...
osvjeziti vezu??

osvjeziti vezu??
-
sofist
#55 Re: Kako osvjeziti vezu?
"Kafeni rituali" mogu na pocetku, par puta...Vrteska wrote:Meni brzo dosadi to viđanje svaki dan u kafiću. Ono, haj'mo na kafu, i sjednemo... i sjedimo... i sjedimo... A ja sam dosta aktivna osoba, i da mi je da hodam, da šetam, da se promijeni okruženje. A uvijek naletim na takve kojima se samo sjedi po čitav dan. Nije ni čudo što mi svaka veza propadne nakon kratkog perioda.
Nekad se znalo pola dana provesti "po kafama" , dok se studiralo pogotovo, od 12 pa neka nas do mraka
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#56 Re: Kako osvjeziti vezu?
BuckScrotum wrote:A najveca glupost je vidjati se svaki dan. Ejjjjj baa pa nismo u braku!!!
relax
"Sto se moramo cuti svaki dan pa nismo u braku. Zamisli kad bi se tvoji mama i tata tako stalno culi"
I danas imam
- PapakizSarajeva
#57 Re: Kako osvjeziti vezu?
Ja svaki dan poslije rucka legnem i odspavam. Kad ustanem, svjez - pravo ... I horan za ostala "osvjezenja veze" ... A neko rece da su muskarci " ... pomalo pasivni ...", da "... ne voli hodati, tutnjati i sl ... " sto nije uopste istina. Ja sa svojom zenom sjednem u 12,00 h u auto, odem u Travnik na cevape i vratim se u Sarajevo preko Bugojna, G. Vakufa, Prozora, Jablanice ... Dan super, zena umorna od putovanja i ja mogu na miru gledati tv ....
- bez_ideje
#58 Re: Kako osvjeziti vezu?
Jaoooooooo.....pa TO TO TOCinik wrote:Ljubav + psihoaktivne supstance je nesto najbolje na svijetu. Ne trebas se peglati i ici u kino, ici na izlet, obilaziti gradske znamenitosti; sve sto ti je potrebno je recimo mali dzo, djevojka, winamp + psihodelicni/progresivni rok. Svaki put bude bolje i bolje! Nabacis osmjeh na lice, uzivis se, pricas, gubis se, dolazis sebi, vodis ljubav, osjecas se kao da si na drugoj planeti, a zapravo se nisi makao iz stana. Ili recimo 4-5L crnog vina, jedna duga noc, ekstra filmovi, sta ces bolje? Kakvi kafici, kafice, gluposti? Meni i njoj nikada ne dosadi, svaki put nam je dobro, odlicno, vrhunsko. Ne zamaramo se svakodnevnicom, nekako smo izolovani, u drugom svijetu gdje vaze drugacija pravila, gdje se ne sikiras, ne brines i ne tugujes. Sve sam probao ali ovo je nesto najbolje sto mi se desilo. Prica je ipak najvaznija, razumijevanje, zato moras biti dobro informisan, ne do te mjere da budes naporan nego onako da se uvijek ima materijala o cemu mozes razgovarati. I ama bas nikada, nikada ne dosadi. To je za mene perfekcija, savrsentvo. Nekada prosetas, uglavnom kada kisa pada, promjene radi, dozivis i osjetis to sa svojom voljenom i vratis se na isto mjesto. A sva ova zbrka oko izlazaka, odmora, druzenja s x osoba me smara.
-
Ljubicasta27
#59 Re: Kako osvjeziti vezu?
Cini mi se da si ti malo stariji, mi ovdje mislimo na malo mladje generacije nasih vrlih momakaPapakizSarajeva wrote:Ja svaki dan poslije rucka legnem i odspavam. Kad ustanem, svjez - pravo ... I horan za ostala "osvjezenja veze" ... A neko rece da su muskarci " ... pomalo pasivni ...", da "... ne voli hodati, tutnjati i sl ... " sto nije uopste istina. Ja sa svojom zenom sjednem u 12,00 h u auto, odem u Travnik na cevape i vratim se u Sarajevo preko Bugojna, G. Vakufa, Prozora, Jablanice ... Dan super, zena umorna od putovanja i ja mogu na miru gledati tv ....
Sve lijeno i pasivno do zla Boga
- Suti i trpi
#60 Re: Kako osvjeziti vezu?
Zanimljiv nacin zivotaCinik wrote:Ljubav + psihoaktivne supstance je nesto najbolje na svijetu. Ne trebas se peglati i ici u kino, ici na izlet, obilaziti gradske znamenitosti; sve sto ti je potrebno je recimo mali dzo, djevojka, winamp + psihodelicni/progresivni rok. Svaki put bude bolje i bolje! Nabacis osmjeh na lice, uzivis se, pricas, gubis se, dolazis sebi, vodis ljubav, osjecas se kao da si na drugoj planeti, a zapravo se nisi makao iz stana. Ili recimo 4-5L crnog vina, jedna duga noc, ekstra filmovi, sta ces bolje? Kakvi kafici, kafice, gluposti? Meni i njoj nikada ne dosadi, svaki put nam je dobro, odlicno, vrhunsko. Ne zamaramo se svakodnevnicom, nekako smo izolovani, u drugom svijetu gdje vaze drugacija pravila, gdje se ne sikiras, ne brines i ne tugujes. Sve sam probao ali ovo je nesto najbolje sto mi se desilo. Prica je ipak najvaznija, razumijevanje, zato moras biti dobro informisan, ne do te mjere da budes naporan nego onako da se uvijek ima materijala o cemu mozes razgovarati. I ama bas nikada, nikada ne dosadi. To je za mene perfekcija, savrsentvo. Nekada prosetas, uglavnom kada kisa pada, promjene radi, dozivis i osjetis to sa svojom voljenom i vratis se na isto mjesto. A sva ova zbrka oko izlazaka, odmora, druzenja s x osoba me smara.
Cyclone, je l imas osjecaj da vecina zena ima 'genteski zapis' koji kao cilj ima da svoga partnera sto vise odvoji od porodice i prijatelja i da ga okrene svojoj porodici i svojim prijateljima
- Ductus Holedocus
-
Gospoda Ministarka
#62 Re: Kako osvjeziti vezu?
Suti i trpi wrote:Zanimljiv nacin zivotaCinik wrote:Ljubav + psihoaktivne supstance je nesto najbolje na svijetu. Ne trebas se peglati i ici u kino, ici na izlet, obilaziti gradske znamenitosti; sve sto ti je potrebno je recimo mali dzo, djevojka, winamp + psihodelicni/progresivni rok. Svaki put bude bolje i bolje! Nabacis osmjeh na lice, uzivis se, pricas, gubis se, dolazis sebi, vodis ljubav, osjecas se kao da si na drugoj planeti, a zapravo se nisi makao iz stana. Ili recimo 4-5L crnog vina, jedna duga noc, ekstra filmovi, sta ces bolje? Kakvi kafici, kafice, gluposti? Meni i njoj nikada ne dosadi, svaki put nam je dobro, odlicno, vrhunsko. Ne zamaramo se svakodnevnicom, nekako smo izolovani, u drugom svijetu gdje vaze drugacija pravila, gdje se ne sikiras, ne brines i ne tugujes. Sve sam probao ali ovo je nesto najbolje sto mi se desilo. Prica je ipak najvaznija, razumijevanje, zato moras biti dobro informisan, ne do te mjere da budes naporan nego onako da se uvijek ima materijala o cemu mozes razgovarati. I ama bas nikada, nikada ne dosadi. To je za mene perfekcija, savrsentvo. Nekada prosetas, uglavnom kada kisa pada, promjene radi, dozivis i osjetis to sa svojom voljenom i vratis se na isto mjesto. A sva ova zbrka oko izlazaka, odmora, druzenja s x osoba me smara.. Jos zdrmas koju bobu i dernek i seks bude iz snova
. Polako batice, dosadit ce i to, nije nikakvo rjesenje srecu traziti u opijatima. Ali, daleko od toga da ne treba gurati dok je zanimljivo i uzbudljivo (umjereno sa opijatima, naravno). Imo sam dosta ovakvih noci, svasta se konzumiralo, bilo je urnebesno, ali mi je polako preslo u dosadu... Vise me to ne vozi... Sada su takve noci zaista rijetkost (par puta godisnje). Sada cu radije popit 3-4 case vina, dvi- tri pive, nego se olesit ko svinja.
!??
Nisam ja htjela biti ta (prva) koja moralise ali meni je ovo drogiranje uopce pa onda i zajednicko van pameti.
Od daljnih komentara cu se suzdrzati.
-
Ljubicasta27
#63 Re: Kako osvjeziti vezu?
Ne zna se jel cudnije to ili ova slow emotion veza od 3 godine kod suti&trpi.... 
-
Gospoda Ministarka
#64 Re: Kako osvjeziti vezu?
Ljubicasta27 wrote:Ne zna se jel cudnije to ili ova slow emotion veza od 3 godine kod suti&trpi....
- Mis mekinjas
#65 Re: Kako osvjeziti vezu?
Ljubicasta27 wrote:Ne zna se jel cudnije to ili ova slow emotion veza od 3 godine kod suti&trpi....
nemoj tako, tu se razvijaju razne sposobnosti....
- Boom71
#66 Re: Kako osvjeziti vezu?
@ Suti i Trpi,ti si meni pravo gotivan likSuti i trpi wrote:Zanimljiv nacin zivotaCinik wrote:Ljubav + psihoaktivne supstance je nesto najbolje na svijetu. Ne trebas se peglati i ici u kino, ici na izlet, obilaziti gradske znamenitosti; sve sto ti je potrebno je recimo mali dzo, djevojka, winamp + psihodelicni/progresivni rok. Svaki put bude bolje i bolje! Nabacis osmjeh na lice, uzivis se, pricas, gubis se, dolazis sebi, vodis ljubav, osjecas se kao da si na drugoj planeti, a zapravo se nisi makao iz stana. Ili recimo 4-5L crnog vina, jedna duga noc, ekstra filmovi, sta ces bolje? Kakvi kafici, kafice, gluposti? Meni i njoj nikada ne dosadi, svaki put nam je dobro, odlicno, vrhunsko. Ne zamaramo se svakodnevnicom, nekako smo izolovani, u drugom svijetu gdje vaze drugacija pravila, gdje se ne sikiras, ne brines i ne tugujes. Sve sam probao ali ovo je nesto najbolje sto mi se desilo. Prica je ipak najvaznija, razumijevanje, zato moras biti dobro informisan, ne do te mjere da budes naporan nego onako da se uvijek ima materijala o cemu mozes razgovarati. I ama bas nikada, nikada ne dosadi. To je za mene perfekcija, savrsentvo. Nekada prosetas, uglavnom kada kisa pada, promjene radi, dozivis i osjetis to sa svojom voljenom i vratis se na isto mjesto. A sva ova zbrka oko izlazaka, odmora, druzenja s x osoba me smara.. Jos zdrmas koju bobu i dernek i seks bude iz snova
. Polako batice, dosadit ce i to, nije nikakvo rjesenje srecu traziti u opijatima. Ali, daleko od toga da ne treba gurati dok je zanimljivo i uzbudljivo (umjereno sa opijatima, naravno). Imo sam dosta ovakvih noci, svasta se konzumiralo, bilo je urnebesno, ali mi je polako preslo u dosadu... Vise me to ne vozi... Sada su takve noci zaista rijetkost (par puta godisnje). Sada cu radije popit 3-4 case vina, dvi- tri pive, nego se olesit ko svinja.
I nemoj mjesati opijate i duvku
-
Ljubicasta27
#67 Re: Kako osvjeziti vezu?
Ma ne bih htjela biti pogresno shvacena ali valjda se podrazumijeva da je u tako dugoj vezi druga strana na prvom mjestu, a ne prica - ma jok vidjanje svaki dan, dosadicemo si i sl, pa odoh onda ja s rajom i sl...po meni je prirodno da se vezes i fizicki i psihicki za tu osobu sve vise kako vrijeme prolazi a ne ostati u prvoj fazi i nakon 3 godine...
Al to je taj "slobodniji" tip veza, koji neki muski praktikuju ne bi li u medjuvremenu sta drugo i interesantnije uhvatili
samo se divim djevojkama u takvim vezama, njima ili treba celicno strpljenje i zivci ili razmisljaju na slican nacin kao i takvi muskarci "mozda neko bolji naleti"...
Iskreno, prvi put cujem da neko tako nesto kaze za 3godisnju vezu, al eto, svakom svoje
A ovaj sto se drogira sa dragom, njemu je najbolje, ako ista imaju zajednicke interese
Al to je taj "slobodniji" tip veza, koji neki muski praktikuju ne bi li u medjuvremenu sta drugo i interesantnije uhvatili
Iskreno, prvi put cujem da neko tako nesto kaze za 3godisnju vezu, al eto, svakom svoje
A ovaj sto se drogira sa dragom, njemu je najbolje, ako ista imaju zajednicke interese
- Traktor`
#68 Re: Kako osvjeziti vezu?
eh upravo tako...cim dodjem kuci, pocet cu da pravim eksperimente i pocnem vrsiti istrazivanja...javim ti do kakvog sam zakljucka doso i koji je to gen mutiro, pa cemo onda zajedno napisati naucni rad...Suti i trpi wrote: Cyclone, je l imas osjecaj da vecina zena ima 'genteski zapis' koji kao cilj ima da svoga partnera sto vise odvoji od porodice i prijatelja i da ga okrene svojoj porodici i svojim prijateljima!??
- simbabimba
#69 Re: Kako osvjeziti vezu?
Ma kod vas je vec puklo i povratka nema. Meni ni nakon 15 godina zajedno od toga 6 u braku NIKAD ne bude ovako bezzze kako ti napisa!Cyclone` wrote:ja ne znam da li je do mene ili do nje ili jednostavno nismo kompatibilniuglavnom smo se vidjali svaki dan, te kafica, te setnja, u rijetkim slucajevima poneki izlet i to je to...sad trenutno zivimo zajedno...radimo oboje s tim da ona radi i vikendom, ali je slobodna prva dva dana u sedmici...jedva docekam vikend da se odmorim od svega i jednostavno tad hocu opustenost i malo vremena za sebe i prijatelje itd., valjda je to normalno...naviko sam inace na ljude oko sebe, ono da se dodje, da se ode kod nekog i tako to...imam osjecaj da sam se udaljio od svojih prijatelja, rodbine i svega sto ide uz to, a ostaje mi samo ona i njeni prijatelji, jer eto moji kao nisu OK...eh pa meni su najbolji, bez obzira sto jedan od njih jebe sve sto mu padne pod ruku, sto je drugi zbog svoje zene poceo skroz primitivno da razmislja, sto je treci iz nesredjene porodice itd., meni su opet najbolji i nisu mi nikad nista lose uradili, cak sto vise, bili su tu kad mi je bilo odron u zivotu...nije mi logicno da joj smeta sto bi mi doso uzi krug rodbine na naselje (ipak preselio sam se u svoj novi stan)...ma joj da ne nabrajam, samo se iznerviram...ali nebitno...uglavnom ono kad smo zajedno, to se igra remija, pokera, ovog, onog, gledaju se filmovi i ostale zajebancije na tv-u...sex? ma misaona imenica...kao da ni tu nismo vise kompatibilni...ili se njoj neda ili se meni neda...a u vezi smo godinu i po...od mene se trazi da pricam (iako svu pricu pokrecem ja) i da izvlacim teme iz naftalina, jer nemamo zajednicke interese...uglavnom zajednicko vrijeme po svemu ispada da ne provodimo kvalitetno...eh sad kao bilo je prijedloga da se ide putovati i to...ma ne mogu ja tog corava posla kad se uzme u obzir da ona radi vikendom...i eto gdje da odemo i kad da odemo?? i onda mi se nabija na nos kao eto ja necu nigdje, ja nemam inicijativu da negdje idemo...ma daj...nidje veze...jednostavno imam osjecaj da je sve to splasnulo, da smo se udaljili jedno od drugog i od dragih ljudi oko nas...i onda mi neko uleti s prijedlogom tipa, popricajte...pricali i pricali, sve stoji na istom mjestu...sta se tu ima osvjezavati i kako?? tesko da jos ista moze...ovako ce mozda ici jos neko vrijeme, a sta kad jedno od nas skroz pukne? mislim da tada povratka nema, a osvjeziti se haman pa nikako ne moze...nisam siguran, ali mislim da je komptibilnost upitanju...
osvjeziti vezu??![]()
![]()
![]()
![]()
-
zelenashica
#70 Re: Kako osvjeziti vezu?
Onda nek traži curu sa genetskom mahanomSuti i trpi wrote:
Cyclone, je l imas osjecaj da vecina zena ima 'genteski zapis' koji kao cilj ima da svoga partnera sto vise odvoji od porodice i prijatelja i da ga okrene svojoj porodici i svojim prijateljima!??
- Suti i trpi
#71 Re: Kako osvjeziti vezu?
Kada se sjetim kad mi je cura saznala da konzumiram prirodu i neke hemikalije (Gospoda Ministarka wrote:![]()
blago je reci da sam zatecena.
Nisam ja htjela biti ta (prva) koja moralise ali meni je ovo drogiranje uopce pa onda i zajednicko van pameti.
Od daljnih komentara cu se suzdrzati.
Pade mi na pamet kad smo jos u osnovnoj skoli kod trafo stanice duvali neostik... Opalili si mi, kad se upali trafo stanica... Mi se uznemirismo, poce nas hvatat paranoja... Neko rece, heeeliiiikoooopeeeeeeeer... Kad smo mi uhvatili sprint... Umislili da nas helikopter ganja (
Droga je POSEBNO zajebana za labilne licnosti. Ja sam uvijek mislio da imam kontrolu nad sobom. Uvijek sam mislio da svaki porok mogu odbaciti kada uvidim da ispadam iz kolosjeka. Tako je uvijek i bilo. Cigare i kafu NIKAKO ne konzumiram ima 3 godine, hemikalije gotovo nikako, a travu vrlo rijetko... I kladionicu sam odbacivo, ali joj se uvijek vratim (jer smislim novi nacin sigurne zarade
Lubicasta 27
Suti i trpi se najmanje odnosi na moj karakter. Taj nadimak je metafora za nase potisteno i ponizeno drustvo. Zar ostavljam utisak osobe koja 'suti i trpi'Ne zna se jel cudnije to ili ova slow emotion veza od 3 godine kod suti&trpi....
Boom 71
Sve je moguce@ Suti i Trpi,ti si meni pravo gotivan lik . Ponekad bih radije tebi napisao PP nego nekoj djevojci hahahh...ebiga,imas slicne rezone kao moji,pa se ponekad pitam da se mozda ne znamo .
I nemoj mjesati opijate i duvku !
Cyclone
Ovaj problem treba krajnje ozbiljno shvatiteh upravo tako...cim dodjem kuci, pocet cu da pravim eksperimente i pocnem vrsiti istrazivanja...javim ti do kakvog sam zakljucka doso i koji je to gen mutiro, pa cemo onda zajedno napisati naucni rad...
-
Ljubicasta27
#72 Re: Kako osvjeziti vezu?
A zar sam ja rekla da ti sutis i trpis nesto?

- Suti i trpi
#73 Re: Kako osvjeziti vezu?
Gospoda Ministarka wrote: !??
Od daljnih komentara cu se suzdrzati.[/quote]
U jbt, tek sad uoci da si pomislila da se drogiram zajedno sa svojom djevojkom... (Moj komentar je zaista ukazivo na to...).. To se odnosilo uglavnom na tulume gdje su se ponekad znalo trefiti i koje zensko. Nikada se ne bi zabavljo sa djevojkom koja se drogira. Mozda je sebicno, ali ne bih mogo.
Ljubicasta 27
Onda se nismo razumjeliA zar sam ja rekla da ti sutis i trpis nesto?
-
Officer Crabtree
#74 Re: Kako osvjeziti vezu?
Imal ba đe maraka?
Ne mogu magle, al nikako.
Ne mogu magle, al nikako.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#75 Re: Kako osvjeziti vezu?
Bila u vezi sa likom koji je tako povremeno
koristio svasta nesto, prosla pakao u toj vezi zbog toga, i nikada vise.
Od tada, da je zadnji na svijetu, ja cu radije ostati sama nego opet morati da prolazim kroz isti pakao, i ponizavanje i psovanje i uvrede u trenucima kada je on bio "high".
Uglavnom sam morala da brinem hocel mu se sta desiti, a na tu brigu sam dobijala sve gore nabrojano.
Tako da, ko moze da prelazi preko toga u vezi, bujrum, ja vise nikada.
Opet pustiti da me roditelji i okolina gledaju shrvanu, uplakanu, propalu, unistenog zdravlja zbog necijih idiotluka...jedino da i ja budem nadrogirana.
Od tada, da je zadnji na svijetu, ja cu radije ostati sama nego opet morati da prolazim kroz isti pakao, i ponizavanje i psovanje i uvrede u trenucima kada je on bio "high".
Uglavnom sam morala da brinem hocel mu se sta desiti, a na tu brigu sam dobijala sve gore nabrojano.
Tako da, ko moze da prelazi preko toga u vezi, bujrum, ja vise nikada.
Opet pustiti da me roditelji i okolina gledaju shrvanu, uplakanu, propalu, unistenog zdravlja zbog necijih idiotluka...jedino da i ja budem nadrogirana.